Ili jesmo ili nismo...11 presudnih kola je do kraja...
+4
StaJaZnam
zagorec92
Mijau
Admin
8 posters
Stranica 3 / 6.
Stranica 3 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Ili jesmo ili nismo...11 presudnih kola je do kraja...
Ispadanje u drugu ligu bi moglo imat neke dobre posljedice dugoročno kao što kažeš ali je veliki rizik i pitanje dali i kad ćemo se uspjet vratit. Mislim da se nećemo moći prošetati ligom ko 2007. Zato je važno da se borimo do zadnje sekunde za ostanak jer je to po meni bolje u svakom slučaju.
StaJaZnam- Broj postova : 530
Ajmo prvo pričekati kako će se razviti naša borba do kraja prvenstva pa tek onda raditi planove za prvu ili drugu ligu.Vjerojatno u klubu imaju rješenja za obadve situacije.Možda bi ih i znali da djule nije potjerao Mirka13 sa svojim sranjima.
Mijau- Broj postova : 5105
Sljedeće kolo bi moglo puno toga odlučiti.Zadar igra doma sa Istrom a Cibalia sa Lokomotivom.To ni pod razno nesmiju pobijediti,Zagreb igra sa Dinamom doma mogu dobiti samo ako im Dinamo pusti.Mi moramo dobiti Hajduka jer ako ne dobijemo a Zadar i Cibalija pobijede doma gotovi smo vrlo vjerojatno.
[You must be registered and logged in to see this link.]
evo gdje će se voditi prava bitka za ostanak u HNLu!!
evo gdje će se voditi prava bitka za ostanak u HNLu!!
Pecelj- Broj postova : 2970
28. kolo
Cibalia - Dinamo
Split - Osijek
INTER - Istra
Zagreb - Zadar
29. kolo
Istra - Cibalia
Zadar - INTER
Osijek - Zagreb
30. kolo
Lokomotiva - Osijek
Sl.Belupo - Istra
Cibalia - Zadar
INTER - Zagreb
31. kolo
Istra - Rijeka
Zadar - Sl.Belupo
Zagreb - Cibalia
Osijek - INTER
32. kolo
Hajduk - Osijek
Split - Istra
Rijeka - Zadar
Sl.Belupo - Zagreb
Cibalia - INTER
33. kolo
Istra - Lokomotiva
Zadar - Split
Zagreb - Rijeka
Osijek - Cibalia
INTER - Sl.Belupo
Cibalia - Dinamo
Split - Osijek
INTER - Istra
Zagreb - Zadar
29. kolo
Istra - Cibalia
Zadar - INTER
Osijek - Zagreb
30. kolo
Lokomotiva - Osijek
Sl.Belupo - Istra
Cibalia - Zadar
INTER - Zagreb
31. kolo
Istra - Rijeka
Zadar - Sl.Belupo
Zagreb - Cibalia
Osijek - INTER
32. kolo
Hajduk - Osijek
Split - Istra
Rijeka - Zadar
Sl.Belupo - Zagreb
Cibalia - INTER
33. kolo
Istra - Lokomotiva
Zadar - Split
Zagreb - Rijeka
Osijek - Cibalia
INTER - Sl.Belupo
moja prognoza - Osijek osvaja 1 bod do zadnjeg kola i igra s cibalijom za ostanak u ligi!
Pobjede naravno nas, istre i zagreba
I stanje na tablici
Osijek 33, Zadar -5, Zagreb -6, Cibalia i Inter -7
Kolo iza, lovrek zabije hat trick zagrebu, cibalia i zadar x i osihek gubi od lokse
Osijek 33, Zadar i Inter -4, Cibalia i Zagreb -6
:-)
I stanje na tablici
Kolo iza, lovrek zabije hat trick zagrebu, cibalia i zadar x i osihek gubi od lokse
I Lučko ne izbori plasman u prvu ligu, pa smo i na 10. mjestu sigurniAdmin je napisao/la:Pobjede naravno nas, istre i zagreba
I stanje na tablici
zagorec92- Broj postova : 769
30. kolo
Lokomotiva - Osijek
Sl.Belupo - Istra
Cibalia - Zadar
INTER - Zagreb
Ni istra ni belupo ni osijek još nisu sigurni, istra pobjedom osigurava ostanak, a belupo i osijek eventualnim pobjedama ovise o ostalim rezultatima
Evo moja prognoza na tablice na kraju sezone
6. Belupo 39
7. INKER 38
8. Istra 37
9. Osijek 36
10. Cibalia 33
11. Zagreb 31
12. Zadar 29
Lokomotiva - Osijek
Sl.Belupo - Istra
Cibalia - Zadar
INTER - Zagreb
Ni istra ni belupo ni osijek još nisu sigurni, istra pobjedom osigurava ostanak, a belupo i osijek eventualnim pobjedama ovise o ostalim rezultatima
6. Belupo 39
7. INKER 38
8. Istra 37
9. Osijek 36
10. Cibalia 33
11. Zagreb 31
12. Zadar 29
Nepopravljivi optimistAdmin je napisao/la:30. kolo
Lokomotiva - Osijek
Sl.Belupo - Istra
Cibalia - Zadar
INTER - Zagreb
6. Belupo 39
7. INKER 38
8. Istra 37
9. Osijek 36
10. Cibalia 33
11. Zagreb 31
12. Zadar 29
zagorec92- Broj postova : 769
popravljam se , vidiš da je belupo ispred nas, dobit ce istru i još 1 bod
koje Lučko mora biti ak želi u Max TV Prvu ligu? treće ako se ne varam. ovaj vikend su izgubili i šesti su (no samo tri boda do trećeg mjesta). nadam se da neće uspjeti, a mislim da je gotovo nemoguće da HD nabavi licencu, ako je prošle godine nisu dali dugopolju
Pecelj je napisao/la:koje Lučko mora biti ak želi u Max TV Prvu ligu? treće ako se ne varam. ovaj vikend su izgubili i šesti su (no samo tri boda do trećeg mjesta). nadam se da neće uspjeti, a mislim da je gotovo nemoguće da HD nabavi licencu, ako je prošle godine nisu dali dugopolju
Moraju biti koliko znam medju prva dva.Mislim da bi Dragovoljac cak i mogao dobiti licencu.Zna se kak to kod nas ide.
I ako nekome treba uskratiti licencu to je Zagreb koji je samo Krstanovicu duzan 420 tisuca € i Vedranu Niksicu isto neku lovu.Citam da je Niksicev odvjetnik prijavio to Uefi jer se Zagreb dobio licencu.
ali upravo to, mislim da su skloniji tražiti mane dragovoljcu nego im raditi usluge. no, po meni klub koji ima 3 mil kn duga ne bi ni trebao dobiti licencu, ali kako ju onda može dobiti osijek? pa i mnogi drugi
kaj se zadra tiče njima stvarno želim drugu ligu jer je njihov stadion odvratan. ne možeš ni raditi ni ništa. infrastruktura na dnu. oni moraju čudo napraviti da bi dobili licencu ili negdje debelo podmazati. oni se ni ne trude popraviti nikaj nego pokušavaju nabaviti jamstvo od grada koji je vlasnik stadiona kako će ulagati u njega u skoroj budućnosti. svi znamo da to nije istina, nadam se da im to neće proći. da se pita "kupce" proizvoda, tj nositelje TV prava zadar nikad ne bi dobio licencu. nadam se da u pravilima negdje piše minimum prilagođenosti stadiona tv prijenosima. oni to nikako nemaju
kaj se zadra tiče njima stvarno želim drugu ligu jer je njihov stadion odvratan. ne možeš ni raditi ni ništa. infrastruktura na dnu. oni moraju čudo napraviti da bi dobili licencu ili negdje debelo podmazati. oni se ni ne trude popraviti nikaj nego pokušavaju nabaviti jamstvo od grada koji je vlasnik stadiona kako će ulagati u njega u skoroj budućnosti. svi znamo da to nije istina, nadam se da im to neće proći. da se pita "kupce" proizvoda, tj nositelje TV prava zadar nikad ne bi dobio licencu. nadam se da u pravilima negdje piše minimum prilagođenosti stadiona tv prijenosima. oni to nikako nemaju
Cibalia u Kranjčevićevoj već nekoliko sezona igra dobro i donosi bodove u Vinkovce. U svakom slučaju, svih 12 bodova Cibaliji bi garantiralo ostanak u ligi, ali dovoljno bi moglo biti i devet bodova uz to da se poklope rezultati konkurenta. Stoga će, prema našem mišljenju, a i trener Bojko je jednom prilikom to rekao, odlučujući susret biti u Kranjčevićevoj. Naravno, nitko ne dvoji da bi Cibalia trebala u subotu svladati Zadar u Vinkovcima. Upravo Zadar, koji je ispred Cibalije dva boda, ima najteži raspored u preostala četiri kola. Nešto manje težak raspored ima Zagreb, ali s obzirom na samo 24 boda i s ukupno 12 bodova mogao bi ispasti iz lige, a teško je očekivati da bi mogli slaviti u Koprivnici, a i protiv Intera u Zaprešiću, posebice nakon pobjede Zaprešićana u Zadru. Na kraju Inter Zaprešić ima isti broj bodova (26) kao i Cibalia, ali nakon susreta protiv Zagreba u Zaprešiću slijede im dva teška gostovanja u Osijeku i Vinkovcima, te u posljednjem kolu kod kuće protiv Slaven Belupa.
Upravo ova dva zaredom gostovanja mogla bi riješiti pitanje hoće li Inter i sljedeće godine biti u društvu najboljih, ili će to prema općoj procjeni biti Cibalija koja, kao što smo već rekli, odlučuje sama o svojoj sudbini. Ovakav uspjeh Bojka i njegovih igrača neće biti potreban, ako danas (četvrtak) predsjednik Zvonimir Hodak i članovi uprave ne prikupe i dostave u HNS svu financijsku dokumentaciju koja im je nedostajala u prvom krugu, potrebnu za licenciranje kluba za sljedeću natjecateljsku sezonu.
Preuzeto sa glas-slavonije.hr
________
Realnost govori da se Osječani mogu plasirati na pozicije od 6. do 8. mjesta. Bolje od toga ne mogu, a pasti niže moguće je samo ako do kraja ne osvoje ni jedan bod, a to je teško za povjerovati. Uz što bolji konačni plasman trener Stanko Mršić ima još neke prioritete u posljednja četiri nastupa.
- Nije isto hoćemo li završiti šesti ili osmi. Plasman na šesto mjesto bio bi sukladan realnosti u kojoj se nalazimo. Zato, bez obzira na to što smo u lagodnoj poziciji, ne očekujem od igrača opuštanje. Priliku će dobiti i neki koji su ove sezone manje igrali, bit će i još debitanata, a oni moraju znati kako im je to prilika za nametanje i dokazivanje, kaže Stanko Mršić, trener nogometaša Osijeka.
________
Upravo ova dva zaredom gostovanja mogla bi riješiti pitanje hoće li Inter i sljedeće godine biti u društvu najboljih, ili će to prema općoj procjeni biti Cibalija koja, kao što smo već rekli, odlučuje sama o svojoj sudbini. Ovakav uspjeh Bojka i njegovih igrača neće biti potreban, ako danas (četvrtak) predsjednik Zvonimir Hodak i članovi uprave ne prikupe i dostave u HNS svu financijsku dokumentaciju koja im je nedostajala u prvom krugu, potrebnu za licenciranje kluba za sljedeću natjecateljsku sezonu.
Preuzeto sa glas-slavonije.hr
________
Realnost govori da se Osječani mogu plasirati na pozicije od 6. do 8. mjesta. Bolje od toga ne mogu, a pasti niže moguće je samo ako do kraja ne osvoje ni jedan bod, a to je teško za povjerovati. Uz što bolji konačni plasman trener Stanko Mršić ima još neke prioritete u posljednja četiri nastupa.
- Nije isto hoćemo li završiti šesti ili osmi. Plasman na šesto mjesto bio bi sukladan realnosti u kojoj se nalazimo. Zato, bez obzira na to što smo u lagodnoj poziciji, ne očekujem od igrača opuštanje. Priliku će dobiti i neki koji su ove sezone manje igrali, bit će i još debitanata, a oni moraju znati kako im je to prilika za nametanje i dokazivanje, kaže Stanko Mršić, trener nogometaša Osijeka.
________
mi dobijemo sutra i nije nas briga kak drugi igraju. vjerujem da bi se tad igrači skroz opustili i da će osijek stradati! najveću nadu za sutra mi daje činjenica da je zagreb izgubio od osijeka. znači da nisu baš u nekoj formi. strah ostaje samo od oršićevog žutog. trebali li su me poslušati i očistiti se protiv dinama, ovak ostaje taj uteg do kraja sezone
sa dva žuta
Plazanić - Bagarić - Herceg
Haris - Vujcic
Budimir - Oršić
s jednim žutim
Delač
Batur - Kramarić
Milardović - Šarić - Šimić
Bosec
Plazanić - Bagarić - Herceg
Haris - Vujcic
Budimir - Oršić
s jednim žutim
Delač
Batur - Kramarić
Milardović - Šarić - Šimić
Bosec
[You must be registered and logged in to see this link.]
neka samo plače! presretan sam što je taj nekad odličan klub konačno ispao! to što su oni napravili od zagreba, ja iskreno ne mogu vjerovati. imaju stadion u centru grada, imaju trening kamp kakav se poželjeti može, imaju potporu grada.... stvarno su nesposobni.
zamislite da mi, cibalija, zadar imamo takve uvijete?! pa oni bi po svemu trebali biti 2 klase ispred nas. ali čini mi se da je i tamo samo izvlačenje novaca i ništa drugo. mnogi su postali bogati ljudi na temelju zageba. nek sad trunu. želim im da se ne vrate iduće sezone u prvu ligu.
zamislite da mi, cibalija, zadar imamo takve uvijete?! pa oni bi po svemu trebali biti 2 klase ispred nas. ali čini mi se da je i tamo samo izvlačenje novaca i ništa drugo. mnogi su postali bogati ljudi na temelju zageba. nek sad trunu. želim im da se ne vrate iduće sezone u prvu ligu.
Čitam sada propozicije natjecanja ako u borbi za opstanak dva kluba imaju isti broj bodova onda se gleda međusobni omjer iz prvog dijela prvenstva a ne ukupni.Znači ako dobijemo sve tri do kraja bili bumo deveti ako Zadar osvoji 7 ili manje bodova.Ako ih ispada samo dva a Cibalija ne pobijedi Zagreba odnosno Zagreb pobijedi u petak mi smo sa pobijedom u subotu u Osijeku spašeni.
treba strpljivo protiv osijeka. nadam se da nas neki zalutali metak neće pogoditi jer je to svemu čemu se oni mogu nadati. treba se postaviti čvrsto i igrati pametno, bez srljanja. šanse će doći jer smo puno kvalitetnija i bolja momčad.
istra ih je dobila u osijeku 5 0! a tad su igrali u puno boljem sastavu nego kaj će biti u subotu, tak da....
istra ih je dobila u osijeku 5 0! a tad su igrali u puno boljem sastavu nego kaj će biti u subotu, tak da....
pa koji klinac?! otvoriš drugi račun i imaš licencu?! hahaha
kaj je ovo sa zagrebom? jbt ovi naši novinari nisu normalni! pa tko normalan može napisati ovako nešto i ne poduprijeti sa debelom porcijom teksta?!
zadar će dobiti milostinju nažalost iako oni probleme sa stadionom neće riješiti. nije to pofarbati 2 metra ograde. oni trebaju uložiti tamo gro para ako misle ikaj napraviti.
najrealnija opcija
ispadaju dva kluba, a u toj opciji zagreb nažalost ima još nade. no, sreće naša igraju protiv cibalije ovo kolo, tako da tu tko izgubi seli u drugu ligu.
zadru je ovo kolo zadnji vlak za osvajanje bodova, oni zadnja dva kola neće ništa napraviti.
ugl, mi moramo pod obavezno dobiti u Osijeku tako da ne bi protiv Cibalije bila još jedna kvalifikacijska. realno, osijek je siguran (opcija gdje ispadaju 2 kluba) tako da će se opustiti. stvarno su momčad protiv koje se može igrati, bojim se jedino nekog crvenog kartona, penala ili sl. valjda smo nesreću za ovu sezonu istrošili.
ako dobijemo Osijek, a u slučaju da cibalija ne pobjedi sve je konačno gotovo. mislim da onda možemo feštati, predlažem veliku roštiljadu za sve na zadnjem kolu jer vjerujte mi, ako smo preživjeli zadnje dvije godine na konju smo. liga se više neće smanjivati, više neće biti ovako užasnih sezone gdje ispadaju po 3, 4 kluba. liga će biti puno jača, osijek i zadar se više neće moći švercati. iz lige od iduće godine ispada samo zadnji tako da bi sve trebalo krenuti u nekom boljem smjeru. baš zbog toga ova tekma protiv osijeka sigurno je tekma desetljeća jer nas pobjeda osigurava za idućih 3 - 4 sezone. imamo odličnu momčad, imamo mladih koji dolaze i iako sam siguran da odlaze Šarić, Mlinar, Pokrivač, Oršić i možda Budimir imamo se čemu veseliti.
kaj je ovo sa zagrebom? jbt ovi naši novinari nisu normalni! pa tko normalan može napisati ovako nešto i ne poduprijeti sa debelom porcijom teksta?!
zadar će dobiti milostinju nažalost iako oni probleme sa stadionom neće riješiti. nije to pofarbati 2 metra ograde. oni trebaju uložiti tamo gro para ako misle ikaj napraviti.
najrealnija opcija
ispadaju dva kluba, a u toj opciji zagreb nažalost ima još nade. no, sreće naša igraju protiv cibalije ovo kolo, tako da tu tko izgubi seli u drugu ligu.
zadru je ovo kolo zadnji vlak za osvajanje bodova, oni zadnja dva kola neće ništa napraviti.
ugl, mi moramo pod obavezno dobiti u Osijeku tako da ne bi protiv Cibalije bila još jedna kvalifikacijska. realno, osijek je siguran (opcija gdje ispadaju 2 kluba) tako da će se opustiti. stvarno su momčad protiv koje se može igrati, bojim se jedino nekog crvenog kartona, penala ili sl. valjda smo nesreću za ovu sezonu istrošili.
ako dobijemo Osijek, a u slučaju da cibalija ne pobjedi sve je konačno gotovo. mislim da onda možemo feštati, predlažem veliku roštiljadu za sve na zadnjem kolu jer vjerujte mi, ako smo preživjeli zadnje dvije godine na konju smo. liga se više neće smanjivati, više neće biti ovako užasnih sezone gdje ispadaju po 3, 4 kluba. liga će biti puno jača, osijek i zadar se više neće moći švercati. iz lige od iduće godine ispada samo zadnji tako da bi sve trebalo krenuti u nekom boljem smjeru. baš zbog toga ova tekma protiv osijeka sigurno je tekma desetljeća jer nas pobjeda osigurava za idućih 3 - 4 sezone. imamo odličnu momčad, imamo mladih koji dolaze i iako sam siguran da odlaze Šarić, Mlinar, Pokrivač, Oršić i možda Budimir imamo se čemu veseliti.
Stranica 3 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Rekapitulacija prva dva kola!
» Analiza prvih 11 kola
» INTER vs Rijeka! Jesmo li dovoljno dobri za prvu ligu?
» Analiza prvih 11 kola
» INTER vs Rijeka! Jesmo li dovoljno dobri za prvu ligu?
Stranica 3 / 6.