DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum

Join the forum, it's quick and easy

DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum
DIVLJE SVINJE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mirko13 vrati se!

+2
domi
Mijau
6 posters

Go down

Mirko13 vrati se! Empty Mirko13 vrati se!

Postaj  Mijau sri 29 svi 2013, 18:07

Molimo Mirka13 da se vrati i daje nam informacije jer bez njega smo u kurcu po tom pitanju.
Mijau
Mijau

Broj postova : 5105

[Vrh] Go down

Mirko13 vrati se! Empty Re: Mirko13 vrati se!

Postaj  domi sri 29 svi 2013, 21:54

lol!

Di si to sakrio temu? Very Happy

domi

Broj postova : 360

[Vrh] Go down

Postaj  StaJaZnam sri 29 svi 2013, 22:26

[You must be registered and logged in to see this link.]

Nebumo mi njega više vidli Sad

StaJaZnam

Broj postova : 530

[Vrh] Go down

Postaj  domi sri 29 svi 2013, 23:19

Ček, zašto je otišao? Nisam sasvim siguran da znam.

domi

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sri 29 svi 2013, 23:48

domi je napisao/la:Ček, zašto je otišao? Nisam sasvim siguran da znam.

Zato jer ga je jedan član foruma vrijeđao odnosno njegovog tatu i cijelu familiju.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  domi čet 30 svi 2013, 03:03

Ne bi se trebali vrijeđati. Može netko imati vlastito mišljenje, no postoji način na koji se može izraziti.

Trebali bi se takvi postovi pobrisati.

domi

[Vrh] Go down

Postaj  djule sub 01 lip 2013, 14:05

domi je napisao/la:Ne bi se trebali vrijeđati. Može netko imati vlastito mišljenje, no postoji način na koji se može izraziti.

pa dobro, ak svi velimo nekaj protiv laljka i da je privatizirao klub te od njega napravio praonicu novca jel to vrijeđanje?

a sad skuži ko je ko..

djule

Broj postova : 308

[Vrh] Go down

Postaj  domi sub 01 lip 2013, 18:49

djule je napisao/la:
domi je napisao/la:Ne bi se trebali vrijeđati. Može netko imati vlastito mišljenje, no postoji način na koji se može izraziti.

pa dobro, ak svi velimo nekaj protiv laljka i da je privatizirao klub te od njega napravio praonicu novca jel to vrijeđanje?

a sad skuži ko je ko..

To nije vrijeđanje. Zna se što je vrijeđanje, a što izražavanje mišljenja. Normalno u ovom tvojem izražavanju mišljenja fali pokoji argument pošto teške optužbe iznosiš.

domi

[Vrh] Go down

Postaj  djule sub 01 lip 2013, 19:12

domi je napisao/la:

To nije vrijeđanje. Zna se što je vrijeđanje, a što izražavanje mišljenja. Normalno u ovom tvojem izražavanju mišljenja fali pokoji argument pošto teške optužbe iznosiš.

sve piše u onom topicu "smisao inkera".

u klubu laljak već 20 i kusur godina gospodari, s njim smo završili u 3. ligi, promijenili ime, šmajhlali s dinamom, ima političku zaštitu, njegova uloga u hns-u, u klubu su isti uhljebi(među kojima i njegov sin mirko13, na temelju čeg?), nema odgovornosti, nema transparentnosti, nema perspektive, nema ničeg.

to kaj nema petlje mirko13 odgovoriti na neke činjenice, a nije bilo osobnog vrijeđanja jer protiv dečka i njegovog starog nitko nema niš osobno već svi gledaju kroz perspektivaju inkera.

djule

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sub 01 lip 2013, 19:58

djule je napisao/la:
domi je napisao/la:

u klubu laljak već 20 i kusur godina gospodari, s njim smo završili u 3. ligi, promijenili ime, šmajhlali s dinamom, ima političku zaštitu, njegova uloga u hns-u, u klubu su isti uhljebi(među kojima i njegov sin mirko13, na temelju čeg?), nema odgovornosti, nema transparentnosti, nema perspektive, nema ničeg.

to kaj nema petlje mirko13 odgovoriti na neke činjenice, a nije bilo osobnog vrijeđanja jer protiv dečka i njegovog starog nitko nema niš osobno već svi gledaju kroz perspektivaju inkera.

U trećoj ligi nismo završili sa Laljkom jer je on tih godina bio u Dinamu ili Ciboni.Njegovim povratkom i povratkom naših domaćih igrača koji su bili posvuda je krenuo povratak prema vrhu.I nebi reko da nema perspektive jer Laljak zna kaj radi.Samo kaj je sam klub nema jednog jedinog sponzora.Od Hidrocomerca i onog Kordića kaj je davao lovu smo bez ozbiljne financijske injekcije.A klub djeluje sređen prema vani i siguran sam da bi neki šeik prije uzeo nas nego Cibaliju.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sub 01 lip 2013, 20:05

djule je napisao/la:
domi je napisao/la:

A od kud tebi da je Mirko13 zaposlen u klubu? Nije dobio nikakve pare od kluba, usput da kazem tj napisem, ni ja, ni za forum ni za kolumnu

Admin
Admin

Broj postova : 2871

https://divlje-svinje.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sub 01 lip 2013, 20:09

Admin je napisao/la:
djule je napisao/la:
domi je napisao/la:

A od kud tebi da je Mirko13 zaposlen u klubu? Nije dobio nikakve pare od kluba, usput da kazem tj napisem, ni ja, ni za forum ni za kolumnu

Klub ima tri zaposlena kolko ja znam.Džanko,Bagina žena u računovodstvu i Jadranka koja se brine za dresove.Tak je bilo prije nekoliko godina.Sad su možda još zaposleni onaj u marketingu za paradajza sumnjam Very Happy A ti ne laži za kolumnu si dobio više nego Oršić i Budimir zajedno za ovu sezonu lol!
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  djule sub 01 lip 2013, 20:13

nije zaposlen, ok, al jel dobiva honorare?

a ti, kolko buš dobio za kolumnu? geek

djule

[Vrh] Go down

Postaj  domi sub 01 lip 2013, 21:42

djule je napisao/la:
domi je napisao/la:

Što se perspektive tiče , ja mislim da ima perspektive. Jedna stvar koju moraš uzet u obzir je ta da je HNL trenutno na dnu. Sagledavši druge klubove mi ne stojimo tako loše. Koliko klubova u 1. ligi je u lošijoj situaciji od intera? Promjenili ime. Nije to nekakav nadrealni potez. I u varteksu su promjenili ime , iako je ono postalo i ime kluba, a ne samo ime sponzora.

Zadnjih godina smo također povećali kredibilitet klubu. Prije nekoliko godina je situacija ličila katastrofalno. Više nemamo posuđene igrače, nego igramo sa svojima. Mislim da smo se istaknuli kao klub koji daje mladima priliku za igru , a i transfer u velike klubove. Dakle , nije baš da nema ničega.

domi

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sub 01 lip 2013, 22:51

djule je napisao/la:nije zaposlen, ok, al jel dobiva honorare?

a ti, kolko buš dobio za kolumnu? geek

Pa sam ti napisao da nije dobio nikakve pare Smile
Ja sam dobio za zimske radne akcije Smile
A pare za kolumnu cu dobit kad Oršu prodaju, al cekaju ponudu od bar 3 milje €
Jer se dijeli na 3 jednaka dijela, klub, Orša+agencija, i JA king
Pare cu ulozit kad Inter krene u preoblikovanje i pokupovat sve dionice i bit cu gori od maminja king king

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  djule sub 01 lip 2013, 23:11

kaj ne bi bilo više fer da prodaju njega i tebe u paketu.

ode on u neki klub u inozemstvo, pa ti tam počneš pisati kolumnu? jocolor

djule

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sub 01 lip 2013, 23:25

djule je napisao/la:kaj ne bi bilo više fer da prodaju njega i tebe u paketu.

ode on u neki klub u inozemstvo, pa ti tam počneš pisati kolumnu? jocolor

Eh ak ce ic tak onda dolaze u obzir real m, psg, mancity il monaco
Ovi kaj imaju para, ostali si ne mogu priustit takvu kupnju
king

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj ned 02 lip 2013, 00:19

Za početak mirko13 reci kaj s ovim licencama od Dragovoljca!! Lud sam od iščekivanja. pripreme moraju početi za dva tjedna ak ostajemo u HNLu!!

Smrdljivi Zadar, ak ostanemo u ligi, iduće sezone moramo ih dočekati dvaputa kao najveće razbojnike što i jesu. pripremiti show i igračima i treneru, a posebno Sinovčiću. da nisu kupili utakmicu ne bi sad ni pričali o tome! kako mi se gade
Pecelj
Pecelj

Broj postova : 2970

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned 02 lip 2013, 03:42

Pecelj je napisao/la:Za početak mirko13 reci kaj s ovim licencama od Dragovoljca!! Lud sam od iščekivanja. pripreme moraju početi za dva tjedna ak ostajemo u HNLu!!

Smrdljivi Zadar, ak ostanemo u ligi, iduće sezone moramo ih dočekati dvaputa kao najveće razbojnike što i jesu. pripremiti show i igračima i treneru, a posebno Sinovčiću. da nisu kupili utakmicu ne bi sad ni pričali o tome! kako mi se gade
evo ja ti kazem
U petak popodne su otvorili racun, pripremili papirologiju za hns, poslali im, i na papirima zgleda sve ok
A u pon oko podne, taj isti racun je u blokadi

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj ned 02 lip 2013, 15:51

pa mogu oni imati 10 računa, ali ak je dug tu onda je dug tu! Za licencu je bitno ili nemati dug, ili namorati tog kome si dužan da ti potpiše i ovjeri kod javnog bilježnika da ste dogovorili dinamiku isplaćivanja ili oprost duga. igrači i zaposlenici dragovoljca nisu dobili plaće sto godina, ali to im nije najveći problem kaj se licence tiče (iako je i to žalosno) nego je tu stvar što su oni dužni državi poreza. a kad si dužan poreza onda nema nikakvih potpisa ni ništa. dok nisi na nuli nema licence

a čekaj to o čem ti pričaš je već napravljeno, tj to je to o čem je govorio laljak ili je to njihova reakcija bila za laljakovu "tužbu"?

ak je to bilo za licencu, a HNS je najavio reviziju onda mislim da to mora pasti!

želim više od svega da to bude tako, a onda jedva čekam zadar! moraju požaliti što su ikad došli u zaprešić
Pecelj
Pecelj

Broj postova : 2970

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]