Ajmo juniori!
2 posters
Stranica 1 / 1.
Ajmo juniori!
Pošto prva momčad ne želi ili jako nezainteresirano pristupa nekim utakmica, vrlo je zanimljivo pratiti juniore!
U polufinalu kupa, i četvrti na tablici sa samo šest bodova manje od prvog! Nažalost izgubili su prvu utakmicu kupa, ali po rezultatima iz prvenstva sigurno još imaju realne šanse da u drugoj ipak prođu Lokomotivu!
U prvenstvu su živi! Ako se potrude mogu i tu zaprijetiti! Znam da je zadnje kolo s Hajdukom u Zaprešiću!
Ajde da juniori nešto naprave kada prva momčad, čini mi se, niti ne želi nešto više!
Da li netko zna kada se igra uzvratna utakmica s Lokomotivom?!
U polufinalu kupa, i četvrti na tablici sa samo šest bodova manje od prvog! Nažalost izgubili su prvu utakmicu kupa, ali po rezultatima iz prvenstva sigurno još imaju realne šanse da u drugoj ipak prođu Lokomotivu!
U prvenstvu su živi! Ako se potrude mogu i tu zaprijetiti! Znam da je zadnje kolo s Hajdukom u Zaprešiću!
Ajde da juniori nešto naprave kada prva momčad, čini mi se, niti ne želi nešto više!
Da li netko zna kada se igra uzvratna utakmica s Lokomotivom?!
inkerovac- Broj postova : 1511
Re: Ajmo juniori!
Rešetar je otišao u Dinamo, čiji je interes za ovog igrača Inter s veseljem prihvatio.
Ovo normalni klub ne može napisati! Stvarno niste normalni i onda se čudite kolika je posjeta!
Dajte ukinite klub!
Admin makni forum sa službene stranice!
Ovo normalni klub ne može napisati! Stvarno niste normalni i onda se čudite kolika je posjeta!
Dajte ukinite klub!
Admin makni forum sa službene stranice!
Mijau imas li kakav traktor da im preoramo ovaj novi travnjak!!!!!
Admin ukidaj forum!
Mijau je prodao traktor da kupi godišnju za Lokomotivuinkerovac je napisao/la:
Mijau imas li kakav traktor da im preoramo ovaj novi travnjak!!!!!
Admin ukidaj forum!
Stranica 1 / 1.