3. kolo Gorica - INTER
2 posters
Stranica 1 / 1.
3. kolo Gorica - INTER
Subota 11.08. u 17:30 prijenos na Areni1 i HNTV
Zadnja promjena: Admin; čet 23 kol 2018, 07:43; ukupno mijenjano 1 put.
Re: 3. kolo Gorica - INTER
Matkovic - Bosec, Prenga, Simunec, Haramustek - Lustica, Muhar, Postonjski - Ajayi, Andric, Solomon
Moj sastav koji je trebao od prvog kola u tom sustavu! Prva greska koju Toplak radi je da mora igrati s Celikovicem i Rakom!
Solomon bez problema moze igrati krilo sto je igrao u Istri!
Kad vidim kako Haramusteka ne iskoristimo, dodje mi zlo! Sam je probijao Lokomotivu dok nije dosao Mamic, koji je morao igrati. Po svim statistikama bio bolji od Mamica! Kelava je nespreman!
Ova tri naprijed nikad nismo imali bolje Moraju se samo boriti! Tu je trebao biti Resetar umjesto Andrica, ali sad neka isforsiraju tog Andrica posto se zna da je dobar! Ali Resetar svakako treba dobiti 20 minuta za svoju agresiju!
Stopere treba uigrati, a to je trebalo raditi na pripremama!
inkerovac- Broj postova : 1511
Re: 3. kolo Gorica - INTER
Kaj reći! Prvo Toplak po meni starta s rezervnim sastavom!
Krenemo ambiciozno i onda opet isto! Iz naseg kornera ovaj izdominira Boseca i da Kelavi gol u njegov kut! Mucimo se, igramo dobro i usput poklanjamo Gorici ali Kelava nesto i obrani! Uspijemo izjednaciti samo da bi na pocetku drugog opet iz cista mira poklonili Gorici!
Muhar dokazuje da je bolji od Mazalovica i Sarica, Mamut da imamo takvog potencijala biti dobri, samo da radimo normalno!
inkerovac- Broj postova : 1511
Similar topics
» 6.kolo INTER - Gorica
» 15.kolo 2 HNL Gorica - Inker
» 27.kolo Istra - Inter
» 23.kolo INTER - Istra
» 13 kolo INTER - Rudeš
» 15.kolo 2 HNL Gorica - Inker
» 27.kolo Istra - Inter
» 23.kolo INTER - Istra
» 13 kolo INTER - Rudeš
Stranica 1 / 1.