Ljetni prijelazni rok 2016
+5
bećar
inter100
Pecelj
inkerovac
Mijau
9 posters
Stranica 13 / 28.
Stranica 13 / 28. • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 28
Re: Ljetni prijelazni rok 2016
Dosadan si sa Blažom koji je sam izrazio želju da otiđe i Radićem od kojeg je Mamut bolji.I da su ostala obdvojica trebali bi nam još dvojica boljih od njih za pojačanja.Vrijeme ide.Igrača nema na vidiku samo prazne priče.Ja sam svoje rekao u prognozi kad su kola izašla.Sad kak stvari stoje bilo bu još gore.Gol nebumo zabili nikome.Cibalija se bolje pojačala od nas.
Mijau- Broj postova : 5105
Ako je točna informacija, mislim da je otišao Maloku....
bećar- Broj postova : 367
Mijau je napisao/la:Dosadan si sa Blažom koji je sam izrazio želju da otiđe i Radićem od kojeg je Mamut bolji.I da su ostala obdvojica trebali bi nam još dvojica boljih od njih za pojačanja.Vrijeme ide.Igrača nema na vidiku samo prazne priče.Ja sam svoje rekao u prognozi kad su kola izašla.Sad kak stvari stoje bilo bu još gore.Gol nebumo zabili nikome.Cibalija se bolje pojačala od nas.
Ne znam tko je dosadan s Lokomotivinim igračima!
inkerovac- Broj postova : 1511
inkerovac je napisao/la:Mijau je napisao/la:Dosadan si sa Blažom koji je sam izrazio želju da otiđe i Radićem od kojeg je Mamut bolji.I da su ostala obdvojica trebali bi nam još dvojica boljih od njih za pojačanja.Vrijeme ide.Igrača nema na vidiku samo prazne priče.Ja sam svoje rekao u prognozi kad su kola izašla.Sad kak stvari stoje bilo bu još gore.Gol nebumo zabili nikome.Cibalija se bolje pojačala od nas.
Ne znam tko je dosadan s Lokomotivinim igračima!
Lokomotivini,Hajdukovi,Realovi trebaju nam bolji igrači.Nemrem si pomoći kad su najavli pojačanja a nisu doveli nikog konkretnog.Prema naprijed je otišlo 6 igrača a došlo je 2 Mamut i Prša to j deficit od 4 igrača.Obrana je dobra tu nema problema ali prema naprijed su ogromni problemi.
Kolar potpisao za nas
inter100- Broj postova : 1594
Jos nam fali jedno desno krilo ak ode Pero i poluspica jer Prsa nije kapacitet za prvu ligu(bas ovo sam reko prosle godine za Otta pa je bio najugodnije iznenadenje). U obrani smo okej. Znaci zamjena za Kolara nam treba, desno krilo i poluspica
Može i Hanžek igrati desno krilo.
E vidis. To je dobra opcija. Svejedno ak Pero ode trebaju nam dvojica. Glava i Blaz osli. Puljic nece doc, a ni ne mora.bećar je napisao/la:
Može i Hanžek igrati desno krilo.
Kak nam nedostaju Blaz i Radic. S njima bismo bili spremni za pocetak. Ko ce igrat u spici ak se Kolar ozljedi? Boli me kurac, Zulim moze igrat u veznom redu, desnog bocnog ali samo nek ne igra spicu jer on ne moze zabit na prazan gol. Takoder Blaz je poluspica koji je bolji od Prse triput
Oprostite, zbog mature mi je mozak ispario. Imamo Mamuta kao spicu
Ako Hanžeka držimo u varijanti za desno krilo, a tome je više sklon nego u obrani na desnom bočnom, onda bi uz Mikulića glavna konkurencija na tom mjestu bio Jozanović. On ima potencijala i lagano bi ga trebalo u vatru gurati. Ima puno utakmica na rasporedu, biti će tu kartona, ozljeda....Teško je dobiti na toj poziciji gotovog igrača a da je jeftin. Mislim da je to dobar potez za budućnost kluba.
Uz Kolara i terorist.Bojim se za svoju sigurnost vidio sam ga pješice malo dalje od moje vile.
Obrana Filipović,Komorski,Begić tu nema problema i Kunštić ko četvrti stoper ima šansu da se nametne bolje on nego ko prošle godine Jurjević i Miletić.Desni bočni e tu smo najslabiji nijedan nije to kaj nam treba a imamo ih tri Hanžek,Mikulić i Jozanović.Lijevo Čelik i Mesfin nema straha ako Čelik ostane prošle godine nije imao zamjenu to je Škart krpao.Zadni vezni Mazalo,Šolja,Ceraj možda i Hodžić ostane e to bi nam super sjeo neki Mlinar ko prošle godine.Onda smo imali Jefa i Šafarića iskusne igrače sad imamo mladiće.Tu je i Martinko.Trojka naprijed Škart,Prša,Otto i to je to.Nema zamjena.Tu smo najtanji.Čelik može na krilo lijevo,Hanžek na desno a ko zna jel misle ostaviti Gaučosa.Špice Kolar i Mamut jedan brzanac i jedan visoki i jaki napadač.Ajd prvih 11 je dobro ali još treba brzih igrača prema naprijed.
Ne kužim te što se tiče desnih bočnih. U isti koš stavljaš Hanžeka, Mikulića i Jozanovića, a od njih je najmanje prilike dobio Jozanović. To se ne može usporediti. Njegova je najveća "mana" što nema iskustva seniorskog nogometa, a kao da ovi imaju što su i igrali. Dečku treba dati bar toliko prilike koliko su i oni dobili, da bi imali neki čvrsti stav, mali ima potencijal. Onaj crnac odigrao dvije tekme i to je to, već potpisao ugovor. Mislim da se stvarno podcijenjuju mladi igrači.
Slažem se da Jozanoviću treba dati šansu.Ali poznavajući Toplaka neće je dobiti.Stavi ga protiv rumunja da igra cijelu utakmicu i tu će se vidjeti sve.Protiv Tereka ga nije ni vodio a protiv Tondacha je dobio pola sata.Za to nemres vidjeti ništa.Crnac je bio dobar protiv Tereka i Tondacha po meni zaslužuje ostati.
Ajde konačno da su tog Kolara doveli!
Da li smo ga doveli ili posudba? Ovako kako piše kao da je transfer!
inkerovac je napisao/la:Ajde konačno da su tog Kolara doveli!
Posuđen od Lokomotive a ustvari Dinamov igrač. Sa čim bi ga mi odkupili.
bećar je napisao/la:Ne kužim te što se tiče desnih bočnih. U isti koš stavljaš Hanžeka, Mikulića i Jozanovića, a od njih je najmanje prilike dobio Jozanović. To se ne može usporediti. Njegova je najveća "mana" što nema iskustva seniorskog nogometa, a kao da ovi imaju što su i igrali. Dečku treba dati bar toliko prilike koliko su i oni dobili, da bi imali neki čvrsti stav, mali ima potencijal. Onaj crnac odigrao dvije tekme i to je to, već potpisao ugovor. Mislim da se stvarno podcijenjuju mladi igrači.
A ako se sjećaš ja sam ga prvi tu na temelju odgledanih 2-3 utakmice juniora zapazio.Još kad je Lovrena zaustavio protiv Dinama rekao sam da je potencijal.A ako hoćeš iskreno začudilo me da su ga uopće pozvali na pripreme.Isto ko Martinka i Turka.Tak kak sam ja pogledao te utakmice mogao je i Toplak ili neko iz njegovog stožera pa bi i znali nekaj o juniorima i možda i nekog desetog zapazili.A njima je lakše uzeti Mikulića ili nekog takvog bez da juniorima daju poštenu šansu.
Mijau je napisao/la:inkerovac je napisao/la:Ajde konačno da su tog Kolara doveli!
Posuđen od Lokomotive a ustvari Dinamov igrač. Sa čim bi ga mi odkupili.
Pa zato i kažem! Po službenoj stranici ja bi zaključio da je transfer.
Pise posudba na clanku sportnewsa
Vi ko da ste sa Marsa.Prošlo ljeto je Dinamo raskinuo sa igračima jer su tovari nametnuli da se nemre posuditi više od 6 igrača i tak im kajlu stavili.Dinamo ima i pravo kupiti Kolara natrag od Lokomotive a to će se i dogoditi kad zabije kod nas 20 komada.A i ćemo isto dobiti dio kolača i opet neki odpadak.
Uzimamo Hajduku i Dinamu talente besplatno.Ko to još može. Još bi morali i Rijeci uzet nekoga ali oni imaju sve škartove osim Anusa i Močinića.
Mijau je napisao/la:bećar je napisao/la:Ne kužim te što se tiče desnih bočnih. U isti koš stavljaš Hanžeka, Mikulića i Jozanovića, a od njih je najmanje prilike dobio Jozanović. To se ne može usporediti. Njegova je najveća "mana" što nema iskustva seniorskog nogometa, a kao da ovi imaju što su i igrali. Dečku treba dati bar toliko prilike koliko su i oni dobili, da bi imali neki čvrsti stav, mali ima potencijal. Onaj crnac odigrao dvije tekme i to je to, već potpisao ugovor. Mislim da se stvarno podcijenjuju mladi igrači.
A ako se sjećaš ja sam ga prvi tu na temelju odgledanih 2-3 utakmice juniora zapazio.Još kad je Lovrena zaustavio protiv Dinama rekao sam da je potencijal.A ako hoćeš iskreno začudilo me da su ga uopće pozvali na pripreme.Isto ko Martinka i Turka.Tak kak sam ja pogledao te utakmice mogao je i Toplak ili neko iz njegovog stožera pa bi i znali nekaj o juniorima i možda i nekog desetog zapazili.A njima je lakše uzeti Mikulića ili nekog takvog bez da juniorima daju poštenu šansu.
U potpunosti se slažem do u riječi s tobom. Gledajući Mikulića, pa on vrlo rijetko sudjeluje u napadu iz drugog plana. Niti u obrani nije nešto. Dobro kažeš, pa daj mu priliku, moraš ga vidjeti, već kad je pozvan. Imaj čistu savjest, je ili nije trenutno, po meni je bolji od Mikulića, iako je mlađi od njega. Moderan bočni ide u oba pravca, a te baš sklonosti ima Jozanović.
Još će na kraju Begić završiti na beku opet.
Mijau je napisao/la:Još će na kraju Begić završiti na beku opet.
Poznavajući ziheraštvo Toplaka, nebih se začudio. Ja mislim da on još uvijek traži onakvog starog bekčinu, kao nekada Hatunić, lopta može proći igrač ne. Čudim se da je prihvatio Čelika, mislim da je Čelik u pozitivnom smislu zajebao i sebe i njega. Toplak je mislio evo dobio sam starog beka, to je to, kad Čelik iznenadi sve svojom igrom, pretvori se u modernog beka, ha, ha. Na opće iznenađenje struke. Od ružnog pačeta pretvorio se u labuda! Čelik još jednom svaka čast, nitko nije vidio što u tebi čuči, kaj se krije u tebi! Toliko o struci.
Stranica 13 / 28. • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 20 ... 28
Similar topics
» Ljetni prijelazni rok
» Ljetni prijelazni rok 2017
» Inker 2011/2012
» Zimski prijelazni rok 2016/2017
» Zimski prijelazni rok 2019.
» Ljetni prijelazni rok 2017
» Inker 2011/2012
» Zimski prijelazni rok 2016/2017
» Zimski prijelazni rok 2019.