Ljetni prijelazni rok 2016
+5
bećar
inter100
Pecelj
inkerovac
Mijau
9 posters
Stranica 23 / 28.
Stranica 23 / 28. • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28
Re: Ljetni prijelazni rok 2016
Splitu otišli Bagarić i Franjić i oni su sad slabiji od nas.Znači Istra,Cibalija i Split su slabiji.Morali bi minimalno biti 7. na tablici prema rosterima.
Mijau- Broj postova : 5105
Bagarić je odličan, ovaj drugi je škart.
Pecelj- Broj postova : 2970
Pecelj je napisao/la:Bagarić je odličan, ovaj drugi je škart.
I takav je izmislio nogomet za Danoskog. Gledam sad kaj je Splitu ostalo i nije baš da se imaju čime pohvaliti.Imaju jednog stopera,Tomija Šarića i Vidovića i Mišića i Špehara.
Mijau je napisao/la:Splitu otišli Bagarić i Franjić i oni su sad slabiji od nas.Znači Istra,Cibalija i Split su slabiji.Morali bi minimalno biti 7. na tablici prema rosterima.
Split se raspada! Da li ćemo ga sad konačno uspjeti pobijediti!?
Ne smijemo gledati druge, nego početi igrati! U Vinkovcima ćemo vidjeti gdje smo!
inkerovac- Broj postova : 1511
[You must be registered and logged in to see this link.]
Mijau je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
Ovaj sastav Varaždina me podsjeća na naš kada smo se vraćali iz treće lige!
Trebali bi početi bolje igrati, ovakvi rezultati protiv trećeligaša nisu dobri!
Doveli smo mladog belgijanca iz druge nizozemske lige.
Kaj imamo novog igrača Polizzi iz Belgije!
Po onom što se vidi na videu- svaka čast!!! Pa gdje su ovog našli, a da ga netko nije prije kupio???
Još ako je cifra ok, opet SVAKA ČAST, ono što sam vidio za mene je vrhunski, plus još mladi igrač!!!
Po onom što se vidi na videu- svaka čast!!! Pa gdje su ovog našli, a da ga netko nije prije kupio???
Još ako je cifra ok, opet SVAKA ČAST, ono što sam vidio za mene je vrhunski, plus još mladi igrač!!!
bećar- Broj postova : 367
bećar je napisao/la:Kaj imamo novog igrača Polizzi iz Belgije!
Pa besplatno je došao.Bio je stanardan u drugoj nizozemskoj nadam se da može pomoći.
Mijau je napisao/la:bećar je napisao/la:Kaj imamo novog igrača Polizzi iz Belgije!
Pa besplatno je došao.Bio je stanardan u drugoj nizozemskoj nadam se da može pomoći.
Ja sam malo je reći- ugodno iznenađen, čak me uhvatila euforija!!! Ovo je mladi vrhunski igrač, prema viđenom, treba to znati izvesti! Netko će mi se nasmijati, ali po ovome viđenom je daleko bolji od Ćorića. On sam siguran itekako pomoći Interu a Inter će dobro zaraditi na njemu, ovo je mali dragulj. Opet ponavljam kako ga drugi nisu vidjeli, jedina nepoznanica i još došao džabe, to mi je SF!!!!
Našao sam da je bio u Belupu na probi oni ga nisu uzeli.
Zanimljiv igrač koji kao može igrati na krilnim pozicijama gdje smo slabi! Odmah ovaj potpis prolazi, jer ima logike!
Naravno da na videu svi dobro izgledaju! Svakome možeš skupiti 10 poteza da izgleda fenomenalno! Morati cemo ga vidjeti uživo da procijenimo koliko je dobar! I Danoski i Altiparmakovski imaju dobar video!
Evo Mijau kaže da nije prošao na probi u Belupu, a oni su uzeli čak i Radića!
Ovako na prvu dosta podsjeća na Cassinia koji je ono malo kaj je igrao kod nas bio sasvim dobar!
Naravno da na videu svi dobro izgledaju! Svakome možeš skupiti 10 poteza da izgleda fenomenalno! Morati cemo ga vidjeti uživo da procijenimo koliko je dobar! I Danoski i Altiparmakovski imaju dobar video!
Evo Mijau kaže da nije prošao na probi u Belupu, a oni su uzeli čak i Radića!
Ovako na prvu dosta podsjeća na Cassinia koji je ono malo kaj je igrao kod nas bio sasvim dobar!
Mijau je napisao/la:Našao sam da je bio u Belupu na probi oni ga nisu uzeli.
Ako je to točno, a prema ovom viđenom na videu, ja bi im trajno oduzeo licencu da se bave nogometom. Jedino ako ovaj video nije narihtan. Ali po meni je to nemoguće. Pa da su samo vidjeli video, nije dečko zaboravio igrati nogomet!!!
To jednostavno leži u njemu. Da na probi nije ništa pokazao, ja bih ga uzeo na temelju videa.
Kažem,čudno da ga drugi skauti nisu vidjeli, očito smo imali sreću!!
Ovog prodajemo u Twente za 2.5 milijuna€.Samo da opet Toplak ne veli da nije spreman za seniorski nogomet i neda mu šansu.Očekivao sam desnog beka a ne krilo.
bećar je napisao/la:Mijau je napisao/la:Našao sam da je bio u Belupu na probi oni ga nisu uzeli.
Ako je to točno, a prema ovom viđenom na videu, ja bi im trajno oduzeo licencu da se bave nogometom. Jedino ako ovaj video nije narihtan. Ali po meni je to nemoguće. Pa da su samo vidjeli video, nije dečko zaboravio igrati nogomet!!!
To jednostavno leži u njemu. Da na probi nije ništa pokazao, ja bih ga uzeo na temelju videa.
Treba videti kako će se snaći kod nas.Ipak se u drugoj nizozemskoj igra otvoreno a tu je malo drugačije.Čim ga podere neko vidjet će se jer se usrati ili će i on njega poderati.
Mijau je napisao/la:Ovog prodajemo u Twente za 2.5 milijuna€.Samo da opet Toplak ne veli da nije spreman za seniorski nogomet i neda mu šansu.Očekivao sam desnog beka a ne krilo.
A valjda može trenutno pokriti poziciju desnog beka sa Hanžekom i Begićem. Očito mu nedostaje igrač u ofanzivi poput ovog igrača.
bećar je napisao/la:Mijau je napisao/la:Našao sam da je bio u Belupu na probi oni ga nisu uzeli.
Svi videi su nariktani! Pokazuju dobre poteze, a loše ne!
Ja se nadam da je mali fenomenalan, ali za pravu ocjenu moramo ga vidjeti na terenu!
Znam da su videi narihtani, sa svim dobrim potezima, ali te dobre i kvalitetne poteze sigurno ih ponovo može izvesti u ovom ili drugom obliku, znači da ih ima. Na lošim potezima treba raditi i ispravljati, ali ovi dobri potezi su vrhunski! Samo da mu Samir da što više prilika, vrijedi ga čekati, pa i Bočkaj je njegova generacija, a po viđenom ovaj ima bolje i kretnje i poteze. Ja sam po ovom pitanju veliki optimist, stvarno bi bio iznenađen da se dogodi suprotno!
bećar je napisao/la:Znam da su videi narihtani, sa svim dobrim potezima, ali te dobre i kvalitetne poteze sigurno ih ponovo može izvesti u ovom ili drugom obliku, znači da ih ima. Na lošim potezima treba raditi i ispravljati, ali ovi dobri potezi su vrhunski! Samo da mu Samir da što više prilika, vrijedi ga čekati, pa i Bočkaj je njegova generacija, a po viđenom ovaj ima bolje i kretnje i poteze. Ja sam po ovom pitanju veliki optimist, stvarno bi bio iznenađen da se dogodi suprotno!
Koliko ih često ponavlja to je pitanje? Ovdje je igrao u četri različita dresa, a izdvojili su pet driblinga! Pitanje je koliko njemu treba da napravi dobar potez!
Inače primjetio sam da Genk ima potpuno iste Nike dresove kao i Lokomotiva!
Sad sam malo istražio.Sa 16 godina u Genku je dobio profesionalni ugovor koji bu je trajao do 2015 a onda su mu ga produžili do 2016 i sad je slobodan jer mu je istekao ugovor.2015 je bio kapetan Genka na turniru u Viareggu i jedan od igrača koji su tamo bili zapaženi.Godinu dana je igrao u drugoj nizozemskoj i zabio 5 golova.Ovo ljeto se spominjala Pescara koja ga želi dovesti a mislim da je bio na probama u Honvedu i sigurno u Belupu.Sad neznam možda je on belgijski Zulim a ako nije onda je stvarno talentiran igrač po svemu viđenom.Sa njime nemožemo ništa izgubiti.Ne koči razvoj nijednom našem mladom igraču a ako se nemože izboriti pokraj Otta i Danoskog za prvih 11 onda je škart.Ako je odličan očekujem da nam bude pojačanje kad se prilagodi.I Škart je prošle godine polako ulazio na mala vrata i kroz godinu dana došao do europa lige i svi pričaju o njemu.Kad se sjetim dolaska Bilobrka i Čavara ovi kaj sad dolaze su svi Mesiji i Ronaldo.A dosta nam je da jedan iskoči od njih 5-6 kaj imamo.
Sad kad malo "zbrojim" kaj se sve događa i kaj se dogodilo, moje je mišljenje da Laljak lagano slaže momčad za budućnost i to od mladih igrača koji su se već dokazali u klubu kroz mlađe generacije i dobro ih poznaju, te mlade igrače koje su u međuvremenu doveli, a radi se o generacijama 95./96./97. i potencijalno stvara "jezgru" buduće momčadi.
Tu je Kunštić-97.=stoper(možda posudba), Kulenović-97.=stoper, Hanžek-96.=desni bek ili krilo, Polizzi-96.=lij.ili desno krilo, Martinko-97.=vezni(posudba), Mamut-97.=napad, Kolar-95.=napad, Ceraj-95.=vezni, Jozanović-97.=desni bek(ako se vrati iz Novigrada)...eto, malo se bavim analitikom, možda sam nekoga zaboravio...sigurno, bit će toga još od Laljka...
Tu je Kunštić-97.=stoper(možda posudba), Kulenović-97.=stoper, Hanžek-96.=desni bek ili krilo, Polizzi-96.=lij.ili desno krilo, Martinko-97.=vezni(posudba), Mamut-97.=napad, Kolar-95.=napad, Ceraj-95.=vezni, Jozanović-97.=desni bek(ako se vrati iz Novigrada)...eto, malo se bavim analitikom, možda sam nekoga zaboravio...sigurno, bit će toga još od Laljka...
Danas potpisuje Pan pek.
Mijau je napisao/la:Danas potpisuje Pan pek.
Danas će doći na prvi trening, a registriran će biti od idućeg tjedna.
danijel1208- Broj postova : 105
Stranica 23 / 28. • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28
Similar topics
» Ljetni prijelazni rok
» Ljetni prijelazni rok 2017
» Inker 2011/2012
» Zimski prijelazni rok 2016/2017
» Zimski prijelazni rok 2019.
» Ljetni prijelazni rok 2017
» Inker 2011/2012
» Zimski prijelazni rok 2016/2017
» Zimski prijelazni rok 2019.