3.kolo 1 HNL Dinamo - Inker
+2
Mijau
Admin
6 posters
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: 3.kolo 1 HNL Dinamo - Inker
Pecelj je napisao/la:Jefthon nije za nogomet više. Treba mh se zahvaliti.
Bitno je da obiteljsko zlato raste. Nestorovski dokazao da je opasan iz bilo kakvih glupih prilika. Ocekujem da cemo od njegovog trasfera mirno zivjeti 2 godine.
Bočkaj imao par fenomenalnih poteza.
Blazević je prvoligaški igrač.
Ćosić jak, čeliković pokazao koliko igrač može napredovati i u drugoj ligi.
Šoljić opako drapa ništa se drugo niti ne očekuje od njega.
Blažević u ove tri utakmice bas niš nije pokazao.
Mijau- Broj postova : 5105
Mijau je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
Pozorno slušajte od 1:15 jel znate čiji je to glas.
Nestorovski!
Ušli smo jako uplašeno i to nas je na kraju koštalo! Nepostojeci penal i crveni nas je dotukao! Sudac je time riješio utakmicu!
Ali lijepo smo smanjili i trebalo je to izdržati do kraja s pristojnim rezultatom, a ne dobiti 3 gola u pet minuta! I to iz prekida i poštanju samih igrača u senaestercu! Jedno je da ne stvorimo priliku s igračem manje, a drugo je da primimo toliko golova u tako kratkom periodu!
Jefthon katastrofalan u skoku! Trebao je Miletića odmah uvesti da igra stopera!
Danas smo u nekim trenucima jako loše izgledali!
Sljedece dvije utakmice moramo nešto napraviti! Pocinju kartoni i izostanci!
Na prijenosu je par puta naglašeno kako Inker nikada nije pobjedio na Maksimiru, tako da se ni ovaj puta drugom rezultatu nije mogao nadati!
Pecelj nama govori šta da komentator kaže! Pa naprimjer da kaže istinu ne bi bila loše!
Da i Miletić je ovogodišnje pojačanje iz Rudeša ako niste znali!
Uglavnom jedna tužna luzerska večer!
inkerovac- Broj postova : 1511
Sad pogledao golove sve iz prekida primili.Onaj prvi zabio danas i nikad više.Nažalost dobili smo porciju zvuči katastrofa ali mi smo Dinamu napravili 5 mrtvih šansi toliko ni Hajduk nije.Zato glavu gore i sad treba dobiti *eb* Split koji nikad nismo.Ovo nas mora ojačat.Vjerujem u igrače i Toplaka i u pobjedu nad Splitom.
Admin je napisao/la: Komorski je navodno zbog prigovora dobio crveni karton
Sad sa gledao po 10. put snimku.On u nijednom trenu nije bilo blizu suca.To je bolesno.
[img][You must be registered and logged in to see this image.][/img]
Nestorovski legenda. Svaka čast sto si to skužio.
Sudac se usrao kad je to skužio jer su mu ovi do mene iz dinama rekli da nije p od penala pa je poceo srati da je zbog prigovora. Komorski je dosao sjesti do mene i rekao je da rijec jednu nije rekao.
To su takva smeca. Bio sam.maksimalno neugodan i vrijedjao sam po loži. Normalni ljudi iz dinama su mi se ispricavali ali neko staro smece je pocelo srati da je sve cisto i onda sam.ga izvrijedjao. Pukao sam. Prijetio sam zuvkovicu da mora ponavljati da nije bio penal.
Sudac se usrao kad je to skužio jer su mu ovi do mene iz dinama rekli da nije p od penala pa je poceo srati da je zbog prigovora. Komorski je dosao sjesti do mene i rekao je da rijec jednu nije rekao.
To su takva smeca. Bio sam.maksimalno neugodan i vrijedjao sam po loži. Normalni ljudi iz dinama su mi se ispricavali ali neko staro smece je pocelo srati da je sve cisto i onda sam.ga izvrijedjao. Pukao sam. Prijetio sam zuvkovicu da mora ponavljati da nije bio penal.
Pecelj- Broj postova : 2970
U zapisniku piše da je crveni zbog faula.
Pecelj je napisao/la:Nestorovski legenda. Svaka čast sto si to skužio.
Ja sam htio da paradajz gol uleti na teren i siluje plavka.To bi bilo super.
Rekao sam poslije tekme: "ako me pitate hoće li mi biti lakše kad ovakvi suci završe u zatvoru i kad ih siluju pod tušem; hoće, istina je spora ali analna"
Ukratko Pejin neće imati nikakve sankcije piše danas u SN.Vele to je previd ne pogreška.Bolesno.
Ništa čudno posebno zato što u izvješaju od tekme u rubrici prigovori klubova nema ni slova o suđenju
Pecelj je napisao/la:Ništa čudno posebno zato što u izvješaju od tekme u rubrici prigovori klubova nema ni slova o suđenju
Zalba je bacanje novaca a nikad nije nijedna prihvaćena.
iduce kolo mozda dobijemo neki manji poguranac zato što se nismo žalili
čekam ćemo dobit kakvu kaznu zbog statusa na FB kluba, nitko ništa o tome, prečudno....
čekam ćemo dobit kakvu kaznu zbog statusa na FB kluba, nitko ništa o tome, prečudno....
Pecelj je napisao/la:Daj mi kopi pejstaj
Idi na fejsbuk pa vidi.
Mijau je napisao/la:Pecelj je napisao/la:Daj mi kopi pejstaj
Idi na fejsbuk pa vidi.
lakše napisat daj mi kopi pejstaj nego napravit par klikova
INTER FB je napisao/la:Nakon prvih 45min Tihomir Pejin vs Inter 2:0
Nezahvalna bagro. Idem prema koprivnici a nemam fejs. donio sam vam svjetsku slavu kao gej paru na maksimiru a sad vam je tesko kopirati mi 2 retka.
netrebas ni imat fejs nemam ni ja pa opet vidim....a je se i arkan vidio?i gonzo?i konobrica iz vite?mazalo?Pecelj je napisao/la:Nezahvalna bagro. Idem prema koprivnici a nemam fejs. donio sam vam svjetsku slavu kao gej paru na maksimiru a sad vam je tesko kopirati mi 2 retka.
Ne izričito na moju zapovijed samo vas dvojica. Ostali su nebitni. Samo navijačka elita - za škart nema mjesta u vrhunskoj tv produkciji.
Armin Hodžić
4 h ·
Danas od 17:15 odgovaram na vaša pitanja, ovdje na Facebook stranici! Budite online i spremite pitanja, a najbolje pitanje nagradit ću majicom "Prvaci" koju ću i potpisati! Vidimo se!
Admin je napisao/la:Armin Hodžić
4 h ·
Danas od 17:15 odgovaram na vaša pitanja, ovdje na Facebook stranici! Budite online i spremite pitanja, a najbolje pitanje nagradit ću majicom "Prvaci" koju ću i potpisati! Vidimo se!
Sigurno će ga neko pitati zakaj je simulirao penal i smijuljio se kad ga je dobio.I dobit odgovor naravno.
Zadnja promjena: Mijau; pon 27 srp 2015, 17:42; ukupno mijenjano 1 put.
Mijau je napisao/la:Admin je napisao/la:Armin Hodžić
4 h ·
Sigurno će ga neko pitati zakaj je simulirao penal i smijuljio se kad ga je dobio.
"Jel ti neugodno što je suđen kazneni udarac i što je INTERov igrač dobio crveni karton za čisto izbijanje lopte u korner? I jesi li bio u zaleđu prije nego je lopta izbijena u korner?"
Admin je napisao/la:Mijau je napisao/la:Admin je napisao/la:Armin Hodžić
4 h ·
Sigurno će ga neko pitati zakaj je simulirao penal i smijuljio se kad ga je dobio.
"Jel ti neugodno što je suđen kazneni udarac i što je INTERov igrač dobio crveni karton za čisto izbijanje lopte u korner? I jesi li bio u zaleđu prije nego je lopta izbijena u korner?"
Znao sam da si pravi ratnik.To mu je i Komorski trebao postaviti ako ima svoj profil.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» 5. kolo 1 HNL Dinamo-Inker
» 30. kolo 1 HNL Inker-Dinamo
» 12. kolo 1.HNL INTER - Dinamo
» 21. kolo 1 HNL Dinamo-Inker
» 23.kolo 1 HNL Dinamo - INKER
» 30. kolo 1 HNL Inker-Dinamo
» 12. kolo 1.HNL INTER - Dinamo
» 21. kolo 1 HNL Dinamo-Inker
» 23.kolo 1 HNL Dinamo - INKER