DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum

Join the forum, it's quick and easy

DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum
DIVLJE SVINJE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Članci o Interu

+15
bećar
Mijau
inter100
ian39
Pecelj
Gefufna
StaJaZnam
djule
PERO1929
jimmytrast
inter 1929
zagorec92
domi
žuta boja ©
Mirko13
19 posters

Stranica 4 / 33. Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 18 ... 33  Next

Go down

Članci o Interu - Page 4 Empty Re: Članci o Interu

Postaj  zagorec92 ned 08 tra 2012, 23:10

Kaj je s INTERvju-om? Jel se planira kaj u dogledno vrijeme?
zagorec92
zagorec92

Broj postova : 769

[Vrh] Go down

Postaj  djule čet 17 svi 2012, 21:59

[You must be registered and logged in to see this link.]

djule

Broj postova : 308

[Vrh] Go down

Postaj  Mirko13 pon 23 srp 2012, 20:15

Mirko13

Broj postova : 300

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac uto 24 srp 2012, 10:35

Mirko13 je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]

Dva clanka i opet ista prica! Umjesto da uzivamo u lijepom rezultatu i dižemo rejting KLUBA mi se predstavljamo ovako!

Kada Inker napravi neki dobar rezultat samo se prica o Dinamu ili kako doticni igrac nece biti još dugo u Inkeru! Sada ja pitam gdje je tu Inker kao klub? Gdje ce, u ova dva clanka, nakon dobrog rezultata on privuci navijace?! Pa barem dok se prvenstvo igra mora se govoriti samo o klubu, njegovim rezultatima, njegovim igracima i momcadi!

Ovakvom retorikom klub nikada nece postati popularniji, niti imati više gledatelja! Ja razumijem da klub živi od prodaje igraca i da je to glavni i jedini izvor prihoda, ali on ne smije biti samo i iskljucivo preprodavac igraca! To onda nije klub nego menadžerska agencija! A menadžerske agencije koliko ja znam nemaju navijaca niti publike!

Koliko god mi je drago za Oršića (bravo na izjavi da ne bi želio nikad igrati protiv Inkera) i Budimira, toliko me apsolutno nije briga gdje ce oni nastaviti karijeru! Ja za njih navijam dok su u Inkeru i samo zato jer igraju za Inker. Tako razmišljaju svi navijaci svakog kluba, i naravno ako klub nije prvi i najvažniji, barem deklarativno, onda navijaca nece biti!

Nije grijeh biti mali, ali mora se iza kluba stajati i dok postiže rezultate iskoristiti to za privlacenje publike! Mora se na tome raditi jer inace ništa se pozitivno nece događati!

To su one situacije gdje marketing mora raditi svoj posao!

inkerovac

Broj postova : 1511

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau uto 24 srp 2012, 13:03

inkerovac je napisao/la:
Mirko13 je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]

Dva clanka i opet ista prica! Umjesto da uzivamo u lijepom rezultatu i dižemo rejting KLUBA mi se predstavljamo ovako!

Kada Inker napravi neki dobar rezultat samo se prica o Dinamu ili kako doticni igrac nece biti još dugo u Inkeru! Sada ja pitam gdje je tu Inker kao klub? Gdje ce, u ova dva clanka, nakon dobrog rezultata on privuci navijace?! Pa barem dok se prvenstvo igra mora se govoriti samo o klubu, njegovim rezultatima, njegovim igracima i momcadi!

Ovakvom retorikom klub nikada nece postati popularniji, niti imati više gledatelja! Ja razumijem da klub živi od prodaje igraca i da je to glavni i jedini izvor prihoda, ali on ne smije biti samo i iskljucivo preprodavac igraca! To onda nije klub nego menadžerska agencija! A menadžerske agencije koliko ja znam nemaju navijaca niti publike!

Koliko god mi je drago za Oršića (bravo na izjavi da ne bi želio nikad igrati protiv Inkera) i Budimira, toliko me apsolutno nije briga gdje ce oni nastaviti karijeru! Ja za njih navijam dok su u Inkeru i samo zato jer igraju za Inker. Tako razmišljaju svi navijaci svakog kluba, i naravno ako klub nije prvi i najvažniji, barem deklarativno, onda navijaca nece biti!

Nije grijeh biti mali, ali mora se iza kluba stajati i dok postiže rezultate iskoristiti to za privlacenje publike! Mora se na tome raditi jer inace ništa se pozitivno nece događati!

To su one situacije gdje marketing mora raditi svoj posao!

Meni su članci sasvim ok i jako mi se sviđa kaj je Oršić rekao.Dinamo se uopće ne spominje kao njihova buduća destinacija što je prije bio slučaj sa svakim našim igračem.Bitno je da je javnost upoznata da imamo dva dobra igrača i normalno je da žele u inozemstvo jer u Inkeru neće ništa zaraditi pa i svi igrači Dinama žele u inozemstvo.Neznam zakaj si tak negativno doživio ove članke.Po meni su možda i najbolji napisani o našim igračima u zadnje vrijeme.
Mijau
Mijau

Broj postova : 5105

[Vrh] Go down

Postaj  domi uto 24 srp 2012, 14:37

ma dobri su članci, ne sjećam se kada je ovako pisano o interu

domi

Broj postova : 360

[Vrh] Go down

Postaj  Admin uto 24 srp 2012, 15:35

Ma super su clanci kakvi su mogli ispast
Novinari uvijek sve izokrenu
A ovak smo ipak dobili izjavu naseg igraca koji se zeli oduziti svom klubu
A uostalom nije klub dao izjavu nego igraci

Admin
Admin

Broj postova : 2871

https://divlje-svinje.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac uto 24 srp 2012, 20:20

Malo ste me krivi shvatili, ali nema veze!
Prvo krivi je podatak da je Oršić svoje prve golove dao Lučkom! Onda kad je rekao da ne bi htio zabijati Inkeru, novinar je napisao našalio se Oršić, što bi onda valjda trebalo znaciti da bi htjeo zabijati! U Malešnici je Dinamo sve, također jedna briljantna izjava koja taman spada u ovaj clanak.
Vama se sviđa! Ne znam gdje ste vi tu nešto pozitivno vidjeli da piše o Inkeru, ali dobro.

inkerovac

[Vrh] Go down

Postaj  Admin uto 24 srp 2012, 21:39

inkerovac je napisao/la:Malo ste me krivi shvatili, ali nema veze!
Prvo krivi je podatak da je Oršić svoje prve golove dao Lučkom! Onda kad je rekao da ne bi htio zabijati Inkeru, novinar je napisao našalio se Oršić, što bi onda valjda trebalo znaciti da bi htjeo zabijati! U Malešnici je Dinamo sve, također jedna briljantna izjava koja taman spada u ovaj clanak.
Vama se sviđa! Ne znam gdje ste vi tu nešto pozitivno vidjeli da piše o Inkeru, ali dobro.

" - Drago mi je da sam se upisao u Interovu povijest. U klubu sam od 15. godine, želio bih im se odužiti. "
99% intervjua nema ovako nesto

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  PERO1929 sri 25 srp 2012, 10:57

Ma zašto se zamarate s tim kretenima koji NE RAZMIŠLJAJU o tom što pišu nego samo napišu neko sranje i boli ih kurac...
Zašto bi se mi uopče njima bavili kad nikad nisu ništa dobro o nama napisali....Treba ih jednostavno ignorirat

PERO1929

Broj postova : 173

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 sri 25 srp 2012, 11:39

ma članci uopće nisu tolko loši (al naravno može i bolje)...Oršić me oduševio svojom izjavom...znal sam da je dečko "zdrav" u glavi, a evo i potvrde da nije jedan od onih koji se naguze i čekaju Mamića kad se spomene Dinamo. Zanima me još jel ovo o Budimiru istina? Da postoji interes stranih klubova.
zagorec92
zagorec92

[Vrh] Go down

Postaj  PERO1929 sri 25 srp 2012, 12:12

Nisam ja reko da je loše nego da bi trebali pripazit šta pišu....Za budimira neznam, bumo vidli al bilo bi dobro prodat ga za parsto iljada..

PERO1929

Broj postova : 173

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 sri 25 srp 2012, 15:24

[You must be registered and logged in to see this link.] Smile
zagorec92
zagorec92

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sri 25 srp 2012, 15:38

zagorec92 je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.] Smile

Opa ovo me iznenadilo i to ugodno.Tak bi svako kolo neki igrač trebao pozvati navijače.
Mijau
Mijau

Broj postova : 5105

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac sri 25 srp 2012, 17:25

zagorec92 je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.] Smile

He,he!! Dobra fora, ne znam zašto, ali podsjeca me na Pervanove sinkronizacije!
Dobar potez kluba za najavu utakmice!

inkerovac

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 sri 25 srp 2012, 23:23

samo je problem kaj općenito malo ljudi uopće gleda Interov kanal na youtube-u...možda bi se malo povećal broj subscribera da se link sa nekom slikom logo-a youtubea ubaci na onu naslovnu stranu pored znaka "find us on facebook"

Zadnja promjena: zagorec92; sri 25 srp 2012, 23:23; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : ispravak pravopisnih greški, u šoku sam kak se Čačić spasil)
zagorec92
zagorec92

[Vrh] Go down

Postaj  Admin uto 04 ruj 2012, 18:46

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 uto 04 ruj 2012, 19:47

Iako sumnjam u njegove trenerske sposobnosti, čovjek je ipak realan i kaj je najvažnije, smiren. Zna da nema smisla plakat za prošlim utakmicama. Potpuno drugačiji, zdraviji mentalitet od onog hajdučkog "istupamo iz lige svaki mjesec jer nas suci kradu čim stanemo na teren".
zagorec92
zagorec92

[Vrh] Go down

Postaj  Admin uto 04 ruj 2012, 22:35

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  domi uto 04 ruj 2012, 23:30

ajde napokon malo promocije i za nas Very Happy

ipak inter je klub u kojem je dokazao da vrijedi nešto

domi

Broj postova : 360

[Vrh] Go down

Postaj  djule sub 08 ruj 2012, 00:10

djule

Broj postova : 308

[Vrh] Go down

Postaj  Admin pon 10 ruj 2012, 21:08

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Admin pon 24 ruj 2012, 00:15

Napadač Inter-Zaprešića Ante Budimir postigao je u golijadi svoje momčadi u Zadru tri pogotka i tako se kao prvi u ovom prvestvu upisao u listu trostrukih strijelaca na utakmici.

Prvi pogodak postigao je iz kaznenog udarca i doveo svoju momčad u početno vodstvo, a potom je u prvom poluvremenu bio još jednom strijelac za 0:2. Svoj treći pogodak upisao je pred kraj susreta za konačni rezultat utakmice i pobjedu Inter-Zaprešića od 5:1.

Zanimljivo je da su u zadnja dva prvenstva bila samo dva trostruka strijelca: u prvenstvu 2010./11. Ivan Krstanović, a u prošlogodišnjem natjecanju uspjelo je to samo Ivanu Santiniju.

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 pon 24 ruj 2012, 19:33

Ko nema facebook, nek se strpi dok Admin ne uploada slike na forum (pretpostavljam da bude).
zagorec92
zagorec92

[Vrh] Go down

Postaj  Admin pon 24 ruj 2012, 20:15

zagorec92 je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
Ko nema facebook, nek se strpi dok Admin ne uploada slike na forum (pretpostavljam da bude).
Odoh na nogomet uskoro pa budem sutra, vjerojatno kad se vratim iz Gorice, mozda uspijem i prije tekme prek moba isprebacivati

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 4 / 33. Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 18 ... 33  Next

[Vrh]

- Similar topics