6. kolo 1 HNL Inker-Lokomotiva
+3
inter100
Admin
Mijau
7 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: 6. kolo 1 HNL Inker-Lokomotiva
bećar je napisao/la:...a tempo je stvarno bio žestok da je morao izvaditi Kolara, jadan baš nije mogao izdržati. Zar je ovaj Mamut tako loš ili lošiji da ne može dobiti priliku?
To ti više govori o Kolaru! Do nedavno petoligaški igrač je spremniji od njega!
inkerovac- Broj postova : 1511
Kad si imao niska očekivanjaMijau je napisao/la:Ajmo usporediti Boseca i Ismailija iz Hajduka koji nezna di treba stajat i u 5 minuta preko njega izraelci imaju tri šanse i jedan gol.Bosec nije ispadao a očekivao sam da ce visiti ko luster.Čim dobije na mirnoći u igri bil bude sve bolji.Ovo je za mene za čistu desetku s obzirom koliko sam očekivao od njega.
Zabrinjavajuce je koliko je puta zakuhao u obrani, koliko puta bi nas kaznili da su igrali u punom sastavu i ono sto najvise brine da Begic, Mikulic, Hanzek, i svi ostali kaj su uskakali na desnog beka nebi dosli do prilike da treci put predaju loptu u noge protivniku umjesto da je se rijese na bilo koji nacin (npr ispucat u aut na tribinu) jer bi im Toplak nabrojao svu rodbinu i sterao ih van, a da ih pogurne na krilo da sprintaju u kontre nakon sto u par navrata ne istrce prema nazad....znamo kolke su sanse za to
Dere se Toplak i na Boseca ali on očito ne potone psihički i nakon dve dodane krive lopte doda još tri i *eb* mu se.Ima karakteristike Škarta.Kad smo kod Škarta kad su ušli on Fiolić i marić to je bila druga pjesma.
Mijau- Broj postova : 5105
“Kolar je pukao, dva tjedna ozljede ga je slomilo, morao sam ga zamijeniti. I, on i Puljić imali su dobru utakmicu. Pogotovo Puljić koji je s dva vrhunska poteza odlučio utakmicu. Drago mi je da diše punim plućima”, završio je Toplak.
Admine, sve si rekao...da ne ispadne kako ja samo seciram igru. Baš sam to zapazio kako se u "sprintu" vraća u obranu, a to je tako, neki imaju majku, a mnogi maćehu...Admin je napisao/la:Kad si imao niska očekivanjaMijau je napisao/la:Ajmo usporediti Boseca i Ismailija iz Hajduka koji nezna di treba stajat i u 5 minuta preko njega izraelci imaju tri šanse i jedan gol.Bosec nije ispadao a očekivao sam da ce visiti ko luster.Čim dobije na mirnoći u igri bil bude sve bolji.Ovo je za mene za čistu desetku s obzirom koliko sam očekivao od njega.
Zabrinjavajuce je koliko je puta zakuhao u obrani, koliko puta bi nas kaznili da su igrali u punom sastavu i ono sto najvise brine da Begic, Mikulic, Hanzek, i svi ostali kaj su uskakali na desnog beka nebi dosli do prilike da treci put predaju loptu u noge protivniku umjesto da je se rijese na bilo koji nacin (npr ispucat u aut na tribinu) jer bi im Toplak nabrojao svu rodbinu i sterao ih van, a da ih pogurne na krilo da sprintaju u kontre nakon sto u par navrata ne istrce prema nazad....znamo kolke su sanse za to
bećar- Broj postova : 367
Zadere se malo al nakon sto akcija završi i onda mu pojasni sto je trebao napravit a znas i sam da to prije nije bio slucajMijau je napisao/la:Dere se Toplak i na Boseca ali on očito ne potone psihički i nakon dve dodane krive lopte doda još tri i *eb* mu se.Ima karakteristike Škarta.Kad smo kod Škarta kad su ušli on Fiolić i marić to je bila druga pjesma.
Admin je napisao/la:Kad si imao niska očekivanjaMijau je napisao/la:Ajmo usporediti Boseca i Ismailija iz Hajduka koji nezna di treba stajat i u 5 minuta preko njega izraelci imaju tri šanse i jedan gol.Bosec nije ispadao a očekivao sam da ce visiti ko luster.Čim dobije na mirnoći u igri bil bude sve bolji.Ovo je za mene za čistu desetku s obzirom koliko sam očekivao od njega.
Mikulić niti jednom nije napravio kako bećar kaže normalni nogometni potez! Niti jednom! Begić je stoper i obrambeno valjda bolji iako ona utakmica protiv Cibalie to demantira! Takve gluposti Bosec još nije napravio!
Napadački Begić ne radi!
Pošto imamo defanzivne vezne koji ne žele,odnosno ne znaju sudjelovati u napadu, negdje moramo raditi višak inače ćemo samo napucavati u zrak!
Hanžek je bolestan i igra Bosec! Ja ne vidim tu nikakav problem i slažem se Mijauom da je do sada pokazao puno više od očekivanja!
Zadnja promjena: inkerovac; ned 21 kol 2016, 23:04; ukupno mijenjano 2 put/a.
[img][You must be registered and logged in to see this image.][/img]
Nije poanta u tome Hanzek je bolestan pa oke da igra Bosec, Hanzek je uskako na beka al nije bek. Svaku prijateljsku kad igra krilo zabije gol, zabio je i vinogradaru al je ponisten gol. Trebamo pravog beka, znaci Begic ali onda su nam oba 'rezervna' stopera u igri....
Ha,ha,baš mu sliči pičkasto....
Bosec je izmislio nogomet za Begića.Begić je kramp koji mora igrati stopera.Zaboravljaš kak je Begić igrao u Vinkovcima.Šimunac ga je silovao.Mislim da treba igrati sa Bosecom i Hanžekom oni bar mogu odraditi svih 90 minuta.
Admin je napisao/la:Nije poanta u tome Hanzek je bolestan pa oke da igra Bosec, Hanzek je uskako na beka al nije bek. Svaku prijateljsku kad igra krilo zabije gol, zabio je i vinogradaru al je ponisten gol. Trebamo pravog beka, znaci Begic ali onda su nam oba 'rezervna' stopera u igri....
Pa i Bosec i Hanžek su zapravo krila koja mogu igrati beka! I igraju ga solidno samo ako daju i napadački doprinos! Ako im se da prilika mislim da bi mogli biti dobar tandem na desnoj strani! Nešto tipa Čeliković Bagarić! Međusobno se pokrivati, a napadački biti opasni iz drugog plana!
Pa tako nešto bi moglo proc, al moraju se pokrivat a ne da bude da se jedan stalno šlepa kak je bilo u drugoj ligi kad smo imali 'pravog' bekainkerovac je napisao/la:Admin je napisao/la:Nije poanta u tome Hanzek je bolestan pa oke da igra Bosec, Hanzek je uskako na beka al nije bek. Svaku prijateljsku kad igra krilo zabije gol, zabio je i vinogradaru al je ponisten gol. Trebamo pravog beka, znaci Begic ali onda su nam oba 'rezervna' stopera u igri....
Pa i Bosec i Hanžek su zapravo krila koja mogu igrati beka! I igraju ga solidno samo ako daju i napadački doprinos! Ako im se da prilika mislim da bi mogli biti dobar tandem na desnoj strani! Nešto tipa Čeliković Bagarić! Međusobno se pokrivati, a napadački biti opasni iz drugog plana!
Ja sam davno rekao da je Begić po vokaciji stoper.
A o Bosecu više neću, imam svoj stav kako je došao u seniore Intera i to neću promjeniti, dok me ne uvjeri u suprotno. On ne pokazuje takav talent za koji ga se pokazuje da treba igrati u prvom sastavu kluba, isto tako drugi su trebalu dobiti takvu priliku, dok je on pao sa neba. Neću više o njemu, najbitnije je da smo danas dobili tri boda.
A o Bosecu više neću, imam svoj stav kako je došao u seniore Intera i to neću promjeniti, dok me ne uvjeri u suprotno. On ne pokazuje takav talent za koji ga se pokazuje da treba igrati u prvom sastavu kluba, isto tako drugi su trebalu dobiti takvu priliku, dok je on pao sa neba. Neću više o njemu, najbitnije je da smo danas dobili tri boda.
Admin je napisao/la:Pa tako nešto bi moglo proc, al moraju se pokrivat a ne da bude da se jedan stalno šlepa kak je bilo u drugoj ligi kad smo imali 'pravog' bekainkerovac je napisao/la:Admin je napisao/la:Nije poanta u tome Hanzek je bolestan pa oke da igra Bosec, Hanzek je uskako na beka al nije bek. Svaku prijateljsku kad igra krilo zabije gol, zabio je i vinogradaru al je ponisten gol. Trebamo pravog beka, znaci Begic ali onda su nam oba 'rezervna' stopera u igri....
Naravno! Stalne izmjene mjesta i ubacivanja ovog iz pozadine, a pokrivanje u obrani ovog isturenog! Za to treba trčati i biti spreman, a njih dvojca su na dobrom putu da bi to mogla!
Jedan od navedenih je medu najspremnijim igracima u ekipi tak da to nebi trebao bit problem...ali kako je govorila moja profa iz matematike uvijek ima jedan ali....inkerovac je napisao/la:Admin je napisao/la:Pa tako nešto bi moglo proc, al moraju se pokrivat a ne da bude da se jedan stalno šlepa kak je bilo u drugoj ligi kad smo imali 'pravog' bekainkerovac je napisao/la:Admin je napisao/la:Nije poanta u tome Hanzek je bolestan pa oke da igra Bosec, Hanzek je uskako na beka al nije bek. Svaku prijateljsku kad igra krilo zabije gol, zabio je i vinogradaru al je ponisten gol. Trebamo pravog beka, znaci Begic ali onda su nam oba 'rezervna' stopera u igri....
Naravno! Stalne izmjene mjesta i ubacivanja ovog iz pozadine, a pokrivanje u obrani ovog isturenog! Za to treba trčati i biti spreman, a njih dvojca su na dobrom putu da bi to mogla!
Baš je krepao forum kad se rasprava zahuktala.
Ja cu rec ono kaj drugi misle. Ne volim Boseca jer sam ljubomoran na njegovu frizuru.
StaJaZnam- Broj postova : 530
Nezadovoljan sam jer me nije snimio.Srećom imam ljude koji me konstatno slikaju i to za telku.
Kolar je jucer pokazao u prvih 20 minuta da je bolji na krilu. To mi se svida. Soljic je bio solidan, ali covjek ne zna dodat, znaci otkad je kod nas, ja nisam vidio da je poslo 3 dobre lopte prema naprijed. Sto se tice Boseca, meni je on okej, iako vise preferiram da Hanzek igra desnog beka. Blaz jucer odigrao ispodprosjecnu utakmicu. Puljic fenomenalan
inter100- Broj postova : 1594
Fotograf je preskočio nekoliko faza umjetničkog razvoja i to se vidi i po kadrovima i po postprodukciji fotki.
Ovim putem mu nudim pomoc pa neka se javi da prvo 4 5 godina ode razvlačiti kablove po svim stadionima svijeta. Onda ce znati cijeniti dobar kadar i oštru sliku.
Ovim putem mu nudim pomoc pa neka se javi da prvo 4 5 godina ode razvlačiti kablove po svim stadionima svijeta. Onda ce znati cijeniti dobar kadar i oštru sliku.
Pecelj- Broj postova : 2970
Zaboravio sam napomenut da se pitanje ne odnosi na tebe jer ti sve znaš najbolje a uz to obišao si sve stadione svijeta, naravno i ne nogometnePecelj je napisao/la:Fotograf je preskočio nekoliko faza umjetničkog razvoja i to se vidi i po kadrovima i po postprodukciji fotki.
Ne kuzim kaj je se ljutis? Decec je ocito amater. Fotke su loše i to je to.
Nek uči ja mu želim sve najbolje.
P.s. ne znam tko mu je lijepio onaj okvir al nije mu ucinio uslugu.
Pecelj- Broj postova : 2970
Budemo za iduce kolo dofurali fotografa od barce il realaPecelj je napisao/la:Ne kuzim kaj je se ljutis? Decec je ocito amater. Fotke su loše i to je to.
Biraj koji ti je drazi
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Similar topics
» 15. KOLO LOKOMOTIVA - INKER
» 7.kolo 1 HNL Lokomotiva-Inker
» 25. kolo 1 HNL Lokomotiva-Inker
» 16.kolo 1 HNL Inker-Lokomotiva
» 34. kolo 1 HNL Inker-Lokomotiva
» 7.kolo 1 HNL Lokomotiva-Inker
» 25. kolo 1 HNL Lokomotiva-Inker
» 16.kolo 1 HNL Inker-Lokomotiva
» 34. kolo 1 HNL Inker-Lokomotiva