Pomocni tereni?
+9
danijel1208
Admin
zagorec92
djule
Mijau
Pecelj
Mirko13
žuta boja ©
inkerovac
13 posters
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Svaštara
Stranica 7 / 11.
Stranica 7 / 11. • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: Pomocni tereni?
Mijau je napisao/la:Mijau je napisao/la:Evo ako do 15.10.2016 nebumo imali umjetnu travu ja idem u klub i vracam godisnju i vise nikad necu ici na Inker.Pecelj je napisao/la:Mijau je napisao/la:Danas u SN opet kuknjava da nemamo di trenirati.Na skeli je teren očajan i nema mreza pa se morat trenirati u Vrapču na umjetnoj travi.Onda čitam i Mamića koji kuka da je u Maksimiru sve pod vodom.Ova kiša je ubitačna stvarno se nigdje nemre trenirati osim na umjetnoj.Nadam se da sljedece godine u ovo doba nebumo opet kukali nego trenirali na pomoćnom sa umjetnom travom.
A naivno si sumnjao da ce ova jesen biti drugacija
Evo još manje od 6 mjeseci da odustanem od bojkota.Moram si vec sada tražiti novi klub za koji cu navijati i pratiti ga.
Dolaze izbori, krediti se već dogovaraju, a bageri zagrijavaju. Ne birni.
Pecelj- Broj postova : 2970
Možeš ići samnom vratiti kartu i vidjeti da ne blefiram.
Mijau- Broj postova : 5105
Mijau je napisao/la:Možeš ići samnom vratiti kartu i vidjeti da ne blefiram.
Dogovoreno!
A onda će nam Laljak zajedno objasniti kako će napraviti kamp i zašto ćeš komunalije i vodu plaćati 500 kn umjesto 28.
Pa nema to veze sa Laljakom nego sa Turkom.Nije Laljak gradonačelnik.On je samo kum od gradonačelnika.
Predlazem CibalijuMijau je napisao/la:Mijau je napisao/la:Evo ako do 15.10.2016 nebumo imali umjetnu travu ja idem u klub i vracam godisnju i vise nikad necu ici na Inker.Pecelj je napisao/la:Mijau je napisao/la:Danas u SN opet kuknjava da nemamo di trenirati.Na skeli je teren očajan i nema mreza pa se morat trenirati u Vrapču na umjetnoj travi.Onda čitam i Mamića koji kuka da je u Maksimiru sve pod vodom.Ova kiša je ubitačna stvarno se nigdje nemre trenirati osim na umjetnoj.Nadam se da sljedece godine u ovo doba nebumo opet kukali nego trenirali na pomoćnom sa umjetnom travom.
A naivno si sumnjao da ce ova jesen biti drugacija
Evo još manje od 6 mjeseci da odustanem od bojkota.Moram si vec sada tražiti novi klub za koji cu navijati i pratiti ga.
inter100- Broj postova : 1594
Navijaj si ti za Cibaliju.Navijat cu za Šibenik ako uđu u prvu ligu.
Najnoviji info je da se pomoćni počinje raditi 15.5.Info je od Paradajza a njemu vjerujem.
bećar je napisao/la:Mijau je napisao/la:Gledam Rijeku kiša pada divljački teren ko da je sunce.Nakon pomoćnjaka moramo si i mi tak nekaj napraviti.Možda bumo na jesen imali bolji pomoćni nego glavni teren.
Možda bi mogli u financijsku konstrukciju ugraditi uz pomoćni teren i nadogradnju sustava drenaže na glavnom terenu. Kad bi to uspijeli, klub je miran slijedećih 50 godina. Možda gledam puno SF filmova, ali kad se već radi, onda neka se i radi, ha,ha!!!
Evo Mijau, koristiš moje ideje...to nije u redu, ha,ha!!!
bećar- Broj postova : 367
To je potrebno da se napravi jer dok se ne napravi nova drenaza po kisi se nebude dalo igrati.Travnjak je solidan ali nema pomoci zbog vode.
Nek Erdogan posalje nekog tajkuna. Gleda mi se malo Liga Prvaka u Zapresicu.
Mijau je napisao/la:To je potrebno da se napravi jer dok se ne napravi nova drenaza po kisi se nebude dalo igrati.Travnjak je solidan ali nema pomoci zbog vode.
Drenaža se radi nakon završetka sezone - (već je dogovoreno)
danijel1208- Broj postova : 105
danijel1208 je napisao/la:Mijau je napisao/la:To je potrebno da se napravi jer dok se ne napravi nova drenaza po kisi se nebude dalo igrati.Travnjak je solidan ali nema pomoci zbog vode.
SVAKA ČAST, ako je tako, nešto mi je previše optimistično....
bećar je napisao/la:danijel1208 je napisao/la:Mijau je napisao/la:To je potrebno da se napravi jer dok se ne napravi nova drenaza po kisi se nebude dalo igrati.Travnjak je solidan ali nema pomoci zbog vode.
SVAKA ČAST, ako je tako, nešto mi je previše optimistično....
Pa, prema svim dogovorima trebalo bi biti tako.
A ko bude platio tu drenažu?Kredit?
Mijau je napisao/la:A ko bude platio tu drenažu?Kredit?
Ne, sponzorstvo.
Odlično znači za mjesec dana stadion će biti jedno veliko gradilište.
danijel1208 je napisao/la:Mijau je napisao/la:A ko bude platio tu drenažu?Kredit?
Ne, sponzorstvo.
Kako to da se Laljak još nigdje nije pohvalio sa tim, malo mi je to neobično, too much....
bećar je napisao/la:danijel1208 je napisao/la:Mijau je napisao/la:A ko bude platio tu drenažu?Kredit?
Ne, sponzorstvo.
Kako to da se Laljak još nigdje nije pohvalio sa tim, malo mi je to neobično, too much....
Možda je sponzor Brand ili Tatta.
Ili sdp?Mijau je napisao/la:bećar je napisao/la:danijel1208 je napisao/la:Mijau je napisao/la:A ko bude platio tu drenažu?Kredit?
Ne, sponzorstvo.
Admin je napisao/la:Ili sdp?Mijau je napisao/la:bećar je napisao/la:danijel1208 je napisao/la:Mijau je napisao/la:A ko bude platio tu drenažu?Kredit?
Ne, sponzorstvo.
Pa kaj da se hvali, čovjek radi i šuti... .
Nije SDP, ali bitno da se napravi.
danijel1208 je napisao/la:Admin je napisao/la:Ili sdp?Mijau je napisao/la:bećar je napisao/la:danijel1208 je napisao/la:Mijau je napisao/la:A ko bude platio tu drenažu?Kredit?
Ne, sponzorstvo.
Da nije možda HNS, ipak su nam oni dužni nekih para, zbog toga što su pustili Dragovoljca sa licencom da igra 1.hnl, a nama nisu jer su isfolirali tada licencu za Dragovoljac. Tada je Laljak popizdio, tražeći oštetu od HNS, zagužvalo se, ali ne možeš se protiv rogatog bosti. Nešto slično se događalo prije sa Goricom, pa su im isplatili pare za umjetni travnjak. Možda je ovo došao trenutak za "duševne boli", koje smo onda pretrpili, pa eto sponzora. Ne kažem da je točno, ali istina bi mogla biti barem blizu ili uskoro, jer Laljak to neće tek tako pustiti, čeka pravi tajming, a možda je ovo taj trenutak.
bećar je napisao/la:danijel1208 je napisao/la:Admin je napisao/la:Ili sdp?Mijau je napisao/la:bećar je napisao/la:danijel1208 je napisao/la:Mijau je napisao/la:A ko bude platio tu drenažu?Kredit?
Ne, sponzorstvo.
Da nije možda HNS, ipak su nam oni dužni nekih para, zbog toga što su pustili Dragovoljca sa licencom da igra 1.hnl, a nama nisu jer su isfolirali tada licencu za Dragovoljac. Tada je Laljak popizdio, tražeći oštetu od HNS, zagužvalo se, ali ne možeš se protiv rogatog bosti. Nešto slično se događalo prije sa Goricom, pa su im isplatili pare za umjetni travnjak. Možda je ovo došao trenutak za "duševne boli", koje smo onda pretrpili, pa eto sponzora. Ne kažem da je točno, ali istina bi mogla biti barem blizu ili uskoro, jer Laljak to neće tek tako pustiti, čeka pravi tajming, a možda je ovo taj trenutak.
Ma nije, nešto će se donirati (materijal i projekti) i određena tvrtka će odraditi radove - ali nemojmo skakati pred rudo da ne ureknemo.
Nisi nam niš ni trebao reći jer smo ovak i onak naviknuti na razočaranja.
Mijau je napisao/la:Nisi nam niš ni trebao reći jer smo ovak i onak naviknuti na razočaranja.
Ajd, ispričat ću Vam cijelu priču sutra poslije tekme u kugli, ako platite pivu -
danijel1208 je napisao/la:Mijau je napisao/la:Nisi nam niš ni trebao reći jer smo ovak i onak naviknuti na razočaranja.
Ajd, ispričat ću Vam cijelu priču sutra poslije tekme u kugli, ako platite pivu -
Pivu ti platimo ako se to realizira i napravi. Do tada nema niš.Ak hoces možeš reci u privatnoj poruci ja tajnu čuvam.Necu reci više od dvoje ljudi.
Stranica 7 / 11. • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Svaštara
Stranica 7 / 11.