Naj....bolji igrač sezone
4 posters
Stranica 1 / 1.
Naj....bolji igrač sezone
Santini, Šarić, Jančetić, Barišić, Gulić, Herceg, Balić, Yankep, ....
Njih 8 su odigrali više od 10 cijelih utakmica
Tko je po vama bio najbolji u sezoni?
Njih 8 su odigrali više od 10 cijelih utakmica
Tko je po vama bio najbolji u sezoni?
Re: Naj....bolji igrač sezone
Šarić dobro je odigrao sezonu, ima još puno mjesta za napredak, ali godine idu, samo da ne bude snjim kao s Grgurevićem
Yankep kada god je odigrao, igrao je s željom, šteta što nije više utakmica odigrao
Santini, Herceg, Jančetić, Barišić i Balić su bili iznad prosjeka momčadi, ali po meni je Gule najbolji, bez obzira na veliki broj golova što smo primili, Gule je jako dobro odigrao u obrani, možda bi pravi obrambeni igrač to bolje napravio, al samo možda
Yankep kada god je odigrao, igrao je s željom, šteta što nije više utakmica odigrao
Santini, Herceg, Jančetić, Barišić i Balić su bili iznad prosjeka momčadi, ali po meni je Gule najbolji, bez obzira na veliki broj golova što smo primili, Gule je jako dobro odigrao u obrani, možda bi pravi obrambeni igrač to bolje napravio, al samo možda
Teško je reci tko je bio najbolji, jer se nitko nije istaknuo! Od ovih nabrojenih možda bi istaknuo Gulića koji se dobro snašao kao stoper!
Mene je više dojmio ovaj drugi dio sezone kada su igrali mlađi! Kramarić je imao dobre tri utakmice! Oršić je igrao konstantno i dobro, makar nije zabilježio neke velike brojke! Blažević je pokazao cvrstinu na lopti, solidan udarac izvana i on bi stvarno mogao biti dobar!
Izdvojio bi jedino Trajkovskog koji je pokazao neke izvanserijske poteze! Na samom kraju sezone obrane su ga bolje pazile i to se vidjelo na našim rezultatima! Ipak premalo je odigrao da bi ga se proglasilo najboljim u sezoni, ali sigurno je u ovo malo utakmica pokazao najvecu kvalitetu!
Jedini je pokazao kvalitetu da sam odluci utakmicu i napravi razliku na terenu!
Mene je više dojmio ovaj drugi dio sezone kada su igrali mlađi! Kramarić je imao dobre tri utakmice! Oršić je igrao konstantno i dobro, makar nije zabilježio neke velike brojke! Blažević je pokazao cvrstinu na lopti, solidan udarac izvana i on bi stvarno mogao biti dobar!
Izdvojio bi jedino Trajkovskog koji je pokazao neke izvanserijske poteze! Na samom kraju sezone obrane su ga bolje pazile i to se vidjelo na našim rezultatima! Ipak premalo je odigrao da bi ga se proglasilo najboljim u sezoni, ali sigurno je u ovo malo utakmica pokazao najvecu kvalitetu!
Jedini je pokazao kvalitetu da sam odluci utakmicu i napravi razliku na terenu!
inkerovac- Broj postova : 1511
Trajkovski je pokazao potencijal da ako ga zaobižu ozljede, da iducu sezonu može bit naš najbolji igrač, ali će imat jaku konkurenciju i zbog Oršića i Blaževića a nadam se da će se još bar dvojica uključit u borbu za naj igrača sezone:)
ovu sezonu smo igrali na kolektiv, a iducu bi trebali imat i pojedince kada ekipa malo zakaže, da nam se ne događa da gubimo bodove u tekmama kao prva protiv dragovljca
ovu sezonu smo igrali na kolektiv, a iducu bi trebali imat i pojedince kada ekipa malo zakaže, da nam se ne događa da gubimo bodove u tekmama kao prva protiv dragovljca
nije se previše istical niti jedan igrač...možda trajkovski i blažević, al više preko medija nego samim igrama. Mene je osobno oduševio Oršić, pogotovo u posljednjim utakmicama. Nadam se da će zadržati kontinuitet dobrih utakmica i sljedeće sezone
zagorec92- Broj postova : 769
Similar topics
» Igrač sezone 2015/2016
» Inker 2011/2012
» Završnica sezone
» Završnica sezone
» Naj....bolja utakmica sezone
» Inker 2011/2012
» Završnica sezone
» Završnica sezone
» Naj....bolja utakmica sezone
Stranica 1 / 1.