DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum

Join the forum, it's quick and easy

DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum
DIVLJE SVINJE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ŠAL INTER ZAPREŠIĆ

2 posters

Go down

ŠAL INTER ZAPREŠIĆ Empty ŠAL INTER ZAPREŠIĆ

Postaj  balkanac sub 09 srp 2011, 09:10

Pozdrav dobri ljudi zanima me jeli moguće kupiti šal Inter Zaprešića?!
Ja sam iz Splita ali veliki sam simpatizer vašega kluba.
Ako mi netko moze odgovoriti hvala.

Zadnja promjena: Admin; sub 09 srp 2011, 11:18; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : /tema premještena u odgovarajuci podforum)

balkanac

Broj postova : 1

[Vrh] Go down

ŠAL INTER ZAPREŠIĆ Empty Re: ŠAL INTER ZAPREŠIĆ

Postaj  Admin pon 11 srp 2011, 20:27

čini mi se da trenutno nema novih šalova u prodaji, eventualno bi mogao kupiti od nekoga stara izdanja šalova, ali cini mi se da ni jedan nije na prodaju:)

u planu je webshop, pa ce mozda tamo bit i novih šalova, ali nažalost ne mogu ti reci kada ce to biti realizirano

Admin
Admin

Broj postova : 2871

https://divlje-svinje.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics