INTER vs Rijeka! Jesmo li dovoljno dobri za prvu ligu?
+3
zagorec92
Pecelj
inkerovac
7 posters
Stranica 1 / 4.
Stranica 1 / 4. • 1, 2, 3, 4
INTER vs Rijeka! Jesmo li dovoljno dobri za prvu ligu?
Nakon pobjeda Osijeka i Zagreba, boda Zadra protiv Dinama i poraza Rijeke sve se zna! Ili mi ili Rijeka! Napomena u slucaju istog broja bodova odluciti ce gol razlika jer smo u međusobnim utakmicama isti! Rijeka trenutno ima tri gola bolju gol razliku!
20.04.2012. Zagreb - : - Inter-Zaprešić
27.04.2012. Inter-Zaprešić - : - Hajduk
05.05.2012. Split - : - Inter-Zaprešić
12.05.2012. Inter-Zaprešić - : - Varaždin 3:0
21.04.2012. Rijeka - : - Dinamo
28.04.2012. Cibalia - : - Rijeka
05.05.2012. Rijeka - : - Slaven Belupo
12.05.2012. Karlovac - : - Rijeka
Po meni trebamo od sljedece tri utakmice dobiti dvije i to bi trebalo biti dovoljno! Zagreba u Kranjcevicevoj smo dosta puta znali pobjeđivati! Osijek je Hajduka dobio bez problema! Split nam ne leži, ali sigurno nisu Barcelona!
Idemo INKER nije još gotovo! Neka nam Lučko bude uzor da igramo do kraja i na kraju preživimo!
Da sam ja trener umro bi s ovim sustavom i sastavom! Nema više vremena eksperimentirati s formacijama i cekati da netko proigra? Šta imamo imamo i neka igraju!
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ne bi smjeli više dobiti ovakve golove s ubacajima iz suprotne polovice!
Kramarić ima solidni prekid i može zabiti važan gol!
Budimir neka više ne pada, nego da odnese i loptu i obrambenog u gol!
Šarić neka barem jednom sam onako povuče prođe i zabije!
Kada i ako povedemo nastaviti istom igrom kao i do tada!
S klupe ubacivati Blaževića i Jamesa! Neka trce 30 minuta i rade gore presing! Samo tako ce se dogoditi još Batarela!
20.04.2012. Zagreb - : - Inter-Zaprešić
27.04.2012. Inter-Zaprešić - : - Hajduk
05.05.2012. Split - : - Inter-Zaprešić
12.05.2012. Inter-Zaprešić - : - Varaždin 3:0
21.04.2012. Rijeka - : - Dinamo
28.04.2012. Cibalia - : - Rijeka
05.05.2012. Rijeka - : - Slaven Belupo
12.05.2012. Karlovac - : - Rijeka
Po meni trebamo od sljedece tri utakmice dobiti dvije i to bi trebalo biti dovoljno! Zagreba u Kranjcevicevoj smo dosta puta znali pobjeđivati! Osijek je Hajduka dobio bez problema! Split nam ne leži, ali sigurno nisu Barcelona!
Idemo INKER nije još gotovo! Neka nam Lučko bude uzor da igramo do kraja i na kraju preživimo!
Da sam ja trener umro bi s ovim sustavom i sastavom! Nema više vremena eksperimentirati s formacijama i cekati da netko proigra? Šta imamo imamo i neka igraju!
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ne bi smjeli više dobiti ovakve golove s ubacajima iz suprotne polovice!
Kramarić ima solidni prekid i može zabiti važan gol!
Budimir neka više ne pada, nego da odnese i loptu i obrambenog u gol!
Šarić neka barem jednom sam onako povuče prođe i zabije!
Kada i ako povedemo nastaviti istom igrom kao i do tada!
S klupe ubacivati Blaževića i Jamesa! Neka trce 30 minuta i rade gore presing! Samo tako ce se dogoditi još Batarela!
inkerovac- Broj postova : 1511
Re: INTER vs Rijeka! Jesmo li dovoljno dobri za prvu ligu?
Realno, nemamo mi tu šanse $$$
Pecelj- Broj postova : 2970
nama treba minimalno 2 boda iz sljedeće 3 utakmice + 3 boda protiv Varaždina = 37
Rijeka će izgubit u sljedeće 3 utakmice i pobijedit će Karlovca = 36
Rijeka će izgubit u sljedeće 3 utakmice i pobijedit će Karlovca = 36
zagorec92- Broj postova : 769
Ne želim se zamarati kalkulacijama jer mi se baš *ebe hoćemo ili nećemo ostati u prvoj ligi.Sve smo sami zajebali niko nam nije ništa uzeo i gotovo.Ako kojim slučajem budemo 11. a Rijeka 12. onda nitko ne ulazi iz druge lige.Ako ćemo mi biti 12. onda ispadamo 100%.U sličaju ispadanja možemo prodati Šarića ili nekog drugoga da nabavimo lovu.Zadržati većinu ovih igrača kojima nije sramota igrati drugu ligu.Dovesti 3 iskusna igrača po jednoga u svaku liniju i prošetati se drugom ligom.Sljedeće godine opet trojica ispadaju iz prve lige i po meni je jednostavnije biti prvi u drugoj ligi nego se čupati u prvoj.Opet ponavljam sve smo sami sjebali i ovo mora biti pouka za budućnost.
Mijau- Broj postova : 5105
Trebati ce više! Nece Rijeka sve tri utakmice izgubiti! Naš veliki „prijatelj“ Dinamo ti prvi nece pobijediti!
Ovo bi ponajprije trebao biti sport i nije se normalno predati cetiri kola prije kraja! Rijeka ima samo bod više i ništa lakše utakmice od nas! Samo treba htjeti, vjerovati i uciti na vlastitim greškama!
Do sada su igraci, uprava i Loncarevic mogli dosta nauciti!
Sve je još otvoreno i moguce! Pa mi smo kao treceligasi izbacili Cibaliju iz kupa! Izjednacili smo svjetskim i europskim prvacima Francuzima u međusobnoj utakmici! Zašto bi sad bilo tako ne moguce pobjediti Zagreba u Kranjcevicevoj!
Treba iskoristiti priliku koju imamo, a ne se unaprijed predati!
Kad na kraju skupimo najmanje bodova, onda cemo ispasti! Strašnog li scenarija! Pa mi smo bili u jednom trenutku zadnji u trecoj ligi! Ma ne mogu nam ništa, samo trebamo igrati, a ne samo gledati bodove i bojati se svake minute i protivnika!
Ovo bi ponajprije trebao biti sport i nije se normalno predati cetiri kola prije kraja! Rijeka ima samo bod više i ništa lakše utakmice od nas! Samo treba htjeti, vjerovati i uciti na vlastitim greškama!
Do sada su igraci, uprava i Loncarevic mogli dosta nauciti!
Sve je još otvoreno i moguce! Pa mi smo kao treceligasi izbacili Cibaliju iz kupa! Izjednacili smo svjetskim i europskim prvacima Francuzima u međusobnoj utakmici! Zašto bi sad bilo tako ne moguce pobjediti Zagreba u Kranjcevicevoj!
Treba iskoristiti priliku koju imamo, a ne se unaprijed predati!
Kad na kraju skupimo najmanje bodova, onda cemo ispasti! Strašnog li scenarija! Pa mi smo bili u jednom trenutku zadnji u trecoj ligi! Ma ne mogu nam ništa, samo trebamo igrati, a ne samo gledati bodove i bojati se svake minute i protivnika!
Kad gledaš kaj se dešava oko nas, nije tragedija kaj ćemo ispasti.... Bolje biti 2 HNL nego ići u županijsku jer su megalomanski ugovori potpisivani. Trenutno nemamo kvalitetu za prvu ligu, to je činjenica.
Mislim da ćemo se teško tako brzo vratiti u 1 HNL, a najviše mi je žao kaj prvoligaške sezone nismo iskoristili za igradnju pomoćnih terena kod srednje... za sve drugo ću lako
Mislim da ćemo se teško tako brzo vratiti u 1 HNL, a najviše mi je žao kaj prvoligaške sezone nismo iskoristili za igradnju pomoćnih terena kod srednje... za sve drugo ću lako
ja se i dalje nadam da cemo dobit svih 12 bodova do kraja
za zadnje kolo su me zeznuli, i necu moc gledat kraj sezone, pa razmisljam kako do splita
evo brezni upravo rekao da ovaj akcijski plan ne znaci bez navijaca, nego bez publike
e i to nebi bilo samo do kraja sezone nego do daljnjeg, BBB su vec pozvali gostujuce navijace na sjever
za zadnje kolo su me zeznuli, i necu moc gledat kraj sezone, pa razmisljam kako do splita
evo brezni upravo rekao da ovaj akcijski plan ne znaci bez navijaca, nego bez publike
e i to nebi bilo samo do kraja sezone nego do daljnjeg, BBB su vec pozvali gostujuce navijace na sjever
Nakon poraza u Splitu nogometaši Rijeke došli su u tešku situaciju te se trenutno nalaze na posljednjem mjestu koje osigurava ostanak u ligi i iduće sezone sa samo jednim bodom više od opasne zone.
Dolaskom Gabrielea Volpija na Kantridu riješeni su financijski problemi međutim situacija ne terenu je poprilično teška. Inter iz Zaprešića zaostaje samo jedan bod, ali do kraja sezone ima osigurana minimalno tri boda jer su trebali igrati protiv Varaždina.
Prvih 60 minuta smo odigrali dobro, a onda smo primili nesretan pogodak i sve je otišlo u krivom smjeru. Još uvijek je dosta bodova u igri i ja sam uvjeren da ćemo osigurati ostanak u ligi," izjavio je za Radio Rijeku predsjednik kluba Damir Mišković.
Najavio je i zanimljiv potez za koji se uprava odlučila: "U dogovoru s članovima stručnog stožera odlučili smo do kraja sezone odvesti momčad u karantenu gdje će oni biti izolirani od svega.
Pomalo nevjerojatno zvuči podatak da je posljednji pogodak iz igre Rijeka postigla u prosincu prošle godine: "Utakmica u Splitu je bila vrlo slična onoj u Puli samo što smo primili nesretan pogodak. Cijelu sezonu nas prati problem zabijanja pogotka, jednostavno nemamo pravoga strijelca," prokomentirao je sportski direktor Srećko Juričić.
Već u subotu u 17 sati Rijeka dočekuje aktualnog prvaka: "Nema veze što se oni zovu Dinamo mi igramo na Kantridi i jednostavno moramo ići na pobjedu," zaključio je Mišković
Stavljaj linkove, nemoj kopi pejstati članke....
Admin je napisao/la:
Već u subotu u 17 sati Rijeka dočekuje aktualnog prvaka: "Nema veze što se oni zovu Dinamo mi igramo na Kantridi i jednostavno moramo ići na pobjedu," zaključio je Mišković
Ovakav stav je pravi pristup, ako se želiš na terenu izboriti za ostanak, a ne kao mi!
Zaboravio sam da Zagreb danas još igra i kup! Kad mi igramo kup tijekom tjedna, nema šanse da dobijemo prvenstvenu zato jer smo preumorni! Zašto sad to mi ne bi iskoristili i pobjedili! Pa nije to tako nemoguce!
Javio se Ćiro iz Irana s onom našom HNL retorikom! Nema bolje od toga, na tome nam pociva cijeli nogomet! Da vidimo sta ima reci trener koji u prvih 15 minuta, utakmice zadnjeg kola, vec gubi 4:0!
Trener svih trenera o krizi na Kantridi
Miroslav Ćiro Blažević: Mladi igrači su adut, a ne uteg "Rijeke"
– Mislim da će se »Rijeka« spasiti jer to je u interesu hrvatskog nogometa! – poručuje Ćiro iz dalekoga Irana.
Obožavam to cuti! Interes hrvatskog nogometa!
Zasluženo ispadamo! Ne samo po rezultatima, nego i po igri! Možemo mi još do devet bodova koja bi bila dovoljna, ali mislim da smo do sada dokazali da nismo sposobni za tako nešto!
Bolje bi nam bilo da ispadnemo, nego da i sljedece sezone prolazimo ovako nešto! Tome i služi ispadanje! Tako da se sljedeci put ne ponavljaju iste greške!
Zadnjih 14 utakmica: 2 pobjede, 2 remija, 10 poraza! Sve kvalifikacijske utakmice s konkurentima smo izgubili! Jedino smo Osijeka pobjedili!
Inter-Zaprešić 0 : 3 Split
Varaždin 3 : 2 Inter-Zaprešić
Inter-Zaprešić 0 : 0 Dinamo
Lokomotiva 2 : 0 Inter-Zaprešić
Šibenik 2 : 0 Inter-Zaprešić
Inter-Zaprešić 0 : 1 Slaven Belupo
Zadar 2 : 1 Inter-Zaprešić
Inter-Zaprešić 4 : 0 Karlovac
Inter-Zaprešić 1 : 1 Cibalia
Rijeka 1 : 0 Inter-Zaprešić
Inter-Zaprešić 2 : 0 Osijek
Istra 1961 2 : 1 Inter-Zaprešić
Inter-Zaprešić 1 : 1 Lučko
Zagreb 2 : 1 Inter-Zaprešić
Loncarević je razocarao! Selekcija nije dobra , luta se s formacijama i igracima! Recimo Bosec nas je spasio od ispadanja iz lige 12, a sada nije mogao biti niti u sastavu momcadi koji je ispala iz lige 16!
Naravno nije on jedini odgovoran! Sve ti je jasno kada otvoriš službenu stranicu, a ono kao da je to stranica tvrtke koja se bavi iskljucivo transferima nogometaša!
Imamo dobru mladu bazu za drugu ligu koju treba zadržati i raditi s njima! Terene možes sagraditi i iz druge lige! Igrace možeš razvijati i prodaviti i iz nje! Naravno pod uvjetom da si dobro organiziran klub!
Bolje bi nam bilo da ispadnemo, nego da i sljedece sezone prolazimo ovako nešto! Tome i služi ispadanje! Tako da se sljedeci put ne ponavljaju iste greške!
Zadnjih 14 utakmica: 2 pobjede, 2 remija, 10 poraza! Sve kvalifikacijske utakmice s konkurentima smo izgubili! Jedino smo Osijeka pobjedili!
Inter-Zaprešić 0 : 3 Split
Varaždin 3 : 2 Inter-Zaprešić
Inter-Zaprešić 0 : 0 Dinamo
Lokomotiva 2 : 0 Inter-Zaprešić
Šibenik 2 : 0 Inter-Zaprešić
Inter-Zaprešić 0 : 1 Slaven Belupo
Zadar 2 : 1 Inter-Zaprešić
Inter-Zaprešić 4 : 0 Karlovac
Inter-Zaprešić 1 : 1 Cibalia
Rijeka 1 : 0 Inter-Zaprešić
Inter-Zaprešić 2 : 0 Osijek
Istra 1961 2 : 1 Inter-Zaprešić
Inter-Zaprešić 1 : 1 Lučko
Zagreb 2 : 1 Inter-Zaprešić
Loncarević je razocarao! Selekcija nije dobra , luta se s formacijama i igracima! Recimo Bosec nas je spasio od ispadanja iz lige 12, a sada nije mogao biti niti u sastavu momcadi koji je ispala iz lige 16!
Naravno nije on jedini odgovoran! Sve ti je jasno kada otvoriš službenu stranicu, a ono kao da je to stranica tvrtke koja se bavi iskljucivo transferima nogometaša!
Imamo dobru mladu bazu za drugu ligu koju treba zadržati i raditi s njima! Terene možes sagraditi i iz druge lige! Igrace možeš razvijati i prodaviti i iz nje! Naravno pod uvjetom da si dobro organiziran klub!
I sljedeće sezone igramo prvu ligu. Iliju danas mijenja Boro Perković ili Damir Mužek. Tereni bi trebali za godinu dana izgrađeni, ak bude sreće još će se neko priključiti u financiranju kluba( ko nedavno ulagači koji će terene raditi) nećemo morat na silu igrače prodavat. Nema nikakve neorganizacije ili lutanja u klubu, kockalo se s povjerenjem treneru i pogriješlio ni prvi ni zadnji kojim se to dogodilo. Žalosna su ona povezivanja s mamićem, nekima očito drugi kroje mišljenje, komentira se igra, stanje u i oko kluba, a ulazit u komentiranje nečeg o čemu se pojma nema.
Mirko13- Broj postova : 300
[You must be registered and logged in to see this link.]
....
"Imamo puno razloga zbog kojih želimo dobiti utakmicu na Kantridi. Prije svega jer želimo održati pozitivnu atmosferu uoči utakmica finala Kupa. Osim toga, mi smo Dinamo i želimo dobiti svih šest utakmica do kraja sezone. Gledao sam dvije njihove utakmice, protiv Lokomotive i Intera i mogu reći kako se radi o vrlo mladoj momčadi na kojoj je pritisak zbog stanja na tablici. Ta mladost nam može stvoriti dosta problema i očekujem pravu natjecateljsku utakmicu u kojoj me ništa osim pobjede ne interesira", rekao Čačić....
....
"Imamo puno razloga zbog kojih želimo dobiti utakmicu na Kantridi. Prije svega jer želimo održati pozitivnu atmosferu uoči utakmica finala Kupa. Osim toga, mi smo Dinamo i želimo dobiti svih šest utakmica do kraja sezone. Gledao sam dvije njihove utakmice, protiv Lokomotive i Intera i mogu reći kako se radi o vrlo mladoj momčadi na kojoj je pritisak zbog stanja na tablici. Ta mladost nam može stvoriti dosta problema i očekujem pravu natjecateljsku utakmicu u kojoj me ništa osim pobjede ne interesira", rekao Čačić....
Mirko13 je napisao/la:I sljedeće sezone igramo prvu ligu. Iliju danas mijenja Boro Perković ili Damir Mužek. Tereni bi trebali za godinu dana izgrađeni, ak bude sreće još će se neko priključiti u financiranju kluba( ko nedavno ulagači koji će terene raditi) nećemo morat na silu igrače prodavat. Nema nikakve neorganizacije ili lutanja u klubu, kockalo se s povjerenjem treneru i pogriješlio ni prvi ni zadnji kojim se to dogodilo. Žalosna su ona povezivanja s mamićem, nekima očito drugi kroje mišljenje, komentira se igra, stanje u i oko kluba, a ulazit u komentiranje nečeg o čemu se pojma nema.
Kad se gubi onda se i ljuti! To je ljudski!
Nitko iz kluba ove naše komentare ne treba negativno shvacati! Naravno da tu ima puno napisanih gluposti, ali nekad se nađe i nešto pametno!
Svi koji ovdje pišu ocito vole klub, kada za to odvajaju svoje vrijeme!
Tebi Mirko13 hvala na najnovijim vjestima oko kluba! Mislim da svi na forumu to cijene!
Mene je Ilija dosta razocarao i mislim da nije bila greška kluba sto mu se vjerovalo! On je dobar trener i trebalo mu se pustiti da dovrši svoj posao kad mu je vec ukazano povjerenje! Nažalost nije bilo rezultata!
Perković je meni bio dobar! Mužeka nisam imao priliku vidjeti na djelu! Mislim da je kratko trenirao Moslavinu ako se ne varam! Bitno je da klub ima plan i program! Naravno da se tu i tamo pogriješi, ali mora se uvijek dati sve od sebe da stvar bude dobra!
Prvu ligu na terenu nismo izborili i to je ono sta bi za klub trebalo biti najvaznije i nekakav pokazatelj trenutnog stanja stvari! Nije to tragedija! Dobro vođen klub može napredovati i iz druge lige! Iz druge lige se i Europa može izboriti! Pogledajte francuske trećeligaše sta rade!
Mirko13 je napisao/la:I sljedeće sezone igramo prvu ligu. Iliju danas mijenja Boro Perković ili Damir Mužek. Tereni bi trebali za godinu dana izgrađeni, ak bude sreće još će se neko priključiti u financiranju kluba( ko nedavno ulagači koji će terene raditi) nećemo morat na silu igrače prodavat. Nema nikakve neorganizacije ili lutanja u klubu, kockalo se s povjerenjem treneru i pogriješlio ni prvi ni zadnji kojim se to dogodilo. Žalosna su ona povezivanja s mamićem, nekima očito drugi kroje mišljenje, komentira se igra, stanje u i oko kluba, a ulazit u komentiranje nečeg o čemu se pojma nema.
Ajde bar jedna dobra vijest.Ilija odlazi.Svaka čast za stare zasluge ali ovo sad na proljeće i dio jeseni je bio katastrofalno.Perkovic je već bio trener na momente je bio dobar na momente se izgubio.Mužek je bio trener samostalan u Vrapču,Dragovoljcu i Vinogradaru možda je zaslužio prigodu.Raduje vijest da će se graditi pomoćni tereni to je dio koji nam nedostaje da postanemo pravi klub.Kaj se tiče Laljaka bez njega vjerojatno nebi bilo ni Inkera u prvoj ligi.Ali neki potezi njegovi mi nisu jasni.Kao što sam napisao nitko nam nije bio kriv za ovo ispadanje sve smo sami zakuhali.Ako ostanemo u ligi zbog licenci nismo ni prvi ni zadnji koji su se tako spasili(Zagreb i Istra).Upali smo u letargiju zadovoljavamo se samim opstankom u ligi a to nije dobro.Ambicije svakog kluba moraju biti da napravi rezultat a ne samo da se spasi.Jer nogomet se igra i u drugoj i trećoj ligi.
inkerovac je napisao/la:Mirko13 je napisao/la:I sljedeće sezone igramo prvu ligu. Iliju danas mijenja Boro Perković ili Damir Mužek. Tereni bi trebali za godinu dana izgrađeni, ak bude sreće još će se neko priključiti u financiranju kluba( ko nedavno ulagači koji će terene raditi) nećemo morat na silu igrače prodavat. Nema nikakve neorganizacije ili lutanja u klubu, kockalo se s povjerenjem treneru i pogriješlio ni prvi ni zadnji kojim se to dogodilo. Žalosna su ona povezivanja s mamićem, nekima očito drugi kroje mišljenje, komentira se igra, stanje u i oko kluba, a ulazit u komentiranje nečeg o čemu se pojma nema.
Nitko iz kluba ove naše komentare ne treba negativno shvacati! Naravno da tu ima puno napisanih gluposti, ali nekad se nađe i nešto pametno!
Tebi Mirko13 hvala na najnovijim vjestima oko kluba! Mislim da svi na forumu to cijene!
Mene je Ilija dosta razocarao i mislim da nije bila greška kluba sto mu se vjerovalo! On je dobar trener i trebalo mu se pustiti da dovrši svoj posao kad mu je vec ukazano povjerenje! Nažalost nije bilo rezultata!
Perković je meni bio dobar! Mužeka nisam imao priliku vidjeti na djelu! Mislim da je kratko trenirao Moslavinu ako se ne varam! Bitno je da klub ima plan i program! Naravno da se tu i tamo pogriješi, ali mora se uvijek dati sve od sebe da stvar bude dobra!
Prvu ligu na terenu nismo izborili i to je ono sta bi za klub trebalo biti najvaznije i nekakav pokazatelj trenutnog stanja stvari! Nije to tragedija! Dobro vođen klub može napredovati i iz druge lige! Iz druge lige se i Europa može izboriti! Pogledajte francuske trećeligaše sta rade!
Znam, al onakvi komentari da se naš klub ili pojedinci uvlače Mamiću u guzicu me iritiraju, čiste gluposti.
Šćrbec je izbačen iz momčadi zbog discipline. Ilija ga je izbacil, treba vidjet kaj će novi trener napravit.
Mirko13 je napisao/la:inkerovac je napisao/la:Mirko13 je napisao/la:I sljedeće sezone igramo prvu ligu. Iliju danas mijenja Boro Perković ili Damir Mužek. Tereni bi trebali za godinu dana izgrađeni, ak bude sreće još će se neko priključiti u financiranju kluba( ko nedavno ulagači koji će terene raditi) nećemo morat na silu igrače prodavat. Nema nikakve neorganizacije ili lutanja u klubu, kockalo se s povjerenjem treneru i pogriješlio ni prvi ni zadnji kojim se to dogodilo. Žalosna su ona povezivanja s mamićem, nekima očito drugi kroje mišljenje, komentira se igra, stanje u i oko kluba, a ulazit u komentiranje nečeg o čemu se pojma nema.
Znam, al onakvi komentari da se naš klub ili pojedinci uvlače Mamiću u guzicu me iritiraju, čiste gluposti.
Mene su isto iritirali ali kad bolje pogledaš ako se meni čini da je to tako a navijam za Inker možeš zamisliti kaj drugi ljudi misle.Pogledaj kaj se govori o Inkeru na drugim forumima kaj ljudi pišu o nama.
Mirko13 je napisao/la:Šćrbec je izbačen iz momčadi zbog discipline. Ilija ga je izbacil, treba vidjet kaj će novi trener napravit.
Kaj se toga tiče nisam upućen.Neznam jer se incident dogodio na treningu ili izvan treninga.To me podsjetilo na Kukeca i Šarića kad su dobili batina u Kalahariju.Kad bolje pogledate našu momčad to su sve klinci od 18 do 22 godine.Osim Gule,Jančetića,Todora i Skulića sada nema nikoga da im ako je potrebno lupi šamar ili ih primi za vrat da se malo spuste na zamlju.Roy Keane je nekoga zašamarao u Manchesteru jer mu je ovaj gurnuo loptu kroz noge.Treba se znati red i treba ga poštivati.To kaj su igrači face jer igraju u Inkeru i zadovoljavaju se time to govori o njima samima.Svi su većinom takvi u Hnl-u a ne samo kod nas.Njima je na pameti samo da završe trening pa da odu na kavu pa u kladionicu pa kod Njofre na kabap pa da idu van i bare droljice.Nitko od njih nije svjestan da je liga normalna i jaka da nebi ni prismrdili prvoligaškom klubu.Profesionalnost im je nikakva.
Znam kaj pišu i govore, al navijač inkera netreba vjerovat kaj govore frustrirani dalmatinci i ljudi željni teorija zavjere. Nadam se da će nekak maknut mamića pa da mi možemo na miru razvijat klub.
ma netreba padati u depresiju, možda nam lošije ide , ali sve je to prolazno
početak sezone nam je bio dobar, pokazali smo da možemo i mislim da bi sljedeće sezone mogli biti puno bolji
nismo tako često mijenjali trenere ,od svih klubova u hnl-u inter je stvarno dao svakom treneru priliku
lončarević je dobar trener no ponekad momčad padne u lošu formu i treba promjena
dok klub normalno funkcionira ja sam zadovoljan, biti će i boljih i lošijih sezona
no jedna stvar je jasna, teško ćemo napredovati bez ulagača, jer život od prodaje igrača je život na rubu i vrlo lako se možemo dovesti u probleme ukoliko ne ostvarujemo transfere kao do sada
početak sezone nam je bio dobar, pokazali smo da možemo i mislim da bi sljedeće sezone mogli biti puno bolji
nismo tako često mijenjali trenere ,od svih klubova u hnl-u inter je stvarno dao svakom treneru priliku
lončarević je dobar trener no ponekad momčad padne u lošu formu i treba promjena
dok klub normalno funkcionira ja sam zadovoljan, biti će i boljih i lošijih sezona
no jedna stvar je jasna, teško ćemo napredovati bez ulagača, jer život od prodaje igrača je život na rubu i vrlo lako se možemo dovesti u probleme ukoliko ne ostvarujemo transfere kao do sada
domi- Broj postova : 360
Mirko13 je napisao/la:Znam kaj pišu i govore, al navijač inkera netreba vjerovat kaj govore frustrirani dalmatinci i ljudi željni teorija zavjere. Nadam se da će nekak maknut mamića pa da mi možemo na miru razvijat klub.
Ma nek Mamić ostane nije to naš problem.Samo neka nas prestanu povezivati sa njime.I gotova priča.I još jedna stvar ako je Laljak predsjednik udruge prve lige i ako je jedan od glavnih ljudi u sudačkoj organizaciji iz Zaprešića nesmije se ni u ludilu dogoditi da nas suci jebu di god stignu.Ispadamo naivčine i seljačine.
Nakon Bračuna i njegove ostavke jer osjeća kao da "potkradaju Inter" zbog njega, na klupu je sjeo Borimir, tamo negdje oko kraja 10.mjeseca 2008. i izdržao do 4.mjeseca 2010., kad ga je nakon nekih 6 poraza u nizu, zamjenio Ilija koji je bio na klupi 2 godine i još malo, a sad eto izgleda opet Boro koji je prije nego je vodio Inker, bio trener Croatie sesvete i dao otkaz jer mu se uprava mješala u posao....
evo i za kraj podsjetnik na jedan njegov intervju
[You must be registered and logged in to see this link.] Delač i Čović više nisu tu, al Šarić, Oršić a i Bosec su još tu
evo i za kraj podsjetnik na jedan njegov intervju
[You must be registered and logged in to see this link.] Delač i Čović više nisu tu, al Šarić, Oršić a i Bosec su još tu
rijeka vodi iz penala 1:0 protiv dinama, vuče mi na prijelaz 1/2, osim ako više nismo dobri mamiću pa nas se želi riješit
Nadam se da ne bu PerkovićMirko13 je napisao/la:Iliju danas mijenja Boro Perković ili Damir Mužek
zagorec92- Broj postova : 769
Stranica 1 / 4. • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» 2. kolo Rijeka - INTER
» 31 kolo 1 HNL Rijeka-INTER
» 16. kolo Rijeka - INTER
» 7. kolo INTER - Rijeka
» 25.kolo INTER - Rijeka
» 31 kolo 1 HNL Rijeka-INTER
» 16. kolo Rijeka - INTER
» 7. kolo INTER - Rijeka
» 25.kolo INTER - Rijeka