11.kolo 2 HNL Rudeš-Inter
5 posters
Stranica 1 / 1.
11.kolo 2 HNL Rudeš-Inter
Otvorio sam protiv Cibalije, pa eto sad otvaram i protiv Rudeša. Nadam se pobjedi, jer ak budemo igrali kao u VK Rudeš ćemo pregazit ko plitak potok
inter100- Broj postova : 1594
Re: 11.kolo 2 HNL Rudeš-Inter
Mene bi 0:0 zadovoljilo.Rudeš je opasan jako opasan.Riješili su lagano Cibaliju a Gorici uzeli bod.
Mijau- Broj postova : 5105
Toooooooo, vodimo 1:0
Nakon gola, imali smo jos jednu mali ajax akciju al je Ilija pogodio stativu
Nakon toga smo se povukli i cekamo kontre, Rudes imao par dobrih prilika al Covic skida sve
Nakon toga smo se povukli i cekamo kontre, Rudes imao par dobrih prilika al Covic skida sve
*eb* mater 1-1 ovi iz penala. Ilija je zabio? Al i sjebo kad je pogodio stativu, sad bi bilo 1-2
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Fala kurcu da smo i mi jednom u 90toj minuti uzeli tri boda
StaJaZnam- Broj postova : 530
Bravo Intere! To deckiiiiiii, samo naprijed. Sljedeća tema opet ja otvaram
Sesvete jucer izgubile, gorica dugopolje 0:0,....mi na srecu u zadnjoj minuti....jos ce nam.bistra bit glavna konkurencija
Predobar osjećaj pobjedit na ovako teskom gostovanju u zadnjoj minuti. Sanjam ponovni ulazak u prvu HNL
Izvukli smo se! Ovo je bilo bitno, da odmah ne ispustimo kakvu takvu prednost! Nismo uvjerljivi, ali ide dobro!
Gorica i Dugopolje neriješeno! Nastavlja se dobar niz! Pritisak radi svoje!
Gostujemo i sljedeca dva kola! Moramo biti bolji!
Znaci prvu trecinu prvenstva smo završili na prvom mjestu, skor 8-2-1! Poraz od Dugopolja doma! Remi s Goricom također doma i Bistrom vani! Par pobjeda smo se dobro prošvercali, jednu dobili bez igre!
Ukupno gledano skor je dobar! Ako cemo tih 8-2-1 ponoviti drugi i treci krug biti cemo prvi!
Sa službene stranice 2 HNL:
Povjerenik za natjecanje Druge HNL g. Ivica Šparavec registrirao je neodigranu utakmicu 10. kola između NK "INKER-ZAPREŠIĆ" - NK "POMORAC" rezultatom 3 - 0 po članku 56. PNN.
Utakmica se nije odigrala jer je rukovodstvo NK "Pomorac" poslalo službeni dopis da neće doći na odigravanje utakmice 10. kola Druge HNL koja se je trebala odigrati 8.10.2014.g. u Zaprešiću.
Gorica i Dugopolje neriješeno! Nastavlja se dobar niz! Pritisak radi svoje!
Gostujemo i sljedeca dva kola! Moramo biti bolji!
Znaci prvu trecinu prvenstva smo završili na prvom mjestu, skor 8-2-1! Poraz od Dugopolja doma! Remi s Goricom također doma i Bistrom vani! Par pobjeda smo se dobro prošvercali, jednu dobili bez igre!
Ukupno gledano skor je dobar! Ako cemo tih 8-2-1 ponoviti drugi i treci krug biti cemo prvi!
Sa službene stranice 2 HNL:
Povjerenik za natjecanje Druge HNL g. Ivica Šparavec registrirao je neodigranu utakmicu 10. kola između NK "INKER-ZAPREŠIĆ" - NK "POMORAC" rezultatom 3 - 0 po članku 56. PNN.
Utakmica se nije odigrala jer je rukovodstvo NK "Pomorac" poslalo službeni dopis da neće doći na odigravanje utakmice 10. kola Druge HNL koja se je trebala odigrati 8.10.2014.g. u Zaprešiću.
inkerovac- Broj postova : 1511
Haha a citao sam to danas i pod normalno mi bilo INKER
Al to je kako kaze jedna stara divlja svinja , pisi Inter, citaj InKer
Al to je kako kaze jedna stara divlja svinja , pisi Inter, citaj InKer
Nakon 10 utakmica imamo 26 bodova i čvrsto smo na prvom mjestu, dakle možemo biti i više nego zadovoljni, mislim da ambicije za povratak u 1 HNL nisu ni najmanje nerealne.
Jedini problem je to što nam Ilija Nestorovski čini 60% momčadi! I ako on ode sada bojim se da bi to mogao biti raspad sistema, previše ovisimo o njemu, jer ruku na srce ostatak momčadi nije nekvalitetan ali nisu nešto bolji od Gorice ili Sesveta.
Jedini problem je to što nam Ilija Nestorovski čini 60% momčadi! I ako on ode sada bojim se da bi to mogao biti raspad sistema, previše ovisimo o njemu, jer ruku na srce ostatak momčadi nije nekvalitetan ali nisu nešto bolji od Gorice ili Sesveta.
StaJaZnam- Broj postova : 530
Branko 100% neće pustit Iliju sad preko zime, jer i on zna da ak ode u govnima smo. Kad fino uđemo u prvu ligu onda ćemo ga prodat sa veću lovu ili tko zna, mozda i ostane
Mazaloviććććććććććććććććććć.Kakva sretna pobjeda mogli smo pobjedit i prije a mogli smo i primiti 5 komada.Nakon vodstva i stative za mogućih 0:2 nestajemo sa terena.Rudeš nas ubija a Čović brani sve.Pa mi imamo stativu opet Pejić ko protiv Bistre.I onda u zadnjim minutama pobjeđujemo.Danas su svi bili loši osim Čovića i Mazalovića.Neki su i kriminalno loši bili.Čiste lopte predavali igračima Rudeša bez ikakvog pristiska.Sami sebe smo doveli u situaciju da strepimo za jedan bod a mogli smo sve rijesiti u 20 minuta prvih.Nismo toliko dobri kak se čini po tablici ali imamo sreće i ne predajemo se do zadnjeg trena.Mislim da nam je ovo bila najgora utakmica u sezoni.Ne ponovilo se više.Bez obzira na bodove lijepše de dobiti utakmicu dobrom igrom i 4:1 nego ovako na guz jer nece uvijek sreca biti uz nas.
Mijau- Broj postova : 5105
Similar topics
» 27.kolo 2 HNL Rudeš-Inker
» 22.kolo 2 HNL Inker-Rudeš
» 6. kolo INTER - Rudeš
» 4. kolo Rudeš - INTER
» 31. kolo INTER - Rudeš
» 22.kolo 2 HNL Inker-Rudeš
» 6. kolo INTER - Rudeš
» 4. kolo Rudeš - INTER
» 31. kolo INTER - Rudeš
Stranica 1 / 1.