Pomocni tereni?
+9
danijel1208
Admin
zagorec92
djule
Mijau
Pecelj
Mirko13
žuta boja ©
inkerovac
13 posters
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Svaštara
Stranica 4 / 11.
Stranica 4 / 11. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: Pomocni tereni?
danijel1208 je napisao/la:Pecelj je napisao/la:Eto.... Kao što rekoh
s ovim procijenama taman za lokalne priča o trgu i terenima.
Ako su toliko bolesni da prije lokalnih dižu kredit samo da bi mazali ljudima oči i onda to ulupali u trg i nogometne terene onda stvarno nešto sa svima nama ne štima kaj to toleriramo više. i ne mislim samo na izbore jer tako se ništa ne može promijeniti zato što u zaprešiću ima više SDP HDZ (mislim tu naravno i na one koji rade u Zagrebu i državnim poduzećima) uhljeba nego svih nas ostalih normalnih ljudi kaj idemo na izbore (izlaznost je mala a ovi kojima šupak ovisi o tome će svi doći uvijek na izbore jednako kao i njihova rodbina).
o čemu mi pričamo?! kako poduzetnici mogu napraviti čudo s milijun kuna, a kad grad nešto gradi onda kružni tok košta 5 mil kn, trg 7 mil kn, a za igralište bi se valjda trebalo izdvojiti pola državnog proračuna?! Tko je tu lud?!!
Sa 5 mil kn od kružnog toga i 7 mil kn od trga se napravi takvo čudo u Novim Dvorima da će apsolutno svaki korejac koji dođe u ZG doći kod nas na izlet i bar će tri birtije živijeti od toga (a tu je tek potencijal EU fondova ogroman).
nabijem ih na kredite i na lupanje novaca u idiotarije.... bolje da svakom tko išta proizvodi ili radi u Zaprešiću dofuraju milijun kuna u crnoj vreći pred vrata nego da rade takva sranja. Sve je to bolesno i neće dugo trajati, a sve mi se čini neće ni mirno završiti.
Opet me stavljaš u isti koš sa njima? Ili?
Ne. Stavljam u isti koš vašu i njihovu stranku jer jesu u istom košu. Vi ćete se dokazati ako ikad dođete na neku funkciju, a budete li radili 1% kao što rade ovi sad ili vaši stranački kolege gdje su na vlasti neće biti dobro. Cijeli sustav je pokvaren, vrijednosti su izvrnute i svi ste zajedno pogubili granice.
Pecelj- Broj postova : 2970
Pecelj je napisao/la:danijel1208 je napisao/la:Pecelj je napisao/la:Eto.... Kao što rekoh
s ovim procijenama taman za lokalne priča o trgu i terenima.
Ako su toliko bolesni da prije lokalnih dižu kredit samo da bi mazali ljudima oči i onda to ulupali u trg i nogometne terene onda stvarno nešto sa svima nama ne štima kaj to toleriramo više. i ne mislim samo na izbore jer tako se ništa ne može promijeniti zato što u zaprešiću ima više SDP HDZ (mislim tu naravno i na one koji rade u Zagrebu i državnim poduzećima) uhljeba nego svih nas ostalih normalnih ljudi kaj idemo na izbore (izlaznost je mala a ovi kojima šupak ovisi o tome će svi doći uvijek na izbore jednako kao i njihova rodbina).
o čemu mi pričamo?! kako poduzetnici mogu napraviti čudo s milijun kuna, a kad grad nešto gradi onda kružni tok košta 5 mil kn, trg 7 mil kn, a za igralište bi se valjda trebalo izdvojiti pola državnog proračuna?! Tko je tu lud?!!
Sa 5 mil kn od kružnog toga i 7 mil kn od trga se napravi takvo čudo u Novim Dvorima da će apsolutno svaki korejac koji dođe u ZG doći kod nas na izlet i bar će tri birtije živijeti od toga (a tu je tek potencijal EU fondova ogroman).
nabijem ih na kredite i na lupanje novaca u idiotarije.... bolje da svakom tko išta proizvodi ili radi u Zaprešiću dofuraju milijun kuna u crnoj vreći pred vrata nego da rade takva sranja. Sve je to bolesno i neće dugo trajati, a sve mi se čini neće ni mirno završiti.
Opet me stavljaš u isti koš sa njima? Ili?
Ne. Stavljam u isti koš vašu i njihovu stranku jer jesu u istom košu. Vi ćete se dokazati ako ikad dođete na neku funkciju, a budete li radili 1% kao što rade ovi sad ili vaši stranački kolege gdje su na vlasti neće biti dobro. Cijeli sustav je pokvaren, vrijednosti su izvrnute i svi ste zajedno pogubili granice.
Da ne mislim da ću raditi bolje od njih ne bi se ni kandidirao. A što se tiće stranke, SDP u Zaprešiću sigurno ne može biti u istom košu sa HDZ-om.
danijel1208- Broj postova : 105
zato jer niste bili u prilici biti na vlasti, ali zato gdje god ste na vlasti isti par rukava.
o čemu uopće pričamo?! o trgu i pomoćnim igralištima. volim ja i inker i da mi je trg lijep, ali dok ima nezaposlenih, dok u vrtić ne mogu dijeca invalidi, dok poduzetnici nemaju prostor i mogućnosti potpore od grada do tad su to sve ne sekundarna nego kvartarna pitanja.
o čemu uopće pričamo?! o trgu i pomoćnim igralištima. volim ja i inker i da mi je trg lijep, ali dok ima nezaposlenih, dok u vrtić ne mogu dijeca invalidi, dok poduzetnici nemaju prostor i mogućnosti potpore od grada do tad su to sve ne sekundarna nego kvartarna pitanja.
Kaj se grada tiče ista ekipa je na čelu vec 20 godina i bila bu još 200 jer su tak umreženi da im niko niš nemre.Tak da nema smisla za nekaj prozivati SDP kad nisu nikad bili na vlasti.Siguran sam da je Saiću jednako stalo do pomoćnih terena isto ko i svima nama sa foruma ali isto tak da niš nemre napraviti po tom pitanju.Može se samo žaliti i dići ili ne dići ruku za kredit a to je skroz nebitno jer ima dovoljno ovih koji kolo vode.
Mijau- Broj postova : 5105
Mijau je napisao/la:Kaj se grada tiče ista ekipa je na čelu vec 20 godina i bila bu još 200 jer su tak umreženi da im niko niš nemre.Tak da nema smisla za nekaj prozivati SDP kad nisu nikad bili na vlasti.Siguran sam da je Saiću jednako stalo do pomoćnih terena isto ko i svima nama sa foruma ali isto tak da niš nemre napraviti po tom pitanju.Može se samo žaliti i dići ili ne dići ruku za kredit a to je skroz nebitno jer ima dovoljno ovih koji kolo vode.
poanta priče je da netko tko želi promjenu ne ulazi u SDP nego pokušava nešto konstruktivno napraviti. Jer i da dobije 100% na izborima sa vrha mu stiže naredba i mora poslušati. HDZ isti klinac ko SDP, klijentelizam i nepotizam apsolutno svugdje gdje imaju ikakvu fotelju.
A kaj se uhljeba tiče pogledaj si na stranicama grada ljude koji rade tamo neke i sam znaš i poznaš i znaš da su nesposobni i kako su došli.Ali kad si vec tamo i dobijaš plaću daj bar radi nemoj samo ubirati plaću i niš ne raditi.Više bi svako od nas napravio po svim pitanjima za 0 kuna jer nam je stalo nego ti stručnjaci za ko za koliko velike plaće.Ako neko nije u godinu dana povuko ni kune iz EU fondova taj više nema kaj raditi na toj poziciji.Teraj dalje i dovedi nekoga drugoga koji bu ili dovuko lovu ili dobio pedalu.
Da se u Zaprešiću (gradu) radi kao u prosječnoj privatnoj firmi kao prvo trebalo bi ih jedno 3x manje (fkt ne znam koji klinac tam radi pol ljudi, kad vidim funkcije na onoj propaloj zaprešićkoj televiziji koja se sad zove istok puknem se smijati), a kao drugo s obzirom na potencijal i blizinu zagreba (kaj je uz obalu ljeti jedino ekonomski bar kolko toliko živo u cijeloj RH) mogli bi biti čudo na razini Hrvatske. Ali je problem u srži političkih entiteta jer su stvoreni da bi uhljebljivali i izvlačili lovu neradom. Jedna i jedina svrha političkih stranaka danas je uhljebiti što više ljudi da bi ti ljudi i njihove obitelji onda sutra glasovale za tebe od izbora za ove lokalne odbore do EU izbora. I tu priča staje. Ako slučajno naleti koji idiot koji u ovakvom okruženju može poslovati njima super jer imaju koga čerupati.
Ako ti meni ozbiljno govoriš da apsolutno svi u gradu znamo da je daleko najveći kulturni potencijal cijelog kraja u novim dvorima a tamo se lipa ne uloži u 20 godina onda ili smo svi ludi ili samo ja....
Pa kad sam nekaj trebao tamo u kogrozu jednom išao sam slučajno u dvije sobe i u svakoj ih po troje sjedi i gleda u strop?!??! a to su ovi zadnji jadnici koji čekaju mirovinu, gdje su tek ovi sa službenim autima i karticama?!
kaj to danas treba napraviti grad a da se ne može sa dva klika na kompjuteru da je znanja i volje?
zato i kažem, novci se bacaju a onda se srlja u kredite da bi se još novaca bacalo... pa o čem pričamo?! kolko to još može trajati?
bitno da se Baća zbrinuo, sve drugo ćemo lako
Ako ti meni ozbiljno govoriš da apsolutno svi u gradu znamo da je daleko najveći kulturni potencijal cijelog kraja u novim dvorima a tamo se lipa ne uloži u 20 godina onda ili smo svi ludi ili samo ja....
Pa kad sam nekaj trebao tamo u kogrozu jednom išao sam slučajno u dvije sobe i u svakoj ih po troje sjedi i gleda u strop?!??! a to su ovi zadnji jadnici koji čekaju mirovinu, gdje su tek ovi sa službenim autima i karticama?!
kaj to danas treba napraviti grad a da se ne može sa dva klika na kompjuteru da je znanja i volje?
zato i kažem, novci se bacaju a onda se srlja u kredite da bi se još novaca bacalo... pa o čem pričamo?! kolko to još može trajati?
bitno da se Baća zbrinuo, sve drugo ćemo lako
Pa to ti ja pričam sve je stvar volje.Nama je tu stalo do nekih stvari ovima u gradu je stalo da jedu u Novim Dvorima.*eb* mater ako već imaš plaću npr 10 somova onda plati *eb* ručak u restoranu jer ako si ja mogu platiti može i taj.Ne slažem se da su u strankama samo uhljebi.Velika većina ih je tamo ali neki ljudi ulaze u politiku zbog ideala.Ali takvi nemaju šanse jer ih ovi pojedu.Meni je fakat žao kaj prije nekih 15 i više godina nisam ušao u mladež HDZ-a a zvali su me svaki vikend da idemo na izlete na more i ko za di sve ne.Sad bi imali kamp ja bi imao miljone i bio deblji nego ikad. Bio bi deblji i odvratniji od Baće i Turka zajedno.Imao bi i Goldfinger i tamo bi samo dolazile srpske pevaljke nebi imao pederske kvizove.Al *eb* ga nisam bio pametan onda i sad se mogu *eb* sa svima vama.
Mijau je napisao/la:Pa to ti ja pričam sve je stvar volje.Nama je tu stalo do nekih stvari ovima u gradu je stalo da jedu u Novim Dvorima.*eb* mater ako već imaš plaću npr 10 somova onda plati *eb* ručak u restoranu jer ako si ja mogu platiti može i taj.Ne slažem se da su u strankama samo uhljebi.Velika većina ih je tamo ali neki ljudi ulaze u politiku zbog ideala.Ali takvi nemaju šanse jer ih ovi pojedu.Meni je fakat žao kaj prije nekih 15 i više godina nisam ušao u mladež HDZ-a a zvali su me svaki vikend da idemo na izlete na more i ko za di sve ne.Sad bi imali kamp ja bi imao miljone i bio deblji nego ikad. Bio bi deblji i odvratniji od Baće i Turka zajedno.Imao bi i Goldfinger i tamo bi samo dolazile srpske pevaljke nebi imao pederske kvizove.Al *eb* ga nisam bio pametan onda i sad se mogu *eb* sa svima vama.
Trebaš imati i želudac biti s takvima. A taj koji ti ima 10 somova a da ništa ne radi ti je prvi koji će ti tražiti gdje će još ukrasti i kako službenim autom otići na more da ne mora platiti benzin. Svega sam se nagledao u životu.
To su najveći jadnici i luzeri jer niti jedna normalna osoba ne može biti niti blizu takvih (i zato se događa ovo kaj si ti rekao, ovi kaj uđu zbog ideala zgadi im se sve brzo i kaj ideš prema gore u piramidi to je gadnije).
Znam lika iz SDPa koji je u bivšoj firmi bio uhljeb i kad su ga zvali za ugovor na neodređeno nije ni znao u kojoj firmi radi. I onda kad je morao u mirovinu bio je prvi koji se žalio i tražio svoja neka prava. To su bolesnici.
Pa pazi do čeg je došlo kad je najveće političko pitanje grada kad će izaći prošli kredit da bi digli novi tako da se može još love ulupati na totalne idiotarije. A znam hrpu malih firmi koje bi dale sve da im osiguraš ured, stabilan internet ili neku garažicu za skladište. A sad ti izračunaj kolko je 10 mil kn garaža negdje tam na polju kod WGa.
Ali ne, tam je po GUPu faking golf?! (2 cm od autoputa, uz prugu i sad sa svom infrastrukturom - ak tam nije mjesto za neku ozbiljnu industriju ili tehnopark ne znam gdje je).
Niš možemo se kandidirati na lokalnim izborima osvojiti sve manadate i poterati sve nametnike i dofurati svoje koji ako neće obavljati posao kak spada će javno biti išibani na Trgu.
Mijau je napisao/la:Niš možemo se kandidirati na lokalnim izborima osvojiti sve manadate i poterati sve nametnike i dofurati svoje koji ako neće obavljati posao kak spada će javno biti išibani na Trgu.
Osvojio bi ravno 60 glasova. Točno toliko ljudi izađe na lokalne u Zaprešiću, a da nemaju direktne koristi od grada ili da im sin/kćer/sestrična ne radi u gradu/županiji/državnoj firmi.
Ali ti bi mogao u Živi Zid, neke dvije vrhunske su dijelile letke cijelu kampanju na placu, a njima bi mogao lagati da si tu zbog ideala pa bi te voljele takvog kakav jesi.
Pecelj je napisao/la:Mijau je napisao/la:Niš možemo se kandidirati na lokalnim izborima osvojiti sve manadate i poterati sve nametnike i dofurati svoje koji ako neće obavljati posao kak spada će javno biti išibani na Trgu.
Osvojio bi ravno 60 glasova. Točno toliko ljudi izađe na lokalne u Zaprešiću, a da nemaju direktne koristi od grada ili da im sin/kćer/sestrična ne radi u gradu/županiji/državnoj firmi.
Ali ti bi mogao u Živi Zid, neke dvije vrhunske su dijelile letke cijelu kampanju na placu, a njima bi mogao lagati da si tu zbog ideala pa bi te voljele takvog kakav jesi.
Nebi ni 6 glasova dobio.Ali bio bi show u rangu Vuce ili Mladena Schwartza.Trebamo 250 potpisa da se kandidiramo.
Taman ce ti tolko ljudi bit na utakmici u petak
Idemo pokrenut udrugu pa kao udruga na izbore
Idemo pokrenut udrugu pa kao udruga na izbore
Jedino ak će Saić izaći iz SDPa kao prebijeg i povesti divlje svinje na izbore. Naravno mora govoriti sve ko Vuco, Sinčić ili Rojs o SDPu tako da se tu naberemo glasova.
Vec smo na forumu kratki sa glasovima jer neki žive u Zagrebu a neki u Vinkovcima.Oni bi mogli biti nositelji lista za te gradove.Zamisli da monstrum inter100 osvoji mandat za gradnačelnika Vinkovaca taj bi svu lovu ukinuo Cibaliji i nama poslao
Bili bi jedini klub na svijetu koji se financira novcem druge jedinice lokalne vlasti.
Imali bi na prsima Vinkovačke jeseni!
Imali bi na prsima Vinkovačke jeseni!
Sad sam pregledao prijedlog proračuna Zaprešića za 2016.Za pomoćne terene je izdvojeno 4.5 milijuna kuna i to 500 tisuća iz proračuna i 4 milijuna od kredita.Prvo je bilo kakti 3 milijuna+ pdv sad su još malo više dali.Baš me zanima kaj bu od toga ispalo.
Gledam sad malo ovog kaj je stigao iz Palerma.
Zanima me tko će mu točno objasniti da domaće utakmice mora igrati pred 13 ljudi i da nemamo pomoćno igralište za trening.
Mogao bi on ko onaj saudijac nazad prvim cepelinom.
Zanima me tko će mu točno objasniti da domaće utakmice mora igrati pred 13 ljudi i da nemamo pomoćno igralište za trening.
Pecelj je napisao/la:Gledam sad malo ovog kaj je stigao iz Palerma.
Kaj mislis da u Pelermu ne treniraju iza gola ili imaju pomoćnjak na drugoj strani Jadrana pa moraju sa čamcem zajedno s imigrantima ići preko da mogu trenirat.Skela ce mu biti premija.
Ima li ikakvih novih vijesti vezano za početak radova na pomoćnom terenu????
bećar- Broj postova : 367
bećar je napisao/la:Ima li ikakvih novih vijesti vezano za početak radova na pomoćnom terenu????
Kakav početak pa teren je bio gotov u 10. mjesecu.
Ha,ha,jesam li ja što propustio, a koje godine? Ili gledam krivi teren, jel to onaj na Interovom stadionu....e stvarno ja dobro ne vidim!!!
bećar- Broj postova : 367
bećar je napisao/la:Ha,ha,jesam li ja što propustio, a koje godine? Ili gledam krivi teren, jel to onaj na Interovom stadionu....e stvarno ja dobro ne vidim!!!
Ja sam mislio na onaj u Velikoj Gorici od ovog našeg nebu niš.Pomirio sam se sa time.
Mijau je napisao/la:bećar je napisao/la:Ha,ha,jesam li ja što propustio, a koje godine? Ili gledam krivi teren, jel to onaj na Interovom stadionu....e stvarno ja dobro ne vidim!!!
Ja sam mislio na onaj u Velikoj Gorici od ovog našeg nebu niš.Pomirio sam se sa time.
Zaprešić se u zadnjih 2 godine zadužio preko 100 mil kn?!?!?
Kaj je još 35 mil.
Treba dignuti milijardu kredita i napraviti San Siro - ni 150 mil ni milijardu ne možemo vraćati, tako da svejedno.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Pod broj 8. je izgradnja pomoćnjaka.Planirani početak ožujak 2016.Samo neznam jel to početak nabave ili radova.Ili je patka ko i inače.
Pod broj 8. je izgradnja pomoćnjaka.Planirani početak ožujak 2016.Samo neznam jel to početak nabave ili radova.Ili je patka ko i inače.
Stranica 4 / 11. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Svaštara
Stranica 4 / 11.