7. kolo 1 HNL Split-Inker
5 posters
Stranica 1 / 1.
7. kolo 1 HNL Split-Inker
Idemo momčadi koju nikad nismo pobjedili zakon velikih brojeva je na našoj strani.Šoljić je suspendiran nadam se da su ostali spremi i da se vraćamo sa 3 boda.Split je osjetno slabiji nego prošlih godina.Jedinu opasnost vidim u Jurendiću,Pešiću i Bakaju.Ostali su škart.Vrijeme je da Kolar izgubi nevinost u žutom i da napokon ne primimo gol.Split je u 13 utakmica zabio 2 gola i to Cibaliji.Pobjeda 2:0 Kolar i Bosec.
Mijau- Broj postova : 5105
Re: 7. kolo 1 HNL Split-Inker
Sa pobjedom protiv Splita, imat ćemo score 2-2-3 i to je idealno, nakon sedam kola 8 bodova, a ove godine deveta momčad neće imat više od 30 bodova.
inter100- Broj postova : 1594
Zadnjih par tekmi se Split protiv nas provukao s 1-1 nakon kaj bi mi poveli. Sad je vrijeme za tu pobjedu.
StaJaZnam- Broj postova : 530
Dobili milijun kuna zbog Dinama
[You must be registered and logged in to see this link.]
Evo za one koji neznaju kako izgleda kamp Medsave.
Evo za one koji neznaju kako izgleda kamp Medsave.
Danas važna tekma! Protiv Cibalije smo dosta gluposti radili, danas moramo biti bolji!
Ja bi Puljića stavio u napad, Blaževića na njegovu najbolju poziciju! Brza krila Otto i Kolar! Mislim da je to najbolji raspored i najbolje pozicije za sve igrače!
Kolar mora bolje obranu igrati jer je protiv Lokomotive jako loše pokrivao svog beka i tu nam je Lokomotiva radila višak!
Valjda ga zato i na krilo nikad nisu stavljali! Ako želi uspjeti to je njegova pozicija koju mora naučiti igrati!
Izgubiti ne smijemo, bod je srednja žalost, a pobjeda pravi iskorak prema sredini ljestvice!
Ja bi Puljića stavio u napad, Blaževića na njegovu najbolju poziciju! Brza krila Otto i Kolar! Mislim da je to najbolji raspored i najbolje pozicije za sve igrače!
Kolar mora bolje obranu igrati jer je protiv Lokomotive jako loše pokrivao svog beka i tu nam je Lokomotiva radila višak!
Valjda ga zato i na krilo nikad nisu stavljali! Ako želi uspjeti to je njegova pozicija koju mora naučiti igrati!
Izgubiti ne smijemo, bod je srednja žalost, a pobjeda pravi iskorak prema sredini ljestvice!
inkerovac- Broj postova : 1511
Sastav ko sa Lokomotivim samo umjesto Šoljića igra Brlečić.2:0 moja prognoza Kolar i Marjan
Solidno poluvrijeme al nismo previše ugrožavali Duku, jedina prava šansa je bila kad je izvadio Puljićeve "škarice". I Čović jedna odlična obrana.
Solidno. Nadao sam se pobjedi. Al dobro, ni bod nije los
U drugom poluvremenu smo jako malo napravili čak i sa igračem više. Bod najrealniji al ovo smo trebali dobit jer Split dugo nije bio slabiji.
Bod nije solidan bod je odličan.Split je i dalje iza vjerovatno će iza ostati i Cibalija i Istra a bitno je da držimo razmak.Dvije utakmice vani sa konkurentima za opstanak nismo izgubili.Jedini kiks je poraz od Osijeka tu nam fali koji bod.Sad se dobro spremiti i probati pobjediti Hajduk.
Kad Bosec igra Inker ne gubi.On je Toplakova zečja šapa na terenu .Možda ga i Bosec mazi sa svojom kosicom prije poslije i za vrijeme treninga i utakmica.Sad ga treba uguziti u repku neku i prodati ga Sassuolu na zimu.
Ljudi moji, koja je onaj Polizzi igračina. Iz aviona se vidjelo da je tehnicki potkovaniji od svih nasih igraca
inter100 je napisao/la:Ljudi moji, koja je onaj Polizzi igračina. Iz aviona se vidjelo da je tehnicki potkovaniji od svih nasih igraca
Nije bolji od Čabraje.
Očito su išli po bod! Šteta da ni s igračem više nismo krenuli agresivnije!
Nismo radili toliko gluposti kao do sad! Bosec opet solidan, Mesfin bolji od Čelikovića! Defanzivni vezni jako slabi, napadači gotovo nevidljivi! Puljić se nije vidio do onog udarca pred kraj, koji je opet bio jako dobar!
Nismo radili toliko gluposti kao do sad! Bosec opet solidan, Mesfin bolji od Čelikovića! Defanzivni vezni jako slabi, napadači gotovo nevidljivi! Puljić se nije vidio do onog udarca pred kraj, koji je opet bio jako dobar!
inkerovac- Broj postova : 1511
IstinaMijau je napisao/la:inter100 je napisao/la:Ljudi moji, koja je onaj Polizzi igračina. Iz aviona se vidjelo da je tehnicki potkovaniji od svih nasih igraca
Nije bolji od Čabraje.
inkerovac je napisao/la:Očito su išli po bod! Šteta da ni s igračem više nismo krenuli agresivnije!
Nebi reko da su napadači nevidljivi.Napravili smo tri šanse Kolara i Altija.Ilija bi zabio ono Kolarovo 100%.Alti se diže ali mi je prepičkast.Nema krvi i života ni u njemu i u Kolaru.
Zadnja linija Mesfin-Komorski-Filipović-Bosec je izgledala dosta dobro danas. Naravno nema ni Split neki mega napad da ih je previše testirao, al svejedno. Čelik meni nije dobro ušao u ovu sezonu i ak Mesfin bude ovak nastavio bit će ispred njega, kolko god da je Čele legenda mora se vratit u formu iz prošle sezone.
Čelik nije na 100% i to se vidi.On kad nije full spreman nije ni sjena pravog Čelika.Jučer mu je i pozlilo na poluvremenu.Ja i dalje čekam njega i Otta na lijevoj strani.Sad stvarno imamo širinu na svakoj poziciji.
Similar topics
» 25 kolo Split - INTER
» 34. kolo 1 HNL INKER- Split
» 4.kolo 1 HNL Inker-Split
» 22. kolo 1 HNL Inker - Split
» 13. kolo 1.HNL Split - INTER
» 34. kolo 1 HNL INKER- Split
» 4.kolo 1 HNL Inker-Split
» 22. kolo 1 HNL Inker - Split
» 13. kolo 1.HNL Split - INTER
Stranica 1 / 1.