17.kolo 1 HNL Hajduk-INTER
4 posters
Stranica 1 / 1.
17.kolo 1 HNL Hajduk-INTER
Idemo po 3 boda. Iako ćemo najvjerojatnije izgubit, Hajduk je poznat po kiksevima protiv "malih". Moglo bi nam se posrećit, trebamo napadački igrat, kog boli k. Nešto si gledam, Cibalia 8 bodova, Split 7 a 16 kola odigrano od 36. Znači oni ovim tempom da nastave i imat će maksimalno 20 bodova hahahaha, pa mi sa 22-23 boda ladno ostajemo u ligi. Mislim i sad smo već na +10 odnosno +11, ali opet....
inter100- Broj postova : 1594
Re: 17.kolo 1 HNL Hajduk-INTER
Ajdukovci dobili kaznu praznog sjevera i mislio sam da ce to bit za poraz protiv nas a sad vidim da vec imaju kombinacije da bude u nekoj drugoj tekmi zbog zalbi i svasta nesto a u meduvremenu se pojavila informacija da pripremaju psb koreografiju za nasu tekmu sto vjerojatno znaci novu kaznu za njih
Admin je napisao/la:Ajdukovci dobili kaznu praznog sjevera i mislio sam da ce to bit za poraz protiv nas a sad vidim da vec imaju kombinacije da bude u nekoj drugoj tekmi zbog zalbi i svasta nesto a u meduvremenu se pojavila informacija da pripremaju psb koreografiju za nasu tekmu sto vjerojatno znaci novu kaznu za njih
Odustali od žalbe. Sjever je prazan protiv nas, ali navijači sa pretplatama smiju na ostale dvije tribine....
danijel1208- Broj postova : 105
Interov dvojac Laljak i Toplak večeras u Kranjčevićevoj: Nekome ćemo "skinuti gaće", Hajduku ili Dinamu
[You must be registered and logged in to see this link.]
Rađe bi da prođemo u polufinale kupa, ali ne bi se bunio ni da Hajduka pobijedimo!
Da li odmarati neke igraće? Sigurno da ne, ali nema potrebe da Mesfin igra desno, rađe neka podijeli utakmice s Čelikom! Mazalović i Šoljić mogu podjeliti, Mamut i Kolar također! Altiparmakovski može igrati jednu tekmu jer zadnjih par utakmica kad je igrao lijevo krilo bio je više nego solidan!
[You must be registered and logged in to see this link.]
Rađe bi da prođemo u polufinale kupa, ali ne bi se bunio ni da Hajduka pobijedimo!
Da li odmarati neke igraće? Sigurno da ne, ali nema potrebe da Mesfin igra desno, rađe neka podijeli utakmice s Čelikom! Mazalović i Šoljić mogu podjeliti, Mamut i Kolar također! Altiparmakovski može igrati jednu tekmu jer zadnjih par utakmica kad je igrao lijevo krilo bio je više nego solidan!
inkerovac- Broj postova : 1511
"Dolaskom na ovu utakmicu pokažimo otpor. Pokažimo im da nam njihove zabrane ne znače ništa i da navijački kop možemo stvoriti na bilo kojem dijelu stadiona na kojem MI to odlučimo napraviti. Dođite, pružite podršku Hajduku i našoj borbi te se svi zajedno pripremimo za derbi o kojem će se pričati. Srušit ćemo vas bando lopovska, pod svaku cijenu i neovisno o žrtvi koju ćemo na tom putu morati podnijeti."
Poraz s kombiniranim sastavom. Teško se moglo sa Zulimom!
Igrali smo povučenije, ali do gola mi je to dobro izgledalo. Imali smo solidne izlaske prema naprijed i to s velikim brojem igrača u završnici! Nažalost fali ta odlučnost kada akciju treba dovršiti.
Kod prvog gola igrač sam prima loptu na 25 metara, nikoga oko njega! Kod drugog gola Čović loše reagira, a igrači ne prate!
Zulim nevidljiv! Šoljić i Brlečić u nekim situacijama dobri, ali puno grešaka bez veze! Mesfin sve bolji na desnom beku!
Nakon isključena i igrača više trebali smo zabiti, ali opet ta završnica nije dobra!
Kup je puno važniji i nadam se da je ovakva predstava dijelom bila i zbog kupa! To je naša prilika da napravimo nešto više ove sezone, jer bolje od petog mjesta u prvenstvu ne možemo! U polufinalu kupa dugo nismo bili i protiv ovakvog Dinama imamo šanse! Treba nam jedna prava utakmica!
inkerovac- Broj postova : 1511
Valjda ne bude opet u srijeduinter100 je napisao/la:Zulim u prvih 11.
Similar topics
» 26.kolo INTER - Hajduk
» 35. kolo Hajduk - INTER
» 5. kolo INTER - Hajduk
» 13. kolo. Hajduk - INTER
» 28. kolo INTER - Hajduk
» 35. kolo Hajduk - INTER
» 5. kolo INTER - Hajduk
» 13. kolo. Hajduk - INTER
» 28. kolo INTER - Hajduk
Stranica 1 / 1.