Ljetni prijelazni rok 2016
+5
bećar
inter100
Pecelj
inkerovac
Mijau
9 posters
Stranica 10 / 28.
Stranica 10 / 28. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 28
Re: Ljetni prijelazni rok 2016
Mijau je napisao/la:Prva tri kola bod možda uzmemo ili dva.Onda dva viskoka poraza od Dinama i Rijeke i onda na koljenima moliti Lokose da nam puste pa se možda izvuče koji bod protiv tovara i na kraju pušing u Puli od Istre kojoj će to biti prva pobjeda u prvenstvu nakon 28 kola.Najbolja prognoza 7 bodova u prvih 9 kola a realna 4ili5 bodova.Zabijenih golova 3 primljenih 17.I zadnje mjesto debelo.Otkaz Toplaku u 5. kolu i onda protiv Lokomotive momčad preuzima Boro Perković.
Daleko si ti otišao, još ne znamo ni naš sastav.
Odmah treba Slavena dobiti! Dosta je bilo s tim glupostima u Koprivnici!
Ako nećemo Osijeka doma koga ćemo? Ako nećemo Cibaliju vani koga ćemo! Prvi! Sad samo tu poziciju treba zadržati do kraja.
inkerovac- Broj postova : 1511
Pa znamo imamo Zulima u napadu i novo pojačanje Tonija Martinca koji je odigrao 6 minuta u Sesvetama a tu sam siguran da ga čeka ugovor čudno da ga nisu na zimu potpisali.To su ti dva sigurna ostalih 9 nisu toliko ni bitni.A da i vjerojatno onaj austrijski srbin na desnom beku Viktor Stevanović.
Mijau- Broj postova : 5105
Pa gdje si sad izvukao tog Stevanovića, odakle ti ta informacija? Izvlačiš takve podatke, a ne znaš koga kupuje Hajduk, a nije Čelik. E jesi zajeban....
bećar- Broj postova : 367
Raspolažem samo sa škart informacijama o škart igračima. Ak Hajduk kupuje Zulima ja ga o svom trošku vozim dole.Samo da ga nemoram gledati tu.
Mijau je li istina da osobno dovodiš najveće pojačanje? Bivšeg hrvatskog reprezentativca.
Pecelj- Broj postova : 2970
Pecelj je napisao/la:Mijau je li istina da osobno dovodiš najveće pojačanje? Bivšeg hrvatskog reprezentativca.
Istina je da smo ga ja i moji suradnici ponudili klubu.
Ja ne mogu vjerovati, da vi nemate "povlaštenu informaciju" koga će kupiti Hajduk, uz tolike kontakte sa igračima i djelatnicima kluba, kaj je to "zavjet šutnje"?
bećar je napisao/la:Ja ne mogu vjerovati, da vi nemate "povlaštenu informaciju" koga će kupiti Hajduk, uz tolike kontakte sa igračima i djelatnicima kluba, kaj je to "zavjet šutnje"?
Doba je radova u polju. Ne smetaj.
Pecelj- Broj postova : 2970
Pecelj je napisao/la:bećar je napisao/la:Ja ne mogu vjerovati, da vi nemate "povlaštenu informaciju" koga će kupiti Hajduk, uz tolike kontakte sa igračima i djelatnicima kluba, kaj je to "zavjet šutnje"?
Doba je radova u polju. Ne smetaj.
Ok, to hoću da čujem, profi pristup, ako je tako - slažem se....
Dok čekamo da nam bećar veli koga Hajduk kupuje možemo reći da smo mi iz Hajduka doveli Ivana Mamuta.Nema ga na transfermarku ali svi se kunu u njega da je paklen igrač.1997. godište 190 ljevak zabio 17 golova u trećoj ligi jug prošle sezone od kojih jedan spektakularan škaricama. [You must be registered and logged in to see this link.]
Mamut je bio jedan prosječan igrač dok je igrao u juniorima, ali očito po rezultatima koje si naveo je podigao razinu. Živi bili pa vidjeli, nadam se da će nastaviti tako dobro igrati kao što je igrao u 3.ligi, ali ovo je ipak 1.hnl. Obzirom na njegove godine, svakako mu treba dati priliku, možda je mogući adut za budućnost kluba. Volio bih da ipak sada dođe neki iskusniji napadač, ipak nogomet se igra za golove, ne znam dali imamo vremena čekati mlade napadače. Eto, otišao Radić, dolazi Mamut???
Kakav god Mamut bio za Zulima je Ibrahimović. Doći će sigurno iskusniji napadač samo je pitanje kakav.
Da li je Mamut taj napadač o kojem je Toplak pričao?
inkerovac je napisao/la:Da li je Mamut taj napadač o kojem je Toplak pričao?
Vjerojatno.
Ode Ćos sa konja na magarca.Doslovno.
Vjerujem da nije. Gledo sam ga sad. Spor i nis posebno. Mamut nek odjebe od kluba. Radije bi Zulima stavio u prvih 11. Daj Boze da sam u krivu
inter100- Broj postova : 1594
Samo reci da nije CibaliaMijau je napisao/la:Ode Ćos sa konja na magarca.Doslovno.
inter100 je napisao/la:Samo reci da nije CibaliaMijau je napisao/la:Ode Ćos sa konja na magarca.Doslovno.
Koliko znam u Vinkovcima nema magaraca ali ih ima jako puno u ......
Mijau je napisao/la:inter100 je napisao/la:Samo reci da nije CibaliaMijau je napisao/la:Ode Ćos sa konja na magarca.Doslovno.
Koliko znam u Vinkovcima nema magaraca ali ih ima jako puno u ......
Znači on je taj kaj ide u Hajduk!
Baš se usrećio jbt haha. Evo predviđanja za novu sezonu Hajduka(kvota da cu pogodit 1.01)
Prvih par kola euforija, tovarija počne govorit " e e ovo je naša godina, bili osvajaju naslov, Hajduk šampion"
Znači izrugivanje Dinamu, psovanje Mamiću, *eb* majke purgerima. Nakon 10-ak kola Hajduk počinje gubit, ne može dobit Belupa doma, muči se s Osijekom itd. Također ispadanje u EL kvalifikacijama, al to će reć "*eb*š EL, nama je bitno prvenstvo". I onda kad im Dinamo odmakne na 10+ bodova počinje proklinjanje uprave, grada, svetog Duje, sudaca, Mamića, Vrbanovića, jake bure, lošeg travnjaka, tlaka zraka, vlažnosti i ostalog. Trener dobiva otkaz na kraju sezone. Svi nezadovoljni, čuju se povici s tribina "igrajte pičkice". I tako svake sezone, ide u krug, kao Prokleta Avlija Ive Andrića. Hajdukovim navijačima mora bit jasna jedna stvar, da s takvim načinom razmišljanja neće napredovat. Meni je žao tih igrača al ozbiljno. Posebno mladih, odigraju par tekmi dobro, stvori se takva fama kao da će osvojit LP, preveliki pritisak stave na njih. A ima i drugi tip mladih igrača, navijači im zatruju um, počnu mrzit Dinamo i cijeli sjever Hrvatske. Budu nabrijani ko konji, kao da dobiju bjesnoću, i onda kad im ne ide za rukom, postanu kao i navijači, svi su im krivi, a tak nemoš napredovat. Teško je objasniti tu filozofiju tog kluba. Ne znam kako će se stvari odvijat na toj relaciji, samo znam da još 10 godina neće bit prvaci(zbog tog mentaliteta)
Prvih par kola euforija, tovarija počne govorit " e e ovo je naša godina, bili osvajaju naslov, Hajduk šampion"
Znači izrugivanje Dinamu, psovanje Mamiću, *eb* majke purgerima. Nakon 10-ak kola Hajduk počinje gubit, ne može dobit Belupa doma, muči se s Osijekom itd. Također ispadanje u EL kvalifikacijama, al to će reć "*eb*š EL, nama je bitno prvenstvo". I onda kad im Dinamo odmakne na 10+ bodova počinje proklinjanje uprave, grada, svetog Duje, sudaca, Mamića, Vrbanovića, jake bure, lošeg travnjaka, tlaka zraka, vlažnosti i ostalog. Trener dobiva otkaz na kraju sezone. Svi nezadovoljni, čuju se povici s tribina "igrajte pičkice". I tako svake sezone, ide u krug, kao Prokleta Avlija Ive Andrića. Hajdukovim navijačima mora bit jasna jedna stvar, da s takvim načinom razmišljanja neće napredovat. Meni je žao tih igrača al ozbiljno. Posebno mladih, odigraju par tekmi dobro, stvori se takva fama kao da će osvojit LP, preveliki pritisak stave na njih. A ima i drugi tip mladih igrača, navijači im zatruju um, počnu mrzit Dinamo i cijeli sjever Hrvatske. Budu nabrijani ko konji, kao da dobiju bjesnoću, i onda kad im ne ide za rukom, postanu kao i navijači, svi su im krivi, a tak nemoš napredovat. Teško je objasniti tu filozofiju tog kluba. Ne znam kako će se stvari odvijat na toj relaciji, samo znam da još 10 godina neće bit prvaci(zbog tog mentaliteta)
Preoptimističan si u vezi Hajduka.Kiksat će već u Vinkovcima onda će ih Dinamo roknut na Poljudu.Ljudi pljuju po Ćosu a pojma nemaju.Izmislio je nogomet za njihove stopere.Kakav god Hajduk bio on je druga dimenzija za nas.Mislim ko klub igrački smo tu negdje.Naša prednost je da imamo Zulima i Tonija Martinica koje je očekivano potpisao.
I tvoje mišljenje bi se moglo objestiniti. Ali moraš znat da će tovarija letit prvih par kola, tj davat 120% od sebe. Ne bi me čudilo da x protiv Dinama i dobiju u Vk. Kad se vrate na svoju pravu razinu, bit ce tu negdje s LokomotivomMijau je napisao/la:Preoptimističan si u vezi Hajduka.Kiksat će već u Vinkovcima onda će ih Dinamo roknut na Poljudu.Ljudi pljuju po Ćosu a pojma nemaju.Izmislio je nogomet za njihove stopere.Kakav god Hajduk bio on je druga dimenzija za nas.Mislim ko klub igrački smo tu negdje.Naša prednost je da imamo Zulima i Tonija Martinica koje je očekivano potpisao.
inter100 je napisao/la:I tvoje mišljenje bi se moglo objestiniti. Ali moraš znat da će tovarija letit prvih par kola, tj davat 120% od sebe. Ne bi me čudilo da x protiv Dinama i dobiju u Vk. Kad se vrate na svoju pravu razinu, bit ce tu negdje s LokomotivomMijau je napisao/la:Preoptimističan si u vezi Hajduka.Kiksat će već u Vinkovcima onda će ih Dinamo roknut na Poljudu.Ljudi pljuju po Ćosu a pojma nemaju.Izmislio je nogomet za njihove stopere.Kakav god Hajduk bio on je druga dimenzija za nas.Mislim ko klub igrački smo tu negdje.Naša prednost je da imamo Zulima i Tonija Martinica koje je očekivano potpisao.
Cibalija je jača i od njih i nas.
Manje drogeMijau je napisao/la:inter100 je napisao/la:I tvoje mišljenje bi se moglo objestiniti. Ali moraš znat da će tovarija letit prvih par kola, tj davat 120% od sebe. Ne bi me čudilo da x protiv Dinama i dobiju u Vk. Kad se vrate na svoju pravu razinu, bit ce tu negdje s LokomotivomMijau je napisao/la:Preoptimističan si u vezi Hajduka.Kiksat će već u Vinkovcima onda će ih Dinamo roknut na Poljudu.Ljudi pljuju po Ćosu a pojma nemaju.Izmislio je nogomet za njihove stopere.Kakav god Hajduk bio on je druga dimenzija za nas.Mislim ko klub igrački smo tu negdje.Naša prednost je da imamo Zulima i Tonija Martinica koje je očekivano potpisao.
Cibalija je jača i od njih i nas.
Stranica 10 / 28. • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 28
Similar topics
» Ljetni prijelazni rok
» Ljetni prijelazni rok 2017
» Inker 2011/2012
» Zimski prijelazni rok 2016/2017
» Zimski prijelazni rok 2019.
» Ljetni prijelazni rok 2017
» Inker 2011/2012
» Zimski prijelazni rok 2016/2017