2.kolo 1 HNL Inker-Zagreb
+4
jimmytrast
inter100
Admin
Mijau
8 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: 2.kolo 1 HNL Inker-Zagreb
Rezultat nije onaj koji smo priželjkivali, ali po meni igrali smo dobro! Gol smo prelagano primili, a svoje dobre šanse prije toga nismo iskoristili!
Imamo neki smisao u igri, a to je najvažnije!
Prva dva kola nemamo poraza, ali ni pobjede! Ovaj bod sa Zagrebom je mali podbačaj, ali vec sam rekao da nema unaprijed upisanih ili otpisanih bodova!
Samo tako nastaviti i tražiti bodove u svakoj utakmici, pa tako i u sljedecoj!
inkerovac- Broj postova : 1511
532 gledatelja jucer bilo.E to je malo ali ocekivano.I napokon tocno.Treba to povecati na konstantno preko 1000.
Mijau- Broj postova : 5105
Pričao sam sa Romanom na tekmi kak bi bilo super da nakon dva kola imamo isto bodova kao Dinamo, Hajduk i Rijeka, misleći pritom na 4, mi (k)iksamo a i ostatak ekipe isto tak
Sad gledao izjavu Toplaka vezano za Hanžeka.Veli da on nema vremena čekati.Da ga je izvadio da nekaj ne sjebe.Nije mi jasno.Nije niš sjebao bio je samo uplašen.Čini mi se da se mora gurati Filipovića.On i je bolje rješenje na beku od Hanžeka.Želim vidjeti Hanžeka na mjestu Blaževića.Al mi se čini da je predodređen da zamjeni Čelika nakon Dinama jer bu on vrlo vjerojatno dobio treći žuti.Isto ko Mazalović.
Mijau- Broj postova : 5105
Nešto mi sa tehnikom šteka, pa ću ponoviti tekst, potpuno se slažem sa tvojom teorijom, Hanžek je kvalitetan igrač, mogao bi sve te kvalitete više pokazati na mjestu desnog veznog, ispred desnog beka, jer je brz i ima dobar dribling. Predložio bih i malo pogledati u svoje dvorište, među juniorima Intera, 1997. godište, ima nekoliko kvalitetnih igrača kojima također treba postepeno davati priliku, oni su sad u zadnjem prvenstvu bili drugi odmah iza Dinama, čak su i pobijedili potpuno zasluženo Dinamo, koji do tada od nikoga nije izgubio. Kao takvima, isto tako trebalo bi ih pohvaliti, jer pokazuju kvalitetu unatoč vrlo teškim uvjetima u kojima treniraju, za razliku od mnogih svojih kolega u drugim klubovima koji imaju daleko bolje uvijete treniranja. Na kraju, eto i primjera, donedavno je sa njima igrao sada već poznati mladi Radić, mislim da im treba davati priliku, posebno u prijateljskim utakmicama sa prvim sastavom Intera, kako bi postepeno stjecali iskustvo u seniorskom nogometu i na kraju bili spremni pomoći svome klubu, a ne tražiti okolo "gotove" igrače, kada imaš mlade poletne dečke u svome dvorištu. Osim, svaka čast izuzecima, koje treba dovesti kao pojačanje klubu....Pozdrav, BećarMijau je napisao/la:Sad gledao izjavu Toplaka vezano za Hanžeka.Veli da on nema vremena čekati.Da ga je izvadio da nekaj ne sjebe.Nije mi jasno.Nije niš sjebao bio je samo uplašen.Čini mi se da se mora gurati Filipovića.On i je bolje rješenje na beku od Hanžeka.Želim vidjeti Hanžeka na mjestu Blaževića.Al mi se čini da je predodređen da zamjeni Čelika nakon Dinama jer bu on vrlo vjerojatno dobio treći žuti.Isto ko Mazalović.
bećar- Broj postova : 367
Bio sam na zapadu gdje je Hanžek igrao prvo poluvrijeme i sve što mogu reći da je bio toliko usran da ga je trebao izvaditi u prvoj minuti.
Nadalje ne kužim druge igrače koji znaju kakva je situacija i kakav je igrač i onda od prve situacije seru i psuju mu sve po spisku. Doslovno od prve lopte svi su ga napadali i vrijeđali. U jednom trenutku sam mislio da će se srušiti na pod, početi tresti a na usta da će mu pjena izaći koliko je bio pod stresom.
gle ili jesi ili nisi. Možeš biti najbolji, najbrži najjači, ako nemaš u glavi možeš se slikati.
dobar primjer je white trash Bočkaj koji ima muda od čelika. Lik je ušao i prvu loptu raspalio po golu s 30 metara. svi su mu mater spominjali, a on je drugu opet raspalio. Bolio ga je udo kaj su ovi drugi vikali. i zato je asistirao i spasio nas poraza.
Nadalje ne kužim druge igrače koji znaju kakva je situacija i kakav je igrač i onda od prve situacije seru i psuju mu sve po spisku. Doslovno od prve lopte svi su ga napadali i vrijeđali. U jednom trenutku sam mislio da će se srušiti na pod, početi tresti a na usta da će mu pjena izaći koliko je bio pod stresom.
gle ili jesi ili nisi. Možeš biti najbolji, najbrži najjači, ako nemaš u glavi možeš se slikati.
dobar primjer je white trash Bočkaj koji ima muda od čelika. Lik je ušao i prvu loptu raspalio po golu s 30 metara. svi su mu mater spominjali, a on je drugu opet raspalio. Bolio ga je udo kaj su ovi drugi vikali. i zato je asistirao i spasio nas poraza.
Pecelj- Broj postova : 2970
I ja sam se poceo tresti kad sam danas na centralki sudio. Eto ak ste gledali hrt oko 6 mogli ste me vidjeti
inter100- Broj postova : 1594
javi unaprijed da znamointer100 je napisao/la:I ja sam se poceo tresti kad sam danas na centralki sudio. Eto ak ste gledali hrt oko 6 mogli ste me vidjeti
Sutra opet na *eb* centralki. I to pazite ovo. Coric bedene i monfils trinker sudim. Nema na hrt-u. Samo thiem lajovic prikazuju Ne bi me cudilo jos da me zovu na cetvrt i polufinale. Bar si nabijam lovu. Nisam aktivan bas posljednjih dana. Al redovito citam. Ne volim prek moba pisat a i stalno sam negdjeAdmin je napisao/la:javi unaprijed da znamointer100 je napisao/la:I ja sam se poceo tresti kad sam danas na centralki sudio. Eto ak ste gledali hrt oko 6 mogli ste me vidjeti
inter100- Broj postova : 1594
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Similar topics
» 29. kolo 1 HNL Zagreb-Inker
» 20. kolo 1 HNL Inker - Zagreb
» 11. kolo 1.HNL Zagreb - INTER
» 12. kolo INTER - Zagreb
» 27. kolo 1 HNL Osijek-Inker
» 20. kolo 1 HNL Inker - Zagreb
» 11. kolo 1.HNL Zagreb - INTER
» 12. kolo INTER - Zagreb
» 27. kolo 1 HNL Osijek-Inker