DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum

Join the forum, it's quick and easy

DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum
DIVLJE SVINJE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NAVIJAČI PITANJE

+6
Mirko13
zagorec92
inkerovac
djule
Admin
Nosonja
10 posters

Stranica 1 / 2. 1, 2  Next

Go down

NAVIJAČI PITANJE Empty NAVIJAČI PITANJE

Postaj  Nosonja pet 21 lis 2011, 15:05

Zanima me koliko registriranih navijača ima klub i tko je vođa navijača?
Navijanje je toliko dobro da čujem što igrači međusobno pričaju na terenu.
Jedino je navijanje pljesak kad zabijemo gol... Tak da bi se dalo potrudit oko
toga navijanja malo i afirmacije barem da napravimo neku koreografiju s papirima
i da nas ne zovu kazališnom publikom što u stvari i jesmo.

Inker <3

Nosonja

Broj postova : 9

[Vrh] Go down

NAVIJAČI PITANJE Empty Re: NAVIJAČI PITANJE

Postaj  Admin pet 21 lis 2011, 15:55

Roman je prije vodio udrugu navijaca, koja vise, bar u praksi, nije aktivna
A ja sam odgovoran za ovaj forum i facebook stranicu, kao mjesta gdje mozemo hvalit i komentirat ucinak momcadi, dijelit ineo o mogucim transferima, mozda dogovorit neki zajednicki odlazak na gostovanje, ....
A sto se tíce vodenja navijanja, ako ima koji dobrovoljac, nek se slobodno javi

Admin
Admin

Broj postova : 2871

https://divlje-svinje.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  djule pet 21 lis 2011, 16:28

Nosonja je napisao/la:Zanima me koliko registriranih navijača ima klub i tko je vođa navijača?
Navijanje je toliko dobro da čujem što igrači međusobno pričaju na terenu.
Jedino je navijanje pljesak kad zabijemo gol... Tak da bi se dalo potrudit oko
toga navijanja malo i afirmacije barem da napravimo neku koreografiju s papirima
i da nas ne zovu kazališnom publikom što u stvari i jesmo.

Inker <3

nije sramota biti kazališna publika.

pogle primjer drugih klubova, konkretno "veliki brat" iz maksimira, imaš 100 "ultrasa" kaj dojdu na tekmu da bi vređali mamića, uopće ne prate tekmu, nit znaju tko igra a kamoli da bi navijali za klub.

bolje imati pun kufer simpatizera, neg 20 tutleka.

kaj se tiče gostovanja, to svakak, bilo bi fora neko gostovanje. cheers

djule

Broj postova : 308

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac sub 22 lis 2011, 11:45

Mislim da je premali interes za Inker da se organizira neka solidna navijacka skupina! Recimo na ovom forumu ima 10ak ljudi kojima Inker nešto znaci! Klub treba poraditi na svom utjecaju pogotovo u Zaprešiću! Premali broj ljudi Inker doživljava kao nešto ozbiljno!

Na poslu kolegica cijeli dan ima upaljen radio Zaprešić. Ja niti jednom nisam cuo spominjanje NK Inter u niti jednom kontekstu! Cuo sam vijesti o Dinamu i njegovom nastupu u ligi prvaka!

Jednostavno ne znam kako radio Zaprešić nije sponzor NK Inter! Ne u smislu da ce davati novac, nego u smislu propagande i stalnih vijesti iz kluba! Znaci imati redovitu emisiju s gostima koja ce imati prepoznatljiv i udarni termin, te pružati razne podatke vezano uz klub na dnevnoj bazi! Zašto ne spomenuti par puta na dan odigranu utakmicu s Nurom ili treniranje Kukeca s ekipom!

inkerovac

Broj postova : 1511

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 sub 22 lis 2011, 18:07

inkerovac je napisao/la:Jednostavno ne znam kako radio Zaprešić nije sponzor NK Inter! Ne u smislu da ce davati novac, nego u smislu propagande i stalnih vijesti iz kluba! Znaci imati redovitu emisiju s gostima koja ce imati prepoznatljiv i udarni termin, te pružati razne podatke vezano uz klub na dnevnoj bazi! Zašto ne spomenuti par puta na dan odigranu utakmicu s Nurom ili treniranje Kukeca s ekipom!
Iako nije cijela emisija bila posvećena Interu, bila je nekad emisija ponedjeljkom oko 11 i nešto ujutro, vodili su je romić i rede i imali su 2-3 telefonska gosta po emisiji, a mislim da su imali i gosta u studiju, najčešće iz našeg kluba...ne znam zašto je to ukinuto, zanimljiva emisija, iako rede svima uskače u riječ Very Happy
zagorec92
zagorec92

Broj postova : 769

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sub 22 lis 2011, 22:15

Sluso sam emisiju par puta, dosto zanimljivo je bilo, bez obzira kaj nije bilo sve o inkeru
Neznam kad je ukinuta al od nedavno je novi urednik il kak se vec to zove, na radiju pa je mozda to razlog

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Mirko13 ned 23 lis 2011, 15:25

Prošle sezone, ove godine na proljeće bilo je dosta razgovora s novim direktorom na Radio Zaprešić. Dogovorena je emisija i najave utakmica Intera.

Emisija je krenula ove sezone, ponedjeljkom poslije podne. Pošto ne slušam radio ne znam dal je emisija ukinuta zbog nekog razloga kad ju nitko nije čuo. Netko je negdje spomenuo okretanje Zagorju. Pokušala se dogovoriti/nagovoriti bar neka najava utakmica Inkera, ali nije bilo INTEResa.

Prvo treba složiti dobru momčad i 2-3 sezone biti pri vrhu. Jer kako privući ljude ak se boriš za opstanak? Slažem se da se u Zaprešiću može i mora više reklamirati plakatima, preko radija i sl., al u Zagorju se u to još ne isplati ulagati jer nema interesa. Pa pola zagorca koji dolaze na tekme Intera prije svega navijaju za onaj klub iz Maksimira pa tek onda su uz nas.

Neki dan se javio Tomo Erceg, ima ponudu iz Ukrajine za Balića od 500.000 eura, ali je odbijena zbog ipak premalog iznosa.

Mirko13

Broj postova : 300

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned 23 lis 2011, 15:47

Da je 3 puta veći iznos, onda bi se dalo razmislit, al ovak je prepremalo
Što se tiče oglašavanja, radi i televizija zapresic imaju dovoljno 'publike' da bar 10% za pocetak dode na utakmicu bit ce dobro

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  rodney pon 21 stu 2011, 17:41

djule je napisao/la:

nije sramota biti kazališna publika.

pogle primjer drugih klubova, konkretno "veliki brat" iz maksimira, imaš 100 "ultrasa" kaj dojdu na tekmu da bi vređali mamića, uopće ne prate tekmu, nit znaju tko igra a kamoli da bi navijali za klub.

bolje imati pun kufer simpatizera, neg 20 tutleka.

kaj se tiče gostovanja, to svakak, bilo bi fora neko gostovanje. cheers

Ja sam iz Zaprešića i navijam za Dinamo, ali mi je i Inker naravno drag.

I ovaj tvoj post je u biti odgovor zakaj Inker nema navijača, a to je zato jer tu jako malo ljudi kuži navijačku šprehu. I to je jedina istina. A većina onih koji je kuže navijaju za Dinamo.

Navijati za neki klub vuče sa sobom određeni stil života. I tu se traže i određena žrtvovanja, ponekad nećeš otić van, kupit pljuge ili nekaj treće da bi imao love za kartu itd. Ovo je samo jedan možda glup primjer, al kuži se na kaj mislim.

Da ti odgovorim na ovo gore. Nas na Sjeveru nema 100, nego nas ima 2000-3000 tisuće trenutno na domaćim tekmama. Naravno nisu to sve ultrasi, ali većina je. A ostali su oni koji su skužili našu ideju i podupiru nas.
Mamića velika većina navijača nikad nije podupirala, a organizirana borba počela je prije oko priliku godinu i pol dana. Tada se grupa pročistila od takozvanih "mamićevaca" i danas su članovi grupe BBB i ljudi na Sjeveru oni koji su čvrsto protiv Mamića. U tih godinu i pol jedan dio je proveden u bojkotu s ciljem isticanja borbe za demokratski Dinamo u javnosti. U biti kaj je sve postignuto je sljedeće: ustanovljeno je da mamić krši zakone RH, da krši statut kluba, da članovi Udruge Građana NK DZ nemaju svoja prava, da su vjerojatno izvedene neke malverzacije pri obnovi stadiona. Znači sakupljeno je i više nego dosta dokaza s kojima bi u nekoj normalnoj državi Mamić bio iza rešetki, a evo kod nas je valjda najmoćniji čovjek u hrvatskom nogometu. A ono kaj BBB traže je da se Dinamo ustroji po modelu socios, gdje bi svaki član kluba ima pravo glasa pri biranju tijela kluba. (po tom modelu su ustrojeni Barcelona, Real, Bayern itd)
Zakaj ovo govorim? Zato da ti dokažem da je tu puno više od 100 narkomana koji dođu nacugani na sjever i deru se 90 minuta "mamiću cigane odlazi iz svetinje", kak to većina ljudi misli.

I ovo sve kaj govorim je samo djelić svega kaj se odvija. I tu se vidi snaga ultra navijača, oni će napravit sve za svoj klub. Bila to 90-minutna podrška, pravna borba, ili odlazak na trening igračima očitati bukvicu ako se ne trude. I tu je razlika između njih i običnih navijača s Interove ili Maksimirske istočne (ili zapadne) tribine, koji će nakon tekme otić u birc na još jednu rundu, ak je nekaj bilo loše požalit se pajdašima i to je to.

Svaki klub na svijetu ima i takav dio publike, tj. kazališnu publiku i simpatizere i derbi navijače i to je normalno. Ali govoriti kak je to nešto dobro i kak je bolje imat 1000 ljudi koji će sjedit, gledat utakmicu i otić doma poslje, od 50 ljudi koji će stvarno dat sve za neki klub je glupi, barem meni. Al eto po tome se razlikujemo.

Mislim, ne znam ni sam kaj bi u biti reko više. Smatram da je dosta mala šanse da se nešto pokrene, ali opet sve je moguće. Samo se treba pokazat ekipa koja to fakat želi i stvar će krenut sama od sebe. Dosta ZG ekipe pored Dinama prati i kvartovske klube (Vrapče, Rudeš, Dubrava) zakaj tak nebi bilo i kod nas?

Pitanje je samo, imali među vama uopće želje, vratiti Divlje Svinje ili ovo služi da se ovak ljubitelji žute boje sastanu, prokomentiraju utakmice i
slično???

rodney

Broj postova : 4

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pon 21 stu 2011, 19:16

Mislim da će se teško opet okupiti Divlje svinje.Pogotovo sad kada je klub u prvoj ligi.Ja sam bio jedan od onih koji su pokušavali nekaj pokrenuti u vrijeme druge lige i bilo je interesa ali tu je klub zakazao.Bez pomoći kluba nemožeš ništa pokrenuti.Bilo je nekoliko gostovanja u Drugoj ligi 2003 mislim i ono legendarno u Slavonskom Brodu di je otišao jedan autobus sa 80 ljudi unutra.Onda u Prvoj ligi gostovanja na kojima se išlo autima a ni karte nam nisu davali dok su oni "simpatizeri" kluba uredno dobivali.Da ne govorim da se na svaki spomen bakljade u klubu sa gnjušanjem gledalo na to.Ispadanjem u drugu ligu opet pojavili su se neki ljudi koji misle da su navijači i ja sam tu definitivno digao ruke od svega.Problema je previše da se napravi prava navijačka skupina tipa Demoni jer su oni malobrojni i takve bi Svinje mogle biti.Bijeli anđeli i oni navijači Splita kaj su tu bili po meni nisu ozbiljne navijačke skupine nego su sprdnja isto kao i navijači Slavena.Prvo nemaš navijačku tribinu drugo klubu se *ebe za navijače bolje im je ovako treće većina ljudi koja bi navijala ide u Maksimir po defaultu.Meni je izrazito glupo da netko navija za Inker i za Dinamo.Za jedne možeš navijati druge simpatizirati.Još mi je debilnije kada netko kaže da navija za Real ili Barcelonu takve treba odmah ošamariti jer pričaju gluposti.Problem cijele Hrvatske je taj da svi navijaju za Dinamo ili Hajduk tek mali broj ljudi za Rijeku Osijek ili Cibaliju.To je mentalni sklop koji se neće promjeniti sljedećih 1000 godina.Da smo recimo Englezi Divlje svinje bi imale 500 članova i nikome iz Zaprešića nebi palo napamet navijati za Dinamo.Realnost je drugačija.Sve se vrti oko Dinama i Hajduka a ostali klubovi ko da ne postoje.Ja za sebe mogu reći da sam Svinja jer sam prošao sve i svašta sa klubom.Ali isto tako mogu reći da mislim da nema šanse da se opet okupi prava navijačka skupina.
Mijau
Mijau

Broj postova : 5105

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac pon 21 stu 2011, 19:44

Lijepo je i da su se navijaci drugih klubova poceli javljati ovdje! Slažem se s Mijauom!

Inkerov problem je trenutno i sama posjecenost utakmica! Odnosno problem je i kazališna publika! Ima premalo ljudi iz Zaprešića koji uopce odluce doci na utakmicu! Problem je sto se ljudi iz Zaprešića dosta indiferentno ponašaju prema klubu, a i klub prema Zaprešićanima!

Inace kazališna publika i organizirano navijanje su jako povezani!

Organizirano navijanje dolazi tek onda kada se stvori dovoljan broj ljudi i prava atmnosfera u samom gradu i nekakav entuzijazam prema tom klubu! BBB-i nisu nastali odmah 1945 nego tek 1986 poslije onih uspjeha 80 ih i nekakve euforije koja se stvorila u gradu! Ali tada je i 40 000 kazališne publike dolazilo na stadion i stvorila se kriticna masa!

Tebe je nešto ponukalo da navijaš za Dinamo! Da li je to bio tvoj stari, da li rezultati ili prošlost kluba, njegovo medijsko forsiranje ili samo taj zivot navijaca gdje si se jednostavno prikljucio gotovom proizvodu i tokom vremena zavolio i Dinamo!

Evo recimo meni je neshvatljivo da postoji BBB Zaprešić, a da Inker nema nikakvu podršku! Tvoja recenica ja sam iz Zaprešića i navijam za Dinamo je ona koja se precesto cuje! Zanima me tvoje mišljenje zbog cega je tako? Ja nisam iz Zaprešića nego iz Lučkog i zanima me razlog nekog iz Zaprešića koji fanaticno navija za Dinamo!

Inker prvo treba stvoriti svoje ime u Zaprešiću! Da decki rodjeni tamo ne navijaju za Dinamo nego za Inker! Tek tada ce se stvoriti podloga za ozbiljno organizirano navijanje! Kada na utakmice pocne dolaziti barem 5000 Zaprešićana naci ce se 100 mladih kojem je navijacki zivot mio!

Inace ovo tvoje uspoređivanje Inkera s Rudešom, Dubravom itd. samo po sebi govori o mišljenu mladih Zaprešićana o Inkeru!

Ovaj forum je trenutno samo da okupi ljude kojima je Inker drag! Za nesto vise potrebno je ipak veci broj od šest ljudi koji se javlju na njega!
Pozdrav tebi i zelim ti pobjedu protiv Reala, ali i težak poraz u tvom Zaprešiću!

inkerovac

[Vrh] Go down

Postaj  rodney pon 21 stu 2011, 23:01

Mijau je napisao/la:Mislim da će se teško opet okupiti Divlje svinje.Pogotovo sad kada je klub u prvoj ligi.Ja sam bio jedan od onih koji su pokušavali nekaj pokrenuti u vrijeme druge lige i bilo je interesa ali tu je klub zakazao.Bez pomoći kluba nemožeš ništa pokrenuti.Bilo je nekoliko gostovanja u Drugoj ligi 2003 mislim i ono legendarno u Slavonskom Brodu di je otišao jedan autobus sa 80 ljudi unutra.Onda u Prvoj ligi gostovanja na kojima se išlo autima a ni karte nam nisu davali dok su oni "simpatizeri" kluba uredno dobivali.Da ne govorim da se na svaki spomen bakljade u klubu sa gnjušanjem gledalo na to.Ispadanjem u drugu ligu opet pojavili su se neki ljudi koji misle da su navijači i ja sam tu definitivno digao ruke od svega.Problema je previše da se napravi prava navijačka skupina tipa Demoni jer su oni malobrojni i takve bi Svinje mogle biti.Bijeli anđeli i oni navijači Splita kaj su tu bili po meni nisu ozbiljne navijačke skupine nego su sprdnja isto kao i navijači Slavena.Prvo nemaš navijačku tribinu drugo klubu se *ebe za navijače bolje im je ovako treće većina ljudi koja bi navijala ide u Maksimir po defaultu.Meni je izrazito glupo da netko navija za Inker i za Dinamo.Za jedne možeš navijati druge simpatizirati.Još mi je debilnije kada netko kaže da navija za Real ili Barcelonu takve treba odmah ošamariti jer pričaju gluposti.Problem cijele Hrvatske je taj da svi navijaju za Dinamo ili Hajduk tek mali broj ljudi za Rijeku Osijek ili Cibaliju.To je mentalni sklop koji se neće promjeniti sljedećih 1000 godina.Da smo recimo Englezi Divlje svinje bi imale 500 članova i nikome iz Zaprešića nebi palo napamet navijati za Dinamo.Realnost je drugačija.Sve se vrti oko Dinama i Hajduka a ostali klubovi ko da ne postoje.Ja za sebe mogu reći da sam Svinja jer sam prošao sve i svašta sa klubom.Ali isto tako mogu reći da mislim da nema šanse da se opet okupi prava navijačka skupina.

Slažem se s tobom skoro u svemu, al da malo prokomentiram.

Prva liga je po meni samo plus, bar za privlačenje običnih gledatelja i simpatizera, a iz njih se rađaju navijači.

Kaj se tiče pomoći kluba, za gostovanja ne znam, ali znam da kad se prije koju godinu povlačila priča oko navijača da je klub ponudio besplatan
ulaz na domaće tekme.

Za baklje i ostale takve stvari ti neće ni jedan klub čestitat, na to treba računat.

Nedosatak navijačke tribine. Slažem se da nije najspretnije riješenje sa samo jednom domaćom tribinom, al to sigurno nije nikakv razlog za ovakvo stanje s navijačima.

Ekipa ide po defaultu na Maksimir. Pa evo primjer kod klinaca (nisu svi više ni klinci). Oni su pokušavali nekaj na Inkeru, a navijali su i na Fortuni. A kasnije sam neke od njih znao vidjet na Maksimiru. Tu je problem, te klince nije tu imao niko za prihvatit, uputit. Tu fale cijele jedne genracije ljudi.

Kažeš teško da se tu stvori jedna navijačka grupa. Pa je. Nerealno je očekivat da će klinci nekaj pokrenut bez pomoći starijih. Pogotovo u ovo vrijeme. Evo citat iz Romanovog teksta: "Budućnost navijaća sada leži na novoj generaciji mladih ljudi u Zaprešiću na kojima je red da svojim glasovima podrže voljeni klub." Mislim da bi se stariji trebali probudit, pa će onda bit lako uvest nove generacije.

rodney

[Vrh] Go down

Postaj  rodney pon 21 stu 2011, 23:37

inkerovac je napisao/la:Lijepo je i da su se navijaci drugih klubova poceli javljati ovdje! Slažem se s Mijauom!

Inkerov problem je trenutno i sama posjecenost utakmica! Odnosno problem je i kazališna publika! Ima premalo ljudi iz Zaprešića koji uopce odluce doci na utakmicu! Problem je sto se ljudi iz Zaprešića dosta indiferentno ponašaju prema klubu, a i klub prema Zaprešićanima!

Organizirano navijanje dolazi tek onda kada se stvori dovoljan broj ljudi i prava atmnosfera u samom gradu i nekakav entuzijazam prema tom klubu! BBB-i nisu nastali odmah 1945 nego tek 1986 poslije onih uspjeha 80 ih i nekakve euforije koja se stvorila u gradu! Ali tada je i 40 000 kazališne publike dolazilo na stadion i stvorila se kriticna masa!

Ma nije uspijeh 1982. imao previše veze sa stvaranjem BBB-a. To je jednostvano 80tih bio trend u Europi, koji se iz Engleske proširio na ostale zemlje Europe. Formirao se jedan takav pokret koji je bio opće prihvaćen. Za primjer, isto tako je 1987. nastala Armada, a Rijeka nije ni tada bila posebno uspješna.

inkerovac je napisao/la:
Tebe je nešto ponukalo da navijaš za Dinamo! Da li je to bio tvoj stari, da li rezultati ili prošlost kluba, njegovo medijsko forsiranje ili samo taj zivot navijaca gdje si se jednostavno prikljucio gotovom proizvodu i tokom vremena zavolio i Dinamo!

Evo recimo meni je neshvatljivo da postoji BBB Zaprešić, a da Inker nema nikakvu podršku! Tvoja recenica ja sam iz Zaprešića i navijam za Dinamo je ona koja se precesto cuje! Zanima me tvoje mišljenje zbog cega je tako? Ja nisam iz Zaprešića nego iz Lučkog i zanima me razlog nekog iz Zaprešića koji fanaticno navija za Dinamo!

Inker prvo treba stvoriti svoje ime u Zaprešiću! Da decki rodjeni tamo ne navijaju za Dinamo nego za Inker! Tek tada ce se stvoriti podloga za ozbiljno organizirano navijanje! Kada na utakmice pocne dolaziti barem 5000 Zaprešićana naci ce se 100 mladih kojem je navijacki zivot mio!

Inace ovo tvoje uspoređivanje Inkera s Rudešom, Dubravom itd. samo po sebi govori o mišljenu mladih Zaprešićana o Inkeru!

Ovaj forum je trenutno samo da okupi ljude kojima je Inker drag! Za nesto vise potrebno je ipak veci broj od šest ljudi koji se javlju na njega!
Pozdrav tebi i zelim ti pobjedu protiv Reala, ali i težak poraz u tvom Zaprešiću!

Evo da ti probam odgovorit na ovo prvo pitanje. Ti vjerojatno oćeš pitat to kak neko iz drugog grada počne navijat za Dinamo. Pa stvar je u tome da se ja i ne smatram nekim iz drugog grada. Rođen sam u Zagrebu, isto ko i moji starci. Svaki dan sam praktički u Zagrebu. Tak da sebe ne vidim u istoj poziciji ko nekog iz npr. Varaždina ili Slavonskog Broda. Dinamo smo uvijek smatrali našim klubom, tu je sigurno pomogao i stari a i starija ekipa. Prva tekma s ekipom, bili smo na zapadu, a onda smo se polako premjestili na sjever, a tu je onda privukla i on druga strana.

Al isto tak tokom godina bio sam na puno domaćih tekmi Inkera i uvijek bi mi bilo drago kad dobro prođu. Isto tak sam išao i na Cibonu, ali i na Fortunu. Simpatiziram i jedne i druge.

BBB Zaprešić postoji praktički od kad postoje BBB. Pa i ranije su ljudi iz Zaprešića drukali za Dinamo. Imaš fotku iz šampionske 82 di se vidi transparent navijači Dinama iz Zaprešića. Pa u biti, nekad je Zaprešić i spadao pod grad Zagreb.

A isto tak ja mogu tebe pitat, budući da si iz Lučkog, kak to da ne navijaš za Lučko nego za Inker?

rodney

[Vrh] Go down

Postaj  Admin uto 22 stu 2011, 16:15

drago mi je da je počela rasprava o navijanju NAVIJAČI PITANJE 1491190186

bilo bi lijepo da bude bar pola stadiona puno svaku tekmu, samim time bi češće dolazilo do onog spontanog navijanja kada onih 100tinjak ljudi sa stadiona nekoliko puta se zadere Inter/Inker, a nakon toga bi jednostavnije došlo i do nekog organiziranog navijanja

p.s. nisam uključen u rad kluba, ali znam da je bar jednoj osobi stalo da navijača, npr. prošlo gostovanje u Varaždinu, karte su bile na račun kluba. Mislim da bi za svako gostovanje probao srediti nam karte

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac uto 22 stu 2011, 17:42

rodney je napisao/la:
inkerovac je napisao/la:Lijepo je i da su se navijaci drugih klubova poceli javljati ovdje! Slažem se s Mijauom!

Ma nije uspijeh 1982. imao previše veze sa stvaranjem BBB-a. To je jednostvano 80tih bio trend u Europi, koji se iz Engleske proširio na ostale zemlje Europe. Formirao se jedan takav pokret koji je bio opće prihvaćen. Za primjer, isto tako je 1987. nastala Armada, a Rijeka nije ni tada bila posebno uspješna.

inkerovac je napisao/la:

Evo da ti probam odgovorit na ovo prvo pitanje. Ti vjerojatno oćeš pitat to kak neko iz drugog grada počne navijat za Dinamo. Pa stvar je u tome da se ja i ne smatram nekim iz drugog grada. Rođen sam u Zagrebu, isto ko i moji starci. Svaki dan sam praktički u Zagrebu. Tak da sebe ne vidim u istoj poziciji ko nekog iz npr. Varaždina ili Slavonskog Broda. Dinamo smo uvijek smatrali našim klubom, tu je sigurno pomogao i stari a i starija ekipa. Prva tekma s ekipom, bili smo na zapadu, a onda smo se polako premjestili na sjever, a tu je onda privukla i on druga strana.

Al isto tak tokom godina bio sam na puno domaćih tekmi Inkera i uvijek bi mi bilo drago kad dobro prođu. Isto tak sam išao i na Cibonu, ali i na Fortunu. Simpatiziram i jedne i druge.

BBB Zaprešić postoji praktički od kad postoje BBB. Pa i ranije su ljudi iz Zaprešića drukali za Dinamo. Imaš fotku iz šampionske 82 di se vidi transparent navijači Dinama iz Zaprešića. Pa u biti, nekad je Zaprešić i spadao pod grad Zagreb.

A isto tak ja mogu tebe pitat, budući da si iz Lučkog, kak to da ne navijaš za Lučko nego za Inker?

Ja kužim da su Zaprešić i Zagreb povezani, ali to ne znaci da moraš navijati za Dinamo!

Ja sam kao klinac dvije godine živio u Prigorju Brdovečkom te sam tu dobio neku pocetnu poveznicu s Zaprešićem! Kada sam se vratio u Lučko poceo sam pratiti nogomet! Jugo ligu nikada nisam pratio pa su svi iz Zagreba za mene bili u jednakoj poziciji! Slušajuci jedan prijenos komentator je doslovno vrijeđao Inker, a velicao tada Croatiju! Mali Inker je pobjedio i ja od tada za njih navijam!

Lučko je tih godina najviše bilo možda u cetvrtoj ligi! Sve do nedavno to je bila doslovno livada, s teškim amaterskim nogometom! To su bila dva svijeta! Znaci ja sam kao mali zavolio Inker i sada sam se povezao i više ne možeš mjenjati, iako mi je za Lučko jako drago i oduševljen sam sto im ovako dobro ide!

Koliko god to cudno zvucalo Dinamo i Inker su rivali od samih pocetaka HNL-a! Inker je vec 15ak sezona u prvoj ligi! Jedan od rijetkih trofejnih klubova i zato mi je cudno da ga Zaprešić ne prihvaca u potpunosti!

Shvacam ja ove starije još iz Jugo lige! Imao si Dinamo i Hajduk i naravno da su svi s ovog podrucja bili dinamovci, ali Juge više nema 20 godina i nažalost ovi mlađi iz Zaprešića kao recimo ti idu na Dinamo! Naravno tu treba i sam klub raditi na tome i malo se truditi privuci ljude! Nije lako niti Cedeviti uzeti navijace od Cibone, ali oni se jako trude i polako to ide na bolje! Nadam se da ce i Inkeru krenuti!

inkerovac

[Vrh] Go down

Postaj  rodney sri 23 stu 2011, 10:42

Morate shvatit da je teško da će Inker puniti stadion. Pa prosjek u HNLu zna bit u nekim kolima po 2000, 3000 ljudi na utakmici. I to ovi veći klubovi imaju iznad prosjeka, a manji ispod. I nisam siguran da bi klub tu nekaj puno mogao napravit, možda eventualno snizit cjenu karata i probat privuć ljude nekim pozivima, plakatima itd. Ali pitanje je kakav bi i tad bio odaziv.

Ali i da bude više ljudi, mora vam bit jasno da se tu nikakvog navijanja neće razvit samo od sebe. Niti da možete očekivat da će se glavnina stadiona oglasit više od Inker, Inker i sudac jebem ti mater.

Početak je uvijek najteži, ali treba uopće i počet. Ako želite da se pokrene neka priča oko navijača svi će te morat u to uložit truda. Evo vam par dobro namjernih savjeta:
1)okupite se vi tu s foruma, pa će se vidjet ima li i koliko zainteresiranih
2)nađite si određeno mjesto na tribini, malo izdvojeno od ostalih, gdje će te se okupljat na svakoj utakmici (bilo bi super, ako bi svi stali iza jednog transparenta)
3)napravite plakate (dosta A4) i poljepite malo po gradu, tipa poziv svim navijačima Intera i budućim Divljim svinjama da dođu na tu i tu utakmicu na tribinu Istok desno dolje, gdje ćemo se svi okupiti
4)zovite frendove i poznanike da vam se pridruže, svako ziher ima bar 2-3 frenda koji vole nogomet
5)probajte što više mlađih uključit u to, nek vam se pridruže oni klinci koji su navijali prije koju godinu
6)klub će vam ziher izać u susret, pa napravite svoju bazu članova (ne treba bit nigdje ni registrirana) pa vama klub može omogućiti jeftinije karte
Ja sam siguran da bi vam se vremenom sve više ljudi pridružilo, pa nema ljudi u Zaprešiću kojima Inker nije bar malo drag. A već se i prije par godina nekaj pokušavalo, a to znam jer znam da su neki dečki bili i na sastanku u klubu. Al kak sam već reko početak je uvijek najteži. Sve je na vama dečki, sretno vam bilo!

rodney

[Vrh] Go down

Postaj  Mirko13 sri 23 stu 2011, 12:27

Prije godinu dana tri navijača su komentirala na blog/forumu, danas imamo potpuno novi forum, 44 registrirana člana. Po meni veliki pomak. Ide sporo, ali ipak se nešto događa. Samo nek se momčad drži čim duže pri vrhu i već ćemo nekako privući još ljudi.

Mirko13

Broj postova : 300

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sri 23 stu 2011, 15:43

od ovih 44, nema ih puno koji komentiraju, ali su se bar registrirali i vecina ih povremeno posjecuje
ako vas zanima, mogu podijeliti neke statistike foruma, o temama, posjeti i slicno

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 sri 22 vel 2012, 12:48

jedno pitanje za one koji se malo više kuže u klađenje - ako se na listiću odigra utakmica (npr. Šibenik - Inter) i stavi se na pobjedu intera, a ta se utakmica ipak ne odigra i registrira se 0 - 3 za Inter, jel kladionica taj par poništava il se ipak priznaje kao valjan par? 99% sam siguran da se poništava, al nije naodmet to i potvrdit Smile
zagorec92
zagorec92

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sri 22 vel 2012, 13:00

zagorec92 je napisao/la:jedno pitanje za one koji se malo više kuže u klađenje - ako se na listiću odigra utakmica (npr. Šibenik - Inter) i stavi se na pobjedu intera, a ta se utakmica ipak ne odigra i registrira se 0 - 3 za Inter, jel kladionica taj par poništava il se ipak priznaje kao valjan par? 99% sam siguran da se poništava, al nije naodmet to i potvrdit Smile

haha, mislim da ide koefcijent 1.00
pitaj u kladi pa nam javi Wink

edit: al pitaj za neku drugu tekmu, od karlovca ili varaždina Wink

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sri 22 vel 2012, 13:39

ne kladionica vodi par kao neodigran
Pecelj
Pecelj

Broj postova : 2970

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 čet 23 vel 2012, 22:59

Pecelj je napisao/la:ne kladionica vodi par kao neodigran
iz par izvora sam čul da je tak kak veliš, a ostatak tvrdi da se koeficijent spušta na 1.00...ništa, sutra uplatit i nadat se da će se igrat Smile
zagorec92
zagorec92

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj čet 23 vel 2012, 23:45

pa ak ti je koeficijent 1.00, onda ti se dobitak množi s tim a 1x1=1 tako da ti je svejedno....

ali da, igrat će se i sutra treba staviti protiv karlovca, varaždina i šibenika.
Pecelj
Pecelj

Broj postova : 2970

[Vrh] Go down

Postaj  PERO1929 pet 24 vel 2012, 08:01

Pecelj je napisao/la:pa ak ti je koeficijent 1.00, onda ti se dobitak množi s tim a 1x1=1 tako da ti je svejedno....

ali da, igrat će se i sutra treba staviti protiv karlovca, varaždina i šibenika.

varaždina su izbacili a ja sam stavio na rijeku.........
jel se to racuna kao pobijeeda rijeke?? ili mi pada listić????

PERO1929

Broj postova : 173

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 pet 24 vel 2012, 12:15

PERO1929 je napisao/la:
Pecelj je napisao/la:pa ak ti je koeficijent 1.00, onda ti se dobitak množi s tim a 1x1=1 tako da ti je svejedno....
varaždina su izbacili a ja sam stavio na rijeku.........
jel se to racuna kao pobijeeda rijeke?? ili mi pada listić????
ja sam danas uplatil listić prije pol sata u germaniji, varaždin još uvijek vrijedi, koeficijent 2.15 na rijeku
zagorec92
zagorec92

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 1 / 2. 1, 2  Next

[Vrh]

- Similar topics