Ili jesmo ili nismo...11 presudnih kola je do kraja...
+4
StaJaZnam
zagorec92
Mijau
Admin
8 posters
Stranica 2 / 6.
Stranica 2 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Ili jesmo ili nismo...11 presudnih kola je do kraja...
skupiti hrpu ljudi i prazan maksimir napuniti divljim svinjama!!!
Pecelj- Broj postova : 2970
ma kužim sve to, al zašto dinamo ne igra u četvrtakMijau je napisao/la:Admin je napisao/la:Ovo je sad stvarno previse
protiv Lokomotive igramo u četvrtak....
Dinamo igra u subotu jer je u nedjelju Uskrs.A mora se odigrati 48 sati prije Dinama.Tak i onak je svejedno jer je sad pauza zbog reprezentacija.
sljedeci bar igramo na maksimiru di ce bit dobar teren, zadnji put smo tamo okrenuli 2-0 tako da možemo pobijediti. Nadam se da će biti lijepo vrijeme pa da ćemo ovu kratku pauzu iskoristiti da dovedemo naš teren u red jer ovo je prestrašno.
StaJaZnam- Broj postova : 530
da, mislim i ja da je konačno mukama kraj - temp već idući tj idu do +20, 2 tjedna dovoljno da se naš travnjak oporavi, a onda maksimir pa nadam se konačno normalni tereni. ovo je katastrofa do kud nas je blato dovelo.
p.s. da bi ostali u ligi ne smijemo više gubiti od izravnih konkurenata, a istra mora izgubiti što više bodova da bi ju dostigla skupina s dna. jer ako se sve svede na 4 momčadi nemamo baš šanse. od sad svi maksimalno kontra istre navijati. treba slaviti svaki njihov poraz
p.s. da bi ostali u ligi ne smijemo više gubiti od izravnih konkurenata, a istra mora izgubiti što više bodova da bi ju dostigla skupina s dna. jer ako se sve svede na 4 momčadi nemamo baš šanse. od sad svi maksimalno kontra istre navijati. treba slaviti svaki njihov poraz
Lokomotiva, Hajduk, Dinamo....
Ocekujem 5 a mozda i 7 bodova
Jel ima jos koji optimist
Ocekujem 5 a mozda i 7 bodova
Jel ima jos koji optimist
Očekujem 9 bodova i borbu za Eurpou
4 boda ko kuća, nismo nikog pobjedili od 1903će
Vidim igrat ćemo i s Vrapčem prijateljsku. Ovo igralište u Blatu se misli doslovno ili jel to ono igralište u Vrapču?
igramo doma s istrom. to je jako važno jer su oni možda najviše domaćinska ekipa od svih s dna. sa zadrom je bolje da igramo u zadru jer su tamo otvoreniji. doma smo sa zagrebom što je dobro. zadnje kolo smo doma sa slaven belupom kojem tad više neće trebati bodovi, što je odlično. (zagrebu dolazi Rijeka, zadru split (borba za Europu - cibalia i osijek igraju međusobno))
uglavnom ako u iduće kolo pobjedimo lokomotivu i odradimo hajduk i dinamo (izvučemo bilo kaj) mislim da imamo dobar raspored.
ako izgubimo od lokomotive možemo se lagano pripremati za drugu ligu
uglavnom ako u iduće kolo pobjedimo lokomotivu i odradimo hajduk i dinamo (izvučemo bilo kaj) mislim da imamo dobar raspored.
ako izgubimo od lokomotive možemo se lagano pripremati za drugu ligu
Zakon vjerojatnosti govori da će Budimir, nakon silnih promašaja, konačno nešto i utrpati u gol, pa je realno očekivati dominaciju nad inferiornijim ekipama, pogotovo nad obezglavljenim Dinamom i bankrotiranim Hajdukom, te klubom koji po propisima ne bi ni trebao sudjelovati u prvoj ligi.
zagorec92- Broj postova : 769
Najbolje preseliti klub u Australiju ovo nije normalno više
Pao bi i u Australiji snijeg kakve smo mi srece.Ali bar doma ne igramo nego u Maksimiru pa netrebamo cistiti snijeg.
StaJaZnam je napisao/la:Najbolje preseliti klub u Australiju ovo nije normalno više
Mijau- Broj postova : 5105
bolje u maksimir nego u neku kaljužu kad je već ovakvo vrijeme
promjenili su prognozu. bio je snijeg sve do četvrtka, ali sad kažu da sutra uopće neće padati, a da je u čet kiša i tmp od -6 do 8
ja imam drugu prognozu:-)Pecelj je napisao/la:promjenili su prognozu. bio je snijeg sve do četvrtka, ali sad kažu da sutra uopće neće padati, a da je u čet kiša i tmp od -6 do 8
Za vrijeme tekme; Tmp 4-5, bez padalina, vjetar 2km/h, ...
I 3 gola u mrezi lokomotive
a ili tako ili druga liga. lokomotiva nam je zadnji vlak, ak to izgubimo doviđenja
Sutra po tri boda.Ajmoooooooooooooooooooooooooo
Mijau- Broj postova : 5105
probudio sam se s nekim grčem u želucu! ak danas spljugamo mislim da je to to kaj se prve lige tiče... baš sam napet
Je... ova lokomotiva predstavlja naš zadnji vlak za ostanak
eto, zabimo gol i nismo dugo vodili...čudo, jel...
ma marš u pičku materinu...
bilo kak samo ne ovak... opet
bilo kak samo ne ovak... opet
Sad će se raspisat na facebooku o nekim urotama i klasičnoj namještaljki poluvrijeme x/kraj 1. No ne znaju oni koliko smo mi nesposobni zadržati vodstvo, a kamoli nešto namjestiti.
aj izgleda da ćemo izvuć bod... al isti nam je k*rac
mi bi bez Oršića već bili na pripremama za drugu ligu
Nije dobro počelo! Samo 2 boda u tri kola! Ima još puno do kraja i sigurno se ne predati do zadnjeg kola, ali ako se dogodi ispadanje kako dalje? Mislim da se u zadnje vrijeme dobro radilo! Treba nastaviti istim radom kao da se ništa nije dogodilo!
Ostajemo bez posuđenih Delača, Pokrivača, Mlinara! Šariću koliko se sjecam istice ugovor, ako ga do sada nije htio obnoviti onda sigurno nece niti nakon ispadanja!
Najvjerojatnije nece htjeti ostati Milardović, Vujcic,...!
Koliko još ugovora ima Oršić? Da li ce ga se moci zadržati ako ne dođe ponuda od milje, koju za njega moramo dobiti! Da li je plan da i dalje napreduje u 2 HNL i pokuša se dokazati kao prvi strijelac te uz pomoc njega dohvatimo naslov, ili možda posudba u nekog prvoligaša pa uz dokazivanje stigne i neka ponuda od milje?
Šta je sa stranicima koji su potpisali na 4 godine?
Otvara se pitanje trenera! Po meni nakon opcije ispadanja najbolje rješenje bi bio Perković! Zna s mladima! Ne boji se stalno izbacivati neka nova mlada iznenađujuca riješenja koja se pokažu jako dobrima (da li bi to bio Gudelj ili netko drugi), a i inkerovac je! Da li to Magić može napraviti? Da li je spreman za manje novce voditi Inker i u 2 HNL?
Ispadanje sigurno može donijeti i puno toga dobroga!
Afirmaciju Blaževića, povratak na scenu Boseca koji nam je ne tako davno bio glavni! Afirmaciju i napredovanje Batura koji po meni ima predispozicije biti fenomenalni stoper (puno bolji od Hercega ili Bagarića)!
Test za Radojičića, Rundića, Hajradinovića koji bi tamo trebali nešto pokazati, ako su pojačanja!
Također dobar test za Filipovića, Gorgijeva i Ćosića da pokažu da li mogu u buducnosti igrati prvoligaški nogomet! Otkrivanje nekih novih igraca u nižim ligama poput Lončara, Peka, Raka kojeg nismo prepoznali (da li je to možda ovaj Šimić kojeg smo doveli)! Možda povratak nekih starih nada na deficitarnim pozicijama (Krišto, Kotarski, Leuštek, Rašić.....)!
Borba za naslov uvijek donosi neki novi zanos ne samo kod igrača nego i povratak ljudi na stadion! Vrlo lako možemo imati više ljudi nego sada na utakmicama, ako cemo pobjeđivati i biti profesionalni u radu!
Gledajuci ovako mogli bi imati jako zanimljivu i atraktivnu momčad i u 2 HNL koja bi predvođena Oršićem mogla dominirati, brzo se vratiti i jako napredovati! Da li smo sposobni to napraviti?
Ostajemo bez posuđenih Delača, Pokrivača, Mlinara! Šariću koliko se sjecam istice ugovor, ako ga do sada nije htio obnoviti onda sigurno nece niti nakon ispadanja!
Najvjerojatnije nece htjeti ostati Milardović, Vujcic,...!
Koliko još ugovora ima Oršić? Da li ce ga se moci zadržati ako ne dođe ponuda od milje, koju za njega moramo dobiti! Da li je plan da i dalje napreduje u 2 HNL i pokuša se dokazati kao prvi strijelac te uz pomoc njega dohvatimo naslov, ili možda posudba u nekog prvoligaša pa uz dokazivanje stigne i neka ponuda od milje?
Šta je sa stranicima koji su potpisali na 4 godine?
Otvara se pitanje trenera! Po meni nakon opcije ispadanja najbolje rješenje bi bio Perković! Zna s mladima! Ne boji se stalno izbacivati neka nova mlada iznenađujuca riješenja koja se pokažu jako dobrima (da li bi to bio Gudelj ili netko drugi), a i inkerovac je! Da li to Magić može napraviti? Da li je spreman za manje novce voditi Inker i u 2 HNL?
Ispadanje sigurno može donijeti i puno toga dobroga!
Afirmaciju Blaževića, povratak na scenu Boseca koji nam je ne tako davno bio glavni! Afirmaciju i napredovanje Batura koji po meni ima predispozicije biti fenomenalni stoper (puno bolji od Hercega ili Bagarića)!
Test za Radojičića, Rundića, Hajradinovića koji bi tamo trebali nešto pokazati, ako su pojačanja!
Također dobar test za Filipovića, Gorgijeva i Ćosića da pokažu da li mogu u buducnosti igrati prvoligaški nogomet! Otkrivanje nekih novih igraca u nižim ligama poput Lončara, Peka, Raka kojeg nismo prepoznali (da li je to možda ovaj Šimić kojeg smo doveli)! Možda povratak nekih starih nada na deficitarnim pozicijama (Krišto, Kotarski, Leuštek, Rašić.....)!
Borba za naslov uvijek donosi neki novi zanos ne samo kod igrača nego i povratak ljudi na stadion! Vrlo lako možemo imati više ljudi nego sada na utakmicama, ako cemo pobjeđivati i biti profesionalni u radu!
Gledajuci ovako mogli bi imati jako zanimljivu i atraktivnu momčad i u 2 HNL koja bi predvođena Oršićem mogla dominirati, brzo se vratiti i jako napredovati! Da li smo sposobni to napraviti?
inkerovac- Broj postova : 1511
Stranica 2 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Rekapitulacija prva dva kola!
» Analiza prvih 11 kola
» INTER vs Rijeka! Jesmo li dovoljno dobri za prvu ligu?
» Analiza prvih 11 kola
» INTER vs Rijeka! Jesmo li dovoljno dobri za prvu ligu?
Stranica 2 / 6.