25. kolo NK Lokomotiva - NK INTER 28.03.2013. 17:00
+4
zagorec92
domi
Mijau
Admin
8 posters
Stranica 1 / 1.
25. kolo NK Lokomotiva - NK INTER 28.03.2013. 17:00
[You must be registered and logged in to see this link.]
Zadnja promjena: Admin; pet 29 oľu 2013, 11:22; ukupno mijenjano 1 put.
Re: 25. kolo NK Lokomotiva - NK INTER 28.03.2013. 17:00
Evo mene iz Maksimira.Izvukli smo bod ali mogli smo već u prvom poluvremenu uzeti sva tri.Odlično smo krenuli u prvoj minuti već imali šansu,poveli nakon još jednog fulanog zicera Budimira Oršić je zakucao loptu u mrežu.Nakon toga imali kontru 3 na 2 i to smo usrali Mlinar je trebao dati loptu Oršiću lijevo i on bi išao sam na golmana ali sjebao je i niš od toga.Nakon kaj smo primili glupi gol kakav samo mi možemo primiti igralo se ravnopravno.Nakon kaj smo mi preuzeli inicijativu i počeli igrati Šitum je probio Čelikovića gurnuo u peterac i Chago ju je nekak ugurao u gol.Fulala je Lokomotiva i čisti zicer za 3:1 i na kraju smo uspjeli izjednačiti.Sve u svemu bod svakome je realan rezultat.
Mijau- Broj postova : 5105
Opisi Lokomotivinih golova govore sve.Individualne pogreške su nas uništile.
Opisi Lokomotivinih golova govore sve.Individualne pogreške su nas uništile.
Kakvi su to članci po medijima, kao šok je da smo oduzeli lokomotivi 2 boda...
Imamo puno bolju momčad nego što bi pozicija rekla, trebali smo dobiti, no nažalost već neko vrijeme smo u krizi. Nadam se samo da će proći prije nego ispadnemo.
Imamo puno bolju momčad nego što bi pozicija rekla, trebali smo dobiti, no nažalost već neko vrijeme smo u krizi. Nadam se samo da će proći prije nego ispadnemo.
domi- Broj postova : 360
Još jedan mršavi bod, treba to sve zaboravit...idemo po 3 boda protiv jadnog Hajduka. Realno gledajući, ne zaslužuju 2. mjesto kao što ni mi ne zaslužujemo zadnje. Dat Oršiću da puca penale i dobro bumo prošli
Kaj se tiče ulaznica, jel će opet stavit 50 kn, a jedini ishod toga je da će doć manje gledatelja?
Kaj se tiče ulaznica, jel će opet stavit 50 kn, a jedini ishod toga je da će doć manje gledatelja?
zagorec92- Broj postova : 769
zagorec92 je napisao/la:Još jedan mršavi bod, treba to sve zaboravit...idemo po 3 boda protiv jadnog Hajduka. Realno gledajući, ne zaslužuju 2. mjesto kao što ni mi ne zaslužujemo zadnje. Dat Oršiću da puca penale i dobro bumo prošli
50 za Torcidu nek stave a za nas 30 kuna.Mislim ja imam godišnju i *ebe mi se za cijenu karti.
lokomotiva gazi sve pred sobom i onda im dođemo mi u maksimir i odigramo ravnopravno! po meni je lokomotiva odmah iza dinama po kvaliteti. e pa sad ako nas nitko nitko već dugo nije nadigrao, ako igramo ravnopravno sa rijekom, splitom, belupom - je li moguće da ćemo do kraja sezone imati ovakvu nesreću i ispasti iz lige? je li moguće da ovako kvalitetni budemo među zadnja tri?
Pecelj- Broj postova : 2970
Konačno...
Svaka čast svima koji ste napisali par zadnjih postova i za utakmice sa Splitom i sada nakon Lokomotive. Svi su bili opravdani i djelim vaše mišljenje.
Drago mi zbog svih nas što se u Zaprešiću opet igra nogomet. Protiv Splita i sada protiv Lokomotive.
Nije sramota napraviti pogrešku i primiti gol, pa i izgubiti utakmincu, sramota je izgubiti utakmicu bez igre.
Protiv lokomotive smo puno radili, a tko radi taj i griješi, znanje nogometa opet je s nama, nadam se samo da potraje... i da moja statistika glede dolaska novog trenera neće biti točna već puno puno pozitivnija.
Grozno je što promjene trenera u našim klubovima za sobom ipak donosi veliki rezultatski pomak, i kada je prisutna struka i kada ista izostane...kakav uspjeh bi tek ostvarili u Aresnalu da maknu onoga primitivca i senilnog starca i stave malo svježe stručne krvi.
Radujem se, nakon dugo vremena, dolasku na stadion u Zaprešić i navijanju zajedno sa svima vama za naš dragi klub.
Drago mi zbog svih nas što se u Zaprešiću opet igra nogomet. Protiv Splita i sada protiv Lokomotive.
Nije sramota napraviti pogrešku i primiti gol, pa i izgubiti utakmincu, sramota je izgubiti utakmicu bez igre.
Protiv lokomotive smo puno radili, a tko radi taj i griješi, znanje nogometa opet je s nama, nadam se samo da potraje... i da moja statistika glede dolaska novog trenera neće biti točna već puno puno pozitivnija.
Grozno je što promjene trenera u našim klubovima za sobom ipak donosi veliki rezultatski pomak, i kada je prisutna struka i kada ista izostane...kakav uspjeh bi tek ostvarili u Aresnalu da maknu onoga primitivca i senilnog starca i stave malo svježe stručne krvi.
Radujem se, nakon dugo vremena, dolasku na stadion u Zaprešić i navijanju zajedno sa svima vama za naš dragi klub.
tugavuga- Broj postova : 7
ne treba naglašavati split i lokomotivu
imali smo mi igru i prije, kad se samo sjetim kantride i poljuda na kraju jeseni dođe mi na plač!
problem je bio zadar i početak proljeća zbog blata i snijega. u takvim uvijetima niti juventus ne bi imao igru
imali smo mi igru i prije, kad se samo sjetim kantride i poljuda na kraju jeseni dođe mi na plač!
problem je bio zadar i početak proljeća zbog blata i snijega. u takvim uvijetima niti juventus ne bi imao igru
Opet bod, ali bolje i on nego da smo izgubili! Oršić postaje konstantan! Drži nas svojim golovima u igri! Moraju mu se i drugi igraci prikljuciti!
Što se tice igre slažem se s Peceljem! I pod Perkovićem smo igrali dobro, rekao bi odigrali neke fenomenalne utakmice, ali ih odigrali samo neriješeno ili izgubili! Niti sada ne pobjeđujemo, tako da se nije ništa promjenilo!
Imamo igrace s određenom kvalitetom, ali fali čvrstine, odlučnosti i velike želje za uspjehom Inkera, a ne samo pojedinacnog uspjeha igraca!
Sa svima možemo igrati i svugdje moramo tražiti bodove! Mislim da nas jedino takav pristup može spasiti!
Što se tice igre slažem se s Peceljem! I pod Perkovićem smo igrali dobro, rekao bi odigrali neke fenomenalne utakmice, ali ih odigrali samo neriješeno ili izgubili! Niti sada ne pobjeđujemo, tako da se nije ništa promjenilo!
Imamo igrace s određenom kvalitetom, ali fali čvrstine, odlučnosti i velike želje za uspjehom Inkera, a ne samo pojedinacnog uspjeha igraca!
Sa svima možemo igrati i svugdje moramo tražiti bodove! Mislim da nas jedino takav pristup može spasiti!
inkerovac- Broj postova : 1511
Aj sad protiv hajduka mislim da imamo šanse kolko god to ludo zvučalo. Samo ne dat Šariću da puca penal slučajno
Nadam se da će bit oko 2000 ljudi i pobjeda 1-0, valjda ne moram pisat ko će zabit gol
Nadam se da će bit oko 2000 ljudi i pobjeda 1-0, valjda ne moram pisat ko će zabit gol
StaJaZnam- Broj postova : 530
StaJaZnam je napisao/la:Aj sad protiv hajduka mislim da imamo šanse kolko god to ludo zvučalo. Samo ne dat Šariću da puca penal slučajno
89. minuta Šarić fula penal nakon prekršaja nad Filipovićem (umjesto Gorgieva:) pa u 94. Delač zabija s glavom i baca se preko ograde u zagrljaj 347 divljih svinja
Ja ni ne znam na koju su foru skupili 30 bodova. Školski su primjer razbijenog kluba u igračkom i financijskom smislu.Admin je napisao/la:Osijek nam je sve blizi
dobro je cibalija je izgubila to je split sreće imo, zadar pojeo govno a zagreb isto gubi 2-0 u 15. minuti mogla bi i tu petarda past
rezultati su nam se poklopili...zona opstanka je na 3 boda, tj. jedno kolo može preokrenuti stvari. Kad već nemremo pobijedit, najmanje kaj možemo napravit je to da se držimo u ovoj zoni, pa onda u međusobnim ogledima riješit pitanje opstanka ak će se tak razvit situacija, a najvjerojatnije oće
osijek trenutno najslabija momčad lige (nakon njih zadar koji će po meni sigurno biti zadnji) cibalia je nažalost sve bolje, ovaj mali koji je potpisao za dinamo je vrhunski. iduće kolo igraju bez aleksića i smoje, to je pol obrane... to je jedinica ko kuća na rijeku.
hajduk izgleda ranjiv. može se protiv njih, ali samo čvrstom čvrstom igrom. moraju u momčadi biti i milardović i pokrivač i polako. naprijed samo oršić ak treba. kad ih se stisne nemaju previše mogućnosti. najopasniji daleko avdija. njega se treba čuvati.
ak izvučemo 2 ili 3 boda protiv hajduka i dinama šanse nam debelo rastu, ali nakon toga moramo dobiti sve konkurente. najteže će biti protiv cibalije daleko.
hajduk izgleda ranjiv. može se protiv njih, ali samo čvrstom čvrstom igrom. moraju u momčadi biti i milardović i pokrivač i polako. naprijed samo oršić ak treba. kad ih se stisne nemaju previše mogućnosti. najopasniji daleko avdija. njega se treba čuvati.
ak izvučemo 2 ili 3 boda protiv hajduka i dinama šanse nam debelo rastu, ali nakon toga moramo dobiti sve konkurente. najteže će biti protiv cibalije daleko.
Nije bila petarda već su skoro usrali hajdukovci, ali dobro je ispalo. Baš mi je zato žao kaj nismo sad dobili lokomotivu jer nam je to bila odlična šansa da okrenemo stvari, a mogli smo... Sljedeće kolko ako izgubimo od hajduka a zadar ili cibalija slučajno pobjede bojim se da smo gotovi. Da je sad neko pobijedio od ove naše četvorke (osim nas mislim) to bi sad već bilo gotovo zato se ni nisam radovao bodu protiv lokosa
Od 4:50 počinje izvještaj sa Lokomotive.Nevjerovatno glupa dva gola smo primili.
Od 4:50 počinje izvještaj sa Lokomotive.Nevjerovatno glupa dva gola smo primili.
Prvi gol je čisti poklon Hercega, a ovaj drugi je plod niza loših obrambenih reakcija, od katastrofalne obrane na beku Lokomotive, pa do situacije da su se nama na gol liniji stvorila čak 3 lokosa u odnosu na jednog našeg igrača. Pitam se zašto jednom u 10 godina nemremo složiti poštenu obranu? Užas. Pa da i Budimir trpa uz Oršića, ja sam uvjeren da bi obrana primila barem toliko kolko bi njih dvoje utrpali (+ još jedan gol) pa bi opet bili tu di jesmo.Mijau je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
edit: I sretan Uskrs
svi hvalimo čelikovića jer je požrtvovan i živ igrač, ali pogledajte ovo, opet on kod drugog gola apsolutni krivac - ispao je prenaivno! užas
prvi gol isto katastrofa
prvi gol isto katastrofa
Similar topics
» 26.kolo Lokomotiva - INTER
» 2. kolo INTER - Lokomotiva 27.07.12 u 20:00h
» 24. kolo 1 HNL INTER - Lokomotiva
» 13. kolo Lokomotiva - INTER 26.10.2012. 16:00
» 22. kolo NK INTER - NK Zagreb 01.03.2013. 17:00
» 2. kolo INTER - Lokomotiva 27.07.12 u 20:00h
» 24. kolo 1 HNL INTER - Lokomotiva
» 13. kolo Lokomotiva - INTER 26.10.2012. 16:00