Najdraža pobjeda i najteži poraz
4 posters
Stranica 1 / 1.
Najdraža pobjeda i najteži poraz
Budući da se zadnjih par godina u prvoj ligi mučimo s osijekom, pobjeda protiv njih u 8. kolu mi je definitivno najdraža A najteži poraz, ne rezultatski(pustimo onih 5-0 od hajduka, nismo čak ni loše igrali kao i ovu zadnju protiv varaždina), nego po prikazanoj igri je bil i "najzasluženiji" poraz - protiv splita kod kuće. Najteži je i iz razloga kaj je to bila jako važna utakmica zbog europe
zagorec92- Broj postova : 769
Re: Najdraža pobjeda i najteži poraz
Poraz od Splita je definitivno najznačajniji ove sezone, ključni.
Meni nije dobro sjeo ni onaj protiv Zagreba, doma prva utakmica na proljeće. Loše postavljena momčad, loša igra.
Pobjeda nad Cibalijom, zadnja tekma jesenskog djela mi je najdraži trijumf. Po onoj hladnoći i na tuđem stadionu.
Meni nije dobro sjeo ni onaj protiv Zagreba, doma prva utakmica na proljeće. Loše postavljena momčad, loša igra.
Pobjeda nad Cibalijom, zadnja tekma jesenskog djela mi je najdraži trijumf. Po onoj hladnoći i na tuđem stadionu.
Mirko13- Broj postova : 300
Ne znam koju bi pobjedu izdvojio! Sve su mi bile drage!
Najteži poraz mi je uvjerljivo ovo zadnje kolo od Varteksa! To sam se cak i naljutio!
Ne leže mi ni konstantni porazi od Dinama i Hajduka, gdje uvijek izgledamo dosta jadno!
U Splitu smo sretno izvukli remi protiv užasnog Hajduka, kojeg su na kraju svi pobjeđivali!
Također vec dosta sezona prelako ispadamo u kupu! Kao da ga više ne želimo igrati kada prođemo ono šta moramo!
Najteži poraz mi je uvjerljivo ovo zadnje kolo od Varteksa! To sam se cak i naljutio!
Ne leže mi ni konstantni porazi od Dinama i Hajduka, gdje uvijek izgledamo dosta jadno!
U Splitu smo sretno izvukli remi protiv užasnog Hajduka, kojeg su na kraju svi pobjeđivali!
Također vec dosta sezona prelako ispadamo u kupu! Kao da ga više ne želimo igrati kada prođemo ono šta moramo!
inkerovac- Broj postova : 1511
inkerovac je napisao/la:Također vec dosta sezona prelako ispadamo u kupu! Kao da ga više ne želimo igrati kada prođemo ono šta moramo!
Slažem se, neznam zbog čega je to tako, kao jedni od osvajača kupa trebamo težiti bar polufinalu, pa na koga god dobijemo za suparnika, ići na pobjedu, jer dosad je svaki put bar 1 ekipa iz finala osigurala europu kroz ligu tako da ona druga momcad ide u europu bez obzira jel pobjedi li izgubi
zašto mi nebi bili ti koji iducu sezonu uđemo u finale kupa, a vec smo kroz ligu osigurali nastup u kvalifikacijama za europu
najdraže pobjede su mi protiv lokomotive, 5-0 i 4-2, stim da mi je ova prva draža jer je bila prekretnica, a i zato jer je Kelava branio
a najteži porazi, obje tekme dok smo bili na prijenosu protiv Splita i Hajduka i to bez zabijenog gola
a najteži porazi, obje tekme dok smo bili na prijenosu protiv Splita i Hajduka i to bez zabijenog gola
Stranica 1 / 1.