koji je smisao postojanja nogometnog kluba inker?
+8
Pecelj
Admin
domi
StaJaZnam
inkerovac
zagorec92
Mijau
djule
12 posters
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Svaštara
Stranica 3 / 6.
Stranica 3 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: koji je smisao postojanja nogometnog kluba inker?
klub ne vrši nikakav dijalog. jedino su im navijači potrebni kad treba sneg počistit(ko sad u utorak u podne).
djule- Broj postova : 308
pa i ne može to sam i reko, ne može klub vodit dijalog sa nekolicinom ljudi koji nisu članovi nikakve udruge koju predstavljaju nego govore svak u svoje ime, prvo treba uvest red i strukturu među navijače da se vidi ko je za nešto a ko nije i onda s tim pred klub, a ne ovak.. jedan je za nešto, drugi nije i s kim tu sad klub može razgovarat? Morali bi se mi prvo dogovorit šta hoćemo i poslat predstavnika da klubu to priopći. A i za ovo čiščenje snijega dobiješ godišnju kartu ako hoćeš ili ti bar plate (što je meni retardirano al dobro) i ne bi reko da klub baš nije briga za navijače, uostalom tu i tam dobijemo neku ekskluzivnu informaciju iz kluba na čemu trebamo biti zahvalni
StaJaZnam- Broj postova : 530
StaJaZnam je napisao/la:pa i ne može to sam i reko, ne može klub vodit dijalog sa nekolicinom ljudi koji nisu članovi nikakve udruge koju predstavljaju nego govore svak u svoje ime, prvo treba uvest red i strukturu među navijače da se vidi ko je za nešto a ko nije i onda s tim pred klub, a ne ovak.. jedan je za nešto, drugi nije i s kim tu sad klub može razgovarat? Morali bi se mi prvo dogovorit šta hoćemo i poslat predstavnika da klubu to priopći. A i za ovo čiščenje snijega dobiješ godišnju kartu ako hoćeš ili ti bar plate (što je meni retardirano al dobro) i ne bi reko da klub baš nije briga za navijače, uostalom tu i tam dobijemo neku ekskluzivnu informaciju iz kluba na čemu trebamo biti zahvalni
dobiš ekskluzivu dan prije sportskih.
a čišćenje snijega im je pod mus jer nemaju neku alternativu.
sjajna briga za navijače, daj molim te.
Ciscenje je da teren bude sto bolji za petak, da igraci mogu dobro odigrat
a sto se tice ovog prijedloga za predstavnika....gledal sam malo prije par dana kaj bi trebalo za osnovat udrugu
3 osnivaca, statut, u svakom trenutku imat tocan popis clanova (imena, adrese, mislim i oib), i jos hrpu sitnica
Onda bi mogli dobijat prek veze tj prek HNSa ulaznice za tekme i tak to
pa eto ak ste zainteresirani za tako nesto, trebamo jos dva osnivaca :-D
a sto se tice ovog prijedloga za predstavnika....gledal sam malo prije par dana kaj bi trebalo za osnovat udrugu
3 osnivaca, statut, u svakom trenutku imat tocan popis clanova (imena, adrese, mislim i oib), i jos hrpu sitnica
Onda bi mogli dobijat prek veze tj prek HNSa ulaznice za tekme i tak to
pa eto ak ste zainteresirani za tako nesto, trebamo jos dva osnivaca :-D
Računaj na mene, al ak treba nekej platit masnog onda odustajem
zagorec92- Broj postova : 769
ja sam isto in, mislim da je osnivanje udruge cca 70 kn biljega
Pecelj- Broj postova : 2970
Našoj novoj generaciji navijača!
Povijest nogometa usko je povezana s kulturom navijanja, a u novije vrijeme i nerazdvojiva od nogometa pa tako formiranje navijačkih skupina s godinama ne samo da postaje kult svakoga kluba i grada, već i njihovo prepoznatljivo lice.
Dugi niz godina naš klub nije imao podršku navijačke skupine i time smo uistinu odskakali od svih u našoj ligi. Uz naše dugogodišnje navijače koji vjerno dolaze na naše utakmice, ipak je nedostajalo još ono „nešto“- kada nam je išlo dobro i kada nam je bilo teško.
To nešto je bila prava nogometna atmosfera i navijanje tijekom cijele utakmice…
No i ta vremena su sada iza nas, jer je skupina mladih ljudi punih energije, ljubavi prema klubu i jakih glasova razbila dugogodišnju tišinu na stadionu i zapjevala pjesmu svome klubu!
Ovim putem klub se ponosno zahvaljuje svim onima koji su svojim navijanjem okrenuli novu stranicu naše bogate klupske povijesti te čvrsto vjerujemo kako ćemo zajedno u budućnosti dobro surađivati, na dobrobit svih naših igrača i kluba.
Povijest nogometa usko je povezana s kulturom navijanja, a u novije vrijeme i nerazdvojiva od nogometa pa tako formiranje navijačkih skupina s godinama ne samo da postaje kult svakoga kluba i grada, već i njihovo prepoznatljivo lice.
Dugi niz godina naš klub nije imao podršku navijačke skupine i time smo uistinu odskakali od svih u našoj ligi. Uz naše dugogodišnje navijače koji vjerno dolaze na naše utakmice, ipak je nedostajalo još ono „nešto“- kada nam je išlo dobro i kada nam je bilo teško.
To nešto je bila prava nogometna atmosfera i navijanje tijekom cijele utakmice…
No i ta vremena su sada iza nas, jer je skupina mladih ljudi punih energije, ljubavi prema klubu i jakih glasova razbila dugogodišnju tišinu na stadionu i zapjevala pjesmu svome klubu!
Ovim putem klub se ponosno zahvaljuje svim onima koji su svojim navijanjem okrenuli novu stranicu naše bogate klupske povijesti te čvrsto vjerujemo kako ćemo zajedno u budućnosti dobro surađivati, na dobrobit svih naših igrača i kluba.
Mijau- Broj postova : 5105
Mijau je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
Imaju i mlade svinje smisla.
haha moram priznati da me nasmijala ova, malo nezrelo ali nema veze čuo sam da su bili korektni inače i bez drugih uvreda
StaJaZnam- Broj postova : 530
Evo, molil bi pojašnjenje kak bi ta eventualna udruga funkcionirala? Članarina, potrpat ove klince kaj navijaju u nju, popust na godišnje ulaznice, dijalog s klubom itd.?
Nisam razmišljao previše o statutu i ostalom uređenju, al dijalog s klubom obavezno, mislim da članarina nije zakonski regulirana al udruga treba imat žiro račun, tako da možda ipak se treba i članarina reguliratzagorec92 je napisao/la:Evo, molil bi pojašnjenje kak bi ta eventualna udruga funkcionirala? Članarina, potrpat ove klince kaj navijaju u nju, popust na godišnje ulaznice, dijalog s klubom itd.?
a članovi bi mogli bit svi, bez obzira na godine života, godine dolaženja na utakmice, ili adresu stanovanja, jednako bi mogli se učlanit u udrugu i PERO1929 koji živi u slavoniji i netko tko živi 100metara od stadiona i dolazi na tekme zadnjih 50 godina
jedino bi se možda uvelo pravilo da prilikom glasovanja, nevrijede isto glasovi nekoga tko bi bio u udruzi od početka i nekoga tko se učlani za 10 godina, kako to funkcionira u nekim navijačkim udrugama van hrv.
al što se tiče predlaganja promjena, gostovanja, izrade transparenata, .... svi bi imali jednako pravo predložit
sad kad sam spomenuo izradu transparenata, možda bi ipak trebala bit neka članarina pa da se iz tog fonda uzimaju novci za transparente i slično, a po potrebi prikupljat dodatna sredstva
popust za godišnje, hmmmm, bilo bi lijepo sredit sa klubom neki % popusta, 30-50, kolko vec, i mozda 20ak% kod kupovanja stvari iz fan shopa, recimo 4 stvari (npr.1dres, 1šal, 1privjesak, 1majicu) po sezoni mozes kupit sa popustom ili tako nesto
prvenstvo kupovanja karti za gostovanja (kod ograničenog broja karti) ili kod europskih utakmica
isto tako bi trebalo odredit način određivanja prava prvenstva (lutrija ili po stažu) prilikom kupovanja karti za utakmice reprezentacije
ako bi recimo članarina bila 100kn, odmah nakon kraja sezone bi se moglo počet uplačivat, da se može što prije ostvarit pravo za popust na godišnju, da bude spremna za prvo kolo
a godišnja je 300kn (ak se dobro sjecam ) znači uz mogucih 50% popusta, plati se godišnja 150 i članarina 100 i uštediš 50 kn
_________
ovo su samo prijedlozi, ovak iz glave , slobodno recite što mislite, predlozite nesto drugo
edit:[You must be registered and logged in to see this link.]
Da, jedna od prvih prednosti članstva u navijačkim udrugama je upravo popust na ulaznice i artikle kluba. Vjerojatno i najvažnija.
No prije svega ovog, treba uspostavit kontakt s novom generacijom divljih svinja i vidjet koliko su oni uopće ozbiljni i jel bi bili voljni učlanit se u tu eventualnu udrugu.
I treba vidjet jel bumo ostali u prvoj ligi
No prije svega ovog, treba uspostavit kontakt s novom generacijom divljih svinja i vidjet koliko su oni uopće ozbiljni i jel bi bili voljni učlanit se u tu eventualnu udrugu.
zagorec92 je napisao/la:Da, jedna od prvih prednosti članstva u navijačkim udrugama je upravo popust na ulaznice i artikle kluba. Vjerojatno i najvažnija.
komunikacija je uspostavljena prvog dana
ovo boldano me zabrinulo, nije valjda da bi odustao od foruma, udruge, ...., ili zelis rec da bi bilo "rastajem se od života...." briga me za sve
Ne bi ja odustal, al pitanje je kolko bi ljudi, u slučaju ispadanja, uopće imalo interesa za učlanjenjem u tu udrugu. Mislim da se obojica slažemo da nema smisla tu udrugu osnovat za desetak ljudiAdmin je napisao/la:zagorec92 je napisao/la:Da, jedna od prvih prednosti članstva u navijačkim udrugama je upravo popust na ulaznice i artikle kluba. Vjerojatno i najvažnija.
komunikacija je uspostavljena prvog dana
ovo boldano me zabrinulo, nije valjda da bi odustao od foruma, udruge, ...., ili zelis rec da bi bilo "rastajem se od života...." briga me za sve
Haha, za ovo rastajanje od života bum pričekal još kojih 60-ak godina
Održana skupština kluba naravno u tajnosti.Niko nije znao za nju.Vidim poznata imena su bila.Gradonačelnik,pa onaj koji bi to htio biti,Paradajz,Čeči,pa još ljudi iz poglavarstva.Mamićeva skupština je malo dijete za ovu.Oporba ne postoji niti je moguće da postoji
Baća? Pa on je uvijek protiv Turka i njegovih pristašaMijau je napisao/la:Održana skupština kluba naravno u tajnosti.Niko nije znao za nju.Vidim poznata imena su bila.Gradonačelnik,pa onaj koji bi to htio biti,Paradajz,Čeči,pa još ljudi iz poglavarstva.Mamićeva skupština je malo dijete za ovu.Oporba ne postoji niti je moguće da postoji
Nevjerojatno da nitko ni znal za to. Ja sam se iznenadil kad sam videl fotke na facebooku. Uglavnom, bilo je opet govora o famoznim pomoćnim terenima, s tim bi se kao na jesen trebalo krenut (samo, pitaj Boga, jesen koje godine jer znamo kolko se to već dugo povlači).
I jel zna itko za kaj je klub tražil 10 ljudi za danas ujutro? Isto sam videl na facebooku, a nisam primijetil neku obavijest.
Još da pitam, vele da će na svakoj sljedećoj utakmici dijelit dres navijačima koji se isključivo nalaze u udruzi. Sad sam malo zbunjen. Jel već postoji udruga navijača? Čemu onda ova priča oko osnivanja udruge?
zagorec92 je napisao/la:Baća? Pa on je uvijek protiv Turka i njegovih pristašaMijau je napisao/la:Održana skupština kluba naravno u tajnosti.Niko nije znao za nju.Vidim poznata imena su bila.Gradonačelnik,pa onaj koji bi to htio biti,Paradajz,Čeči,pa još ljudi iz poglavarstva.Mamićeva skupština je malo dijete za ovu.Oporba ne postoji niti je moguće da postoji
Nevjerojatno da nitko ni znal za to. Ja sam se iznenadil kad sam videl fotke na facebooku. Uglavnom, bilo je opet govora o famoznim pomoćnim terenima, s tim bi se kao na jesen trebalo krenut (samo, pitaj Boga, jesen koje godine jer znamo kolko se to već dugo povlači).
I jel zna itko za kaj je klub tražil 10 ljudi za danas ujutro? Isto sam videl na facebooku, a nisam primijetil neku obavijest.
Još da pitam, vele da će na svakoj sljedećoj utakmici dijelit dres navijačima koji se isključivo nalaze u udruzi. Sad sam malo zbunjen. Jel već postoji udruga navijača? Čemu onda ova priča oko osnivanja udruge?
Da Baća naravno.Taj bi se svugdje uguzio.Tražili su ljude za čistiti vodu i bljuzgu sa terena valjda ga žele pripremiti da bude što bolji.Ma ne vjerujem da su klinci osnovali udrugu nije to sam tak.
koje njuške... privatni obiteljski biznis.
neka, glavno da se mažu oči.
neka, glavno da se mažu oči.
ne postoji udruga, ovo o cem su pisali je "udruga"
al ima vec glasova unutar kluba da nema smisla djelit dresove samo unutar te "udruge"
al ima vec glasova unutar kluba da nema smisla djelit dresove samo unutar te "udruge"
Naravno da nema. Pa to je šikaniranje ovih ostalih gledatelja, a i koju bi to poruku poslalo ljudima? Ak će izvlačit za dresove, onda ili svi ili nitko.Admin je napisao/la:ne postoji udruga, ovo o cem su pisali je "udruga"
A ovi iz "udruge", ukoliko se učlane u pravu udrugu kojom ćemo mi vladat onda nek dobe određeni popust na artikle iz fan shopa
diktatura!
Trajkovski se vratio u prvih 11! vidim igrao je cijelu protiv anderlechta, pobjedili su ih 0 1 i sad imaju 6 bodova i jednu utakmicu manje... mogli bi zakomplicirati belgijsko prvenstvo
p.s. fkt ne kužim zašto makedonski izbornik stavlja one panjine iz makedonske lige, a ne stavlja uopće trajkovskog?! (protiv nas gube i treba im takav igrač, a umjesto trajkovskog lik uvodi nekog lokalnog idiota)
p.s. fkt ne kužim zašto makedonski izbornik stavlja one panjine iz makedonske lige, a ne stavlja uopće trajkovskog?! (protiv nas gube i treba im takav igrač, a umjesto trajkovskog lik uvodi nekog lokalnog idiota)
Pecelj- Broj postova : 2970
Alex je bio ozljeđen protiv nas
PERO1929- Broj postova : 173
nek im budu njihove nagrade za kupljene ulaznice, ja cu kupit 5.-6. ili koju veec godisnjuzagorec92 je napisao/la:Screenshot sa službene facebook stranice:
[You must be registered and logged in to see this link.]
odvratno, degutantno... ne znam kak da drugačije velim. klub si "kupio" navijače.
sramota...
neka,neka... nisu ljudi tolko blesavi...
privatni obiteljski biznis obitelji laljak, od dede do unuka unutar kluba, sjebali su ime, sjebali su navijače, klub nema perspektive, mažu se oči sa nekim kampovima, šmajhla se sa mamićem, skupštine su nalik zatvorenim sjednicama infrobiroa...
gade mi se.
UPRAVA ODLAZI!!!
sramota...
neka,neka... nisu ljudi tolko blesavi...
privatni obiteljski biznis obitelji laljak, od dede do unuka unutar kluba, sjebali su ime, sjebali su navijače, klub nema perspektive, mažu se oči sa nekim kampovima, šmajhla se sa mamićem, skupštine su nalik zatvorenim sjednicama infrobiroa...
gade mi se.
UPRAVA ODLAZI!!!
Stranica 3 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Svaštara
Stranica 3 / 6.