DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum

Join the forum, it's quick and easy

DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum
DIVLJE SVINJE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

7.kolo Bistra-Inker

+2
inkerovac
Mijau
6 posters

Stranica 2 / 2. Previous  1, 2

Go down

7.kolo Bistra-Inker - Page 2 Empty Re: 7.kolo Bistra-Inker

Postaj  inter100 ned 21 ruj 2014, 18:13

inkerovac je napisao/la:
Očajna utakmica, uz očajan rezultat! I onda Toplak kaže da je zadovoljan!

S ove dvije zadnje utakmice pokazali smo da nemamo šanse za prvo mjesto!
Od ove utakmice više necu otvoriti niti jednu temu da kraja sezone! Eto toliko me ova utakmica dojmila!

Inkerovac ti i moraš otvarat temu, Mijau je sad protiv Bistre i pokazalo se da nema sreće. Sljedeći put kad ti otvoris pobjeđujemo
inter100
inter100

Broj postova : 1594

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau ned 21 ruj 2014, 18:20

Evo me sa utakmice.Nisam zadovoljan bodom makar bi prije utakmice bio.Vidljivo je da smo bolji od njih i bez 4 ponajbolja igrača ali ponavlja se naša stara boljka nemožemo privesti utakmicu kraju.Nije nam dosuđen čisti penal kad je Demir dobio žuti točno tamo sam stajao i čuo pomoćnog suca kako se dere na slušalice penal i ide prema 16 metara a glavni daje žuti za simuliranje.Onaj promašaj nema smisla komentirati.Tu smo izgubili 3 boda.Bojao sam se da ga ne primimo i izgubimo na kraju.Zubak je bio dobar,borio se vraćao u obranu sigurno da će biti koristi od njega.Ovog Pejića neznam ko je doveo i koji ga je kurac stavio prije Dramca i Hanžeka.To ide Toplaku na dušu.Ovo je bio klasični Inker koji ima sve u svojim rukama i usere.Bistra je slabija od nas ničim nisu impresionirali i morali smo uzeti ovdje 3 boda.Sad ih moramo negdje nadoknaditi.Dobro je da smo i dalje u vrhu i ne gubimo utakmice.Sad ih imamo 6 u nizu da nismo izgubili a ja to ne pamtim da smo ikad imali.
Mijau
Mijau

Broj postova : 5105

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac ned 21 ruj 2014, 18:32

inter100 je napisao/la:
inkerovac je napisao/la:

Od ove utakmice više necu otvoriti niti jednu temu da kraja sezone! Eto toliko me ova utakmica dojmila!

Inkerovac ti i moraš otvarat temu, Mijau je sad protiv Bistre i pokazalo se da nema sreće. Sljedeći put kad ti otvoris pobjeđujemo

Nema šanse da više otvaram do kraja sezone! Pa Toplak je zadovoljan tako da niti ne moram otvarati temu! Samo neka tako nastavimo!
Kaže da protivnici u Bistri nece osvajati bodove! Cibalija ce im dati jedno 5 komada!

inkerovac

Broj postova : 1511

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau ned 21 ruj 2014, 18:38

inkerovac je napisao/la:
inter100 je napisao/la:
inkerovac je napisao/la:

Nema šanse da više otvaram do kraja sezone! Pa Toplak je zadovoljan tako da niti ne moram otvarati temu! Samo neka tako nastavimo!
Kaže da protivnici u Bistri nece osvajati bodove! Cibalija ce im dati jedno 5 komada!

Neće osvajati jer je seljački mentalitet tamo.Pazi bolesnika dođem pola sata sjednem se na tribinu i dolaze seljane i pokazu kartu i vele sjedim na njihovom mjestu.Nije mi se dalo raspravljat digo sam se i stajao uz ogradu.Njima je ovo utakmica života a nama samo jedna u nizu.Pisat ce sutra novine o veličanstvenom navijanju a više se sad navija na Inkeru prevedeno tišina je cjelu utakmicu i samo dreče na suca.Baš su seljani.Glavu gore nije još niš izgubljeno.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  StaJaZnam ned 21 ruj 2014, 23:36

Niš sad treba dobit u kupu onda protiv Slavena imamo šanse očajni su, ovaj kiks ćemo morat nadoknadit brzo

StaJaZnam

Broj postova : 530

[Vrh] Go down

Postaj  StaJaZnam sri 24 ruj 2014, 16:29

StaJaZnam je napisao/la:Niš sad treba dobit u kupu onda protiv Slavena imamo šanse očajni su, ovaj kiks ćemo morat nadoknadit brzo

a i ja budala isto svakakve gluposti očekujem

StaJaZnam

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sri 24 ruj 2014, 17:22

StaJaZnam je napisao/la:
StaJaZnam je napisao/la:Niš sad treba dobit u kupu onda protiv Slavena imamo šanse očajni su, ovaj kiks ćemo morat nadoknadit brzo

a i ja budala isto svakakve gluposti očekujem

Ovo danas je najpametniji potez kluba bilo.Otišli sa rezervnim sastavom odmorili prvotimce ja uzeo *eb* lovu na kojfu 4 i nekaj Very Happy i sad smo koncentrirani na prvenstvo.Ne zaboravite da smo prošle godine kihnuli u završnici jesenskog djela di smo imali utakmice svaka 3 dana zbog kupa.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  StaJaZnam sri 24 ruj 2014, 17:51

Ma, sumnjam ja da bu bilo kakve koristi od tog odmaranja, al dobro onda nek u subotu dobiju Segestu s barem dva razlike kad će bit tak odmorni i spremni

StaJaZnam

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sri 24 ruj 2014, 17:53

StaJaZnam je napisao/la:Ma, sumnjam ja da bu bilo kakve koristi od tog odmaranja, al dobro onda nek u subotu dobiju Segestu s barem dva razlike kad će bit tak odmorni i spremni

Pogle sastav koji je igrao [You must be registered and logged in to see this link.]
Dobijamo Segestu bez problema ne brini.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac sri 24 ruj 2014, 19:02

Tko je igrao!?

Najnovija "pojačanja" Konyit, Pejić(koji se vec protiv Bistre iskazao),Zubak, Kapović, Čović!
Standardni Mazalović, Čeliković koji nam je toliko falio za Bistru da nismo mogli niti jednu poštenu akciju odigrati, Blažević! Miletić koji je vec par tekmi u prvoj, Grabovac koji je na početku prvenstva bio prva i koji je po meni duplo bolji od Lee-a, internacionalac Demir koji se mota po prvoj!
Falili su samo Nestorovski koji ce vrlo brzo faliti cijelo vrijeme i Bagarić! Cak ni tu nije mogao igrati Šlogar, a Dramca i Hanžeka je prve zamjenio!
To da je naš trojac igrao cijelo vrijeme, da je branio Posavec, da je igrao Radić, Gorgiev, Stojanovski itd. onda bi to mogao prihvatiti!

A čuvamo igrače za šta! Za utakmicu protiv Cibalije za jedno 10 sezona kada cemo je jednom možda uspjeti pobjediti!
Ja sam mislio da smo čuvali igrace za Novigrad, jer je tako to protiv Bistre izgledalo!

Ne sumnjam da je Toplak zadovoljan kao i Mijau jer Novigradu su igrali Tatar, D. i E.Valenta! Da im oni nisu igrali sigurno bi dobili!
Jedino šta vidim je da su odmarali najboljeg strijelca Ugrinu! Ne možemo ih ni takve pobjediti! Znaju oni da je lakše pobjediti Inkera nego Opatiju!

Sramota!
I ako ste primjetili sve smo lošiji i lošiji cim su stigli Zubak, Konyt i kompanija, te kad su počeli igrati!

Još par kola odmarati i onda protiv Cibalije izgubiti! To je plan! A Nestorovskog odmarati do polusezone kada ce otici! Tako da bude svijež kod novog poslodavca!

inkerovac

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sri 24 ruj 2014, 19:19

Pa sa ovakvom momčadi smo bilo osuđeni na poraz.Ti igrači koji su igrali zajedno valjda ne igraju na treningu a taj Novigrad je solidna momčad.Kaj bi dobili da smo prošli?Baš ništa.Još jednu utakmicu koju bi igrali ko zna gdje i potrošli lovu.Kup nećemo osvojiti to je jasno.U ligi možemo pobjeđivati dok nam niko ne fali čim fale igrači vidjelo se protiv Gorice i Bistre teško možemo dobiti nekoga.Kad smo full nemože nam niko ništa.Zato ih treba čuvati kad god se može.Ovo nije nikakva sramota izgubili smo od bolje momčadi.Mene bi više pogodilo da smo otišli u punom sastavu prošli pa izgubili od Segeste.Ovo mi je sasvim svejedno.Poraz koji ništa ne znači.Samo smo skinuli jednu brigu sa vrata.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac sri 24 ruj 2014, 19:27

Mijau je napisao/la:Pa sa ovakvom momčadi smo bilo osuđeni na poraz.Ti igrači koji su igrali zajedno valjda ne igraju na treningu a taj Novigrad je solidna momčad.Kaj bi dobili da smo prošli?Baš ništa.Još jednu utakmicu koju bi igrali ko zna gdje i potrošli lovu.Kup nećemo osvojiti to je jasno.U ligi možemo pobjeđivati dok nam niko ne fali čim fale igrači vidjelo se protiv Gorice i Bistre teško možemo dobiti nekoga.Kad smo full nemože nam niko ništa.Zato ih treba čuvati kad god se može.Ovo nije nikakva sramota izgubili smo od bolje momčadi.Mene bi više pogodilo da smo otišli u punom sastavu prošli pa izgubili od Segeste.Ovo mi je sasvim svejedno.Poraz koji ništa ne znači.Samo smo skinuli jednu brigu sa vrata.

Uopce se ne slažem!

Ako ti odigraš utakmicu na razini cetvrte lige protiv Bistre, koga ti imaš odmarati za Novigrad!
Izgubili smo od bolje momčadi!  Pa kaj smo mi Trnje, Dubrava, o cemu pricamo! I mi hočemo u prvu ligu!?

Necemo igrati kup! Onda neka to kažu na početku, pa neka nas onda niti ne stavljaju! Jedna briga manje!
Druga briga manje je ugasiti klub pa necemo morati ni prvenstvene igrati! Sve probleme smo riješili!

Zadnja promjena: inkerovac; sri 24 ruj 2014, 19:35; ukupno mijenjano 1 put.

inkerovac

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac sri 24 ruj 2014, 19:32

Cibalija je naravno prošla Bistru! Evo Toplakovog teškog gostovanja!
Kako oni ne moraju odmarati igrace ili ako su im igrali drugi oni ipak uspiju pobjediti! I to na teškom gostovanju, rekao bi gotovo nemogučem!

Da, ali oni su bolja ekipa! Mi se moramo uspoređivati s Dugim Selom i Trešnjevkom! Tu i tamo uspijemo pobjediti trečeligaša!

inkerovac

[Vrh] Go down

Postaj  StaJaZnam sri 24 ruj 2014, 19:38

isto tak je man united otišel kod mk donsa prije par tjedana pa sad imaju isto jednu brigu manje, mislim možda nisam našo prave klubove za uspoređivat ali u principu ista stvar - sam kaj je njih bar bila sramota a nas bi trebala bolit ona stvar

pa dobro veli inkerovac ak ćemo tak razmišljat, jedna briga manje, onda nek ugase klub pa dvije brige manje, i kakvi su to onda sportaši makar bili rezerve koji su zadovoljni porazom, pa ja mislim da nisu zadovoljni al ne znam zakaj bi mi trebali bit

StaJaZnam

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac sri 24 ruj 2014, 19:42

StaJaZnam je napisao/la:isto tak je man united otišel kod mk donsa prije par tjedana pa sad imaju isto jednu brigu manje, mislim možda nisam našo prave klubove za uspoređivat ali u principu ista stvar - sam kaj je njih bar bila sramota a nas bi trebala bolit ona stvar

pa dobro veli inkerovac ak ćemo tak razmišljat, jedna briga manje, onda nek ugase klub pa dvije brige manje, i kakvi su to onda sportaši makar bili rezerve koji su zadovoljni porazom, pa ja mislim da nisu zadovoljni al ne znam zakaj bi mi trebali bit

Protiv Donsa su se čuvali za Leicester! To čuvanje rade samo ekipe koje nigdje ne mogu pobjediti! Prava istina je da nevaljaju!

Ali njih barem boli kada izgube! Naši su sretni!

Zadnja promjena: inkerovac; sri 24 ruj 2014, 19:44; ukupno mijenjano 1 put.

inkerovac

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sri 24 ruj 2014, 19:44

inkerovac je napisao/la:
Cibalija je naravno prošla Bistru! Evo Toplakovog teškog gostovanja!
Kako oni ne moraju odmarati igrace ili ako su im igrali drugi oni ipak uspiju pobjediti! I to na teškom gostovanju, rekao bi gotovo nemogučem!

Da, ali oni su bolja ekipa! Mi se moramo uspoređivati s Dugim Selom i Trešnjevkom! Tu i tamo uspijemo pobjediti trečeligaša!

Super Cibalija prošla Bistru koja se ispuhala protiv nas i izgubila dva najbolja igrača za cijelu sezonu.I igraju u petak sa HD-om i to im je bitnije 100 puta od *eb* kupa.Evo pošteno se osramotio Zagreb protiv Opatije.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau čet 25 ruj 2014, 16:01

[You must be registered and logged in to see this link.]

Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sri 01 lis 2014, 16:02

[You must be registered and logged in to see this link.]
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sri 01 lis 2014, 20:59

onaj samateh kaj je igrao u lokomotivi se smuca po zagrebu i traži angažman
Pecelj
Pecelj

Broj postova : 2970

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac čet 02 lis 2014, 19:58

Pecelj je napisao/la:onaj samateh kaj je igrao u lokomotivi se smuca po zagrebu i traži angažman

Taj je bio solidan u Lokomotivi! Desni bek i stoper, baš kaj nam treba!

inkerovac

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj pet 03 lis 2014, 11:03

Da,

dok je bio spreman nije bilo igrača u lokomotivi koji je bio tako fizički moćan. ima moć ponavljanja, a krakat je tak da s 2 koraka pretrči ko Blažević s 30
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pet 03 lis 2014, 13:36

Mesar najobičniji.Taj da je igrao za neki drugi klub a ne za Lokose bio bi isključen svaku utakmicu u 5. minuti.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj pet 03 lis 2014, 16:53

to se traži
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down