HNS im je presudio: Gostujući navijači ne smiju na utakmice!
5 posters
Stranica 1 / 1.
HNS im je presudio: Gostujući navijači ne smiju na utakmice!
[You must be registered and logged in to see this link.]
s obzirom da imamo samo jednu domacu utakmicu do kraja sezone, pitanje je jel podržavate dolazak torcide na našu tribinu?
s obzirom da imamo samo jednu domacu utakmicu do kraja sezone, pitanje je jel podržavate dolazak torcide na našu tribinu?
Re: HNS im je presudio: Gostujući navijači ne smiju na utakmice!
Nema to veze sa ničime.Stvarno mi idu na živce sa ovom odlukom.Zgadio mi se je Laljak za sva vremena.Pokazao je da je Mamićev naguz.Nek se *ebe sa time.Uništio je naš klub jer je debil kakvog nema.Idem još pogledati Zagreb i onda Hajduk i to je to od prve lige.Odustajem od praćenja Inkera sve dok je Laljak u klubu.Ima u okolici nogometa i to ću ići pogledati.Inker sam prekrižio.Bojkotiram od kraja ove sezone.Boli me kurac za Torcidu,Boyse,Armadu,Kohortu i ostale navijače.Cijela liga je postala taoc sukoba Mamića i BBB-a i Hajduka i Dinama.Stvarno nemam više volje to gledati.Mislim da ću i ja kad bolje razmislim ići gledati samo djecu kaj igraju u žutom dresu jer ova smeća u seniorima ne želim više gledati.A Torcida neka dođe na našu tribinu tak i onak svi skoče kad Hajduk zabije.Ali više mi se *ebe za to.Izgubio sam volju za Hnl-om a to nisam nikad mogao zamisliti.
Mijau- Broj postova : 5105
Tek si sad to primijetil?Mijau je napisao/la:Pokazao je da je Mamićev naguz.
Pa zna se da je Laljak Mamićev potrčko već odavno.
U potpunosti se slažem. Pa ja tvrdim već godinama, otkad je počela Dinamova dominacija, da je Dinamo (Hajduk nakon financijskog kolapsa s ovim juniorima nije toliko jak kao nekad) u ovakvom izdanju RAK hrvatskog nogometa i da cijela liga gubi smisao. Slabljenje Dinama (pogotovo u financijskom smislu) i odlazak Mamićeve garde bi spasilo hrvatski nogomet. U europi ih tak tak guze, pa njegovim slabljenjem ne bi niš zgubili.Mijau je napisao/la:Cijela liga je postala taoc sukoba Mamića i BBB-a i Hajduka i Dinama
zagorec92- Broj postova : 769
Kaj vi mislite da je Laljak vesla sisao?! Pa zamislite da se prekine tekma u Rijeci zbog boysa, 3 0 i ode inker u niželigaše
Pecelj- Broj postova : 2970
Pecelj je napisao/la:Kaj vi mislite da je Laljak vesla sisao?! Pa zamislite da se prekine tekma u Rijeci zbog boysa, 3 0 i ode inker u niželigaše
Tak se moglo i protiv Hajduka prekinuti i nama 3 boda.Ovak će Rijeka dobiti Dinamo a mi izgubiti od Hajduka.Mi smo u kurcu kako god okreneš.
Ako Hajduku ne bude malog Radoševića i Andrića zbog ozljede onda ćemo ih pobjediti ko i osijek, jer je to kao da igraš protiv juniora + Neretljak i Vukušić.... Osijek je imao sreće kao nitko, u prvom startu se ozljedi Radošević, u drugom Andrić i gotova tekma....
Ja mislim da će Dinamo natrpati rijeku do vrha, imam takav filing
Ja mislim da će Dinamo natrpati rijeku do vrha, imam takav filing
Mene ova sitacija podsjeća na onu od prije nekoliko godina kada smo ispali.Samo su se te godine poštivale licence.Mi ko klub nemamo nikakvu zaštitu i nitko nas ne doživljava.Stvarno sam izgubio volju za Inkerom u prvoj ligi.Možda je bolje da ispadnemo.
Fućkaš ti klub koji nemre dobiti Zagreba
Teške gluposti! Kakve zabrane navijacima na utakmicu! Pa HNL i tako ima malo gledatelja, a oni još zabranjuju dolazak! Naravno to je dobra mjera ako imaš nerede na svakoj utakmici i velike probleme s navijacima, ali dvije baklje i nikakvo agresivno ponašanje navijaca sigurno ne zaslužuju ovakve mjere!
Ali sta ocekivati od HNS-a i Udruženja prve lige! Pa njima je glavni razlog svih problema ovih 20 godina format prve lige!
Oni se bave totalno nepotrebnim stvarima, a prikrivaju prave probleme kojima su i sami uzrok!
Ja sam od tih stvari vec odavno odustao i sada samo pratim teren i igru! Zanima me jedino igra! Gledam kao navijac Inkera kako igramo, imamo li plan i nacin kako igrati, da li je klub napravio sve sta je u njegovoj mogucnosti da bude najbolji sta može biti itd. Cak niti rezultat mi više nije toliko bitan!
Da se Laljak i ostali ljudi u klubovima bave iskljucivo tim pitanjima naš nogomet bi bio za jedno pet razina bolji! Imali bi predivnu ligu, s fenomenalnim nogometom!
Ali sta ocekivati od HNS-a i Udruženja prve lige! Pa njima je glavni razlog svih problema ovih 20 godina format prve lige!
Oni se bave totalno nepotrebnim stvarima, a prikrivaju prave probleme kojima su i sami uzrok!
Ja sam od tih stvari vec odavno odustao i sada samo pratim teren i igru! Zanima me jedino igra! Gledam kao navijac Inkera kako igramo, imamo li plan i nacin kako igrati, da li je klub napravio sve sta je u njegovoj mogucnosti da bude najbolji sta može biti itd. Cak niti rezultat mi više nije toliko bitan!
Da se Laljak i ostali ljudi u klubovima bave iskljucivo tim pitanjima naš nogomet bi bio za jedno pet razina bolji! Imali bi predivnu ligu, s fenomenalnim nogometom!
inkerovac- Broj postova : 1511
na HRT2 u "in media res" emisiji pricaju o regionalnoj ligi, s naglaskom na navijace
Similar topics
» NAVIJAČI PITANJE
» U kojoj kombinaciji dresa bi htjeli da naši igraju utakmice?
» Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače
» U kojoj kombinaciji dresa bi htjeli da naši igraju utakmice?
» Zanimljivi članci ne vezani uz naš klub i igrače
Stranica 1 / 1.