4.kolo INTER - Sesvete
+2
Mijau
inkerovac
6 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: 4.kolo INTER - Sesvete
Ako pobijedimo Lučko, da smo pravi klub sljedeće kolo doma protiv Gorice bi bilo bar 2000 ljudi
al dobro to je već mlaćenje prazne slame
StaJaZnam- Broj postova : 530
Ma ak ovak nastavimo osvajamo drugu ligu, Cibalia ce padat iz tekme u tekmu.
inter100- Broj postova : 1594
to bi bilo lijepo ponovo vidjeti....i da bude 2000 za žute a ne kao kad je dinamo dolazio....StaJaZnam je napisao/la:Ako pobijedimo Lučko, da smo pravi klub sljedeće kolo doma protiv Gorice bi bilo bar 2000 ljudi
Vratio se NikoKintic na sportnet nemojte se sa njim upuštati u nikakve rasprave lik je poremećen.Rekao bi da mu je mali igrao u Inkeru pa su ga stereli i sad mu je Laljak kriv za sve u životu.
Mijau- Broj postova : 5105
dugopolje 0:0
dakle još nam samo cibalija bježi 3 boda, ali nastavimo li pobjeđivati neće ni ona dugo. Naime, oni imaju sad dva gostovanja - sisak i dugopolje, a mi igramo u lučkom i protiv gorice.
Treba okrenuti stvar u ova dva kola, jer ako bi mi kiksali u jednoj od ove dvije tekme, a oni ostali stopostotni to bi već bila neugodna prednost. (iako se svi slažemo da će oni lagano ali sigurno padati (njima je svako gostovanje 200+km, dok mi imamo 2 takva ukupno + pomorac) opet je psihološki moment ipak veliki faktor i ulazak u jesen s 6 ili više bodova prednosti mogao bi poremetiti stvari)
dakle još nam samo cibalija bježi 3 boda, ali nastavimo li pobjeđivati neće ni ona dugo. Naime, oni imaju sad dva gostovanja - sisak i dugopolje, a mi igramo u lučkom i protiv gorice.
Treba okrenuti stvar u ova dva kola, jer ako bi mi kiksali u jednoj od ove dvije tekme, a oni ostali stopostotni to bi već bila neugodna prednost. (iako se svi slažemo da će oni lagano ali sigurno padati (njima je svako gostovanje 200+km, dok mi imamo 2 takva ukupno + pomorac) opet je psihološki moment ipak veliki faktor i ulazak u jesen s 6 ili više bodova prednosti mogao bi poremetiti stvari)
Pecelj- Broj postova : 2970
Mijau je napisao/la:Vratio se NikoKintic na sportnet nemojte se sa njim upuštati u nikakve rasprave lik je poremećen.Rekao bi da mu je mali igrao u Inkeru pa su ga stereli i sad mu je Laljak kriv za sve u životu.
Ja sam mislio da je taj relativno normalan dok nisam pročitao onaj hvalospjev Mamiću kaj je napiso
uglavnom Lučko je pobijedilo Rudeš u gostima 4-1 što je začuđujuće, ali nam treba služit ko upozorenje da se ne smijemo tam zajebavat. Trebali bi bit bolji od njih, to su nam bitna tri boda, ak pobijedimo njih i Goricu možemo razgovarat o nekakvoj prvoj ligi
StaJaZnam- Broj postova : 530
Koliko sam gledao proslu sezonu, ta putovanja uopće nisu faktor, mi smo pušili od Gorice, Rudeša, Zagreba i takvih. Cibalia ih je pobjeđivala sve u gostima
inter100- Broj postova : 1594
Ma sa drugim ekipama se uopce ne treba zamarati! Mi moramo igrati i gledati da naša igra bude sve bolja!
Pocinje to liciti na nešto, ali daleko smo mi od idealnog! Obrana nam je dosta loša! Filipović propušta na sve strane!
Pokazali smo da možemo i da napredujemo, a to je najvažnije!
inkerovac- Broj postova : 1511
inter100 je napisao/la:Koliko sam gledao proslu sezonu, ta putovanja uopće nisu faktor, mi smo pušili od Gorice, Rudeša, Zagreba i takvih. Cibalia ih je pobjeđivala sve u gostima
Da jer smo mi imali kretena mužeka - ima to itekakav utjecaj posebno jer je cibalija ove godine u dubljoj rupi nego prošle. sjeti se njihovog drastičnog pada pred kraj koji nam je uopće omogućio da u ikakvoj kombinaciji budemo drugi
Pecelj- Broj postova : 2970
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Similar topics
» 30. kolo INTER - Sesvete
» 15.kolo 2 HNL Sesvete-Inker
» 6. kolo INTER - Rudeš
» 14. kolo INTER - Split
» 29. kolo Split - INTER
» 15.kolo 2 HNL Sesvete-Inker
» 6. kolo INTER - Rudeš
» 14. kolo INTER - Split
» 29. kolo Split - INTER