29. kolo 1 HNL Zagreb-Inker
+2
Admin
Mijau
6 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: 29. kolo 1 HNL Zagreb-Inker
I ovih zadnjih 7 kola treba iskoristi da se da šansa Radiću,Mikuliću,Jurjeviću,Ferlihu,Malokuu,Hanžeku da se vidi jer jesu ili nisu.To treba biti primarno a ne pobjede.Neka izgubimo sve do kraja ako će trojica od ovih sljedeće godine biti standrdni.Ako Komorski ostaje a mi uzmemo 3 boda u sljedeće tri utakmice i teoretski potvrdimo opstanak onda nema smisla da on igra.Nek igra slovenac isto tak ako Ćosić odlazi nema potrebe da i on igra.Treba biti pametan ali nisam siguran jel to moguće i hoće li Toplak to napraviti.Žao mi je za Radića da će dobiti najmanje šansi jer se Ilija bori za naslov najboljeg strijelca.Ja bi Iliju sigurno stavio na klupu i dao 7 cijelih utakmica Radiću do kraja makar zabio 0 golova.
Mijau- Broj postova : 5105
Re: 29. kolo 1 HNL Zagreb-Inker
Mijau je napisao/la:Pričaš gluposti totalne kakve veze ima da nismo pobjedili Zagreba i Osijeka kad smo debelo ispred tih klubova sa bodovima.Isto vrijedi bod sa Zagrebom ko i bod sa Dinamom.I zakaj bi trebalo Istru pobjediti?Dovoljno je ne izgubiti da nemaju šanse da nas prestignu a kako oni izgledaju a i mi očekujem da ih lagano dobijemo jer nam leže.
Zašto bi trebalo Istru pobijediti? Pa možda zato jer igramo protiv njih, a oni su jedni od najslabijih u ligi zajedno sa Zagrebom i Osijekom! A valjda kada igramo želimo pobjediti ili ne želimo!
I zadnji put kada smo ispali bili smo jedno vrijeme debelo ispred, ali se gubilo od Zadra, Cibalie, Zagreba!
Ne kažem da se ne slažem s tobom u jednom dijelu pogotovo za Radića ili da sada vidimo Ferliha na stoperu itd! Ali mi ove dvije nismo ne pobjedili zbog toga!
Ono što sam ja rekao je da nije dobro da nismo pobijedili dvije najslabije momčadi, te da bi bilo još gore da ne uspijemo ni trecu dobiti! Ne toliko zato jer bi ispali, nego zato jer nismo pobjedili.
inkerovac- Broj postova : 1511
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Similar topics
» 2.kolo 1 HNL Inker-Zagreb
» 20. kolo 1 HNL Inker - Zagreb
» 11. kolo 1.HNL Zagreb - INTER
» 12. kolo INTER - Zagreb
» 27. kolo Zagreb - INTER
» 20. kolo 1 HNL Inker - Zagreb
» 11. kolo 1.HNL Zagreb - INTER
» 12. kolo INTER - Zagreb
» 27. kolo Zagreb - INTER