Ljetni prijelazni rok 2016
+5
bećar
inter100
Pecelj
inkerovac
Mijau
9 posters
Stranica 7 / 28.
Stranica 7 / 28. • 1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 28
Re: Ljetni prijelazni rok 2016
Kaj se više bliži prva prozivka dolaze sve lijepše vijesti.Radić je otišao u Slaven Belupo,onaj Drožđek iz Dortmunda u Istru a Prša ne želi doći.Znači totalno nekaj ne štima.Isto tak dvojica stranaca koji su bili sigurni isto neće doći.Užas.Jedini nam je spas da Cibalija ne završi sezonu jer će i oni biti ispred nas.Miriši na velike probleme.Nisam optimist ni malo.
Mijau- Broj postova : 5105
Daj Mijau polako, kaj unosiš nervozu, sve će biti okej. Taj Drodžek i Prša, ma ko im *eb* mater, možemo i bez njih. A to što smo Radića pustili, jeste mali apsurd ali dobro. Ima još mjesec dana do početka sezone, već ćemo mi nać neke Srbe, Bosance, Makedonce, Albance koji će htjet doći. A ovi naši debili nek idu po Istri, *eb* ih Istra u pičku srbo talijansku. Svi bi oni 20 000 kuna mjesečno, goni ih. Spasit će nas opet neki Makedonac ili šiptar. Oni vole Inker
inter100- Broj postova : 1594
Samo ti budi u zabludi.Budeš vidio u ponedjeljak kakve će škartove dovesti pa će te šlagirati.Ovo nikak nije dobro.I nebude dobro završilo.Sad očekujem u ponedjeljak onu dvojicu--trojicu kaj su igrali u Pregradi.A muka mi je kad se sjetim ko su i kaj su igrali.
Okej, recimo da je preloše i da ćemo dovest losije igrace od Zulima, a Marin ce igrat u prvih 11. Al zar stvarno mislis da bi Cibalia mogla bit ispred nas s onakvim sastavom. Mi smo sada bez Ilije i ostalih, avion za njih. Ugrina, Misic, Crncevic, Zderic, Kelez, Vitaic. Ak vec bude najgori scenarij, eto nas u kvalifikacijama
Mijau je napisao/la:Kaj se više bliži prva prozivka dolaze sve lijepše vijesti.Radić je otišao u Slaven Belupo,onaj Drožđek iz Dortmunda u Istru a Prša ne želi doći.Znači totalno nekaj ne štima.Isto tak dvojica stranaca koji su bili sigurni isto neće doći.Užas.Jedini nam je spas da Cibalija ne završi sezonu jer će i oni biti ispred nas.Miriši na velike probleme.Nisam optimist ni malo.
Jel ti zezaš ili kaj! Radić da je otišao! Ovaj Prša i Drozdek kaj nece doći mi je svejedno, ali Radić!
Ako je to istina ispadamo!
Radić nam je bio uvjerljivo najperspektivniji igrač! Ovo je propust za ispadanje direktno u treću ligu!
inkerovac- Broj postova : 1511
inkerovac je napisao/la:Mijau je napisao/la:Kaj se više bliži prva prozivka dolaze sve lijepše vijesti.Radić je otišao u Slaven Belupo,onaj Drožđek iz Dortmunda u Istru a Prša ne želi doći.Znači totalno nekaj ne štima.Isto tak dvojica stranaca koji su bili sigurni isto neće doći.Užas.Jedini nam je spas da Cibalija ne završi sezonu jer će i oni biti ispred nas.Miriši na velike probleme.Nisam optimist ni malo.
Jel ti zezaš ili kaj! Radić da je otišao! Ovaj Prša i Drozdek kaj nece doći mi je svejedno, ali Radić!
Ako je to istina ispadamo!
Radić nam je bio uvjerljivo najperspektivniji igrač! Ovo je propust za ispadanje direktno u treću ligu!
Istina je, Radić je otišao u Belupo.
bećar- Broj postova : 367
Pa nebi se šalio sa tim da je otišao Radić.Kaj se ove druge dvojice tiče takvi bi trebali na koljenima dolaziti tu a ne nas odjebavati.To je znak da nekaj opko ne štima kad nas takvi zaobilaze.Odlazak Radića je Toplakovo maslo koji mu nije davao priliku pokraj Zulima.Shvaćam ga da ne želi ostati i igrati 3 minute po utakmici.Ovo je ogromna pogreška politike kluba i gadi mi se sve zbog toga i očekujem da budemo zadnji na tablici.I sad smo službeno bez ijedne špice a pripreme počinju za 5 dana.Odličan posao radimo.Skidam kapu.
Mijau je napisao/la:Pa nebi se šalio sa tim da je otišao Radić.Kaj se ove druge dvojice tiče takvi bi trebali na koljenima dolaziti tu a ne nas odjebavati.To je znak da nekaj opko ne štima kad nas takvi zaobilaze.Odlazak Radića je Toplakovo maslo koji mu nije davao priliku pokraj Zulima.Shvaćam ga da ne želi ostati i igrati 3 minute po utakmici.Ovo je ogromna pogreška politike kluba i gadi mi se sve zbog toga i očekujem da budemo zadnji na tablici.I sad smo službeno bez ijedne špice a pripreme počinju za 5 dana.Odličan posao radimo.Skidam kapu.
Koji kreteni na čelu s Toplakom! Nemam kaj drugo reći!
Očito mu opet ne bi dali priliku, nego hvataju neke imaginarne napadače koji će biti pet puta lošiji! Ma čim je Toplak uveo Šoljića umjesto Nestorovskog na kraju, znao sam da gluposti rade!
A mali nas uveo u prvu ligu! Da nije bilo njegovog penala badava Nestorovski i sve ostalo!
Budeš vidio sljedeće kaj će napravit je potjerat Hanžeka,Rihtara,Kunštića i nikog novog neće priključit iz juniora.Ali će zato ugovore dobiti igrači tipa onog austrijskog srbina koji u Zavrču nije sekunde odigrao ili nekog novog Zulima kojeg ću skužiti čim vidim ko je na pripremama.Uglavnom *eb* se svi u tri pičke materine sa takvom politikom.Ozbiljno razmišljam da prestanem ići na utakmice nedam 300 kuna da gledam kurčine od igrača.I da rade budalu iz mene.
Biti ćemo isti kao Istra ove sezone, i onda ce se čuditi zašto ne ide!
Evo ti nanovo Hajradinović, Rundić i Radojićić pa plakanje nakon ispadanje i žalbe da neki "novi Dragovoljac" ne smije dobiti licencu!
Toplak i Branko znaju kaj rade, ne pričajte gluposti. Vjerujem u njih. Sad ak baš budemo nakon 5-6 kola zadnji, onda cu im *eb* mater
Čekaj ponedeljak.I pripremi si štrik da se objesiš od muke.
Mijau je napisao/la:Čekaj ponedeljak.I pripremi si štrik da se objesiš od muke.
Pa u ponedjeljak će doć škartovi to znam, mozda jedan eventualno dvojica ostanu. Ali nikad nismo bili najjači ispočetka, do kraja lipnja/početka srpnja bi već mogli dovesti nekoliko pojačanja
Mijau, objesit cu se od muke jedino ak ode Komorski ili Mazalović
Ak nece bit spica, ja sam tu na standby, taman me krenulo sad u zadnjem kolu
Steta je za Radica, cak sramota da odlaze takvi igraci bez da su dobili pravu priliku
Steta je za Radica, cak sramota da odlaze takvi igraci bez da su dobili pravu priliku
Tu su Čović, Filipović, Komorski, Čeliković(zasad), Begić, Šoljić, Mazalović, Hanžek, Glavina, Mlinar(bilo bi dobro da ostane), Bočkaj(zasad), Ottochian, Zulim. Nije to tako loše, treba jedna špica, krilo, ak Mlinar ode veznjak, i ak Čelik ode lijevi bek.
Niko nezna ko je je ostao.Možda nas čeka još neko ugodno iznenađenje.Tipa Komorski u Osijeku ili Mazalović u Cibaliji natrag.Najbolje da dovedu 11 Zulima i da si napune džepove sa lovom i ukinu omladinsku školu jer očito da nije potrebna.Nadam se da radovi na umjetnoj travi nikad neće ni početi.
inter100 je napisao/la:Tu su Čović, Filipović, Komorski, Čeliković(zasad), Begić, Šoljić, Mazalović, Hanžek, Glavina, Mlinar(bilo bi dobro da ostane), Bočkaj(zasad), Ottochian, Zulim. Nije to tako loše, treba jedna špica, krilo, ak Mlinar ode veznjak, i ak Čelik ode lijevi bek.
Ja uopće ne računam na Čelika,Mlinara i Škarta.Čelik zaslužuje bolji klub,Mlinar samo tu može igrati a Škarta će prodati čim neko pokaže 100€.Ovo nema nikavog smisla.Da dovedu sutra Bobana,Stepčića i Kolinger nebi im oprostio ovo sa Radićem.Dobro je rekao inkerovac postajemo nova Istra neće biti domaćeg igrača a gledatelji će se brojiti u dvoznamenkastim brojkama.
Ja sam oduševljen. Bit će albanaca i makedonaca koliko te volja. Zanimljive pripreme.
Kaj se kluba tiče ionako je svejedno. Krajem prijelaznog roka doći će 2 3 igrača na posudbu koji ne mogu igrati u lokomotivi i još 2 3 koja su tražila klub vani po drugoj austrijskoj i to ti je momčad s kojom si bolji od Cibalije.
Kaj se kluba tiče ionako je svejedno. Krajem prijelaznog roka doći će 2 3 igrača na posudbu koji ne mogu igrati u lokomotivi i još 2 3 koja su tražila klub vani po drugoj austrijskoj i to ti je momčad s kojom si bolji od Cibalije.
Pecelj- Broj postova : 2970
To i ja mislim, a i reko sam u postu gore. Dovest cemo par igrača krajem lipnja početkom srpnja i eto ga. Mi smo sad s ovom momčadi + Admin u špici bolji klub od Cibalije. Nema brige, kažem vamPecelj je napisao/la:Ja sam oduševljen. Bit će albanaca i makedonaca koliko te volja. Zanimljive pripreme.
Prednost ovakvog formata natjecanja je kaj će uvijek netko biti u većim jajima od tebe. Mi smo zadnji put ispali samo zato kaj se smanjivala liga. NIkad nećemo biti zadnji.
Kad Lokomotivi završe pripreme i kad ispadnu iz EL u trećem pretkolu kad nisu nositelji uzet ćemo 2 koja se nisu nametnula i ti će kod nas biti najbolji igrači.
Njihov 30ti igrač je bolji od našeg prvog.
Kad Lokomotivi završe pripreme i kad ispadnu iz EL u trećem pretkolu kad nisu nositelji uzet ćemo 2 koja se nisu nametnula i ti će kod nas biti najbolji igrači.
Njihov 30ti igrač je bolji od našeg prvog.
Nebih se složio s tim. Njihov 30-ti sigurno nije bolji od našeg najboljeg Nestorovskog, Čelika, Bočkaja, Mazalovića...u komparaciji sa njihovim lijevim bekom Barišićem, desnim bekom Bartolecom, ne treba pretjerivati i toliko se podcjenjivati.
bećar- Broj postova : 367
Od prosle sezone, nasih bar 5 bi izborilo mjesto u prvih 11 loksebećar je napisao/la:Nebih se složio s tim. Njihov 30-ti sigurno nije bolji od našeg najboljeg Nestorovskog, Čelika, Bočkaja, Mazalovića...u komparaciji sa njihovim lijevim bekom Barišićem, desnim bekom Bartolecom, ne treba pretjerivati i toliko se podcjenjivati.
bećar je napisao/la:Nebih se složio s tim. Njihov 30-ti sigurno nije bolji od našeg najboljeg Nestorovskog, Čelika, Bočkaja, Mazalovića...u komparaciji sa njihovim lijevim bekom Barišićem, desnim bekom Bartolecom, ne treba pretjerivati i toliko se podcjenjivati.
Pričaš idiotarije. Nestorovski je bio jedina iznimka i plod je slučajnosti nikako uređenog kluba tj sustava.
Čelik je bolji od Barišića samo po tome što redovito igra i što smo imali odličnu ekipu. Lokomotiva nije ekipa i nikad to neće biti zato što oni ne igraju za razultat ili za to da kroz sezonu dvije naprave momčad. Oni igraju samo i isključivo za to što u tom trenutku odgovara Mamiću. Ako mu odgovara da igra neki dripac od 17 ispred 10 boljih igrača igrat će.
Jednako kao što će Zulim igrati ispred Radića zato kaj plati da igra.
No, gledajući samo igrački Barišić je čudo. Zašto Čelika sa 20 god nije kupio Dinamo. Sjeti ga se samo kakav je bio kad smo ispali iz lige. Najgori.
Ostalo je sve psihologija.
Admin je napisao/la:Od prosle sezone, nasih bar 5 bi izborilo mjesto u prvih 11 loksebećar je napisao/la:Nebih se složio s tim. Njihov 30-ti sigurno nije bolji od našeg najboljeg Nestorovskog, Čelika, Bočkaja, Mazalovića...u komparaciji sa njihovim lijevim bekom Barišićem, desnim bekom Bartolecom, ne treba pretjerivati i toliko se podcjenjivati.
Nitko ne može napisati glupost kao ti.
Daj molim te nabroji tih 5.
Stranica 7 / 28. • 1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 28
Similar topics
» Ljetni prijelazni rok
» Ljetni prijelazni rok 2017
» Inker 2011/2012
» Zimski prijelazni rok 2016/2017
» Zimski prijelazni rok 2019.
» Ljetni prijelazni rok 2017
» Inker 2011/2012