15.kolo 1 HNL Slaven Belupo-INTER
+3
Mijau
Admin
inter100
7 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
15.kolo 1 HNL Slaven Belupo-INTER
Ajmo po 3 boda!! Nedostaje Bočkaj, i ne znam kako Blaz stoji sa ozlijedom. Čabraja je koliko sam vidio igrao u kupu. Kad bi ovo dobili to bi bilo fantastično.
inter100- Broj postova : 1594
Re: 15.kolo 1 HNL Slaven Belupo-INTER
Mi smo na -2 gol razlika a split na +2, taman da ih prestignemo nakon ovog kola
Bočkaj ne fali odradio je crveni u kupu.Očekujem da izgubimo 9:0 jer je Belupo mega jaka momčad.
Mijau- Broj postova : 5105
Split dobio prčiju baš sad kad bi nama pasalo da popiju 7 komada. *eb* ovaj Mamić baš ne može čovjek na njega računat
StaJaZnam- Broj postova : 530
Narkoman. Preksutra sastav
Pos
Bega-Ćos-Komorski-Čelik
Šolja-Mazalo
Glava(Čabraja)-Mlinar-Otto
Ilija
Pos
Bega-Ćos-Komorski-Čelik
Šolja-Mazalo
Glava(Čabraja)-Mlinar-Otto
Ilija
inter100- Broj postova : 1594
Mijau je napisao/la:Bočkaj ne fali odradio je crveni u kupu.Očekujem da izgubimo 9:0 jer je Belupo mega jaka momčad.
Iako je bio kartoniran Bočkaj nije falio ni u kupu.
:samoškart:
Pecelj- Broj postova : 2970
Jel gledo tko?Mijau je napisao/la:[You must be registered and logged in to see this link.]
Evo u 14 stream naših juniora sa Osijekom.
Ja sam isto igrao od 14
Porciju su dobili bilo je 5:0 neznam kak je zavrsilo
Ja stvarno ne znam kaj im je bilo, Osijek nije nešto posebno igrao, ali ovi naši ovaj put totalno bez igre, vezni red carini loptu, neda na vrijeme loptu, očito loš dan. Smiješ izgubiti utakmicu, ali ne sa 6:0, to je vrlo loše, u zadnjim sekundama su primili taj zadnji gol. Utakmica je bila negledljiva, bez obzira na toliko golova. Ne znam što reći, za ne povjerovati. Koliko znam, oni su očekivali pobjedu u gostima, ali ovo je neočekivano i za njih same. Šteta, dobro su krenuli, ali eto nasukali su se....Mijau je napisao/la:Porciju su dobili bilo je 5:0 neznam kak je zavrsilo
bećar- Broj postova : 367
Mladi škart nikad ne razočara. Ne brinite dečki ionako je sve kaj valjda u Dinamu. Bit ćete odlični za savske marofe, bistre, croatiu pojatno i slične nogometne mega sredine.
Bravo majstore!!! Ovo ću prenijeti nekim pojedincima u juniorima, neka im dođe iz dupeta u glavu, dok je još vrijeme. Trebaju čuti glas naroda, to je najiskrenija kritikaPecelj je napisao/la:Mladi škart nikad ne razočara. Ne brinite dečki ionako je sve kaj valjda u Dinamu. Bit ćete odlični za savske marofe, bistre, croatiu pojatno i slične nogometne mega sredine.
bećar je napisao/la:Ja stvarno ne znam kaj im je bilo, Osijek nije nešto posebno igrao, ali ovi naši ovaj put totalno bez igre, vezni red carini loptu, neda na vrijeme loptu, očito loš dan. Smiješ izgubiti utakmicu, ali ne sa 6:0, to je vrlo loše, u zadnjim sekundama su primili taj zadnji gol. Utakmica je bila negledljiva, bez obzira na toliko golova. Ne znam što reći, za ne povjerovati. Koliko znam, oni su očekivali pobjedu u gostima, ali ovo je neočekivano i za njih same. Šteta, dobro su krenuli, ali eto nasukali su se....Mijau je napisao/la:Porciju su dobili bilo je 5:0 neznam kak je zavrsilo
Šteta! Do nedavno su imali lijepe rezultate i bili u vrhu!
Sutra cemo vidjeti da li ce seniori krenuti njihovim stopama! Bitna utakmica za ponovni priključak vrhu! Ako cemo biti pravi sigurno imamo šanse! Naravno kod nas nema sigurnih bodova, ali ako cemo igrati kao do sada moglo bi biti nešto!
Split dobio! Na kraju ispada da nam je onaj bod s Dinamom bio veliki kiks! Pogotovo jer smo vodili 2:0!
Da smo to dobili i da nismo izgubili od Osijeka bili bi skroz u vrhu!
inkerovac- Broj postova : 1511
Možda sam Vam malo dosadan sa ovom temom, ali žao mi je ovih naših juniora nakon današnje utakmice. Bio sam u kontaktu sa par njih, prenio sam im ove naše kritičarske poruke upućene njima, vidio sam da im je jako žao i da su utučeni, a na kraju ih najviše boli, što se ih sad počelo podcjenjivati od naše strane, pa kako ih nitko nije pohvalio kada su te iste "kvalitetne igrače" iz Dinama, koje mi kao hvalimo, pobijedili dva puta uzastopno, a svi ti danas igrači Dinama igraju na svjetskom U-17 prvenstvu i njih se hvali. Kažu, pa nije slučajno da smo pobijedili te igrače dva puta i kod nas i kod njih. U igri protiv njih nigdje se nije vidio niti Brekalo, niti Lovren, Moro, trener ih je odmah vadio van u drugom poluvremenu, itd. Isto tako pobijedili su i Split bivše juniorske prvake RH, kao i druge. Priznaju da se dogodila loša utakmica, sramota ih je, ali teško im pada da ih se tako podcjenjuje i omalovažava. Mislim da im trebamo dati podršku, ipak su oni naši, trebamo na njih računati, bez obzira na sadašnju situaciju u kompletnom HNL-u. Na kraju i oni prate ovo što mi pišemo, mislim da zaslužuju našu podršku, pogotovo nakon ovih dosadašnjih rezultata, a eto ovo se dogodilo...idemo dalje...bećar je napisao/la:Bravo majstore!!! Ovo ću prenijeti nekim pojedincima u juniorima, neka im dođe iz dupeta u glavu, dok je još vrijeme. Trebaju čuti glas naroda, to je najiskrenija kritikaPecelj je napisao/la:Mladi škart nikad ne razočara. Ne brinite dečki ionako je sve kaj valjda u Dinamu. Bit ćete odlični za savske marofe, bistre, croatiu pojatno i slične nogometne mega sredine.
bećar je napisao/la:Možda sam Vam malo dosadan sa ovom temom, ali žao mi je ovih naših juniora nakon današnje utakmice. Bio sam u kontaktu sa par njih, prenio sam im ove naše kritičarske poruke upućene njima, vidio sam da im je jako žao i da su utučeni, a na kraju ih najviše boli, što se ih sad počelo podcjenjivati od naše strane, pa kako ih nitko nije pohvalio kada su te iste "kvalitetne igrače" iz Dinama, koje mi kao hvalimo, pobijedili dva puta uzastopno, a svi ti danas igrači Dinama igraju na svjetskom U-17 prvenstvu i njih se hvali. Kažu, pa nije slučajno da smo pobijedili te igrače dva puta i kod nas i kod njih. U igri protiv njih nigdje se nije vidio niti Brekalo, niti Lovren, Moro, trener ih je odmah vadio van u drugom poluvremenu, itd. Isto tako pobijedili su i Split bivše juniorske prvake RH, kao i druge. Priznaju da se dogodila loša utakmica, sramota ih je, ali teško im pada da ih se tako podcjenjuje i omalovažava. Mislim da im trebamo dati podršku, ipak su oni naši, trebamo na njih računati, bez obzira na sadašnju situaciju u kompletnom HNL-u. Na kraju i oni prate ovo što mi pišemo, mislim da zaslužuju našu podršku, pogotovo nakon ovih dosadašnjih rezultata, a eto ovo se dogodilo...idemo dalje...bećar je napisao/la:Bravo majstore!!! Ovo ću prenijeti nekim pojedincima u juniorima, neka im dođe iz dupeta u glavu, dok je još vrijeme. Trebaju čuti glas naroda, to je najiskrenija kritikaPecelj je napisao/la:Mladi škart nikad ne razočara. Ne brinite dečki ionako je sve kaj valjda u Dinamu. Bit ćete odlični za savske marofe, bistre, croatiu pojatno i slične nogometne mega sredine.
Ma to Pecelj gura svoje Lovrene i Brekale u Inker na posudbu!
Kaj se tiče naših juniora nitko ih nije kritizirao! Nadam se da ce i taj pomočni teren uskoro ugledati svjetlo dana pa ce imati bolje uvjete za treniranje!
Također nadam se da su oni povezani s Inkerom! Te da neće kao recimo Gondžić ili Mikić prvom prilikom u medijima izjavljiviti da su izdanci škole Hitrec-Kacijan!
inkerovac- Broj postova : 1511
Ja ih na poslu stalno hvalim, okruzen sam dinamovcima i jednim kmecavcem, pa kad dinamovci pocnu hvalit ove U17, odma ih spustim na zemlju
Tko ih šljivi, šljam obični. Ionak će ak se jedan slučajno i probije okolo pričati da je od malih nogu dinamovac i da od uvijek sanja dan kad će napustiti inker. Vjerniji su klubu klinci koji dođu uz makedonije nego "naši".
Zašto taj škart ne viđam na tribinama kad igraju seniori - zato što ih zaboli za klub.
Više sam lijepih stvari čuo o inkeru od lovrenovog oca nego od svih očeva kaj im klinci igraju u našoj školi.
Škart!
Zašto taj škart ne viđam na tribinama kad igraju seniori - zato što ih zaboli za klub.
Više sam lijepih stvari čuo o inkeru od lovrenovog oca nego od svih očeva kaj im klinci igraju u našoj školi.
Škart!
Goni se Komorski u tri pičke materine.*eb* ti bog mater retardiranu.Pušing je ovo.Opet sami sebe pobjedili ko u Osijeku.
Opet nakon gola počinjemo igrat, bit ću ultraoptimističan pa reć 1-1 na kraju.
Komorski
Komorski
*eb* ništa, probat da nam ne daju još kojeg i gotovo.
Prestao sam gledati nakon 1:0.Više me boli ovaj poraz nego da izgubimo 6:0 jer smo im sami gol poklonili.Ako dobijemo Lokomotivu oprostit cu im.
Onda će te razveseliti da je Komorski poklonio i treći gol. Ne da se ni meni više gledat, teška katastrofa.
StaJaZnam je napisao/la:Onda će te razveseliti da je Komorski poklonio i treći gol. Ne da se ni meni više gledat, teška katastrofa.
Pa jesi vidio od prve minute im je davao lopte u noge.Cini mi se da smo ovo prodali.Nemores tak slučajno triput napraviti.Znači 6 bodova nama 6 Slavenu nije ni to loše.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Similar topics
» 10. kolo INTER – Slaven Belupo 29.09.12 u 19:00h
» 21. kolo INTER - Saven Belupo
» 1. kolo Slaven Belupo - Inter
» 3. kolo INTER - Slaven Belupo
» 33. kolo 1 HNL Slaven Belupo-Inker
» 21. kolo INTER - Saven Belupo
» 1. kolo Slaven Belupo - Inter
» 3. kolo INTER - Slaven Belupo
» 33. kolo 1 HNL Slaven Belupo-Inker