DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum

Join the forum, it's quick and easy

DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum
DIVLJE SVINJE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ljetni prijelazni rok 2016

+5
bećar
inter100
Pecelj
inkerovac
Mijau
9 posters

Stranica 24 / 28. Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28  Next

Go down

Ljetni prijelazni rok 2016 - Page 24 Empty Re: Ljetni prijelazni rok 2016

Postaj  Mijau pon 08 kol 2016, 10:01

danijel1208 je napisao/la:
Mijau je napisao/la:Danas potpisuje Pan pek. Very Happy

Danas će doći na prvi trening, a registriran će biti od idućeg tjedna.

A spreman bu za Bozic. lol!
Mijau
Mijau

Broj postova : 5105

[Vrh] Go down

Postaj  danijel1208 pon 08 kol 2016, 11:26

Mijau je napisao/la:
danijel1208 je napisao/la:
Mijau je napisao/la:Danas potpisuje Pan pek. Very Happy

Danas će doći na prvi trening, a registriran će biti od idućeg tjedna.

A spreman bu za Bozic. lol!

Slažem se, ali onaj 2017 Very Happy

danijel1208

Broj postova : 105

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau uto 09 kol 2016, 20:30

Inker B-Kustošija 1:1 Mrmić-Bosec,Begić,Kulenović,Mikulić-Zulim,Mlinar-Hanžek,Polizzi,Mesfin-Marijan Zamjene Kunštić umjesto Boseca,Turk umjesto Mikulića,Soldo umjeto Mlinara i Marić umjesto Mrmića.Izvukli smo bod u 88. minuti golom Hanžeka.U prvih 5 minuta mogli smo gubiti 2:0 mislim da je Hanžekov gol jedini udarac u okvir gola.Kriminalni smo bili.Kustošija je izgedala ko Dinamo.Ova momčad nikad nije zajedno igrala a u njoj ima igrača koji neznaju igrati nogomet.Bosec bez ispadanja danas i jednom dobro probio bok i golman mu obranio.Evo i to je bio udarac skroz zaboravio.Begić izgubljen on više ni sam nezna jel bek ili stoper imao sam povjerenja u njega ali sad nemam.Mislim da je to do trenera.Kulenović ispadao stalno pa se stabilizirao.Dok su takve zamjene za stopere Mazalović će stalno uskakati.Zulim je zalutao u nogomet.Taj nezna kako se vezni igrač mora otvarati zatvarati prilazili baš ništa.Igrač manje na terenu i protiv trećeligaša.Mlinar puno bolje nego prije godinu dana čini se spremniji i nećem ga čekati do Božića 2017.Hanžek daleko najbolji igrač.Zabio gol pomagao obrani borio se suigračima odbrusio u par navrata.Ovo danas i ona dva ulaska sa klupe pokazauju da je dobio na hrabrosti.Treba ga forsirati bilo na beku bilo na krilu.Fizički je najolji naš igrač bez premca.Polizzi igrao polušpicu.Vidi se da zna ima ideju ali je nespreman.Voli igrati sa loptom dribljati pokušavao dugim loptama nekad točno a uglavnom netočno.Više sličan Blaževiću nego Ottu po ovome kaj sam vidio.Marijan izgubljen u vremenu i prostoru.Njegov govor tijela je užasan.Jednostavno ne vidim da nam on može pomoći u prvoj ligi.Jedna velika nula je njegova igra.Mesfin asistencija za gol jedan udarac desnom koji je završio na prugi i par pokušaja proboja.Mikulić je djete koje treba igrati u svom uzrastu a ne samo trenirati sa seniorima.Ispao nekoliko puta i Kustošija je najviše problema radila po lijevoj strani di su bili on Mesfin i Kulenović.Kunštić će propast ako ga ne pošalju negdje,Turk je igrao ljevog beka di mu nije mjesto a Soldo je za Zulima izmislio nogomet.Od svih ovih protiv dinama Hanžek mora igrati.Nebitno di.Zulima ako vidim na terenu poludit cu.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac uto 09 kol 2016, 21:34

Dobar izvještaj Mijau!

Znači Mlinar se vrača! Valjda će konkurencija pomoći da budemo solidniji na toj poziciji.

Ne možemo Kustošiju pobijediti, a sastav nije bio tako loš! Polizzi očito nije u formi s videa. lol!  Altiparmakovski očito nije kao Nestorovski. lol!

Recimo Radić je u ovakvim utakmicama skoro redovito zabijao.

Veseli da su dobri bili Hanžek i Bosec!

inkerovac

Broj postova : 1511

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau uto 09 kol 2016, 21:41

Sastav je očajan bio.Ni Ilija danas nebi zabio jer nije mu ko imao dati loptu.Prše više nema ni u prijateljskima isto ko i Martinka i Ceraja.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj uto 09 kol 2016, 21:43

Ovo što si napisao za Begića - 100% si u pravu. Trebaš doći jednom pogledati s aut linije tekmu. Tom Begiću Toplak tolko sere da je CR7 izgubio bi samopouzdanje.

Cijela momčad mu počne *eb* mater kad ga Toplak krene maltretirati. Da je pametan izašao bi sam iz igre svaki put kad ovaj podivlja na njega.

Zadnji put kad sam gledao tekmu pokraj kamere ono što su Toplak i Mazalović radili Begiću je čisto zlostavljanje.
Pecelj
Pecelj

Broj postova : 2970

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau uto 09 kol 2016, 21:50

Ja sam uvijek 100% u pravu.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac uto 09 kol 2016, 22:01

Pecelj je napisao/la:Ovo što si napisao za Begića - 100% si u pravu. Trebaš doći jednom pogledati s aut linije tekmu. Tom Begiću Toplak tolko sere da je CR7 izgubio bi samopouzdanje.

Cijela momčad mu počne *eb* mater kad ga Toplak krene maltretirati. Da je pametan izašao bi sam iz igre svaki put kad ovaj podivlja na njega.

Zadnji put kad sam gledao tekmu pokraj kamere ono što su Toplak i Mazalović radili Begiću je čisto zlostavljanje.

A šta je Hanžeku radio prošle sezone! Ali čini se da je Hanžek preživio i sve je bolji!
Možda je to i dobro, tko preživi iživljavanja Toplaka taj je materijal!

inkerovac

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau uto 09 kol 2016, 22:08

Mijau je napisao/la:Prvih 5 kola bod ili dva ako bude sreće.Zapamtite to.Nije stvar u igračima nego u Toplaku koji će sve to razjebat.

Još jedna stvar u kojoj sam 100% bio u pravu.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Admin uto 09 kol 2016, 22:09

Pa to kaj Toplak radi Begicu, radi Hanzeku, radio je i Cosicu i radi i Komorskom, ....
Mazi kolko god da je dobar igrač, zbog ovak nekih stvari nebi žalio da je otišao ovog ljeta, isto vrijedi i za Toplaka, kakve koristi od svega dobrog kad si gradi autoritet na krivi način...
Bolje jedan manje nego 3-4 manje koji su fizicki tu a psihicki su u tolkoj komi da bolje da ne igraju....

Admin
Admin

Broj postova : 2871

https://divlje-svinje.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj uto 09 kol 2016, 22:11

Vi tu svi zajedno ne možete meni nabiti minusa koliko Mazalo vrijeđa ekipu na terenu. To još u životu nisam vidio, on sere 90, stalno nekom mamu spominje.

Tu je Bočkaj najbolje reagirao, u prvoj tekmi kad je igrao (mislim Zagreb doma 1:1) počeli su mu srati Mazi i Ilija, škart je sterao i jednog i drugog u muški spolni organ i više ga nisu dirali.
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Admin uto 09 kol 2016, 22:15

Pecelj je napisao/la:Vi tu svi zajedno ne možete meni nabiti minusa koliko Mazalo vrijeđa ekipu na terenu. To još u životu nisam vidio, on sere 90, stalno nekom mamu spominje.

Tu je Bočkaj najbolje reagirao, u prvoj tekmi kad je igrao (mislim Zagreb doma 1:1) počeli su mu srati Mazi i Ilija, škart je sterao i jednog i drugog u muški spolni organ i više ga nisu dirali.
Misliš da ne vidimo to? Vidi se i čuje
Mozda ne tolko na ligaškim ali ima nas koji idemo i na prinateljske i na treninge....
Ilija kad se 'zderao' na nekog to je pozitivno djelovalo na ekipu jer ih je povukao sve prema naprijed a Mazi/Toplak imaju kontra efekt

Admin
Admin

Broj postova : 2871

https://divlje-svinje.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau uto 09 kol 2016, 22:17

Mazalo je prostak.Protiv saudijaca *eb* su si mater Čović i Komorski.Bilo je blizu fizičkog obračuna.I onda protiv Rijeke vidim kako se grle i smiješe kad je Komorski skoro zabio autogol.Očito da su se pomirili.Na tom detalju sam vidio da su opet ekipa.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau uto 09 kol 2016, 22:20

Danas se opet derao na Hanžeka jer je jednu čistu loptu u kontri krivo dodao jer se odbila nezgodno.Sad Hanžek nije potonuo nakon toga.Valjda je došo do toga da mu je svejedno.Recimo Šoljić zove Hanžeka i Boseca mali.A ne imenom.Debilno mi je to.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  inter100 uto 09 kol 2016, 22:28

[You must be registered and logged in to see this link.]
inter100
inter100

Broj postova : 1594

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau uto 09 kol 2016, 22:35

Opa.Toplak popizdio na Zulima.Potjerat će ga ne. Very Happy
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  bećar uto 09 kol 2016, 22:40

Mijau, izvještaj ti je opširan i detaljan ali ne i potpuno točan, jer bio sam i ja na tekmi i gledao tekmu sa nekim drugim osobama, te smo se i složili u mišljenjima. Prvo poluvrijeme je bilo toliko dosadno i bez akcija da smo jedva čekali da sunce malo zađe. I u takvoj dosadnoj tekmi je Kustošija više željela i htjela od naših "prvoligaša" osim izuzetka Hanžeka koji je jedini pokušavao po desnom krilu. Po toj desnoj strani naglašavam bio je sam i ima još veću težinu što se toliko trudio. Kustošija je i tada najviše napadala po toj desnoj našoj strani a zahvaljujući obrambenim zadaćama Hanžeka i Begića koji je to sve na vrijeme pozatvarao kao stoper nije bilo prilika za Kustošiju. Kad ti desni stoper zatvara taj prostor onda se vidi koliko je kvalitetna uloga desnog beka u obrambenim zadaćama. Boseca po njegovoj desnoj strani nije bilo nigdje, tek u 43.minuti je izveo jedan jedini ulaz prema golu i to je to, protiv treće ligaša koji je tek ušao u 3.ligu i pitanje je sa kojim su sastavom igrali. Toliko o tome i tom Bosecu. Trudio se i onaj "terorista", po lijevoj strani, dok Marjan makedonac je živi užas. Mali na lijevom beku je prerano da igra za seniore, to se iz aviona vidi. Drugo poluvrijeme mali Kulenović se popravio u odnosu na prvo poluvrijeme, Kunštić je bio solidan, belgijanac je ok, ima u njemu ono što pokazuje na videu doći će to sa igrama. Turka šaraju po raznim pozicijama, pa i on može igrati desnog beka, kad je već tako krenulo zašto nebi i on dobio takvu priliku, u čemu je razlika. To što je Samir odabrao ovoga pa nije to sveto pismo ili je osobni interes, što drugo reći. Na žalost nakon ovakve tekme i našeg znojenja na suncu nema se kaj drugo reći. Žao mi je da danas nije bio Laljak da vidi tu sramotu...

bećar

Broj postova : 367

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac uto 09 kol 2016, 22:59

Ha, ha, ha lol!

Bećar ne može smisliti Boseca, ja dižem potjeranog Radića u nebesa, Pecelj bi najrađe imao sve dinamovce na posudbi, Mijau ne može smisliti Zulima , inter100 gura Otta na klupu!

inkerovac

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau uto 09 kol 2016, 23:03

Reko bi da oko Zulima imamo konsenzus.A za ostalo baš i ne.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj uto 09 kol 2016, 23:10

Ajmo sad biti realni i reći da je moj put najmudriji Very Happy

E konačno da je netko ispljuvao te mijauove izvještaje s tekmi, nikad mu i nisam vjerovao.

Dan je na Forumu bio aktivan kako već duže nije, a jedino što možemo zaključiti da je bitna samo jedna ogromna pozitivna vijest!

Pan Pek je došao spreman i u odnosu na ono kako smo izgledali protiv Rijeke dobili smo perverzno pojačanje!

sve drugo vezano za današnji dan zaboravit će se već sutra.
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  bećar uto 09 kol 2016, 23:20

inkerovac je napisao/la:
Ha, ha, ha lol!

Bećar ne može smisliti Boseca, ja dižem potjeranog Radića u nebesa, Pecelj bi najrađe imao sve dinamovce na posudbi, Mijau ne može smisliti Zulima , inter100 gura Otta na klupu!

Ma nije dečki, predpostavljao sam da će te tako pomisliti, ali stvarno nemam ništa protiv Boseca, nego NAČIN I POSTUPAK 1.kako je došao u seniorski sastav, 2.odmah su mu dali ugovor, temeljem čega, 3.ubačen u 1.sastav bez imalo seniorskog staža, 4.kao takav došao iz 5.lige, 5.nikad nije igrao tu poziciju, nego je igrao desno krilo, 6.ide mi na kurac njegova frizura, ha,ha, to se šalim.
Kad sve ovo zbrojim, zašto je on to dobio, koje su to dosadašnje zasluge i rezultati, u odnosu na Kunštića, Martinka, Turka, Jozanovića, pa i Bočkaja.
Nemam ništa protiv da tu poziciju odigra igrač sa iskustvom, to mi je logično da mladi igrač treba čekati, strpljenja, ali ovo me nitko ne može uvjeriti, osim da mi Toplak objasni ili Laljak, a što je nemoguće....

bećar

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj uto 09 kol 2016, 23:25

To je kao da pitaš zašto Lana Jurčević ima para, a ti nemaš.

Mali je prelijep, a ovi tvoji klošari su rugobe svi redom. Zašto bi se Laljak i Toplak pod stare dane ograničili samo na žene? A i dečkima u svlačionici digne moral takav lijepi dečko.

Kad se drugi put pitaš zašto Kim Kardashian ima više pratitelja od tebe na Instagramu sjeti se Boseca.
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  bećar uto 09 kol 2016, 23:28

...i još, da on to pokazuje nekim rezultatima u igri, ne vidim razliku na terenu po čemu je on to bolji od Hanžeka ili Begića, da bi dobio takvu priliku, pa dečko, ti moraš stršiti na terenu bar upola biti kao Čelik da bi mogao dobiti šansu. Sve ostalo su priče za djecu. Kad pokaže ikada prave kvalitete koje dolikuju uopće šansi koju je dobio, ja ću mu prvi prići i tražiti autogram. Toliko o pravici...

bećar

[Vrh] Go down

Postaj  bećar uto 09 kol 2016, 23:31

Ha,ha, Pecelj uljepšao si mi dan-noć! Slažem se sa tobom...

bećar

[Vrh] Go down

Postaj  inter100 sri 10 kol 2016, 12:06

Imao sam velika očekivanja od Altiparmakovskog, ali niš od njega, možda ga Samir potjera na kraju tjedna. Danoski se još i trudi, ali imam osjećaj da se Marjanu kao da ne da igrat, ili se jednostavno nije prilagodio ovdje. Fali mu Makedonija
inter100
inter100

Broj postova : 1594

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 24 / 28. Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28  Next

[Vrh]

- Similar topics