DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum

Join the forum, it's quick and easy

DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum
DIVLJE SVINJE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ili jesmo ili nismo...11 presudnih kola je do kraja...

+4
StaJaZnam
zagorec92
Mijau
Admin
8 posters

Stranica 5 / 6. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Ili jesmo ili nismo...11 presudnih kola je do kraja... - Page 5 Empty Re: Ili jesmo ili nismo...11 presudnih kola je do kraja...

Postaj  Pecelj čet 16 svi 2013, 18:36

cibalija ima samo 14 igrača i full mladu momčad. imaju pressing ogroman, jer MORAJU pobjediti da bi imali ikakve šanse ostati. imam neki filing da ćemo iskoristiti njihovu paniku i odigrati dobru tekmu
Pecelj
Pecelj

Broj postova : 2970

[Vrh] Go down

Ili jesmo ili nismo...11 presudnih kola je do kraja... - Page 5 Empty Re: Ili jesmo ili nismo...11 presudnih kola je do kraja...

Postaj  Mijau ned 19 svi 2013, 13:07

Iz današnjih Sportskih novosti.Ako tri kluba na kraju prvenstva imaju isti broj bodova radi se mini tablica sa njihovim rezultatima iz prvog dijela prvenstva.Tu je najbolji Zadar mi drugi Cibalija najslabija.Ako dvije momčadi imaju isti broj bodova mi smo bolji i od Cibalije i Zadra.Nakon kaj završi Rijeka-Zadar sve će biti jasno.Nama u svakom slučaju treba pobijeda protiv Belupa a ako danas Rijeka dobije onda uz našu pobijedu Zadar ili Cibalija moraju kiksati zadnje kolo i to je to.
Mijau
Mijau

Broj postova : 5105

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau ned 19 svi 2013, 16:07

[You must be registered and logged in to see this link.]
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  StaJaZnam ned 19 svi 2013, 19:36

Joj ak ovi riječki panjevi ne dobiju ovo..

StaJaZnam

Broj postova : 530

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned 19 svi 2013, 20:46

StaJaZnam je napisao/la:Joj ak ovi riječki panjevi ne dobiju ovo..

naravno 2:3 Ili jesmo ili nismo...11 presudnih kola je do kraja... - Page 5 3126176156

Admin
Admin

Broj postova : 2871

https://divlje-svinje.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau ned 19 svi 2013, 20:49

Ajme gotovo je drugoligaši smo osim ako Split kojem treba za Europu ne pobijedi Zadra.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  StaJaZnam ned 19 svi 2013, 20:49

maa poserem vam se nasred korza pička vam materinaa

StaJaZnam

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac ned 19 svi 2013, 20:50

StaJaZnam je napisao/la:Joj ak ovi riječki panjevi ne dobiju ovo..

Jedini panjevi smo mi, kad cijelu utakmicu ne iskoristimo igraca više! Ja sam se pomirio s ispadanjem još nakon Istre!
Sad cemo se teško izvući! Zadar mora izgubiti, a Cibalija ne smije pobijediti!
Cibalija sada sigurno ispada, oni se ni s pobjedom ne mogu izvući!

inkerovac

Broj postova : 1511

[Vrh] Go down

Postaj  StaJaZnam ned 19 svi 2013, 21:18

E *ebeš ga sad, mora nam se dosta stvari poklopit za ostanak. Prije svega mi moramo dobit Slavena, ako ne dobijemo Slavena možemo ostat jedino ako i Cibalia izgubi a HD ne dobije licencu, u tom slučaju nam rezultat Zadra nije ni bitan.

Ako dobijemo Slavena mora i Zadar izgubit i Cibalia ne pobijedit onda bi mi i Zadar imali isti broj bodova i tu bi mi bili 9. zbog boljeg međusobnog skora. Znači to je jedini način da sigurno ostanemo.

Ako Zadar izgubi i mi i Cibalia dobijemo imamo svi 35 bodova što znači da Cibalia ispada sigurno, Zadar ostaje a mi čekamo hoće li HD dobit licencu ili ne.

... Sve u svemu napeto će bit, očekujem da će se eventualni zgoditci Osijeka ili Splita slaviti više nego naši.

StaJaZnam

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau ned 19 svi 2013, 21:35

U šoku sam totalnom jučer nesreća neviđena a danas ovo neko nas je prokleo.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 ned 19 svi 2013, 22:29

Akcije čišćenja snijega su nas pokopale.
zagorec92
zagorec92

Broj postova : 769

[Vrh] Go down

Postaj  domi ned 19 svi 2013, 23:43

Jesmo li se prerano poveselili i dobili nadu? Very Happy

domi

Broj postova : 360

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj pon 20 svi 2013, 00:03

kakva katastrofa!!!!! sami smo si krivi 70 minuta igrača više i ne dobijmo kombiniranu momčad cibalije. jebi ga, snijeg onaj na početku proljeća nas je očito previše koštao. sve će se znati u pon kad se odlučuje o dragovoljcu, deveti nećemo biti
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac pon 20 svi 2013, 10:07

Treba dobiti Belupo! Bolje biti deseti, nego jedanaesti!
Nije nemoguće niti da Zadar izgubi, a Cibalija ne pobjedi kada vec znaju da su ispali! Oni mogu imati motiv samo da budu 10, ali to im mi moramo odmah izbiti iz glave vodstvom na poluvremenu!
Drugo je pitanje da li smo mi sposobni za tako nešto!

Također uvjeren sam da je Zadar igrao prije utakmicu u ovom kolu da bi situacija bila drugacija! Zadar je nakon našeg poraza imao lakšu situaciju i veci motiv protiv Rijeke. Kao i da smo mi recimo protiv Cibalije igrali nakom pobjede Zadra, gdje bi Cibalija vec znala da je ispala. Drugacije bi bile okolnosti prije utakmica.

inkerovac

Broj postova : 1511

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pon 20 svi 2013, 20:31

U petak ce se znati jel Dragovoljac dobio licencu za prvu ligu ili nije.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj pon 20 svi 2013, 20:40

to je zadnja šansa. do sad sam navijao da dragovoljac dobije licencu i da ispadne Zadar, ali sad ne znam više kaj da mislim. žalosno je na koji način se to nakraju sve odvijalo. gledao sam puno puta ove godine i rijeku i zadar i jednostavno ne znam kako je ta tekma trebala izgledati da zadar njima da 3 gola
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pon 20 svi 2013, 20:48

Pecelj je napisao/la:to je zadnja šansa. do sad sam navijao da dragovoljac dobije licencu i da ispadne Zadar, ali sad ne znam više kaj da mislim. žalosno je na koji način se to nakraju sve odvijalo. gledao sam puno puta ove godine i rijeku i zadar i jednostavno ne znam kako je ta tekma trebala izgledati da zadar njima da 3 gola

Treći gol je najjači svi igrači Rijeke bili u napadu jer je bio korner i onda kontra 2 na 2 i gol Perice.Po meni Dragovoljac ne zaslužuje igrati prvu ligu njima to služi samo da uzmu lovu od grada i napune svoje žepove.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Admin pon 20 svi 2013, 21:39

ma dobio je HD licencu, al neznam jel zadar dobio za ono rasulo od stadiona

petak Lokomotiva - Hajduk
subota HD - Rijeka
nedjelja Dinamo - Split

i sve to na maximiru lol!

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pon 20 svi 2013, 21:55

Admin je napisao/la:ma dobio je HD licencu, al neznam jel zadar dobio za ono rasulo od stadiona

subota HD - Rijeka
nedjelja Dinamo - Split

Ma odkud ti da su dobili licencu i to za Maksimir?I nemože se igrati tri utakmice u tri dana na jednom stadionu sjeti se Lokomotive-Inker koja je igrana u četvrtak a ne u petak jer treba proći 48 sati između utakmica.Ako Dragovoljac dobije licencu za Maksimir onda treba otići u Rusanovu i napraviti demonstracije jer je to niš drugo nego sprdnja.Ako već mi moramo u drugu ligu bolje da ostane Cibalia nego Dragovoljac.A Zadar ce dobiti licencu to nije upitno ni najmanje.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Admin pon 20 svi 2013, 22:57

Mijau je napisao/la:
Admin je napisao/la:ma dobio je HD licencu, al neznam jel zadar dobio za ono rasulo od stadiona

subota HD - Rijeka
nedjelja Dinamo - Split

Ma odkud ti da su dobili licencu i to za Maksimir?I nemože se igrati tri utakmice u tri dana na jednom stadionu sjeti se Lokomotive-Inker koja je igrana u četvrtak a ne u petak jer treba proći 48 sati između utakmica.Ako Dragovoljac dobije licencu za Maksimir onda treba otići u Rusanovu i napraviti demonstracije jer je to niš drugo nego sprdnja.Ako već mi moramo u drugu ligu bolje da ostane Cibalia nego Dragovoljac.A Zadar ce dobiti licencu to nije upitno ni najmanje.

ma znam za 48 sati, zezo sam se malo
prijavili su maximir i siget, pa ce prvih par kola igrat na maximiru
u rusanovu cemo sa onim tvojim transparentom Very Happy

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau uto 21 svi 2013, 10:56

[You must be registered and logged in to see this link.]

GOTOVO JE.HNS PEDERI NOGOMET STE SJEBALI!
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Admin uto 21 svi 2013, 11:00

Zadar, cibalia i Hd dobili uvjetne licence lol! kaj god to znacilo

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj uto 21 svi 2013, 13:10

da, gotovo je!

opet smo ispali zadnji naivci kao i zadnji put kad smo ispali!

sad opet 5 godina stabilizacije. katastrofa!

al dobro, od početka trećeg dijela prvenstva smo znali da će odluka biti u vinkovcima. jedino kaj se nitko nije nadao ovakvim rezultatima zadra, to meni smrdi više od ovih licenci.

početak proljeća + poraz od istre doma + poraz u vinkovcima = 2 liga
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 uto 21 svi 2013, 14:03

pa ovi u komisiji nisu normalni...na temelju čega su HD i Zadar dobili licencu (uvjetna, trajna, isti k u ovom slučaju)? Sprdnja kao i prošlih godina.
zagorec92
zagorec92

Broj postova : 769

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau uto 21 svi 2013, 14:14

Sad nas Split može jedino spasiti ako pobijedi Zadra a treba im za Europu i Cibalija nesmije dobiti Osijeka.Mi Belupa naravno moramo dobiti.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 5 / 6. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

[Vrh]

- Similar topics