Izgled foruma
3 posters
Stranica 1 / 1.
Izgled foruma
Moj mali prijedlog kako bi forum bio još bolji.
Ja uvijek tražim temu na portalu! Tamo uvijek i jesu aktualne teme. Nije me toliko briga u koju to kategoriju spada.
Kada idem na pocetnu stranicu tu mi je previše klikanja dok pronađem temu. Nekako mi je bez veze ici tamo jer potrošim dosta vremena bez veze na klikanje.
Jedino šta one na portalu stalno prolaze pa moram cekati da mi se ponovo vrate.
Nekako mislim da bi bilo bolje da se odmah vide sve teme i na vrhu ona na kojoj je zadnje postano. Znaci tipa sportnet. Ukinuti ove kategorije.
Ako bi se to moglo tako srediti bilo bi preglednije i jednostavnije za pracenje. Imao bih 20 aktualnih tema na ekranu poredanih kronološki po zadnjem postu.
Pohvalio bi INTERVJu! Vrlo dobra ideja i jako ju je zanimljivo procitati!
Ja uvijek tražim temu na portalu! Tamo uvijek i jesu aktualne teme. Nije me toliko briga u koju to kategoriju spada.
Kada idem na pocetnu stranicu tu mi je previše klikanja dok pronađem temu. Nekako mi je bez veze ici tamo jer potrošim dosta vremena bez veze na klikanje.
Jedino šta one na portalu stalno prolaze pa moram cekati da mi se ponovo vrate.
Nekako mislim da bi bilo bolje da se odmah vide sve teme i na vrhu ona na kojoj je zadnje postano. Znaci tipa sportnet. Ukinuti ove kategorije.
Ako bi se to moglo tako srediti bilo bi preglednije i jednostavnije za pracenje. Imao bih 20 aktualnih tema na ekranu poredanih kronološki po zadnjem postu.
Pohvalio bi INTERVJu! Vrlo dobra ideja i jako ju je zanimljivo procitati!
inkerovac- Broj postova : 1511
Re: Izgled foruma
Portal spada pod 'dodatnu opremu' pa nije jednostavno provest vlastite ideje jer ih bas i nema objasnjenih na tutorialima, pa onda treba spajat više tuđih ideja i dodat malo svojih:-)
I meni pobjegnu na portalu, pa 'reloadam' stranicu da brze dodu najnovije:-). Sad pisem s mobitela al budem probao veceras il sutra kad cu bit na kompu, nesto iskemijat, pa je moguce da forum nece radit neko vrijeme
Drago mi je za INTERvju, nadam se da se svima, osim imena teme:-), sviđa i izbor INTERvjuiranih:-). Kad sam vec kod toga, slobodno komentirajte i tu temu;-)
I meni pobjegnu na portalu, pa 'reloadam' stranicu da brze dodu najnovije:-). Sad pisem s mobitela al budem probao veceras il sutra kad cu bit na kompu, nesto iskemijat, pa je moguce da forum nece radit neko vrijeme
Drago mi je za INTERvju, nadam se da se svima, osim imena teme:-), sviđa i izbor INTERvjuiranih:-). Kad sam vec kod toga, slobodno komentirajte i tu temu;-)
E da, da iskoristim priliku:-)
Sto mislite o slikama na vrhu foruma
Jesu vam bolje vece, srednje, manje?
Kolko cesto bi da se mjenja?
Sto mislite o slikama na vrhu foruma
Jesu vam bolje vece, srednje, manje?
Kolko cesto bi da se mjenja?
U vezi veličine sam još neodlučan, al po mom mišljenju bilo bi dobro da se mijenja svaki tjedan - npr. nakon svake tekme staviš sliku našeg najboljeg igrača u tom susretu ili u ovom slučaju strijelca jedinog pogotka ili u tjednima kad igra reprezentacija pa nema prvenstva, staviš sliku neke legende kluba
zagorec92- Broj postova : 769
što kažete na izmjene?
skužio sam kako stavit da se vrti (da izgleda atraktivnije ) a da bude manji razmak između prve i zadnje teme, mozda je tak ipak bolje?
skužio sam kako stavit da se vrti (da izgleda atraktivnije ) a da bude manji razmak između prve i zadnje teme, mozda je tak ipak bolje?
Admin je napisao/la:što kažete na izmjene?
Izmjene su dobre! Dobro je i ova statistika posteva!
Samo ja bi radje da se ne vrti! Šta da je Arber htio atrakciju u 93 minuti! Sad bi vec bio na putu za Albaniju!
inkerovac- Broj postova : 1511
Ajmo glasanje, dal da se vrti ili da se ne vrti
VRTI: Admin
NE VRTI: Inkerovac
kod glasanja, kopirajte "glasove" i dodajte svoje ime tj glas
VRTI: Admin
NE VRTI: Inkerovac
kod glasanja, kopirajte "glasove" i dodajte svoje ime tj glas
Similar topics
» Kako bi ocjenili izgled foruma?
» Kako bi ocjenili kofiguraciju foruma? Izbor foruma/tema, snalaženje, ....
» "modernizacija" foruma
» Kako bi ocjenili kofiguraciju foruma? Izbor foruma/tema, snalaženje, ....
» "modernizacija" foruma
Stranica 1 / 1.