21.kolo Cibalia - INKER
4 posters
Stranica 1 / 1.
21.kolo Cibalia - INKER
Bez Puljića, Otta, Mazala, Kolara i najvjerojatnije Filipovica. Toplak vec najavljuje da ce bod bit super. NEMA OPRAVDANJA, SVI U VINKOVCE
inter100- Broj postova : 1594
Re: 21.kolo Cibalia - INKER
Neka se drugi pokažu. Bilo bi dobro da Mamut igra.
inkerovac- Broj postova : 1511
I on je ozljeden. Ljudi, ni Pecelj ne dolazi. Forum spao na Admina, Inkerovca i mene. Kad vidim kakav je duša me boli. Prije skoro svaki dan neka objava sad jednom tjedno, ako i toliko
Imali smo tihi prosvjed jer je Zule bio kapetan na prijateljskim tekmama:)
Sad ce sw to uskoro vratiti u normalu
Sastav ce vrlo vjerojatno bit kao zadnju prijateljsku...Brlecic lazna devetka...mislim da ciljamo na 0:0, a i teren ce bit vjerojatno blatnjav a mi smo se sad naviknuli na tepih tak da imamo odmah i ispriku za eventualni poraz
Sad ce sw to uskoro vratiti u normalu
Sastav ce vrlo vjerojatno bit kao zadnju prijateljsku...Brlecic lazna devetka...mislim da ciljamo na 0:0, a i teren ce bit vjerojatno blatnjav a mi smo se sad naviknuli na tepih tak da imamo odmah i ispriku za eventualni poraz
inter100 je napisao/la:Zar nije Mujagic spica?
Igrao je na pripremnima kada nije bilo napadača.
Toplak voli rotirati po pozicijama tako da ga možda ipak vrati na krilo!
Nadam se da će Filipović i Mamut moći igrati pa onda neće biti tolikih problema.
Danas u dva je reprizainter100 je napisao/la:Sta je rekao?
Ma puno toga al ugl nista extra
Nisam niti ja uspio pogledati ali evo sada možemo.
Užas od igre! Uvijek poslije priprema očekuješ napredak i uvijek je razočaranje!
Nije to toliko lose bilo. Preko tv-a je dosadnije nego uzivo. Mi smo ovakvi bez Mazala, Puljica i Kolara dobro parirali Cibaliji. Igrali smo bez prave špice. Zadovoljan bodom
inter100 je napisao/la:Nije to toliko lose bilo. Preko tv-a je dosadnije nego uzivo. Mi smo ovakvi bez Mazala, Puljica i Kolara dobro parirali Cibaliji. Igrali smo bez prave špice. Zadovoljan bodom
Možda ja previše očekujem, ali ovo je bilo gotovo negledljivo! Da nisam fanatik Inkera sigurno ne bi ovu utakmicu izdržao više od par minuta!
Reakcije igrača očajne! Primili gol i čim smo malo stisnuli odmah smo ga dali! Pred kraj opet koliko god nekvalitetni bili niti ne želimo pobjediti, i dajemo Cibaliji pritisak bez ikakvih ambicija!
Falilo je napadača i to može biti neko opravdanje, ali opet kvaliteta igre i pristup za pobjedu dosta razočaravajuće!
Dosli smo po bod i uzeli ga. Mada i ja sam htio sva tri ali jbg
inter100 je napisao/la:Dosli smo po bod i uzeli ga. Mada i ja sam htio sva tri ali jbg
Upravo tako, ne treba tražiti kruha preko pogače. Prednost pred Cibaliom i Splitom ostala, a s obzirom da smo dolje otišli bez 5 igrača ovo je odličan rezultat.
danijel1208- Broj postova : 105
Similar topics
» 20.kolo 2 HNL Inker-Cibalia
» 3. kolo 1 HNL Cibalia-Inker
» 30. kolo INKER - Cibalia
» 12. kolo 1 HNL INTER - Cibalia
» 3.kolo Cibalia - Inter
» 3. kolo 1 HNL Cibalia-Inker
» 30. kolo INKER - Cibalia
» 12. kolo 1 HNL INTER - Cibalia
» 3.kolo Cibalia - Inter
Stranica 1 / 1.