Ljetni prijelazni rok 2016
+5
bećar
inter100
Pecelj
inkerovac
Mijau
9 posters
Stranica 8 / 28.
Stranica 8 / 28. • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 18 ... 28
Re: Ljetni prijelazni rok 2016
Čavar, Zulim, Glavina, Jurjević i Hanžek(sad kad me Admin banira )
inter100- Broj postova : 1594
Imaš pravo, skroz sam u krivu
(hahaha nije ni čudo kaj imamo toliko minusa, da inker osvoji EL ne bi se našli u plusu.)
(hahaha nije ni čudo kaj imamo toliko minusa, da inker osvoji EL ne bi se našli u plusu.)
Pecelj- Broj postova : 2970
Dinamo je kupio Barišića iz istog razloga da financijski pomogne Osijeku i na isti način kada je nedavno kupio igrača Osijeka, ne mogu se sad sjetiti imena, a taj isti je završio u Lokomotivi i na kraju u Istri. Isto tako će završiti i Barišić. Kupuju igrača na toj poziciji koji nikad neće igrati u Dinamu, pa ga šalju odmah u Lokomotivu. Ne može on igrati u Dinamu, pa tu su i mladi Mamić kao i Sosa, još treba i Pivarić ozdraviti, a tu je i Musa. To bi bilo pravo čudo da Barišić upadne. Osim ako gazda Maminjo nešto ne izmisli. Ako pričamo o nogometu, nema ga nigdje. A Čelik je potpuno zaslužio sve ono što ga sada krasi, samo svojom zaslugom a ne ekipe. Bolje ikad, nego nikad. Velika je razlika u njihovim godinama, a isto tako u kvaliteti u korist Čelika.
bećar- Broj postova : 367
bećar je napisao/la:Dinamo je kupio Barišića iz istog razloga da financijski pomogne Osijeku i na isti način kada je nedavno kupio igrača Osijeka, ne mogu se sad sjetiti imena, a taj isti je završio u Lokomotivi i na kraju u Istri. Isto tako će završiti i Barišić. Kupuju igrača na toj poziciji koji nikad neće igrati u Dinamu, pa ga šalju odmah u Lokomotivu. Ne može on igrati u Dinamu, pa tu su i mladi Mamić kao i Sosa, još treba i Pivarić ozdraviti, a tu je i Musa. To bi bilo pravo čudo da Barišić upadne. Osim ako gazda Maminjo nešto ne izmisli. Ako pričamo o nogometu, nema ga nigdje. A Čelik je potpuno zaslužio sve ono što ga sada krasi, samo svojom zaslugom a ne ekipe. Bolje ikad, nego nikad. Velika je razlika u njihovim godinama, a isto tako u kvaliteti u korist Čelika.
Na kraju će od svih nabrojanih igrati Sosa.
Mogu ti ja sad nabrojati 10 igrača koji su kupljeni od strane dinama samo zato da se nekog potkupi i tu si aposlutno u pravu, ali Barišić nije jedan od njih. On je odličan, a da dođe kod nas i da u glavi ima kao čeliković da mora igrati 100% da ode negdje van bar na sezonu dvije inače će propasti - bio bi nam najbolji igrač iduće sezone.
Stvar je psihologije jer netko tko ima 150 000 kn mjesečno neće gristi kao netko tko ima 3000kn i jedina mu je opcija dati baš sve od sebe da ode u drugu austrijsku na sezonu dvije.
Ovima kao što su Barišić napune glavu o slavi, egzistencijalno nisu ugroženi, a onda se razočaraju kad ne igraju u LP nego u lokomotivi. Tad mnogi potonu, a i uz sve to dođu u tu lokomotivu koja nema nikakvu logiku zdravog kluba nego mora slušati sve direktive.
No, po kvaliteti bi Barišić bio iduće godine naš prvi drugi najbolji igrač.
Nije razlika u korist Čelika u kvaliteti nego je stvar bila motivacije i toga da je upao u ekipu koja je bila 3 god na okupu. on je u klubu bio - 4 sezone ili tako nešto. To se nikad nikom neće dogoditi u Lokomotivi (a ni kod nas još dugo)
Pecelj- Broj postova : 2970
Covic, Komorski, Mazalovic, Celik, IlijaPecelj je napisao/la:Admin je napisao/la:Od prosle sezone, nasih bar 5 bi izborilo mjesto u prvih 11 loksebećar je napisao/la:Nebih se složio s tim. Njihov 30-ti sigurno nije bolji od našeg najboljeg Nestorovskog, Čelika, Bočkaja, Mazalovića...u komparaciji sa njihovim lijevim bekom Barišićem, desnim bekom Bartolecom, ne treba pretjerivati i toliko se podcjenjivati.
Nitko ne može napisati glupost kao ti.
Daj molim te nabroji tih 5.
I Zulim
[You must be registered and logged in to see this link.]
Evo ako neko misi da cemo biti ispred Cibalije.Tatta im daje više za ovo škarta nego nama Palermo za Iliju.
Evo ako neko misi da cemo biti ispred Cibalije.Tatta im daje više za ovo škarta nego nama Palermo za Iliju.
Mijau- Broj postova : 5105
Jutarnji treninzi ce bit od pol 10, popodnevni u 18, kao i tekme
Bit ce i po austriji a prva bi trebala bit u Bedekovcini
Pa kad i nismo neki s Tattom. A da znaš kaj se događa u Cibaliji ne bi ovo govorio. Stiže im predstečajna rata za par dana u iznosu od nekih 100 000€. Pa sad Tatta spašava, ali to je samo kratkoročno, vatrogasna djelovanja. Dugoročno, neće moći završit sezonu, jedino ak im stalno tak ne bude kupovao igrače. Kao i Osijek. Dok ih ne kupi netko, stalno će upadat u dugove. To ti je kao što je SDP pretprošle(ili prošle) godine otpisivao dugove onim najsiromašniji, to je oke, al šta to vrijedi kad će im se opet nabit dug. Jer Cibalia je takav klub, nesposobnjakovići vladaju.
inter100- Broj postova : 1594
Admin je napisao/la:Jutarnji treninzi ce bit od pol 10, popodnevni u 18, kao i tekme
To je neki opasan presing, nabit ćemo kondiciju da će nam biti i viška. Jel to Toplak sprema taktiku presinga po cijelom terenu, pa onda što bude! Nešto mi izgleda pakleni plan i plus utakmice. Ovi će popadat po terenu.
Bećar jel znaš ako je neko od juniora dobio poziv za pripreme?
Mijau je napisao/la:Bećar jel znaš ako je neko od juniora dobio poziv za pripreme?
Budem se raspitao, javit ću...
bećar je napisao/la:Mijau je napisao/la:Bećar jel znaš ako je neko od juniora dobio poziv za pripreme?
Budem se raspitao, javit ću...
Evo, došao sam do saznanja koje će juniore zvati na pripreme: - Kunštić-stoper, Jozanović-po vokaciji desni bek, po potrebi kvalitetno igra i lijevog beka, Turk-stoper, Martinko-vezni. Po meni je to ok, zadnja linija je i iznijela ovo juniorsko prvenstvo. Eto, to je to....
To je ok.Nadam se da ce se bar jedan izboriti za prvih 18 a jos jedan za ostanak u kadru.Koliko ja znam i golman Maric ce biti prikljucen.On je veliki potencijal samo da ga ozlijede zaobiđu.
Valjda će im Toplak dati dovoljno prilika za dokazivanje, ipak su to mladi igrači, treba im nešto i pokazati, to je prijelaz iz juniorskog u seniorski nogomet. Koliko ih poznajem, imaju oni baruta u sebi i potrebne kuraže za dokazivanje i učenje.
INTER POTVRDIO DOLAZAK U TEREZINO POLJE
Terezino Polje,10.06.2016.
Uprava NK Drava zaprimila je obavijest od strane hrvatskog prvoligaša NK Intera Zaprešića kojom su potvrdili svoj dolazak na prijateljsku utakmicu povodom 70.rođendana Drave.
Između Uprava klubova dogovoreno je da će se utakmica odigrati na Dan državnosti RH 25,06.2016.g s početkom u 18:00 sati.
U slučaju da se naša reprezentacija plasira u 1/8 finala europskog nogometnog prvenstva i taj dan bude igrala utakmicu,utakmica Drave i Intera će se odigrati dan kasnije 26.6.2016.
Ovaj susret biti će centralni događaj proslave 70.rođendana Drave. Mnogobrojni ljubitelji nogometa naše županije imati će priliku vidjeti i pozdraviti jednu od najboljih hrvatskih ekipa.
Podsjetimo u nedavnoj završenoj sezoni prvenstva IHNL Inter je osvojio visoko 5 mjesto. Među ostalim vrijedna je spomena i njihova pobjeda u završnici nad Hajdukom u Splitu od 0:2.
Terezino Polje,10.06.2016.
Uprava NK Drava zaprimila je obavijest od strane hrvatskog prvoligaša NK Intera Zaprešića kojom su potvrdili svoj dolazak na prijateljsku utakmicu povodom 70.rođendana Drave.
Između Uprava klubova dogovoreno je da će se utakmica odigrati na Dan državnosti RH 25,06.2016.g s početkom u 18:00 sati.
U slučaju da se naša reprezentacija plasira u 1/8 finala europskog nogometnog prvenstva i taj dan bude igrala utakmicu,utakmica Drave i Intera će se odigrati dan kasnije 26.6.2016.
Ovaj susret biti će centralni događaj proslave 70.rođendana Drave. Mnogobrojni ljubitelji nogometa naše županije imati će priliku vidjeti i pozdraviti jednu od najboljih hrvatskih ekipa.
Podsjetimo u nedavnoj završenoj sezoni prvenstva IHNL Inter je osvojio visoko 5 mjesto. Među ostalim vrijedna je spomena i njihova pobjeda u završnici nad Hajdukom u Splitu od 0:2.
Nešto sam načuo da je Toplak zainteresiran za Damira Žutića iz V.Gorice, igra lijevog beka, 1993. godište. Ne znam ništa o njemu, ali eto, to sam čuo, ne mogu reći koliko je to točna tvrdnja...
I ja sam razmišljao o njemu makar bi ja radije Rožmana iz Sesveta.S obzirom da nemamo lijevog beka sigurno bumo dopelali nekoga.I Čale je od danas slobodan nije produžio sa Olimpijom.
Mijau je napisao/la:I ja sam razmišljao o njemu makar bi ja radije Rožmana iz Sesveta.S obzirom da nemamo lijevog beka sigurno bumo dopelali nekoga.I Čale je od danas slobodan nije produžio sa Olimpijom.
Rožman je i meni dobar, samo nemoj Čalea spominjati, on nema čuku za 1. Hnl, što dalje sa njim.
Koliko se sjećam Toplak i Laljak su često bili na utakmicama Gorice.Nekaj se spominjalo da smo zainteresirani za Matoševića ako ne ode u Italiju a moguće je da su zapazili i tog Žutića.Sad sam pogledao standaradan je 4 sezone u Gorici Toplak ga je uveo u seniore a spada pod one koji su mladi i neafirmirani i hoće igrat za malu plaću.A Čelik je došao iz Konavljanina ovo je onda veliki korak naprijed.
Takvu sam i ja čuo informaciju da mu je Toplak bio trener, priznajem, nisam pratio Goricu, ali evo, podudaraju nam se informacije...
Samir Toplak obavit će su sutra u 10 sati prvu prozivku uoči priprema koje će potrajati pet tjedana, sve na stadionu u Zaprešiću. Zasad je dogovoreno šest pripremnih testova počev od Bedekovčine 18 lipnja. Zanimljiv bit će biti dvoboj s ruskim premijer ligašem Terekom iz Groznog već 21. lipnja. Igrat će se i s momčadi Hrvatskih sindikata (igračima bez angažmana), Dravom Terezino polje, 2. srpnja sa Zagrebom i 9. srpnja s ukrajinskim Stalom također premijer ligašem.
S kojim igračima možete računati? Tko je zapravo definitivno otišao?
-Definitivno su otišli Nestorovski u Palermo, Radić u Slaven Belupo i Blažević vjerojatno u Istru. Ćosić, Čeliković, Mlinar i Bočkaj dolaze na pripreme, ali još ne znamo što će s njima biti.
Tko dolazi od prinova?
-Filipović iz Cibalie i Prša iz Segeste, te velik broj igrača na probu, kaže Toplak.
S kojim igračima možete računati? Tko je zapravo definitivno otišao?
-Definitivno su otišli Nestorovski u Palermo, Radić u Slaven Belupo i Blažević vjerojatno u Istru. Ćosić, Čeliković, Mlinar i Bočkaj dolaze na pripreme, ali još ne znamo što će s njima biti.
Tko dolazi od prinova?
-Filipović iz Cibalie i Prša iz Segeste, te velik broj igrača na probu, kaže Toplak.
Cibalija dovella tri paklena makedonca.Bolji su od nas.
Jedan je igrao u drugoj ligi dva su ispala iz prve.Odbili su ponude iz Švicarske i Belgije jer im je san igrati pred Ultrasima.
Stranica 8 / 28. • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 18 ... 28
Similar topics
» Ljetni prijelazni rok
» Ljetni prijelazni rok 2017
» Inker 2011/2012
» Zimski prijelazni rok 2016/2017
» Zimski prijelazni rok 2019.
» Ljetni prijelazni rok 2017
» Inker 2011/2012
» Zimski prijelazni rok 2016/2017
» Zimski prijelazni rok 2019.