Prvo javljanje
+2
terminator
inkerovac
6 posters
Stranica 1 / 1.
Re: Prvo javljanje
Evo i mene. A odmah imam i zalbu . Boje su sjebane, treba neki drugi color scheme metnut jer se ne vidi pol toga
terminator- Broj postova : 7
Hvala na kritikamaterminator je napisao/la:Evo i mene. A odmah imam i zalbu . Boje su sjebane, treba neki drugi color scheme metnut jer se ne vidi pol toga
Boje, kao i cijeli forum je još uvijek u izradi, ali s obzirom da je kraj sezone blizu i da je onaj blog, što se tiče novih tema već duže neaktivan, pokrenut je ovaj forum, možda malo prerano
Nadam se da će uskoro biti "pogođen" pravi izbor boja radi što bolje preglednosti ali i da budu prepoznatljive boje
Odlična ideja, bitno da je pokrenuto nešto. Ostalo su tek sitnice, detalji.
Mirko13- Broj postova : 300
baš to, glavno da budemo aktivni, a ostalo ce se posložit s vremenom, a valjda će se i ekipa skupit:)
ja se nadam da će i link ići na stranice kluba
domi- Broj postova : 360
Lijepo smo krenuli! Ove sitnice ce se riješiti s vremenom.
Sigurno bi bilo lijepo da stave link na službenoj stranici jer tako ce više ljudi saznati za forum i prijaviti se.
Također ne znam da li su rješene one teškoce s registracijom tako da se novi clanovi mogu bez problema prijaviti! Ako se to ne moze rijesiti onda bi trebalo negdje pisati da se na lozinku moraju staviti minimalno dvije brojke.
Sigurno bi bilo lijepo da stave link na službenoj stranici jer tako ce više ljudi saznati za forum i prijaviti se.
Također ne znam da li su rješene one teškoce s registracijom tako da se novi clanovi mogu bez problema prijaviti! Ako se to ne moze rijesiti onda bi trebalo negdje pisati da se na lozinku moraju staviti minimalno dvije brojke.
inkerovac- Broj postova : 1511
Kako vam se sviđa novi izbor boja?
Mislim da treba još malo prilagodit, ali čini mi se bolje nego prošla verzija
Ako negdje primjetite kričavo rozu to je vjerojatno na privremeno, a ako bude na duže slobodno stavite komentar ovdje pa da se ispravi
Uživajte u prijenosu tekme
Mislim da treba još malo prilagodit, ali čini mi se bolje nego prošla verzija
Ako negdje primjetite kričavo rozu to je vjerojatno na privremeno, a ako bude na duže slobodno stavite komentar ovdje pa da se ispravi
Uživajte u prijenosu tekme
Po malo popravljati te boje ako se može, ali meni osobno ne smeta ni ovako kako je! Ako se malo pomuciš možeš sve vidjeti!
Mali prijedlog da se na pocetnu stranu stavi rubrika transferi. Sigurno ce tamo biti puno rasprave. O tome svi vole pametovati! Znaci tamo se može staviti ovaj clanak o Baliću!
Mali prijedlog da se na pocetnu stranu stavi rubrika transferi. Sigurno ce tamo biti puno rasprave. O tome svi vole pametovati! Znaci tamo se može staviti ovaj clanak o Baliću!
inkerovac- Broj postova : 1511
Boje će se još popravljat kao i ostatak foruma da bude što lakše snalaženje po forumu a i da boje budu ugodne za gledanje.
Slažem se da će bit puno komentara o transferima, ali mislim da je još prerano za to, zasad ima bitnijih tema, poput subotnjeg derbija, a za novinska predviđanja, po kojima su prošli tjedan prodavali Trajkovskog i Blaževića a Balića prodavali u Rusiju, trenutno je dostatna kategorija - Članci o Interu -
Naravno ako netko želi pokrenuti novu temu slobodan je to učiniti.
Slažem se da će bit puno komentara o transferima, ali mislim da je još prerano za to, zasad ima bitnijih tema, poput subotnjeg derbija, a za novinska predviđanja, po kojima su prošli tjedan prodavali Trajkovskog i Blaževića a Balića prodavali u Rusiju, trenutno je dostatna kategorija - Članci o Interu -
Naravno ako netko želi pokrenuti novu temu slobodan je to učiniti.
Stranica 1 / 1.