DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum

Join the forum, it's quick and easy

DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum
DIVLJE SVINJE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pomocni tereni?

+9
danijel1208
Admin
zagorec92
djule
Mijau
Pecelj
Mirko13
žuta boja ©
inkerovac
13 posters

Stranica 6 / 11. Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

Go down

Pomocni tereni? - Page 6 Empty Re: Pomocni tereni?

Postaj  Mijau pon 22 vel 2016, 18:38

Šibenik je počeo radove u 7. mjesecu a završio sad krajem prvoga.Prva momčad ovih dana trenira na skeli tam je ok igralište samo je problem kad nemres skelom preko pa moraš okolo.Neznam na kraju kaj je bilo sa drugim pomocnim kaj su poćeli raditi tamo.Sa dva igrališta tamo bi i klinci mogli trenirati dok se tu gradi umjetna trava. [You must be registered and logged in to see this link.] nakon ovog videa sve je zamrlo po tom pitanju.
Mijau
Mijau

Broj postova : 5105

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau uto 23 vel 2016, 10:30

[You must be registered and logged in to see this image.]
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj uto 23 vel 2016, 17:11

Wtf?
Pecelj
Pecelj

Broj postova : 2970

[Vrh] Go down

Postaj  Admin uto 23 vel 2016, 21:21

Pecelj je napisao/la:Wtf?
Tko razumije, shvatit će
Razz

Admin
Admin

Broj postova : 2871

https://divlje-svinje.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj uto 23 vel 2016, 23:49

Admin je napisao/la:
Pecelj je napisao/la:Wtf?
Tko razumije, shvatit će
Razz

Zguglao shvatio Smile
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pon 29 vel 2016, 17:41

Opet su neka mjenjali u natječaju i sad su produžili rok za ponude na 10.3. Na kraju se niko nebu ni javio. lol! *eb* nas u zdrav mozak.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Admin pon 29 vel 2016, 17:43

Mijau je napisao/la:Opet su neka mjenjali u natječaju i sad su produžili rok za ponude na 10.3. Na kraju se niko nebu ni javio. lol! *eb* nas u zdrav mozak.
Rekao sam ti da ne vjerujem dok se ne prosecem po terenu

Admin
Admin

Broj postova : 2871

https://divlje-svinje.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  bećar pon 29 vel 2016, 20:46

Mijau je napisao/la:Opet su neka mjenjali u natječaju i sad su produžili rok za ponude na 10.3. Na kraju se niko nebu ni javio. lol! *eb* nas u zdrav mozak.

Danas su na radio vjestima Zaprešić javili iz Grada da im je u planu uz ostale sportove grada Zaprešića i financirati izgradnju pomoćnog terena NK Intera. Laughing

bećar

Broj postova : 367

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj pon 29 vel 2016, 22:47

Da se ostvaruje sve sto HDZ i slicni planiraju mi bi hodali po zlatnim polugama u HR. Nažalost jedno su planovi a drugo sposobnosti.
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sri 09 oľu 2016, 21:48

Sutra u 13 je valjda otvaranje ponuda u gradu i otvaranje sampanjca u maxmar grupi.Kaj mislite bude se to krenulo graditi do 1.5.?
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sri 09 oľu 2016, 21:51

Sudeći po prometu, profiti i bonitetu MaxMara bit će dobro ako otvore Janu, a ne šampanjac.

Bio bi najsretniji kad bi 1.5. vidio bagere tamo, misliš li da to može biti gotovo za mjesec dva?
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sri 09 oľu 2016, 21:57

Ako se radi kak spada po lijepom vremenu to je gotovo za mjesec dana.Nase komunalno bu radilo kopanje i ta sranja i onda Sakoman nastupa.Sama umjetna trava se postavi za tjedan dana.Ali ovo ostalo ima *eb* dosta.Islo bu sigurno oko metar dubine kamenja sipine pjeska pa neke gume i tek onda ide trava.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sri 09 oľu 2016, 21:59

Mijau je napisao/la:Ako se radi kak spada po lijepom vremenu to je gotovo za mjesec dana.Nase komunalno bu radilo kopanje i ta sranja i onda Sakoman nastupa.Sama umjetna trava se postavi za tjedan dana.Ali ovo ostalo ima *eb* dosta.Islo bu sigurno oko metar dubine kamenja sipine pjeska pa neke gume i tek onda ide trava.

Ma da ide i 5 metara u zemlju i 3 kata nad zemljom gotovi su do početka sezone ako su pripremili dovoljno para. Znam da su dužni obaviti i sitna ulaganja u TV infrastrukturu ako misle imati prijenose iz Zaprešića iduće sezone (ne znam jeste skužili ali kamere su na terenu i jedva jedvice su izmolili da idu prijenosi), ali to su sve sitnice na kojima se nema kaj raditi preko 2 mj.
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sri 09 oľu 2016, 22:03

Lojtre na pomocne tornjeve i to je to.I bilo bi lijepo pofarbati ogradu oko terena vec je oronulo sve treba to malo uljepsati.To nek klub nabavi farbu a navijaci nek farbaju.Gotovo je za dva dana uz pomoc klinaca iz skole i njihovih staraca.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sri 09 oľu 2016, 22:05

Mijau je napisao/la:Lojtre na pomocne tornjeve i to je to.I bilo bi lijepo pofarbati ogradu oko terena vec je oronulo sve treba to malo uljepsati.To nek klub nabavi farbu a navijaci nek farbaju.Gotovo je za dva dana uz pomoc klinaca iz skole i njihovih staraca.

kaj se mene tiče možemo mi to organizirati?

jeste za?!

skupi nas se 20 + roštilj i glavna smo tema na portalima prek ljeta dok nemaju o čem pisati. ja sredim da nas dođu s tportala snimiti Very Happy
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sri 09 oľu 2016, 22:08

Ja sam za.I dobro bi odjeknulo u medijima siguran sam.Bolje od skele.Kad sredimo stadion mozemo tamo ici napraviti ogradu da lici na pravo igraliste.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sri 09 oľu 2016, 22:08

Mijau je napisao/la:Ja sam za.I dobro bi odjeknulo u medijima siguran sam.Bolje od skele.Kad sredimo stadion mozemo tamo ici napraviti ogradu da lici na pravo igraliste.

Eto, može dečec iz vinkovaca prespavati kod tebe, samo pazite ništa prije braka.

Saić nam može nabaviti HDZ šilterice da nam sunce ne smeta.
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  danijel1208 čet 10 oľu 2016, 13:36

Pecelj je napisao/la:
Mijau je napisao/la:Ja sam za.I dobro bi odjeknulo u medijima siguran sam.Bolje od skele.Kad sredimo stadion mozemo tamo ici napraviti ogradu da lici na pravo igraliste.

Eto, može dečec iz vinkovaca prespavati kod tebe, samo pazite ništa prije braka.

Saić nam može nabaviti HDZ šilterice da nam sunce ne smeta.

Sa zadovoljstvom, ali ću opizdit po sredini crvenu traku hahaha

danijel1208

Broj postova : 105

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pet 18 oľu 2016, 16:25

Za mjesec dana počinju radovi na pomoćnom.Trajat će do 7. mjeseca.Informacija od čelnika kluba.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj pet 18 oľu 2016, 17:18

Nova stranica povijesti kluba.
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pet 25 oľu 2016, 18:05

[img][You must be registered and logged in to see this image.][/img]

Evo uživajte.Potrudio sam se mislim da je projekt fenomenalan.Kad Brbić proda dovoljno japanki i jogurta prebacujem se na izradu Hajdukovog kampa.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  bećar pet 25 oľu 2016, 19:41

Mijau, da te nema - trebalo bi te izmisliti, ha, ha, svaka čast! cheers sunny

bećar

Broj postova : 367

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau uto 12 tra 2016, 18:02

Sad sam pregledao zakon o javnoj nabavi i vidio da je rok za donošenje odluke o odabiru izvođača 60 dana od završetka roka za slanje ponuda.Ponude su otvorene prije mjesec dana znači još mjesec dana neće odabrati izvođača.Onda ide rok mirovanja 15 dana za žalbe i tek se onda može potpisati ugovor.Isto tako javna nabava se može poništiti nakon tih 60 dana.Tak da nisam baš optimističan u vezi početka radova.Turku je u interesu da umjetna trava bude gotova prije izbora 2017.Znači očekujem sad za mjesec dana poništenje natječaja pa novi u 6.mjesecu i u 9. mjesecu potpisivanje ugovora sa nekime i onda početak radova negdje na zimu i završetak taman pred izbore.Točno dve godine nakon prvog spominjanja umjetne trave.Fino su nas namagarčili.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau2 uto 12 tra 2016, 19:10

Mijau je napisao/la:Sad sam pregledao zakon o javnoj nabavi i vidio da je rok za donošenje odluke o odabiru izvođača 60 dana od završetka roka za slanje ponuda.Ponude su otvorene prije mjesec dana znači još mjesec dana neće odabrati izvođača.Onda ide rok mirovanja 15 dana za žalbe i tek se onda može potpisati ugovor.Isto tako javna nabava se može poništiti nakon tih 60 dana.Tak da nisam baš optimističan u vezi početka radova.Turku je u interesu da umjetna trava bude gotova prije izbora 2017.Znači očekujem sad za mjesec dana poništenje natječaja pa novi u 6.mjesecu i u 9. mjesecu potpisivanje ugovora sa nekime i onda početak radova negdje na zimu i završetak taman pred izbore.Točno dve godine nakon prvog spominjanja umjetne trave.Fino su nas namagarčili.

Možda se klub poslije idućih izbora rascepa na pola kako bi Baća još negdje mogao biti direktor.

Mijau2

Broj postova : 8

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau ned 24 tra 2016, 15:50

Mijau je napisao/la:
Pecelj je napisao/la:
Mijau je napisao/la:Danas u SN opet kuknjava da nemamo di trenirati.Na skeli je teren očajan i nema mreza pa se morat trenirati u Vrapču na umjetnoj travi.Onda čitam i Mamića koji kuka da je u Maksimiru sve pod vodom.Ova kiša je ubitačna stvarno se nigdje nemre trenirati osim na umjetnoj.Nadam se da sljedece godine u ovo doba nebumo opet kukali nego trenirali na pomoćnom sa umjetnom travom.

A naivno si sumnjao da ce ova jesen biti drugacija
 Evo ako do 15.10.2016 nebumo imali umjetnu travu ja idem u klub i vracam godisnju i vise nikad necu ici na Inker.

Evo još manje od 6 mjeseci da odustanem od bojkota.Moram si vec sada tražiti novi klub za koji cu navijati i pratiti ga.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 6 / 11. Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

[Vrh]