26. kolo 1 HNL Inker-Hajduk
+4
Admin
StaJaZnam
Pecelj
Mijau
8 posters
Stranica 4 / 4.
Stranica 4 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: 26. kolo 1 HNL Inker-Hajduk
Sad vidim tovari odbili dati izjave jer protestuju zbog lošeg terena.Ovo je stvarno prejadno.Da su pobjedili pohvalili bi teren da je odličan bio.
Mijau- Broj postova : 5105
A jadni su kaj ces, kad im ni crveni ne pomogne mora nesto drugo bit krivoMijau je napisao/la:Sad vidim tovari odbili dati izjave jer protestuju zbog lošeg terena.Ovo je stvarno prejadno.Da su pobjedili pohvalili bi teren da je odličan bio.
Čitajući današnja izvješća sa tekme po novinama, i hvalospjeve za hajdukovu igru, ja stvarno ne znam da li sam bio na istoj tekmi ko i ovi polupismeni novinari
danijel1208- Broj postova : 105
danijel1208 je napisao/la:Čitajući današnja izvješća sa tekme po novinama, i hvalospjeve za hajdukovu igru, ja stvarno ne znam da li sam bio na istoj tekmi ko i ovi polupismeni novinari
Slažem se da je Hajduk odigrao vrhunsku utakmicu.Ovaj njihov bod je u rangu našeg na Rujevici.Izvukli su bod kod duplo kvalitetnije momčadi.
danijel1208 je napisao/la:Čitajući današnja izvješća sa tekme po novinama, i hvalospjeve za hajdukovu igru, ja stvarno ne znam da li sam bio na istoj tekmi ko i ovi polupismeni novinari
Ne brini, ti novinari koji "pišu" članke ne idu na tekme. Znam iz iskustva. A i ovi koji dođu na tekme umjesto da gledaju tekmu vise na šanku negdje u prostorijama kluba.
Dvije trećine radijskih novinara su kronični alkoholičari i ne znaju spojiti 2 rečenice. Ja zbilja ne znam kakav je kriterij za zapošljavanje na tom HRTu ali ne vidim niti jednu situaciju u kojoj 90% njih može dobiti ili sačuvati posao na radiju a da ne znaju složiti proširenu izjavnu rečenicu na hrvatskom radiju.
Hvala svim SDPovcima i HDZovcima na tome. Zbilja ste obogatili ovo društvo.
Pecelj- Broj postova : 2970
[You must be registered and logged in to see this link.]
I danas napiše Juranović u SN da nema niš od sukoba i da će Cassini i dalje dobijati šansu i da Toplak želi da ostane i sjedeće sezone.
I danas napiše Juranović u SN da nema niš od sukoba i da će Cassini i dalje dobijati šansu i da Toplak želi da ostane i sjedeće sezone.
Zbog upotrebe pirotehnike od strane navijačke skupine Torcida na odgođenoj utakmici 26. kola MAXtv Prve lige Inter Z.-Hajduk, NK Inter-Zaprešić je kažnjen sa 6.000 kuna, a HNK Hajduk kaznom u iznosu od 7.000 kuna.
Stranica 4 / 4. • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» 8.kolo 1 HNL Inker-Hajduk
» 8. kolo 1 HNL Inker- Hajduk
» 35. kolo 1 HNL Hajduk-Inker
» 35. kolo Hajduk - INTER
» 11.kolo Hajduk - INTER
» 8. kolo 1 HNL Inker- Hajduk
» 35. kolo 1 HNL Hajduk-Inker
» 35. kolo Hajduk - INTER
» 11.kolo Hajduk - INTER