koji je smisao postojanja nogometnog kluba inker?
+8
Pecelj
Admin
domi
StaJaZnam
inkerovac
zagorec92
Mijau
djule
12 posters
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Svaštara
Stranica 4 / 6.
Stranica 4 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: koji je smisao postojanja nogometnog kluba inker?
a ovim boysima(pitanje za kog buju navijali na dinamo-inker) poruka - prodane duše!
za sitnu paru ste se prodali, čišćenje snega i dres!
za sitnu paru ste se prodali, čišćenje snega i dres!
djule- Broj postova : 308
Kupiš godišnju - vritnjak.
Dolaziš na utakmice - vritnjak.
Daješ konstruktivne kritike, predlažeš dobre stvari za napredak kluba - vritnjak
Dođeš na tek 3. utakmicu u navijačkoj skupini - dres.
Briga o dugogodišnjim navijačima i simpatizerima na vrhuncu.
Al najfascinantnije mi je kaj su oni tek na trećoj utakmici, a već imaju sastanke sa klubom. S jedne strane, ovdje je komunikacija s klubom svedena na minimum, a s druge strane, ovi klinci su već miljama ispred nas po tom pitanju. Ko je ovdje lud?
Nek oni slobodno navijaju, nisu oni krivi. Al sa strane kluba krajnje nekorektno.
Dolaziš na utakmice - vritnjak.
Daješ konstruktivne kritike, predlažeš dobre stvari za napredak kluba - vritnjak
Dođeš na tek 3. utakmicu u navijačkoj skupini - dres.
Briga o dugogodišnjim navijačima i simpatizerima na vrhuncu.
Al najfascinantnije mi je kaj su oni tek na trećoj utakmici, a već imaju sastanke sa klubom. S jedne strane, ovdje je komunikacija s klubom svedena na minimum, a s druge strane, ovi klinci su već miljama ispred nas po tom pitanju. Ko je ovdje lud?
Nek oni slobodno navijaju, nisu oni krivi. Al sa strane kluba krajnje nekorektno.
zagorec92- Broj postova : 769
klinci su kupljeni i ne bude nikakvih kritika na račun uprave. jednostavno.
neće se potezati niti jedno pitanje, a na ovaj način, klub sam sebe glorificira jer je eto "vratio navijače" - a ustvari ih je kupio.
ovdje je komunikacija na forumu s klubom svedena na minimum jer lakše kupiti par klinaca, neg odgovoriti na konstruktivne kritike. Možda je strah jer bi se postavilo pitanje zakaj je Inker postal obiteljska prćija od dede do unuka i pitanje skupštinara, financija i sustavnog zanemarivanja navijača.
UPRAVA ODLAZI!!!
neće se potezati niti jedno pitanje, a na ovaj način, klub sam sebe glorificira jer je eto "vratio navijače" - a ustvari ih je kupio.
ovdje je komunikacija na forumu s klubom svedena na minimum jer lakše kupiti par klinaca, neg odgovoriti na konstruktivne kritike. Možda je strah jer bi se postavilo pitanje zakaj je Inker postal obiteljska prćija od dede do unuka i pitanje skupštinara, financija i sustavnog zanemarivanja navijača.
UPRAVA ODLAZI!!!
Al i klinci se žale sto se igra petkom
bar zasad
bar zasad
a o glorifikaciji i šmajhlanju kluba sa klincima kojima inker nije nit na prvom mjestu i koji navijaju o silovanju podravki je još degutantnije.
a vi forumaši, ostali navijači, građani zaprešića koji nas financirate: ko vas j.ebe. bez obzira kaj plaćate godišnje.
a vi forumaši, ostali navijači, građani zaprešića koji nas financirate: ko vas j.ebe. bez obzira kaj plaćate godišnje.
Admin je napisao/la:Al i klinci se žale sto se igra petkom
bar zasad
jebiga, škola traje do pol 7.
baš se oni budu žalili, dobili su godišnje, dobili su badava prevoz, dobili budu dresove...
kak da ne.
Naravno, pa nisu glupiAdmin je napisao/la:Al i klinci se žale sto se igra petkom
bar zasad
Neznam kaj toliko serete po klincima i po upravi.Klinci su pokazali dobru volju uprava je to prepoznala.Navijaju na stadionu i ne srame se toga.Normalno da ih se treba pogurati i davati im privilegije.Da su to napravili prije 10 godina kad sam ja sudjelovao u tome danas bi imali pravu navijačku skupinu.Ali onda ih je bolio kurac za to.Sad su se opametili.Imamo godišnju za 200 kuna najjeftiniju u ligi koja se meni isplatila nakon 10 kola ni to vam nije dobro.Previše serete pogotovo djule.Ak si toliko protiv uprave napravi inicijativu za smjenu to je sad popularno transparent uprava odlazi i deri se to cijelu utakmicu ovak pisati tu je jadno.i nema nikakvog smisla.
Mijau- Broj postova : 5105
Mijau je napisao/la:Neznam kaj toliko serete po klincima i po upravi.Klinci su pokazali dobru volju uprava je to prepoznala.Navijaju na stadionu i ne srame se toga.Normalno da ih se treba pogurati i davati im privilegije.Da su to napravili prije 10 godina kad sam ja sudjelovao u tome danas bi imali pravu navijačku skupinu.Ali onda ih je bolio kurac za to.Sad su se opametili.Imamo godišnju za 200 kuna najjeftiniju u ligi koja se meni isplatila nakon 10 kola ni to vam nije dobro.Previše serete pogotovo djule.Ak si toliko protiv uprave napravi inicijativu za smjenu to je sad popularno transparent uprava odlazi i deri se to cijelu utakmicu ovak pisati tu je jadno.i nema nikakvog smisla.
ma u pravu si. bolje nek ovak ostane, privatan biznis dinastije laljak, utakmice petkom gdje inter(ah,da promijenila je ista ta uprava ime) pred 100ak ljudi, skupštine u najvećoj tajnosti, netransparentnost, šmajhlanje sa mamićem, kupovina boysa.... sve je to divno i krasno.
lijepo se provedi s klincima u borbi za dres.
i ne, nije najjeftinija u ligi, dinamo ima isto za 200 kn godišnju, provjeri malo i ostale stadione.
djule je napisao/la:Mijau je napisao/la:Neznam kaj toliko serete po klincima i po upravi.Klinci su pokazali dobru volju uprava je to prepoznala.Navijaju na stadionu i ne srame se toga.Normalno da ih se treba pogurati i davati im privilegije.Da su to napravili prije 10 godina kad sam ja sudjelovao u tome danas bi imali pravu navijačku skupinu.Ali onda ih je bolio kurac za to.Sad su se opametili.Imamo godišnju za 200 kuna najjeftiniju u ligi koja se meni isplatila nakon 10 kola ni to vam nije dobro.Previše serete pogotovo djule.Ak si toliko protiv uprave napravi inicijativu za smjenu to je sad popularno transparent uprava odlazi i deri se to cijelu utakmicu ovak pisati tu je jadno.i nema nikakvog smisla.
ma u pravu si. bolje nek ovak ostane, privatan biznis dinastije laljak, utakmice petkom gdje inter(ah,da promijenila je ista ta uprava ime) pred 100ak ljudi, skupštine u najvećoj tajnosti, netransparentnost, šmajhlanje sa mamićem, kupovina boysa.... sve je to divno i krasno.
lijepo se provedi s klincima u borbi za dres.
i ne, nije najjeftinija u ligi, dinamo ima isto za 200 kn godišnju, provjeri malo i ostale stadione.
Kao što sam rekao dresova već imam na bacanje a i staža na stadionu više od svih vas.Bio sam na skupštini di je bila promjena imena i u ime navijača smo rekli da smo protiv toga.A šmajhlanje sa Mamićem ne želim komentirati to je opsesija svih ljudi u Hrvatskoj.Kupovanje bojsa je tvoja fiks ideja.Ja sam tu prije puno vremena rekao da je Laljak debil pa su me neki tu napali.I još nekaj zakaj bi mi sa ovog foruma imali ikakva prava?Po čemu i zašto? A kak nije najjeftinija ako je 200 dinamovih 200 je jeftinije od naših 200?
bravo, ti si bil na skupštini. super. imaš staž na tribinama, mi ga kao nemamo. mi nismo nikad pratili inker. i kad je igral protiv trnja i kad je igral protiv zvezde.
dres si mogu sam kupit(šal novi nemrem jer laljkov sin veli da tobože nema love za šalove,a onaj stari mi je već ofucan).
kupovanje boysa, klinci su svi navijači dinama. lako za provjerit. dobili su godišnje badava, bus badava, dresove badava, vjerovatno i šalove badava. kaj ti nije jasno?
šmajhlanja nema sa mamićem, pokrivač je eto baš želio da dojde u inker. laljak u udruzi prvoligaša zna se kom drži štangu. to je onak čisto radi dobrobiti domaćeg nogometa,kak da ne.
ne, nije stvar da forumaši dobe bilo kakva prava, već da SVI KOJI ŽELE participiraju u klubu i da se klub približi navijačima,a ne kupljenim klincima. ovak, pogotovo ona skupština za koju nitko nije znal, kao neka sekta.
a ovo oko karte, pametnom dosta.
Klinci koji imaju 15,16 godina navijaju za bilo koga jer su klinci i jer se traže.Ako se sjećaš Splita prije 2-3 sezone i onda su navijali vjerojatno ti isti klinci.Nekaj se pokrenulo sa mrtve točke i tebi je to negativno.Ne kužim te.Ne vjerujem da je uprava njih okupila nego su se oni sami okupili a uprava im prišla.Znači nema kupovine navijača.Klubovi su plaćali putovanja navijačima od pamtivijeka.Od Dinama,Hajduka pa i reprezentacije.Svi smo zagovarali da se podjele karte po školama i da dođu klinci i sad su tu.Opet tebi to ne odgovara jer su kupljeni.
Mijau je napisao/la:Klinci koji imaju 15,16 godina navijaju za bilo koga jer su klinci i jer se traže.Ako se sjećaš Splita prije 2-3 sezone i onda su navijali vjerojatno ti isti klinci.Nekaj se pokrenulo sa mrtve točke i tebi je to negativno.Ne kužim te.Ne vjerujem da je uprava njih okupila nego su se oni sami okupili a uprava im prišla.Znači nema kupovine navijača.Klubovi su plaćali putovanja navijačima od pamtivijeka.Od Dinama,Hajduka pa i reprezentacije.Svi smo zagovarali da se podjele karte po školama i da dođu klinci i sad su tu.Opet tebi to ne odgovara jer su kupljeni.
već 6 strana se nadrobilo.
ne, navijači sami plaćaju putovanja, ostalo je slizanje s upravom i otupljavanje oštrice da se ne daj bože sa tribina čuje "laljak/mamić/štimac/šuker odlazi".
klub koji drži do 15 klinaca, a boli ga neka stvar za ostatak ovo malobrojnog puka kaj prati na bilo koji način - ne vodi računa o svojim navijačima, a osim tog uprava nikad nije vodila računa.
i ne, sa 15-16 godina ne navijaš za bilo kog.
ma daj me nemoj jebat, najlakše je tu srat po njima al oni su se bar skupili i napravili neš koji smo mi kurac tu s foruma ikad napravili? pa i ak propadne to pa jel ti djule moraš baš od početka srat po njima i navijat da ne uspije a ne znam zašto... Makar i bili plaćeni busevi treba dignut guzicu s fotelje i otić u koprivnicu i navijat 90 minuta, bolje nego tipkat tu po tastaturi kak su oni mali kupljeni boysi prodanih duša. ako potraje očistit će se skupina od boysa i ostalih tako je uvijek... kaj misliš kak us nastali white stonesi? od BBB varaždin naravno, a s vremenom su otpadali oni koji su navijali za dinamo i nastala je respektabilna navijačka skupina koja navija samo za varteks.
StaJaZnam- Broj postova : 530
ja cekam jos 2-3 kola i tekmu protiv dinama pa cu onda rec sto mislim o njimaStaJaZnam je napisao/la:ma daj me nemoj jebat, najlakše je tu srat po njima al oni su se bar skupili i napravili neš koji smo mi kurac tu s foruma ikad napravili? pa i ak propadne to pa jel ti djule moraš baš od početka srat po njima i navijat da ne uspije a ne znam zašto... Makar i bili plaćeni busevi treba dignut guzicu s fotelje i otić u koprivnicu i navijat 90 minuta, bolje nego tipkat tu po tastaturi kak su oni mali kupljeni boysi prodanih duša. ako potraje očistit će se skupina od boysa i ostalih tako je uvijek... kaj misliš kak us nastali white stonesi? od BBB varaždin naravno, a s vremenom su otpadali oni koji su navijali za dinamo i nastala je respektabilna navijačka skupina koja navija samo za varteks.
vec sam im prigovorio da nismo purgeri a protiv dinama ce se dokazat jel jesu ili nisu
admine slažem se s tobom, ali ipak dosad nisu napravili ništa da su zaslužili takvo sranje po njima, dobro nazivali su se purgerima al to je neznanje i nezrelost to treba poučit a ne srat po njima, i malo se kurčili i par zajebantskih pjesmica pa kaj onda bože sačuvaj
oni su rekli da bu navijali samo za inter i za nikog drugog bez obzira kaj neki od njih navijaju i za dinamo, treba vidjet dal će se držat toga i onda sudit, al ne odma osuđivat na propast
oni su rekli da bu navijali samo za inter i za nikog drugog bez obzira kaj neki od njih navijaju i za dinamo, treba vidjet dal će se držat toga i onda sudit, al ne odma osuđivat na propast
Ja te klince ni nisam napal, maloprije sam i reko da oni nisu niš krivi kaj ih klub drži privilegiranima. To je greška od strane kluba. Poanta je da ne mogu oni već imat puno više ustupaka od dugogodišnjih pratitelja kluba, a čak nisu ni zakonski u udruzi navijača, nego je ovo zasad samo usmeno organizirano.
Već sam pozdravio inicijativu da imamo navijačku podršku, no to ne znači da se klub treba popišat na ostale i samo "gladit" te nove navijače.
Koliko smo mi tu prijedloga ostavili (i to dobrih, izvedivih prijedloga) u vezi marketinga, a nitko nas nije saslušal (ne moraju ti prijedlozi ni proć, al nek iz kluba daju na znanje da cijene prijedloge navijača). S druge strane, klub već zove ove klince na sastanak (naravno, neće tu biti nikakvih takvih prijedloga, al oni su ostvarili dvosmjernu komunikaciju).
Vidim da netko prigovara kaj se nismo organizirali prije ovih klinaca. Pa djule je i pozval na druženje forumaša, pa nije bilo volje (a siguran sam da bi se nešto dogovorili, kasnije je u toj temi bio i poziv da se najdemo na tribini, pa opet ništa).
Admin dobro veli, pričekajmo utakmicu s Dinamom, pa ćemo vidjet na čemu smo po pitanju podrške ove sezone. Do tada se nema smisla svađat.
Već sam pozdravio inicijativu da imamo navijačku podršku, no to ne znači da se klub treba popišat na ostale i samo "gladit" te nove navijače.
Koliko smo mi tu prijedloga ostavili (i to dobrih, izvedivih prijedloga) u vezi marketinga, a nitko nas nije saslušal (ne moraju ti prijedlozi ni proć, al nek iz kluba daju na znanje da cijene prijedloge navijača). S druge strane, klub već zove ove klince na sastanak (naravno, neće tu biti nikakvih takvih prijedloga, al oni su ostvarili dvosmjernu komunikaciju).
Vidim da netko prigovara kaj se nismo organizirali prije ovih klinaca. Pa djule je i pozval na druženje forumaša, pa nije bilo volje (a siguran sam da bi se nešto dogovorili, kasnije je u toj temi bio i poziv da se najdemo na tribini, pa opet ništa).
Admin dobro veli, pričekajmo utakmicu s Dinamom, pa ćemo vidjet na čemu smo po pitanju podrške ove sezone. Do tada se nema smisla svađat.
StaJaZnam je napisao/la:ma daj me nemoj jebat, najlakše je tu srat po njima al oni su se bar skupili i napravili neš koji smo mi kurac tu s foruma ikad napravili? pa i ak propadne to pa jel ti djule moraš baš od početka srat po njima i navijat da ne uspije a ne znam zašto... Makar i bili plaćeni busevi treba dignut guzicu s fotelje i otić u koprivnicu i navijat 90 minuta, bolje nego tipkat tu po tastaturi kak su oni mali kupljeni boysi prodanih duša. ako potraje očistit će se skupina od boysa i ostalih tako je uvijek... kaj misliš kak us nastali white stonesi? od BBB varaždin naravno, a s vremenom su otpadali oni koji su navijali za dinamo i nastala je respektabilna navijačka skupina koja navija samo za varteks.
postoji nekaj kaj se zove karakter. a ti klinci koji su "odjednom" došli na isti način budu i otišli. a čim se sredi dinamo, na inkeru budu tam di su danas bili beli anđeli.
vau,super, ljubav prema klubu se mjeri time kaj se dere 90 minuta. ak ti je to vrhunac odnosa prema klubu, svaka ti čast.
Lijepo je vidjeti te mlade dečke da navijaju! Taj naraštaj je onaj kojima se klub mora približiti. Koliko je njima stalo do Inkera vidjeti cemo kada ispadnemo! Osobno mislim da oni navijaju za Inker onoliko koliko i neki igraci igraju za Inker! Volio bi da se varam!
Također, moje mišljene je da klubu treba biti bitniji broj ljudi na utakmici, nego da li ce imati organiziranu navijacku skupinu ili nece. Ako ceš imati 2000 ljudi na tribini atmnosfera ce biti dobra, pa derali se neki organizirano ili ne! Neke stepenice jednostavno nije pametno preskakati.
Također, moje mišljene je da klubu treba biti bitniji broj ljudi na utakmici, nego da li ce imati organiziranu navijacku skupinu ili nece. Ako ceš imati 2000 ljudi na tribini atmnosfera ce biti dobra, pa derali se neki organizirano ili ne! Neke stepenice jednostavno nije pametno preskakati.
inkerovac- Broj postova : 1511
Pozdrav svima !
Evo da se i ja ukljucim u raspravu malo.
Prije mjesec i nesto par njih je pokrenulo su ideju da se vrate navijaci intera,jebiga istina je da smo svi mlađi i neznam kaj sve ne,al opet bar smo dosli i navijali.
Neznam zasto bilo tko sere po nama i sve,da smo kupljeni etc..Ne,neznam od kud to vama da smo dobili šalove i dresove i svaštaru,kolko ja znam imamo samo ulaznice za tekmu i bus na gostujuce utakmice.
Bolje bi bilo da nas se više skupi i da svi navijamo,a ovo u vezi dinama se slažem..to cemo sve vidit a i zna se vec unaprijed ko je ko nije...
Ideja da se okupe "navijaci" je odlicna,neznam zasto određeni pljuju po tome,makar imali neki 15-16 godina isti k..al dobro..
Kad bi nas se okupilo vise bilo bi odlicno,al eto,tak je kak je..
Pozdrav
Prije mjesec i nesto par njih je pokrenulo su ideju da se vrate navijaci intera,jebiga istina je da smo svi mlađi i neznam kaj sve ne,al opet bar smo dosli i navijali.
Neznam zasto bilo tko sere po nama i sve,da smo kupljeni etc..Ne,neznam od kud to vama da smo dobili šalove i dresove i svaštaru,kolko ja znam imamo samo ulaznice za tekmu i bus na gostujuce utakmice.
Bolje bi bilo da nas se više skupi i da svi navijamo,a ovo u vezi dinama se slažem..to cemo sve vidit a i zna se vec unaprijed ko je ko nije...
Ideja da se okupe "navijaci" je odlicna,neznam zasto određeni pljuju po tome,makar imali neki 15-16 godina isti k..al dobro..
Pozdrav
The Reem- Broj postova : 2
The Reem je napisao/la:Pozdrav svima !
Pozdrav
dobrodošao
The Reem je napisao/la:Pozdrav svima !
Pozdrav
Samo napred mlade svinje a one koji vređaju nabite i popišajte se po njima.
evo ovako...nismo boysi, ne brijemo na dinamo, čak štoviše, ja dinamo osobno nabijem na kurac. nismo plačenici i nismo dobili badava bus...pola smo mi isfinancirali. a sad ti djule računaj da je nas 50 školaraca. odakle bi mi točno financirali gostovanja i transparente ? imat češ pravo na kritiku kad se pojaviš na utakmici. I da, nismo dobili niti badava godišnje karte, niti šalove.najlakše je srat na forumu, huškat ljude kontra nas i pljuvat. i da, LAGATI i baratati nekim informacijama koje nemaju veze s vezom kao što su bus, godišnje i tak. lijepi pozdrav
P.S ako ko ima volju i želju da nam se pridruži, dobrodošao je
WP 2013
P.S ako ko ima volju i želju da nam se pridruži, dobrodošao je
WP 2013
hrki99- Broj postova : 1
puno pozdrava the reem i hrki99
veoma je pohvalno to kaj radite i samo nastavite tako, i savjetovao bi vam da ne radite stvari kao što su gađanje pomoćnih sudaca grudama i slično iako je rađenje gluposti dio tradicije divljih svinja trenutno je naš klub u teškoj situaciji i ne treba nam takav publicitet, uostalom svima nam je tu u interesu da pomognemo klubu, kaj ne?
što se tiče toga šta je inkerovac reko, istina je da je naš glavni problem posjeta i to se mora riješiti, odnosno marketing mora proraditi al evo jučer je bilo oko 800 - soma ljudi ja bi reko a čak je petak bio. i došli su šalovi napokon i složili su ovaj "plakat" koji je istinabog ružan ko kurac al ajde nije bitno. i to kaj klub organizira bus za navijače i dalje tvrdim da je dobro makar se svađamo oko toga već 3-4 stranice. polako to ide al miču se stvari s mrtve točke i to treba podržat. i na ovom kratkom videu sa skupštine vidim da branko nekaj priča o infrastrukturi, čekamo već 20 godina normalne pomoćne terene di mogu trenirat seniori i mlađi uzrasti, pred svake izbore padaju obećanja al nikad niš... to su stvari koje nam fale da budemo pravi klub s kojim se niko neće zajebavat
još zadnja stvar koja nam onda fali je rezultat, a to je već druga priča
veoma je pohvalno to kaj radite i samo nastavite tako, i savjetovao bi vam da ne radite stvari kao što su gađanje pomoćnih sudaca grudama i slično iako je rađenje gluposti dio tradicije divljih svinja trenutno je naš klub u teškoj situaciji i ne treba nam takav publicitet, uostalom svima nam je tu u interesu da pomognemo klubu, kaj ne?
što se tiče toga šta je inkerovac reko, istina je da je naš glavni problem posjeta i to se mora riješiti, odnosno marketing mora proraditi al evo jučer je bilo oko 800 - soma ljudi ja bi reko a čak je petak bio. i došli su šalovi napokon i složili su ovaj "plakat" koji je istinabog ružan ko kurac al ajde nije bitno. i to kaj klub organizira bus za navijače i dalje tvrdim da je dobro makar se svađamo oko toga već 3-4 stranice. polako to ide al miču se stvari s mrtve točke i to treba podržat. i na ovom kratkom videu sa skupštine vidim da branko nekaj priča o infrastrukturi, čekamo već 20 godina normalne pomoćne terene di mogu trenirat seniori i mlađi uzrasti, pred svake izbore padaju obećanja al nikad niš... to su stvari koje nam fale da budemo pravi klub s kojim se niko neće zajebavat
još zadnja stvar koja nam onda fali je rezultat, a to je već druga priča
ovo s grudama..neznam kaj da vam kazem osim da to su ovi idioti gore radili al zna se ko je..i sljedeci put njih nece bit i naravno da mi to ne podrzavamo !
svi smo mi tu da podrzimo klub kaj ne ?
a o tom s grudama se ne isplati pricat,to je bilo sad i nebude vise nikakvih glupih ispada u to vas uvjeravam !
svi smo mi tu da podrzimo klub kaj ne ?
a o tom s grudama se ne isplati pricat,to je bilo sad i nebude vise nikakvih glupih ispada u to vas uvjeravam !
The Reem- Broj postova : 2
Stranica 4 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Svaštara
Stranica 4 / 6.