Bivši igrači
+11
inter100
Mijau
Admin
StaJaZnam
djule
PERO1929
inkerovac
Mirko13
zagorec92
žuta boja ©
domi
15 posters
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Svaštara
Stranica 5 / 11.
Stranica 5 / 11. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: Bivši igrači
Hvala na info Mijau, ali već znam tj gledao sam cijelu tekmu prek streama . Dobar nastup Orše, malo je falilo da zabije gol.Mijau je napisao/la:Samo za našeg prijatelja inter100 vijest da je Oršić odigrao 45 minuta za Speziju u kupu i napokon debitirao u seniorima.
inter100- Broj postova : 1594
Delač napušta Vojvodinu i vraća se u Chelsea
"Hvala svim navijačima, upravi, trenerima i igračima u FK Vojvodini. Ovih šest mjeseci je bilo predivno. Od danas ste dobili novog navijača."
Matej Delač ovog je ljeta iz Chelseaja otišao na posudbu u Vojvodinu. Odličnim obranama i humanom gestom odmah je osvojio srca navijača, a čini se da je sada došlo vrijeme za rastanak.
Trener Vojvodine u posljednje je vrijeme sve više na gol stavljao Srđana Žakulu, a prema pisanju srbijanskih medija, Delač se sada vraća u matični klub. Uoči odlaska zahvalio se navijačima.
"Hvala svim navijačima, upravi, trenerima i igračima u FK Vojvodini. Ovih šest mjeseci je bilo predivno. Od danas ste dobili novog navijača", napisao je delač na Twitteru.
Matej će se tako vratiti u Chelsea, a vrlo je izgledno da će ga londonski klub poslati na još jednu posudbu.
"Hvala svim navijačima, upravi, trenerima i igračima u FK Vojvodini. Ovih šest mjeseci je bilo predivno. Od danas ste dobili novog navijača."
Matej Delač ovog je ljeta iz Chelseaja otišao na posudbu u Vojvodinu. Odličnim obranama i humanom gestom odmah je osvojio srca navijača, a čini se da je sada došlo vrijeme za rastanak.
Trener Vojvodine u posljednje je vrijeme sve više na gol stavljao Srđana Žakulu, a prema pisanju srbijanskih medija, Delač se sada vraća u matični klub. Uoči odlaska zahvalio se navijačima.
"Hvala svim navijačima, upravi, trenerima i igračima u FK Vojvodini. Ovih šest mjeseci je bilo predivno. Od danas ste dobili novog navijača", napisao je delač na Twitteru.
Matej će se tako vratiti u Chelsea, a vrlo je izgledno da će ga londonski klub poslati na još jednu posudbu.
Mijau- Broj postova : 5105
Oršić jučer odigrao 4 minute protiv Latine u kojoj je Spezie izgubila 1:4
inter100 je napisao/la:Oršić jučer odigrao 4 minute protiv Latine u kojoj je Spezie izgubila 1:4
Super debitirao je u seriji b čak je i Šarić dobio 10 minuta u Crotoneu prije mjesec i pol.Polusezonu su izgubili jedan i drugi isto ko i Mlinar.Šarić je bio ozlijeđen ali opet više bi igrali kod nas u drugoj ligi i mi bi sigurno bili bolji sa njima.
Inter100 nekaj si fulao u potpisu.Da osvojimo prvu ligu treba prvo drugu osvojiti
Mijau je napisao/la:inter100 je napisao/la:Oršić jučer odigrao 4 minute protiv Latine u kojoj je Spezie izgubila 1:4
Super debitirao je u seriji b čak je i Šarić dobio 10 minuta u Crotoneu prije mjesec i pol.Polusezonu su izgubili jedan i drugi isto ko i Mlinar.Šarić je bio ozlijeđen ali opet više bi igrali kod nas u drugoj ligi i mi bi sigurno bili bolji sa njima.
Inter100 nekaj si fulao u potpisu.Da osvojimo prvu ligu treba prvo drugu osvojiti
Neznam za Mlinara, ali Orša i Šarić će sigurno uspjet u Speziji odnosno Crotoneu. Iako loše vođenje kluba zasad i od ovog trenera i od prošlog u Speziji, forsiraju stare igrače sa iskustvom u Seriji B koji nemaju pojma a mladi ne dolaze do izražaja. Doći će njima iz guzice u glavu, iako sam i ja već lud, pratim Speziu a ovaj u 4 mjeseca što je tamo igrao oko 50 minuta
Joj, sad sam i ja to primjetio. Hvala Mijau, odma mijenjam potpis
Oršić odigrao 5 minuta + nadoknada na San Siru protiv Milana.
Bio u šansi da zabije gol, ali Ferrari ga preduhitrio. Spezia se nije vidila danas na terenu, Milan ih razbio
Ništa posebno, samo vezano za Speziu i Oršića. Kako može neka ozbiljna ekipa(hoće uci u Seriu A) u poznatoj ligi kao što je Serie B, da neki igrač dođe 2 dana prije tekme u klub i odma zaigra prvi sastav, to mi nikako ne može biti jasno. Onda znači da su ovi ostali koji treniraju nebitni i to je vrlo visoko poniženje za neke igrače koji se trude, i znači da *ebeš sto si trenirao sve to vrijeme, kad dođe neki nepoznati lik, odradi jedan trening i uđe u prvih 11, to je moguće u našoj ligi, ali kod njih????
Danas igrali Spezia-Crotone. I Orša i Šarić gledali tekmu na klupi. Oršić na kraju sezone ide iz Spezie
inter100 je napisao/la:Danas igrali Spezia-Crotone. I Orša i Šarić gledali tekmu na klupi. Oršić na kraju sezone ide iz Spezie
Nek se vrate i jedan i drugi.
Mijau je napisao/la:inter100 je napisao/la:Danas igrali Spezia-Crotone. I Orša i Šarić gledali tekmu na klupi. Oršić na kraju sezone ide iz Spezie
Nek se vrate i jedan i drugi.
To bi bilo super. Kaže Orša da se nada da klub neće raditi probleme na kraju sezone i da će otići. Sad, na Branku je da ga ponovo dovede, bar na 1 sezonu. Za Šarića neznam, al vidim da je u jos goroj situaciji, čak u većinu tekmi nije ni na klupi
Ali to je katastrofa šta Spezia radi od Orše, tamo im je jedan od najboljih igrača a ne igra. Mamu im *eb* svimaa!!!!!!!!!!!!
Za nas bi bilo super da se vrate pa da ih prodamo iz prve lige na kraju iduce sezone za prave pare
Ali neznam kolko je za njih to dobar potez za karijere
Admin je napisao/la:Za nas bi bilo super da se vrate pa da ih prodamo iz prve lige na kraju iduce sezone za prave pare
S jedne strane i nije dobar potez kad pogledaš da će opet igrat u Hrvatskoj, ali to im je možda i bolje, jer će svojim vrhunskim partijama opet zaINTEResirat klubove, a sjedit na klupi Spezie ili Crotonea im je jako loše. Oršić je rekao da bi radije se vratio u Inter, nego sjedio na klupi cijelu tekmu
Znam da bi, al da ga zeli neki klub vani slicnog ranga a da igra, vjerojatno bi bolje mu to bilo
Iako bi ga ja, a vjerojatno i svi drugi, radije vidjeli opet kod nas
Iako bi ga ja, a vjerojatno i svi drugi, radije vidjeli opet kod nas
ma fantazije. nema šanse da se vrate kod nas
Pecelj- Broj postova : 2970
bio sam danas na Osijek Belupo! kolko su jadna ta dva kluba krenu mi suze na oči. kad se sjetim naše ekipe prošle godine i kolko smo bili bolji nego što su danas zadar, HD, osijek, belupo stvarno smo samo mogli ispasti nizom nesretnih okolnosti + licence + sinovčić
katastrofa!
nadam se da će nam se sve to vratiti u ovoj polusezoni i nadam se da kad jednom sad konačno uđemo u HNL (od iduće godine ispada samo zadnji) nema više nikad 2 lige!
mogao bi reći da ovo ljeto dolazi zadnja šansa za hrvatski nogomet i to iz tri razloga:
1) rijeka počinje raditi stadion - doboki problem infrastrukture razara hrvatski nogomet, jer nogomet nema šanse bez ljudi i gledatelja, a ne može biti gledatelja bez uvjeta, tj. da ti jednostavno strahuješ za zdravlje čim je mala kiša jer znaš da ćeš kisnuti 2h
2) liga 10 - liga deset je stvarno jaka i traži svoju potvrdu ovo ljeto, prva sezona bila je test i ona je sad već super uspješno prošla jer kad ju usporedite sa prijašnjim sezonama konačno imate natjecateljski zanimljiv nogomet, a nema više onog da dinamo dobije hajduka i da je sad sve gotovo jer idućih 7 kola igra protiv klubova koji ga ne mogu dobiti niti u snu
3) licence - NAJVAŽNIJA STVAR na kraju. ako i ne bude ništa od izbacivanja HD i Lokomotive sad u roku od 15 dana, nadam se da je ovo dobra poruka super čudnim ljudima u odjelu za licenciranje. također, koliko god meni jedna lokomotiva možda i bila simpatičnija od pol lige jednostavno nema smisla da ona nastupa u prvoj ligi. to ubija zadnju volju za dolaskom na tribine svima u zagrebu, a apsolutno svim kritičarima lokomotiva je broj 1 argument protiv MaxTvPrvelige!
Najproblematičniji:
- Osijek (nemaju za toplu vodu - nažalost doslovno) - za njih se iskreno nadam da će ispasti ove sezone jer će u suprotnom završiti ko varaždin. mislim da bi bilo pametno njima uskratiti financijsku licencu jer je micanje u drugu ligu dok se stvari tamo ne srede jedini način da klub ostane na životu bez seljenja u županijski rang
- Zadar (infrastrukutra) - ne znam tko je sve od vas vidio uvjete na stadionu na stanovima ali onaj tko njima potpiše licencu valjda prvo negdje ide na janjetinu, pa u restoranu dobije kuvertu, pa dođe na stadion pa tamo dobije kuvertu pa opet ode na još malo janjetine da dođe sebi i onda potpiše, jer to zdrava osoba nikad ne bi mogla staviti na papir
- Hrvatski Dragovoljac (financije + infrastruktura) - ovo preseravanje da je stadion dobar, ali samo za male utakmice dno je HNSa, ili imaš stadion il nemaš! osim toga mislim da je tu prije svega Banderas aktivirao mnoge svoje ljude u poreznoj kako bi HD mogao dobiti papire. sve u svemu kriminal kako god okreneš, šteta - nekad simpatičan klub
- Lokmotiva (Dinamo II) - trenutačno jedna od najjačih momčadi lige, preporučam svima da dođu na Maksimir pogledati Lokomotiva Hajduk dok još imaju kaj gledati! bez konkurencije uvijek najatraktivnije utakmice. no, zdrav razum zbilja govori da lokomotiva nema kaj raditi u prvoj ligi zajedno s dinamom
Zaključak koji bi izvukao iz ovog je da inker svakako ima mjesta u prvoj ligi, ali pod hitno moramo mjenjati neke stvari, moramo napraviti kamp (jer bez tog nema smisla niti natjecati se). realno nas je zima prošle godine izbacila iz lige, kad nismo imali gdje trenirati pa smo izgubili doma od zadra 0:1 po metar snijega i 2 metra blata.
ciljevi kluba bi trebali biti:
1) napraviti sve moguće i nemoguće da se izgradi kamp
2) imati otvorenu školu u kojoj prednost imaju najbolji i u kojoj nema mjesta pričanju o privilegijama ovih ili onih
3) pokušati egsistirati u prvoj ligi do tad (jer sad svi vidite ono o čem sam govorio, kako brzo klub padne u zaborav kad je u drugoj ligi)
4) preživjeti do nekih boljih vremena
katastrofa!
nadam se da će nam se sve to vratiti u ovoj polusezoni i nadam se da kad jednom sad konačno uđemo u HNL (od iduće godine ispada samo zadnji) nema više nikad 2 lige!
mogao bi reći da ovo ljeto dolazi zadnja šansa za hrvatski nogomet i to iz tri razloga:
1) rijeka počinje raditi stadion - doboki problem infrastrukture razara hrvatski nogomet, jer nogomet nema šanse bez ljudi i gledatelja, a ne može biti gledatelja bez uvjeta, tj. da ti jednostavno strahuješ za zdravlje čim je mala kiša jer znaš da ćeš kisnuti 2h
2) liga 10 - liga deset je stvarno jaka i traži svoju potvrdu ovo ljeto, prva sezona bila je test i ona je sad već super uspješno prošla jer kad ju usporedite sa prijašnjim sezonama konačno imate natjecateljski zanimljiv nogomet, a nema više onog da dinamo dobije hajduka i da je sad sve gotovo jer idućih 7 kola igra protiv klubova koji ga ne mogu dobiti niti u snu
3) licence - NAJVAŽNIJA STVAR na kraju. ako i ne bude ništa od izbacivanja HD i Lokomotive sad u roku od 15 dana, nadam se da je ovo dobra poruka super čudnim ljudima u odjelu za licenciranje. također, koliko god meni jedna lokomotiva možda i bila simpatičnija od pol lige jednostavno nema smisla da ona nastupa u prvoj ligi. to ubija zadnju volju za dolaskom na tribine svima u zagrebu, a apsolutno svim kritičarima lokomotiva je broj 1 argument protiv MaxTvPrvelige!
Najproblematičniji:
- Osijek (nemaju za toplu vodu - nažalost doslovno) - za njih se iskreno nadam da će ispasti ove sezone jer će u suprotnom završiti ko varaždin. mislim da bi bilo pametno njima uskratiti financijsku licencu jer je micanje u drugu ligu dok se stvari tamo ne srede jedini način da klub ostane na životu bez seljenja u županijski rang
- Zadar (infrastrukutra) - ne znam tko je sve od vas vidio uvjete na stadionu na stanovima ali onaj tko njima potpiše licencu valjda prvo negdje ide na janjetinu, pa u restoranu dobije kuvertu, pa dođe na stadion pa tamo dobije kuvertu pa opet ode na još malo janjetine da dođe sebi i onda potpiše, jer to zdrava osoba nikad ne bi mogla staviti na papir
- Hrvatski Dragovoljac (financije + infrastruktura) - ovo preseravanje da je stadion dobar, ali samo za male utakmice dno je HNSa, ili imaš stadion il nemaš! osim toga mislim da je tu prije svega Banderas aktivirao mnoge svoje ljude u poreznoj kako bi HD mogao dobiti papire. sve u svemu kriminal kako god okreneš, šteta - nekad simpatičan klub
- Lokmotiva (Dinamo II) - trenutačno jedna od najjačih momčadi lige, preporučam svima da dođu na Maksimir pogledati Lokomotiva Hajduk dok još imaju kaj gledati! bez konkurencije uvijek najatraktivnije utakmice. no, zdrav razum zbilja govori da lokomotiva nema kaj raditi u prvoj ligi zajedno s dinamom
Zaključak koji bi izvukao iz ovog je da inker svakako ima mjesta u prvoj ligi, ali pod hitno moramo mjenjati neke stvari, moramo napraviti kamp (jer bez tog nema smisla niti natjecati se). realno nas je zima prošle godine izbacila iz lige, kad nismo imali gdje trenirati pa smo izgubili doma od zadra 0:1 po metar snijega i 2 metra blata.
ciljevi kluba bi trebali biti:
1) napraviti sve moguće i nemoguće da se izgradi kamp
2) imati otvorenu školu u kojoj prednost imaju najbolji i u kojoj nema mjesta pričanju o privilegijama ovih ili onih
3) pokušati egsistirati u prvoj ligi do tad (jer sad svi vidite ono o čem sam govorio, kako brzo klub padne u zaborav kad je u drugoj ligi)
4) preživjeti do nekih boljih vremena
Pecelj- Broj postova : 2970
[You must be registered and logged in to see this link.]
Evo još jednog velikog igraca! Dobio porciju od Hajduka!
Ne znam sta su ti naši igraci ocekivali! Da nešto vrijede ne bi ispali iz prve HNL!
Oni nisu apsolutno nikakav rezultat napravili s Inkerom!
Evo još jednog velikog igraca! Dobio porciju od Hajduka!
Ne znam sta su ti naši igraci ocekivali! Da nešto vrijede ne bi ispali iz prve HNL!
Oni nisu apsolutno nikakav rezultat napravili s Inkerom!
inkerovac- Broj postova : 1511
Irfan Hadžić onaj napadač koji je došao prije godinu dana odigrao utakmicu dvije i ozlijedio se je u prvom nastupu za novi klub Zlate Moravice u Slovačkoj ušao u igru u 82. minuti a u 90. zabio gol.Takva je ista situacija bila sa Tomijem Jurićem.Zanimljivo.
Ma dobar je on
Gledao sam ga prijateljskima prije ozljede i u to vrijeme je bio baš igrač kakav nam je trebao
Gledao sam ga prijateljskima prije ozljede i u to vrijeme je bio baš igrač kakav nam je trebao
Orši 4 min + nadoknada kod kuće protiv Pescare. Na kraju Spezia izgubila 0:1, luzeri teški
Bodrušić dao dva gola za Hartberg.Divan je to grad ima lijep stadion i McDonalds.A put do njega traje 7 sati.
Orša jučer protiv Padove kod kuće upisao 15-ak minuta(75-90+) i asistenciju . Tekma je završila 2:2 i on je iako igrao tako malo proglašen jednim od najboljih igrača Spezie na toj utakmici
Orša igra od prve minute, ma toooooooooooo. Jos da sutra pobjedimo, nista mi vise ne treba
Stranica 5 / 11. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Similar topics
» (ne)prežaljeni igrači
» Reprezentacija (naša i naši igrači u drugim reprezentacijama)
» Novi igraci u Interu vasi favoriti
» Reprezentacija (naša i naši igrači u drugim reprezentacijama)
» Novi igraci u Interu vasi favoriti
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Svaštara
Stranica 5 / 11.