Crna lista
5 posters
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Svaštara
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Re: Crna lista
Crna lista:
1. Štimac (2005.)
2. Sinovčić
3. Batinić
1. Štimac (2005.)
2. Sinovčić
3. Batinić
Pecelj- Broj postova : 2970
Moja Crna lista
1. Sinovčić
2. Batinić
3. Cibalia( igrači i uprava)
1. Sinovčić
2. Batinić
3. Cibalia( igrači i uprava)
inter100- Broj postova : 1594
Crna lista
nema privatnih crnih listi:
dakle kreiramo jednu jedinstvenu
admin nek bude zapisničar
dakle kreiramo jednu jedinstvenu
admin nek bude zapisničar
Evo moj prijedlog; Ćiro & Štimac
njih dva al jedna kandidatura
drugi naravno Reno
treći Mamić, jer nam je oteo Mijaua
drugi naravno Reno
Admin je napisao/la:Evo moj prijedlog; Ćiro & Štimac
drugi naravno Reno
Znači Reno je 100% na crnoj listi i Štimac je tu negdje
No morate uzeti u obzir da nas je Cibalia 18.5.2013 pobjedila u ključnoj utakmici za opstanak!! Da smo tamo izvukli bod sad bi bilo u prvoligaškom društvu
I ove godine dvaput. Cibaliooo, popuši mi kurac moj( legendarna pjesma Kohorte)
štimac je tu negjde?!?!?!? oteo nam je titulu jer je ušao u svlačionicu kad smo vodili 1:0 na Poljudu (Zekić) i onda smo dobili bzvz crveni (vidak), primili gol dok je sudac udaljavao zid i onda su nas napunili 5:1 - PRVO POLUVRIJEME NISU UPUTILI ŠUT PREMA GOLU
na listi definitivno ova dvojica:
Ivica Blažičko - rekao u eter da je Inker klub bez identiteta
Tarik FIlipović - sprdao se na milijunašu s Inkerom, bio sam u studiju u publici, dobacio sam mu da bude kuš, pa mi je rekao da odem van, a ja sam mu rekao da ode od kud je došao u Hrvatsku
Tarik FIlipović - sprdao se na milijunašu s Inkerom, bio sam u studiju u publici, dobacio sam mu da bude kuš, pa mi je rekao da odem van, a ja sam mu rekao da ode od kud je došao u Hrvatsku
Pecelj je napisao/la:štimac je tu negjde?!?!?!? oteo nam je titulu jer je ušao u svlačionicu kad smo vodili 1:0 na Poljudu (Zekić) i onda smo dobili bzvz crveni (vidak), primili gol dok je sudac udaljavao zid i onda su nas napunili 5:1 - PRVO POLUVRIJEME NISU UPUTILI ŠUT PREMA GOLU
Tariče balijo.Ja ga ne cijenim ali Blažićka obožavam jer on voli Lokomotivu i Dinamo a ti Pecelj zajedno sa njim varaš naraod kad pišeš koliko ima gledatelja na Maksimiru.Znam ja sve.
Mijau- Broj postova : 5105
Mijau-a isto na crnu listuMijau je napisao/la:Pecelj je napisao/la:štimac je tu negjde?!?!?!? oteo nam je titulu jer je ušao u svlačionicu kad smo vodili 1:0 na Poljudu (Zekić) i onda smo dobili bzvz crveni (vidak), primili gol dok je sudac udaljavao zid i onda su nas napunili 5:1 - PRVO POLUVRIJEME NISU UPUTILI ŠUT PREMA GOLU
Tariče balijo.Ja ga ne cijenim ali Blažićka obožavam jer on voli Lokomotivu i Dinamo a ti Pecelj zajedno sa njim varaš naraod kad pišeš koliko ima gledatelja na Maksimiru.Znam ja sve.
inter100 je napisao/la:Mijau-a isto na crnu listuMijau je napisao/la:Pecelj je napisao/la:štimac je tu negjde?!?!?!? oteo nam je titulu jer je ušao u svlačionicu kad smo vodili 1:0 na Poljudu (Zekić) i onda smo dobili bzvz crveni (vidak), primili gol dok je sudac udaljavao zid i onda su nas napunili 5:1 - PRVO POLUVRIJEME NISU UPUTILI ŠUT PREMA GOLU
Ti samo šuti ti si na crnoj listi na sportnetu.
da malo bolje guglaš vidio bi da sam legenda hrvatskog nogometa koja je napisala da na Maksimiru ima 25 gledatelja Lokomotiva - Split, išao sam taj dan na posao i vidio u SN da je u savskom marofu bilo 35 gledatelja i pričali smo kak je to više nego što dođe na lokomotivu. kad smo došli na prijenos prekinuo sam obmanu i stavio 25.
Mijau je napisao/la:inter100 je napisao/la:Mijau-a isto na crnu listuMijau je napisao/la:Pecelj je napisao/la:štimac je tu negjde?!?!?!? oteo nam je titulu jer je ušao u svlačionicu kad smo vodili 1:0 na Poljudu (Zekić) i onda smo dobili bzvz crveni (vidak), primili gol dok je sudac udaljavao zid i onda su nas napunili 5:1 - PRVO POLUVRIJEME NISU UPUTILI ŠUT PREMA GOLU
Ti samo šuti ti si na crnoj listi na sportnetu.
Ja? Ma kakvi. Djelujem sad kao devilsfan i sve u redu, ali mogao bi jedan dan napravit dar mar na Cibalijinom topicu. Da *eb* malo Vinkovčane
sportnet je smeće, propali su čim su počeli plesati s mamićem....
gledali smo neki dan u kombiju na putu za ST pregled svih emisija gdje je gostovao mamić, zadnjih 5 godina, svi novinari, emisije i slično gdje ga se napalo i urednici koji su protiv njega bojovali nestali su, a on je ostao.
gledali smo neki dan u kombiju na putu za ST pregled svih emisija gdje je gostovao mamić, zadnjih 5 godina, svi novinari, emisije i slično gdje ga se napalo i urednici koji su protiv njega bojovali nestali su, a on je ostao.
Zato te je Blažičko sa remenom po guzici istukao.Pecelj je napisao/la:da malo bolje guglaš vidio bi da sam legenda hrvatskog nogometa koja je napisala da na Maksimiru ima 25 gledatelja Lokomotiva - Split, išao sam taj dan na posao i vidio u SN da je u savskom marofu bilo 35 gledatelja i pričali smo kak je to više nego što dođe na lokomotivu. kad smo došli na prijenos prekinuo sam obmanu i stavio 25.
Ante Čačić siguran sam da će nas opet odrediti ko najveće kandidate za ispadanje.To je onak unaprijed.Potokaru niš ne zamjeram.
Kako nazvati ne crnu listu odnosno listu onih koje volimo jer se pozitivno zjašnjavaju o Inkeru djelima i riječima.
Mijau je napisao/la:Kako nazvati ne crnu listu odnosno listu onih koje volimo jer se pozitivno zjašnjavaju o Inkeru djelima i riječima.
Kratka lista
Pecelj je napisao/la:Mijau je napisao/la:Kako nazvati ne crnu listu odnosno listu onih koje volimo jer se pozitivno zjašnjavaju o Inkeru djelima i riječima.
Kratka lista
Tu mi je bez premca Boro Perković.
Mijau je napisao/la:Ante Čačić siguran sam da će nas opet odrediti ko najveće kandidate za ispadanje.To je onak unaprijed.Potokaru niš ne zamjeram.
Ispričavam se gospodinu Čačiću nije nas stavio kao glavne kandidate za ispadanje.Od 10 trenera prvoligaša njih 9 je je reklo da je liga izjednačena i da nemože reci ko će ispasti a jedino je debelo smeće Pamić reklo da je Inker najslabiji.Zato mu želim da se uguši u janjetini i vinu smeće jedno debelo dabog ti poraz od Inkera presudio na klupi.Smeće debelo poserem ti se usta.
Ma nabijem ga na kurac. Smrad debeli, želim njemu i tim srbo-talijanima sve najgore. Puši ga Istro
Stranica 1 / 2. • 1, 2
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Svaštara
Stranica 1 / 2.