Novi igraci u Interu vasi favoriti
+2
Pecelj
dadam
6 posters
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Svaštara
Stranica 1 / 1.
Novi igraci u Interu vasi favoriti
Ilija Nestorovski-mislim da ce ovaj igrac biti jedan od najboljih igraca koje je Inter do sada imao
1. FC Slovácko , FK Viktoria Žižkov, Metalurg Skopje FK Pobeda
Bivsi u21 reprezentativac
Alen Maras -o njemu sve znamo jucer najbolji igrac utakmice u Solinu
Milan Halaska 1988 napadac Česka posuđen od kluba FC Zbrojovka Brno,pokazao dosta na pripremnim utakmicama trenutno ozljeden jedan od mojih favorita
Htio bih da svatko od nas da neko misljenje ili navede nekoga igraca
1. FC Slovácko , FK Viktoria Žižkov, Metalurg Skopje FK Pobeda
Bivsi u21 reprezentativac
Alen Maras -o njemu sve znamo jucer najbolji igrac utakmice u Solinu
Milan Halaska 1988 napadac Česka posuđen od kluba FC Zbrojovka Brno,pokazao dosta na pripremnim utakmicama trenutno ozljeden jedan od mojih favorita
Htio bih da svatko od nas da neko misljenje ili navede nekoga igraca
dadam- Broj postova : 5
Re: Novi igraci u Interu vasi favoriti
meni je trenutno najzanimljiviji Ćosić! igrao je za mlađe repke i nadam se da će se ove godine nametnuti tako da bude standardan iduće u prvoj ligi
nije novi, ali do sad je igrao na kapaljku
nije novi, ali do sad je igrao na kapaljku
Pecelj- Broj postova : 2970
Ja bum pričekal još par kola da ih par puta vidim uživo protiv ozbiljnijih protivnika...gledal sam pripremne, al nije to neko mjerilo...i Magić veli da ni on sam ne zna kolko je jaka momčad, što u prijevodu znači da još uvijek ne zna kaj točno može očekivati od svakog pojedinca na terenu (osim par golova iz slobodnjaka u režiji Marasa ), isto kao i ja. Vidjet ćemo, negdje na polovici 9. mjeseca dajem ocjene
zagorec92- Broj postova : 769
A najbolje, nije samo Maras dobar za slobodnjake
Do 10.kola cemo se nazabijat golova iz slobodnih pa ce protivnici izbjegavat radit prekrsaje u zoni a onda ce Milutinovic pucat dalekometne a Ilija zabijat nakon sto se usece s loptom u 16
Osim ovih spomenutih dosad, mislim da bi 'iznenađenja' mogli bit Borko i Cvrk, pa i Hanžek za drugi dio kad se skroz oporavi
Do 10.kola cemo se nazabijat golova iz slobodnih pa ce protivnici izbjegavat radit prekrsaje u zoni a onda ce Milutinovic pucat dalekometne a Ilija zabijat nakon sto se usece s loptom u 16
Osim ovih spomenutih dosad, mislim da bi 'iznenađenja' mogli bit Borko i Cvrk, pa i Hanžek za drugi dio kad se skroz oporavi
Nisam ni reko da je samo on za slobodnjake, al je uvjerljivo najbolji izvođač izravnih slobodnih udaraca u ekipiAdmin je napisao/la:A najbolje, nije samo Maras dobar za slobodnjake
Valjda te Maras sluša il tu čita, o njemu ovisi ova taktikaAdmin je napisao/la:Do 10.kola cemo se nazabijat golova iz slobodnih pa ce protivnici izbjegavat radit prekrsaje u zoni a onda ce Milutinovic pucat dalekometne a Ilija zabijat nakon sto se usece s loptom u 16
Nitko sretniji od mene ako prekide pretvorimo u gol šanse. Unazad nekoliko sezona smo bili prosječni na tom polju (Šarić i Mlinar), no igrač poput Marasa daje jednu novu dimenziju prekršajima pred šesnaestercem. Čovjek je za ovu gornju dvojicu ipak jednu stepenicu ispred po tom pitanju.
A i Bosec je bolji od njih kombinacija Bagarica i Mlinara, najbolje od oba
Jojoj opet me optimizam uhvatio
Poučeni iskustvima iz prve lige, ajmo rađe pričekat par kola prije nego pretvorimo Inker u zagorsku (ili prigorsku, za one koji tako pogrešno tvrde ) Barcelonu.Admin je napisao/la:A i Bosec je bolji od njih kombinacija Bagarica i Mlinara, najbolje od oba
Maras
Visak u Belupu kao prestar ono damej..... da se brko zajebo kao i jedan kod nas davnih dana
dadam- Broj postova : 5
Zanimljivo je to. Dovoljna je jedna pobjeda da ko trotter pričamo "u ovo vrijeme dogodine...". Valjda neće i sad poći po onoj okrutnoj raboti. Prvo nas napumpaju optimizmom da bi nas kasnije poslali u što veću depresiju.Admin je napisao/la:
domi- Broj postova : 360
Valjda nece
Ma nije to samo zbog naseg rezultata nego imam i dojave sa tekmi zagreba i pomorca i zakljucak je da nisu bolji od nas
Pitanje je samo dugopolje i sesvete, treba jos njih vidit al dotad, mi cemo bit sve bolji
Ma nije to samo zbog naseg rezultata nego imam i dojave sa tekmi zagreba i pomorca i zakljucak je da nisu bolji od nas
Pitanje je samo dugopolje i sesvete, treba jos njih vidit al dotad, mi cemo bit sve bolji
Medak i Rendić nisu mekušci zadnjih par godina su nam falili takvi igrači.Ovi naši bi udarili valjda nikad.Ovi deru ko ludi.
Mijau- Broj postova : 5105
Similar topics
» Reprezentacija (naša i naši igrači u drugim reprezentacijama)
» Bivši igrači
» Novi smajlići
» (ne)prežaljeni igrači
» Rajko Magić novi trener Inkera
» Bivši igrači
» Novi smajlići
» (ne)prežaljeni igrači
» Rajko Magić novi trener Inkera
DIVLJE SVINJE :: Razno :: Svaštara
Stranica 1 / 1.