DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum

Join the forum, it's quick and easy

DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum
DIVLJE SVINJE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ili jesmo ili nismo...11 presudnih kola je do kraja...

+4
StaJaZnam
zagorec92
Mijau
Admin
8 posters

Stranica 6 / 6. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Go down

Ili jesmo ili nismo...11 presudnih kola je do kraja... - Page 6 Empty Re: Ili jesmo ili nismo...11 presudnih kola je do kraja...

Postaj  inkerovac uto 21 svi 2013, 17:38

Ma neka su dobili licence! Tako i treba biti! Pa od početka se zna da tri ispadaju, šta se sad čudimo! Maksimir je Dragovoljčev koliko i Dinamov! To je gradski stadion! Neka Dinamo ispadne jer nema uvjete!
Šta zbog dugova nisu trebali dobiti licencu! A mi kao nemamo dugove! Igraci stalno plaču da ne dobivaju novce! Uprava stalno govori da nemamo novaca! Igraci se prodaju kao nikada do sada a mi i dalje nemamo novaca!

Malo za promjenu neka i teren odlučuje! Još smo daleko od toga da u HNL-u samo teren odlučuje, ali ovo je jedan mali korak prema tome!
Mi smo imali priliku cijele sezone nešto napraviti i igrati 1 HNL! Ali onda su nam svi bili preteški! Ne možemo u Splitu, ne možemo u Rijeci, ne možemo u Maksimiru, šta je najgore ne možemo ponajprije u Zaprešiću! Kad su ti protivnici preteški onda ispadaš, to je normalno!

Ipak imamo još zadnje kolo! Neka naprave nešto! Šansa je realna i postoji! Splitu treba pobjeda, Cibalija je ispala i gostuje! Ali prvo mi trebamo napraviti svoje! I to odmah u prvom poluvremenu tako da Cibalija skroz odustane, a Zadra uhvati panika!
Da ne bi bilo da nam se dva rezultata poklope, a onda mi zajebemo kao i protiv Cibalije!

Cak i ako ispadnemo nema plakanja za prvom ligom, jer onda kada dođe vrijeme biti ce nam preteški i Gorica, Mladina, Lučko, Kranjcevićeva, Vinkovci su nam i sad bili itd. Treba se pokazati na terenu i samo tamo, sve ostalo su gluposti koje me ne zanimaju!

inkerovac

Broj postova : 1511

[Vrh] Go down

Ili jesmo ili nismo...11 presudnih kola je do kraja... - Page 6 Empty Re: Ili jesmo ili nismo...11 presudnih kola je do kraja...

Postaj  inkerovac uto 21 svi 2013, 18:04

[You must be registered and logged in to see this link.]

Laljak je ok, ali ovo mu ne treba! Ne kažem ja da u licenciranju nema muljanja, ali ima i svemu drugome u HNL-u! Da se hoce napraviti da svi klubovi budu ravnopravni to bi se vec odavno napravilo i to se ne tice samo licenciranja! Dragovoljac ako hoce propasti neka samo gomila dugovanja, to je njihov problem! Kada stvari dođu na naplatu, nisu oni niti Dinamo, niti Hajduk da ce im netko oprostiti dugove! Završiti ce kao Varteks!

Kako se mali klubovi kolju za mrvice umjesto da su zajedno i bore se skupa protiv ovih koji uništavaju HNL!

inkerovac

Broj postova : 1511

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau uto 21 svi 2013, 20:31

Navodno se po Varaždinu priča da je novi trener u drugoj ligi Samir Toplak.
Mijau
Mijau

Broj postova : 5105

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sri 22 svi 2013, 14:45

osim Matkovića.... pod automatskom kaznom zabrane igranja zbog trećeg žutog kartona u nizu pri čemu su čak tri igrača Cibalije pa će nastup u Osijeku morati propustiti Petar Filipović, Marin Matoš i Dario Rugašević. Za Osijek na istoj utakmici ne može nastupiti Dragan Blatnjak.

Admin
Admin

Broj postova : 2871

https://divlje-svinje.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sri 22 svi 2013, 23:54

[You must be registered and logged in to see this link.]

Admin
Admin

Broj postova : 2871

https://divlje-svinje.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 6 / 6. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

[Vrh]

- Similar topics