3.kolo 1 HNL Dinamo - Inker
+2
Mijau
Admin
6 posters
Stranica 3 / 3.
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Re: 3.kolo 1 HNL Dinamo - Inker
haha trebal sam napisat napočetku da Komorskog zanima....
lik me izignoriral svih 15 puta kaj sam poslal pitanje
Admin je napisao/la:haha trebal sam napisat napočetku da Komorskog zanima....
Grbavi se prave.Smeće jedno.
Mijau- Broj postova : 5105
Laljak i džanko na tekmi u kc. Kolko sam skužio prodali su brojače belupu.
Pecelj- Broj postova : 2970
Pecelj je napisao/la:Laljak i džanko na tekmi u kc. Kolko sam skužio prodali su brojače belupu.
Belupu i Splitu
Spržio sam si Dinamo Inker bez komentatora i sad gledam. Od tona ima samo IT sa terena. da vidite kaj pričaju. hahahha sve se čuje. Nestrovski je kralj hahaha
Pecelj- Broj postova : 2970
Pecelj je napisao/la:Spržio sam si Dinamo Inker bez komentatora i sad gledam. Od tona ima samo IT sa terena. da vidite kaj pričaju. hahahha sve se čuje. Nestrovski je kralj hahaha
daj transkripte
Disciplinski sudac na osnovu očitovanja igrača, pregleda snimke utakmice kao i očitovanja kontrolora utakmice 3. kola Dinamo-Inter Zaprešić ukinuo je suspenziju igrača Mislava Komorski (Inter-Zaprešić) te obustavio daljnji postupak. Disciplinski sudac nedvojbeno je utvrdio da isti nije počinio prekršaj nad suparničkim igračem u izglednoj prigodi za pogodak zbog čega je isključen u 39. minuti utakmice.
Komorski pomilovan.
Komorski pomilovan.
Mijau je napisao/la:Disciplinski sudac na osnovu očitovanja igrača, pregleda snimke utakmice kao i očitovanja kontrolora utakmice 3. kola Dinamo-Inter Zaprešić ukinuo je suspenziju igrača Mislava Komorski (Inter-Zaprešić) te obustavio daljnji postupak. Disciplinski sudac nedvojbeno je utvrdio da isti nije počinio prekršaj nad suparničkim igračem u izglednoj prigodi za pogodak zbog čega je isključen u 39. minuti utakmice.
Komorski pomilovan.
Onda bi trebal i Iliju kaj ne? Zašto nije i Hanžeka pomiloval? ili to vrijedi samo za crvene kartone
Admin je napisao/la:Mijau je napisao/la:Disciplinski sudac na osnovu očitovanja igrača, pregleda snimke utakmice kao i očitovanja kontrolora utakmice 3. kola Dinamo-Inter Zaprešić ukinuo je suspenziju igrača Mislava Komorski (Inter-Zaprešić) te obustavio daljnji postupak. Disciplinski sudac nedvojbeno je utvrdio da isti nije počinio prekršaj nad suparničkim igračem u izglednoj prigodi za pogodak zbog čega je isključen u 39. minuti utakmice.
Komorski pomilovan.
Onda bi trebal i Iliju kaj ne? Zašto nije i Hanžeka pomiloval? ili to vrijedi samo za crvene kartone
Pa za crveni da.Vele da su prošle godine Bobana pomilovali.
Eduardo u momčadi kola u SN.Istaknuo se obranama nekoliko naših zicera.
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» 5. kolo 1 HNL Dinamo-Inker
» 30. kolo 1 HNL Inker-Dinamo
» 12. kolo 1.HNL INTER - Dinamo
» 21. kolo 1 HNL Dinamo-Inker
» 23.kolo 1 HNL Dinamo - INKER
» 30. kolo 1 HNL Inker-Dinamo
» 12. kolo 1.HNL INTER - Dinamo
» 21. kolo 1 HNL Dinamo-Inker
» 23.kolo 1 HNL Dinamo - INKER