Ljetni prijelazni rok 2016
+5
bećar
inter100
Pecelj
inkerovac
Mijau
9 posters
Stranica 22 / 28.
Stranica 22 / 28. • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28
Re: Ljetni prijelazni rok 2016
To je djete od 16 godina koje je napunio prije tjedan dana.Nemože on igrati za seniore ni u ludilu.
Mijau- Broj postova : 5105
Odmah u vatru. Nek mu blagojević slomi noge da ojača.
Pecelj- Broj postova : 2970
[You must be registered and logged in to see this link.]
Ovo je baš klinac.Ali ako igra u U16 a nije iz Dinama mora biti dobar.
Ovo je baš klinac.Ali ako igra u U16 a nije iz Dinama mora biti dobar.
Meni nije baš jasno dovođenje ovih mladih igrača među seniore. Prvo, ovaj Bosec je pao s neba iz Bedekovčine, taj neće imati šanse igrati u 1.hnl. Kažem, osim ako nije neki deal. To mi nešto sliči na slučaj Maloku, došao je u Inter bez probe i odmah potpisao ugovor kao i Bosec. Na kraju je Maloku otišao. A već imamo takvog igrača Jozanovića koji je sigurno bolji od Boseca i taj igrač odlazi, svojom voljom koliko čujem jer je bio svjestan da neće moći igrati, a oni uzimaju igrača iz Bedekovčine i to odmah daju ugovor???!!
Slično tako sam reagirao kad je i Maloku došao, samo on je imao seniorskih utakmica u nogama za razliku od Boseca i njegove razine igranja.
Za ovog malog iz Hajduka ima ga smisla čekati obzirom na CV, U-16, ali i tu sam skeptičan jer Inter nema vremena(čitaj-novaca) čekati.
Ja to ne mogu shvatiti, klub kao Inter može samo uzimati slobodne i iskusne igrače, a ne ove mlade i ne iskusne, te odmah potpisivati ugovor na neviđeno- Bosec. Tko tu dobija, ništa mi nije jasno.
Slično tako sam reagirao kad je i Maloku došao, samo on je imao seniorskih utakmica u nogama za razliku od Boseca i njegove razine igranja.
Za ovog malog iz Hajduka ima ga smisla čekati obzirom na CV, U-16, ali i tu sam skeptičan jer Inter nema vremena(čitaj-novaca) čekati.
Ja to ne mogu shvatiti, klub kao Inter može samo uzimati slobodne i iskusne igrače, a ne ove mlade i ne iskusne, te odmah potpisivati ugovor na neviđeno- Bosec. Tko tu dobija, ništa mi nije jasno.
bećar- Broj postova : 367
O ovom bi bilo svrsishodno raspravljati kad bi mi bili klub s normalnim financijama i kad bi mogli uz sebe na bilo koji način vezati veći broj igrača. Ovako ni pravno ni ljudski ne možeš ništa nikom tko želi otići. Ako netko misli da je bolji nego mu je status u klubu ništa ga ne spriječava pri odlasku u Zavrč ili Belupo.
To je sve točno, ali kakva je svrha kluba da kad im ode jedan takav mladi igrač, za koji kažu da je vrlo perspektivan i puste ga da ode, a ne nude mu ugovor, da bi odmah doveli novog mladog igrača iz niže nogometne razine i odmah mu dali ugovor na neviđeno. E to mi nije jasno. Ipak sam se malo raspitao...
Draže bi mi bilo onda, da su doveli nekog sa iskustvom, nego ovo gdje su sami sebi pljusnuli šamar. Jedan ode, kvalitetniji i bolji, ne nude mu ugovor, uzmu drugog iz niže razine i odmah mu daju ugovor????
Tko je tu normalan, možda trebam biti blesaviji pa bih valjda shvatio tu logiku.
Draže bi mi bilo onda, da su doveli nekog sa iskustvom, nego ovo gdje su sami sebi pljusnuli šamar. Jedan ode, kvalitetniji i bolji, ne nude mu ugovor, uzmu drugog iz niže razine i odmah mu daju ugovor????
Tko je tu normalan, možda trebam biti blesaviji pa bih valjda shvatio tu logiku.
Tko hoće ići ići će tko želi ostati ostati će.
Klub nema nikakvu financijsku moć zadržati nikoga.
Da je taj kojem kao nisu nudili ugovor htio ostati ne vjerujem da bi ga netko potjerao. Druga je priča ako on misli da je zaslužio igrati, pa ga Toplak ne stavlja, a on ode negdje drugdje gdje misli da će igrati. Nitko mu ne može u glavu ući.
Klub nema nikakvu financijsku moć zadržati nikoga.
Da je taj kojem kao nisu nudili ugovor htio ostati ne vjerujem da bi ga netko potjerao. Druga je priča ako on misli da je zaslužio igrati, pa ga Toplak ne stavlja, a on ode negdje drugdje gdje misli da će igrati. Nitko mu ne može u glavu ući.
Čelik se vraća Mamut iz prve a makedonoci na klupi.
Isuse kako cemo izgubit! Lijevo Otto sredina Blaz, ko je desno?
inter100- Broj postova : 1594
inter100 je napisao/la:Isuse kako cemo izgubit! Lijevo Otto sredina Blaz, ko je desno?
Nisi pogodio ništa.Budeš vidio kad počne.
Možda uspijemo zabiti gol i izvući bod na ta dva teška gostovanja.Danas u SN Laljak tvrdi da je momčad po svemu jača od prošle godine da smo od bitnih izgubili Mlinara i Iliju ja bi tu dodao Škarta i Ćosa i da imamo problma sa ozlijedama Otta i Čelika i da se makendonci nisu još uklopili.Danas potpisuje Puljić dolazi jedan desni bek i to je to.Nećemo biti prvi cilje je biti do 8. mjesta.Nema razloga za apatiju reako je Laljak našem prijatelju sa foruma Juranoviću.
Jako mi se sviđa Matias Delić ili Petar MIšić naravno ne fizički jer su izrazito ružni nego igrački i bili bi nam paklena pojačanje i idealna zamjena za škarta.
Petar Mišić se i meni sviđa, naravno u nogometnom smislu, volio bih da ga dovedu, samo ne znam kakav mu je status, imamo li para...
Mijau je napisao/la:Možda uspijemo zabiti gol i izvući bod na ta dva teška gostovanja.Danas u SN Laljak tvrdi da je momčad po svemu jača od prošle godine da smo od bitnih izgubili Mlinara i Iliju ja bi tu dodao Škarta i Ćosa i da imamo problma sa ozlijedama Otta i Čelika i da se makendonci nisu još uklopili.Danas potpisuje Puljić dolazi jedan desni bek i to je to.Nećemo biti prvi cilje je biti do 8. mjesta.Nema razloga za apatiju reako je Laljak našem prijatelju sa foruma Juranoviću.
Puljić ogromno pojačanje! Svaka čast.
Laljak je u pravu. Jači smo nego prošle godine.
Tin Kulenović potpisao.Škart otpisan iz Dinama.
Mijau je napisao/la:Tin Kulenović potpisao.Škart otpisan iz Dinama.
Pa na kojoj će on poziciji igrati. Previsok je za beka i nije motoričan, ostaje samo mjesto stopera, a tu smo tek puni!!!
Kolko je razlika u visini izmedu njega i Begicabećar je napisao/la:Mijau je napisao/la:Tin Kulenović potpisao.Škart otpisan iz Dinama.
Pa na kojoj će on poziciji igrati. Previsok je za beka i nije motoričan, ostaje samo mjesto stopera, a tu smo tek puni!!!
A i ppredstavljen je kao stoper
Svi ovi mladi koji su otpisani kod "velikih", a bili su reprezentativci vrijedi dovesti! A i nije da smo baš puni na stoperu! Imaš startna dva, Kunštića i Kulenovića!
Begić može, ali on ipak igra startnog beka!
inkerovac- Broj postova : 1511
inkerovac je napisao/la:Svi ovi mladi koji su otpisani kod "velikih", a bili su reprezentativci vrijedi dovesti! A i nije da smo baš puni na stoperu! Imaš startna dva, Kunštića i Kulenovića!
Za stopera imaš još i Oršolića, koji je također reprezentativac Bih. A za njihove statuse u repki, kako su dobili to je već druga priča. Nije dovoljno imati samo U-ovaj ili onaj, nego i kvalitetu, što će vrijeme i pokazati! Isto tako imamo i Filipovića za stopera, a Begić je prije svega STOPER, samo silom prilika mora igrati beka, dok ne dođe iskusni po vokaciji pravi bek. Prema tome žvagu je među stoperima.
Oršolić više nije tu nego je u Dinamu B igrao je protiv saudijaca.
A Kunštiću se traži klub u drugoj ligi da ode na posudbu.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Mega pojačanja su proigrala prije od očekivanoga. I bez 4 igrača možemo pobjediti.Nije bilo Čovića,Mazalovića,Blaževića i Kolara.Šiljeg je škart iz druge bosanske lige.
Mega pojačanja su proigrala prije od očekivanoga. I bez 4 igrača možemo pobjediti.Nije bilo Čovića,Mazalovića,Blaževića i Kolara.Šiljeg je škart iz druge bosanske lige.
Stranica 22 / 28. • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28
Similar topics
» Ljetni prijelazni rok
» Ljetni prijelazni rok 2017
» Inker 2011/2012
» Zimski prijelazni rok 2016/2017
» Zimski prijelazni rok 2019.
» Ljetni prijelazni rok 2017
» Inker 2011/2012
» Zimski prijelazni rok 2016/2017
» Zimski prijelazni rok 2019.