9.kolo 2 HNL Cibalia-Inter
+3
inkerovac
Pecelj
inter100
7 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
9.kolo 2 HNL Cibalia-Inter
Jel se to meni čini ili forum par dana nije radio?
I otvaram ovu temu, jer ipak Cibalia je moj voljeni klub pa osjećam potrebu da otvorim
0:5(Nestorovski 3, Blažević, Demir)
I otvaram ovu temu, jer ipak Cibalia je moj voljeni klub pa osjećam potrebu da otvorim
0:5(Nestorovski 3, Blažević, Demir)
inter100- Broj postova : 1594
Re: 9.kolo 2 HNL Cibalia-Inter
Bog te blagoslovio vinkovački sine
Pecelj- Broj postova : 2970
Nisam optimist!
Nada uvijek postoji, ali morati cemo igrati puno kvalitetnije nego smo to radili u zadnjih par nastupa ove sezone i zadnjih par nastupa protiv Cibalije!
Možda je bolje da čuvamo igrače i namjerno izgubimo, tako da se bez veze ne potrošimo za sljedece kolo, jer tko zna kakav nas Pomorac očekuje!
Nada uvijek postoji, ali morati cemo igrati puno kvalitetnije nego smo to radili u zadnjih par nastupa ove sezone i zadnjih par nastupa protiv Cibalije!
Možda je bolje da čuvamo igrače i namjerno izgubimo, tako da se bez veze ne potrošimo za sljedece kolo, jer tko zna kakav nas Pomorac očekuje!
inkerovac- Broj postova : 1511
Cibalija nas se boji to sam siguran.Pitanje je jel sa razlogom.Sutra smo u najjačem sastavu.Očekujem da ne izgubimo i zadržimo se u vrhu.Mazalović nek dobije treći žuti i očisti se protiv Pomorca.Dva žuta imaju i Aceski i Blažević naši fantazisti.Tu bi ja igrao sa onom postavom iz Novigrada jer nas nakon te utakmice čekaju tri teška gostovanja Rudeš,Dugopolje,Dragovoljac.
Mijau- Broj postova : 5105
Jajalo izbačen iz momčadi.Ostajemo na Čoviću,Posavcu i Rihtaru.
Ne razumijem zasto je Jajalo izbačen, dobar je bio
Ajmooo sutraaa, tekma u 16:00, moram se psihicki pripremit
Ajmooo sutraaa, tekma u 16:00, moram se psihicki pripremit
pa baš zato je izbačen. bi je dobar i taman kad je ušao u formu bacili su ga van. on se nadurio a laljaka boli k., sigurno frajer ne misli dvojicu plaćati prek 1600kn
po meni su isti vratari sam je čović osjetno viši i tu je njegova prednost, tako da je to ok odluka.
naravno, i čovara je dijete kluba, a to meni ipak nekaj znači
po meni su isti vratari sam je čović osjetno viši i tu je njegova prednost, tako da je to ok odluka.
naravno, i čovara je dijete kluba, a to meni ipak nekaj znači
Jajalo je branio sve bolje i bolje! Čović je dobar i njega bi sigurno doveo prije Jajala! A da Jajalo nije zaslužio da ga se zamjeni na golu, to sigurno nije!
Gorica - Sesvete 1 : 1! Opet imamo šansu da s pobjedom izbijemo na prvo mjesto! To nam je vec druga prilika! Prvu smo imali protiv Gorice doma i nismo je iskoristili!
Očito za prvo mjesto MORAŠ pobjediti konkuretna u međusobnoj utakmici! To je test koji pokazuje dali si vrijedan nekakve prve lige!
Opet cemo vidjeti jesmo li dovoljno dobri za tako nešto! Do sada smo redovito pokazivali da nismo!
Gorica - Sesvete 1 : 1! Opet imamo šansu da s pobjedom izbijemo na prvo mjesto! To nam je vec druga prilika! Prvu smo imali protiv Gorice doma i nismo je iskoristili!
Očito za prvo mjesto MORAŠ pobjediti konkuretna u međusobnoj utakmici! To je test koji pokazuje dali si vrijedan nekakve prve lige!
Opet cemo vidjeti jesmo li dovoljno dobri za tako nešto! Do sada smo redovito pokazivali da nismo!
Ma Jajalo je poceo branit bolje cim je Covic odradio prvi trening
da je obrnuto bilo bi mi zao, ovak nije toliko, ipak je Covic naš
Admin je napisao/la:Ma Jajalo je poceo branit bolje cim je Covic odradio prvi trening
Naravno! Uvijek bi forsirao naše bivše juniore! Ali i kada je situacija obrnuta računao bi da i oni izaberu Inker, a ne nekog drugog!
Mislim da takav odnos treba prevladavati!
U ovom slučaju mi je nejasno zašto Čović nije došao odmah na početku sezone, tada se Jajala uopce ne bi ni dovodilo!
Isto tako doveo bi Rašića prije Zubaka, Kapovića, Konyta, Aceskog itd.
U petoj minuti smo trebali gubiti 2:0 ali imamo sreće pa su Čelik i Ilija iz penala zabili za naše vodstvo.
3:0 prvi smo nakon valjda godinu dana.Inter100 je najsretniji čovjek na svijetu valjda.Čekamo ga sa dojmovima.
Toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, najsretniji sam čovjek na svijetu
Koja tekma!!!!!!!!!!!!
Cibalia je bila preloša, ne mogu uci u prvu ligu nikako. Jest da su imali odma na početku prilike(stativu uostalom) ali od 5.minute utakmice mi smo preuzeli 100%-tnu inicijativu. Zaslužena naša pobjeda. Čelik i 2 puta Ilija. Treći gol je bila akcija mali Ajax
Koja tekma!!!!!!!!!!!!
Cibalia je bila preloša, ne mogu uci u prvu ligu nikako. Jest da su imali odma na početku prilike(stativu uostalom) ali od 5.minute utakmice mi smo preuzeli 100%-tnu inicijativu. Zaslužena naša pobjeda. Čelik i 2 puta Ilija. Treći gol je bila akcija mali Ajax
Jel dobio Mazalović žuti?
Mijau je napisao/la:Jel dobio Mazalović žuti?
Je, i Ilija je dobio, al zbog svađe ja mislim
Tko bi rekao! Pobjedili Cibaliju! Iskupili se za Bistru i Novigrad!
Ocito smo imali malo srece na početku, ali veseli da smo vodstvo znali zadržati i još je povecali iz kontre!
Konačno smo prvi!
Ocito smo imali malo srece na početku, ali veseli da smo vodstvo znali zadržati i još je povecali iz kontre!
Konačno smo prvi!
Zadnja promjena: inkerovac; sub 04 lis 2014, 18:54; ukupno mijenjano 2 put/a.
inter100 je napisao/la:Mijau je napisao/la:Jel dobio Mazalović žuti?
Je, i Ilija je dobio, al zbog svađe ja mislim
*eb* nema Mazala protiv Pomorca a Ilija će im zabiti 10 komada hhaahah.
Cibalia ide sad na HD(u goste) a mi na Pomorac, imamo priliku otić Cibaliji na 4 ili 5 boda.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Danas se idem napit i zaspat u neki kanal
ispasti iz kupa je bila najbolja odluka ikad ! ovi debili su išli proći u kupu, izgubili tekmu prije današnje i onda ih panika uhvatila
pregazili smo ih ko plitak potok!!!!!!
šećera u ruku i ajmoooooo - naprijed dragovoljac.
pregazili smo ih ko plitak potok!!!!!!
šećera u ruku i ajmoooooo - naprijed dragovoljac.
mozda su se oni odmarali pred relegacijski derbi s dragovoljcem
šalu na stranu, sad treba držati to prvo mjesto kako znamo i umijemo, 4 kluba su nam za vratom i ne smijemo kiksati
šalu na stranu, sad treba držati to prvo mjesto kako znamo i umijemo, 4 kluba su nam za vratom i ne smijemo kiksati
StaJaZnam- Broj postova : 530
23.09. sam napisao da ce Ilija zabit hattrick u Vinkovcima....skoro
Treba izdrzat do tekme u Dugopolju na prvom mjestu pa se tamo i njih rijesit, to bi htio pogledat al je malo predaleko.....ajmo Kreator TV
Treba izdrzat do tekme u Dugopolju na prvom mjestu pa se tamo i njih rijesit, to bi htio pogledat al je malo predaleko.....ajmo Kreator TV
Admin je napisao/la:23.09. sam napisao da ce Ilija zabit hattrick u Vinkovcima....skoro
hahha citam ovo s njihovog stadiona. danas su tu hajuk rijeka!! ostajem spavati tu do derbija
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Similar topics
» 12. kolo 1 HNL INTER - Cibalia
» 1.kolo INTER - Cibalia
» 19.kolo INTER - Cibalia
» 3.kolo Cibalia - Inter
» 3. kolo Cibalia – INTER 04.08.12 u 20:00h
» 1.kolo INTER - Cibalia
» 19.kolo INTER - Cibalia
» 3.kolo Cibalia - Inter
» 3. kolo Cibalia – INTER 04.08.12 u 20:00h