Ljetni prijelazni rok 2016
+5
bećar
inter100
Pecelj
inkerovac
Mijau
9 posters
Stranica 4 / 28.
Stranica 4 / 28. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 16 ... 28
Re: Ljetni prijelazni rok 2016
Jednostavno Bočkaj je bolji od Hanžeka.Baš u svemu.Čak mislim da i nije loše da je Hanžek odigrao tih 15 utakmica na beku to mu može samo korisiti u nastavku karijere.Njih dva moraju biti izbor na desnom krilu ako Bočkaj naravno ostane.A ako Hanžek ostaje bek onda mora biti prvi izbor prije Mikulića,Begića ili nekog trećeg.Ako se Filipovića guralo 4 sezone onda isto toliko zaslužuje i Hanžek.Njemu samo treba malo(puno) samopouzdanja i drskosti i ikustva naravno.
Mijau- Broj postova : 5105
Hanzek odigra na krilu, zabije gol, kao da nis nije bilo, stavi ga na desnog beka cijelu tekmu, nakon sto je na pripremama igrao lijevog po 45 minuta i nes zezne i nakon toga je na klupi...od kud mu samopouzdanja? A time i drskosti
Pero je s druge strane ipak malo previse drzak, puca sa 20+ metara po golu kao da je vec zabio bar deset takvih a najbliza okviru gola je bila 3 metra iznad gola...
Pero je s druge strane ipak malo previse drzak, puca sa 20+ metara po golu kao da je vec zabio bar deset takvih a najbliza okviru gola je bila 3 metra iznad gola...
Al eto, stvarno Hanžeka nismo nikada vidjeli da igra na krilu, pa ne možemo ništa reći kako bi igrao. Na žalost, nije se dokazao na krilu, kad nije dobio nikada šansu, nije on kriv, treba mu dati priliku, možda čovjek stvarno pokaže velike stvari. Ja sam uvijek za to, da se svakome igraču da prilika da pokaže što zna, na onoj poziciji gdje se najbolje osjeća. To stvarno ide na štetu samog igrača, ako igra tamo gdje se ne osjeća dobro, nego samo da zadovolji trenerovu želju i interes.
bećar- Broj postova : 367
Igrao je onu zadnju protiv Sesveta kad je zabio i sad prijateljsku protiv Pregrade prvih 45 pa je opet zabiobećar je napisao/la:Al eto, stvarno Hanžeka nismo nikada vidjeli da igra na krilu, pa ne možemo ništa reći kako bi igrao. Na žalost, nije se dokazao na krilu, kad nije dobio nikada šansu, nije on kriv, treba mu dati priliku, možda čovjek stvarno pokaže velike stvari. Ja sam uvijek za to, da se svakome igraču da prilika da pokaže što zna, na onoj poziciji gdje se najbolje osjeća. To stvarno ide na štetu samog igrača, ako igra tamo gdje se ne osjeća dobro, nego samo da zadovolji trenerovu želju i interes.
Pregradi bi i ja zabio ali protiv Sesveta je bio odličan isto ko i protiv Dugopolja po onoj kiši.
Mijau je napisao/la:Pregradi bi i ja zabio ali protiv Sesveta je bio odličan isto ko i protiv Dugopolja po onoj kiši.
Pa onda mu treba davati što više prilika na toj krilnoj poziciji, a ne davati toliku minutažu Zulimu, Glavini i drugima.
Prva domaca tekma sezone.
Hanžeka steraju u kurac, mali nestane i nema ga cijelu tekmu. Malo kasnije Nestorovski Bočkaja stera u PM, Pero mu odgovori ma puši ti meni kurac debilu i nastavi igrati.
Nakon toga sam rekao da bu Pero igrač a Hanžek da još mora puno odojka pojesti. Tako je i bilo.
Ako netko ne vidi zašto Hanžek trenutno nije za prvu ligu s takvim samopouzdanjem kaj mu ja mogu
Hanžeka steraju u kurac, mali nestane i nema ga cijelu tekmu. Malo kasnije Nestorovski Bočkaja stera u PM, Pero mu odgovori ma puši ti meni kurac debilu i nastavi igrati.
Nakon toga sam rekao da bu Pero igrač a Hanžek da još mora puno odojka pojesti. Tako je i bilo.
Ako netko ne vidi zašto Hanžek trenutno nije za prvu ligu s takvim samopouzdanjem kaj mu ja mogu
Pecelj- Broj postova : 2970
bećar je napisao/la:Mijau je napisao/la:Pregradi bi i ja zabio ali protiv Sesveta je bio odličan isto ko i protiv Dugopolja po onoj kiši.
Pa onda mu treba davati što više prilika na toj krilnoj poziciji, a ne davati toliku minutažu Zulimu, Glavini i drugima.
Reci to Toplaku.
Očito je da Hanžek nije za poziciju beka, loše se postavlja, nema drskost niti u obrani niti prema naprijed. Tu se slažem sa Peceljom, nije to - to. Ali poslušati ću Mijau, moram sugerirati Toplaku da ga forsira za krilo, ha, ha! Valjda će me poslušati...
27.05.2013. - 27.05.2016.
Intere ale, *eb* mame
Izađite na balkone, pozdravite šampione
Intere ale, *eb* mame
Izađite na balkone, pozdravite šampione
inter100- Broj postova : 1594
Ćuk otišao u Iran opet se spominje Toplak za trenera Lokomotive.Zajedno sa Kopićem,Ivkovićem,Pamićem i Milinovićem.Sljedeći dani će sve pokazati.
Toplak na sezonu u lokose pa onda umjesto svog frendića a Paminjo kod nasMijau je napisao/la:Ćuk otišao u Iran opet se spominje Toplak za trenera Lokomotive.Zajedno sa Kopićem,Ivkovićem,Pamićem i Milinovićem.Sljedeći dani će sve pokazati.
[img][You must be registered and logged in to see this image.][/img]
[You must be registered and logged in to see this link.]
Dolazim
Upalite svjetla sva
Ko Feniks iz pepela
Dižem se najjači
Dolazim
Upalite svjetla sva
Ko Feniks iz pepela
Dižem se najjači
Jedna za Toplaka.
Bar mu neće faliti prazne tribine u Lokomotivi.
Bar mu neće faliti prazne tribine u Lokomotivi.
Admin je napisao/la:Toplak na sezonu u lokose pa onda umjesto svog frendića a Paminjo kod nasMijau je napisao/la:Ćuk otišao u Iran opet se spominje Toplak za trenera Lokomotive.Zajedno sa Kopićem,Ivkovićem,Pamićem i Milinovićem.Sljedeći dani će sve pokazati.
Saić moli boga da Pamić ne dojde.Nema toliko divljači koliko Pamić može pojesti.I vina koliko može popiti.
Sjajni golgeter jako je zavolio Zaprešić.
-Imam lijepe uspomene na protekle tri godine, Zaprešić i Inter uvijek će mi biti u srcu. Nadam se da ću se jednog dana vratiti kao igrač ili trener, a nakon karijere volio bih trajno živjeti u Zaprešiću, kaže Nestorovski.
Sjajni golgeter jako je zavolio Zaprešić.
-Imam lijepe uspomene na protekle tri godine, Zaprešić i Inter uvijek će mi biti u srcu. Nadam se da ću se jednog dana vratiti kao igrač ili trener, a nakon karijere volio bih trajno živjeti u Zaprešiću, kaže Nestorovski.
Mijau je napisao/la:Admin je napisao/la:Toplak na sezonu u lokose pa onda umjesto svog frendića a Paminjo kod nasMijau je napisao/la:Ćuk otišao u Iran opet se spominje Toplak za trenera Lokomotive.Zajedno sa Kopićem,Ivkovićem,Pamićem i Milinovićem.Sljedeći dani će sve pokazati.
Saić moli boga da Pamić ne dojde.Nema toliko divljači koliko Pamić može pojesti.I vina koliko može popiti.
Samo nek on bude dobar trener, nabavit ću ja......
danijel1208- Broj postova : 105
Dali je točno da je Paminjo imao potpisane interne ugovore sa svojim igračima dok je bio trener u Nk Karlovcu? Sa tim je ugovorima držao u šahu Upravu Karlovca, jer ako ne bi bilo po njegovom prijetio bi da će sve igrače povući sa sobom i tada bi to bio raspad sistema. Zna li još netko o tome???
Neznam za ugovore znam da je uprava kupovala utakmice u drugoj ligi i rekla igračima da se klade na sebe i tak zarade plaće.
Mijau je napisao/la:Neznam za ugovore znam da je uprava kupovala utakmice u drugoj ligi i rekla igračima da se klade na sebe i tak zarade plaće.
Ha,ha, i to sam čuo, samo to mi je negdje ostalo u magli, a za ovu prvu informaciju vjerujem da je točna jer dolazi od osoba koji su bili upućeni u to.
Nema boljeg od ljetnog prijelaznog roka i onog osjećaja prve prijateljske gdje dođe 30 likova za koje nikad nisi čuo, kad dođu neki davno zaboravljeni sinovi HNLa i nezaboravni stranci.....
Volim nogomet.
Volim nogomet.
Ako izgubi Ši ja bi Alispahića ako izgubi Istra ja bi Tomića umjesto Čelika.
Ma nema sanse da dode Tomic, prelos jePecelj je napisao/la:Ako izgubi Ši ja bi Alispahića ako izgubi Istra ja bi Tomića umjesto Čelika.
Alispahić je propao kao igrač.I iz Šibenika bi nam dobro došli samo crnci.Iz Istre Heister,Gržan ostali ni da nam oni plate.
Valentin Barišić novi trener Lokomotive
inter100- Broj postova : 1594
Stranica 4 / 28. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 16 ... 28
Similar topics
» Ljetni prijelazni rok
» Ljetni prijelazni rok 2017
» Inker 2011/2012
» Zimski prijelazni rok 2016/2017
» Zimski prijelazni rok 2019.
» Ljetni prijelazni rok 2017