Kup 2011/2012
+3
domi
Admin
inkerovac
7 posters
DIVLJE SVINJE :: Kup
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Kup 2011/2012
Parovi šesnaestine finala Hrvatskog kupa:
Radoboj - Dinamo
Jadran - Hajduk
Graničar - Slaven Belupo
Podravac - Varaždin
Mladost Petrinja - Zagreb
Fruškogorac - Cibalia
Radnik - Šibenik
BSK - Rijeka
Vrbovec - Inter Zaprešić
Opatija - Osijek
Rudeš - Pomorac
Split - Segesta
Rudar - Istra 1961
Vinogradar - Konavljanin
Zadar - Karlovac
HAŠK - Hrvatski dragovoljac
Ako prođemo mislim da idemo na pobjednika BSK - Rijeka!
Radoboj - Dinamo
Jadran - Hajduk
Graničar - Slaven Belupo
Podravac - Varaždin
Mladost Petrinja - Zagreb
Fruškogorac - Cibalia
Radnik - Šibenik
BSK - Rijeka
Vrbovec - Inter Zaprešić
Opatija - Osijek
Rudeš - Pomorac
Split - Segesta
Rudar - Istra 1961
Vinogradar - Konavljanin
Zadar - Karlovac
HAŠK - Hrvatski dragovoljac
Ako prođemo mislim da idemo na pobjednika BSK - Rijeka!
inkerovac- Broj postova : 1511
Re: Kup 2011/2012
Mislim da je na rijeku, da ide 1.par na 16., 2. na 15., itd.
Nije loš protivnik, ne mislim kao ekipa, nego što se tiče udaljenosti, 75km, malo manje od sat vremena vožnje
Taman za gostovanje:-)
16.09. nam rijeka dolazi, prijenos na maxtv, 21.09. idemo u vrbovec, a 24.09. u osijek, isto bi trebalo bit na maxtv
Nije loš protivnik, ne mislim kao ekipa, nego što se tiče udaljenosti, 75km, malo manje od sat vremena vožnje
Taman za gostovanje:-)
16.09. nam rijeka dolazi, prijenos na maxtv, 21.09. idemo u vrbovec, a 24.09. u osijek, isto bi trebalo bit na maxtv
manje od 24 sata do tekme, nadam se da neće bit problema osigurati prolazak što ranije, pa da odmorimo neke igrače i da oni sa manjom minutažom dobiju priliku pokazati se
mislio sam da ću ići na tekmu ali nažalost ne mogu, radim sutra duže....
ako netko ode na tekmu, neka piše malo kako je bilo, sigurno će biti bolje izvještaj nego sa razno raznih portala i novina
mislio sam da ću ići na tekmu ali nažalost ne mogu, radim sutra duže....
ako netko ode na tekmu, neka piše malo kako je bilo, sigurno će biti bolje izvještaj nego sa razno raznih portala i novina
nadam se da ćemo ove sezone bolje odigrati u kupu, jer prošlih sezona smo prelako ispadali, a mogli smo daleko dogurati
domi- Broj postova : 360
Vidim na teletekstu da Varaždin ima velike probleme! Naš protivnik iz sljedeceg kola Osijek se također mucio!
Ne smijemo ih podcjeniti! Vrbovec u trecoj ligi ima 2 pobjede, 3 nerješena i nema poraza! Moramo odigrati 100% jer ako olako shvatiš uvijek možeš imati problema! Kup bi trebao biti naše natjecanje i moramo ga igrati najbolje šta možemo!
Ne smijemo ih podcjeniti! Vrbovec u trecoj ligi ima 2 pobjede, 3 nerješena i nema poraza! Moramo odigrati 100% jer ako olako shvatiš uvijek možeš imati problema! Kup bi trebao biti naše natjecanje i moramo ga igrati najbolje šta možemo!
Vidim da smo pobjedili 1:0!
U SN-u sam vidio najavu da cemo igrati s drugim sastavom i znao sam da bude gusto!
Pozitivno je da i drugi sastav može dobiti natjecateljsku utakmicu! Rijeka je prošla, stoga ona nam je sljedeci protivnik! Nadam se da cemo imati srece pri ždrijebu i da cemo mi biti domacini!
U SN-u sam vidio najavu da cemo igrati s drugim sastavom i znao sam da bude gusto!
Pozitivno je da i drugi sastav može dobiti natjecateljsku utakmicu! Rijeka je prošla, stoga ona nam je sljedeci protivnik! Nadam se da cemo imati srece pri ždrijebu i da cemo mi biti domacini!
Jedva nadem rezultat i onda vidim da sam zakasnio :-Dinkerovac je napisao/la:Vidim da smo pobjedili 1:0!
Slazem se s ostatkom post-a, tak nekak bi ga i ja napisao da sam bio brži:-)
Nadam se da ce se uskoro pojavit neki izvjestaj sa tekme
Još jedan prvoligaš mučio se s niželigaškom preprekom, bio je to Inter iz Zaprešića kojemu je Vrbovec "skupo prodao kožu". Brk Ilije Lončarevića razveselio je je Stjepan Babić pogotkom u 70. minuti utakmice.
hrsport.net
_________
Treća momčad na ljestici HNL-a, zaprešićki Inter, sa 1-0 je slavio u Vrbovcu...
jutarnji.hr
_________
hrsport.net
_________
Treća momčad na ljestici HNL-a, zaprešićki Inter, sa 1-0 je slavio u Vrbovcu...
jutarnji.hr
_________
Nešto slično ko Real u Maksimiru. Igrali smo jer smo morali, bez volje. Prvo poluvrijeme su domaćini čak imali bolje šanse. Dobro upozorenje, srećom prošli smo tu prepreku.
Igrali su: Jurić Bare-Jančetić,Balić,Kramarić,Herceg-Yankep,Šarić,Oršić,Gorgiev,Babić-Budimir, ušli su Ugrina,Šćrbec i Vujcic. Skoro pa svi zdravi su igrali, tek 2-3 nisu.
Arber i Blažević propuštaju Osijek zbog ozljeda.
Igrali su: Jurić Bare-Jančetić,Balić,Kramarić,Herceg-Yankep,Šarić,Oršić,Gorgiev,Babić-Budimir, ušli su Ugrina,Šćrbec i Vujcic. Skoro pa svi zdravi su igrali, tek 2-3 nisu.
Arber i Blažević propuštaju Osijek zbog ozljeda.
Mirko13- Broj postova : 300
Utakmice su na rasporedu 26. listopada, a domaćine će odrediti Povjerenstvo za natjecanje Kupa. Taj će se ždrijeb održati idućeg tjedna.
Parovi 1/8 finala Kupa:
Dinamo - HAŠK
Hajduk - Karlovac
Slaven Belupo - Vinogradar
Varaždin - Istra 1961
Zagreb - Split
Cibalia - Rudeš
Radnik - Osijek
Rijeka - Inter Zaprešić
Parovi 1/8 finala Kupa:
Dinamo - HAŠK
Hajduk - Karlovac
Slaven Belupo - Vinogradar
Varaždin - Istra 1961
Zagreb - Split
Cibalia - Rudeš
Radnik - Osijek
Rijeka - Inter Zaprešić
Naš klub, rutinskom je pobjedom u Vrbovcu prošao u 1/8 finala HNK-a, a protivnik će 26.10.2011. godine biti momčad Rijeke. Igrat će se jedna utakmica, a domaćinstvo će se odrediti izvlačenjem slijedećeg tjedna. Inače utakmica u Vrbovcu je protekla izrazito mirno, domaćin je iskazao želju i borbenost, iako je tijekom utakmice u svega "tri navrata" prešao polovicu igrališta. Naime danas je u SN novostima osvanulo izrazito neobjektivno izvještavanje s jučerašnje utakmice tamošnjeg novinara. Navedeni novinar, uz to je propustio reći da je naša ekipa cijelo vrijeme bila vrijeđana od strane domaćih navijača, ružnim izrazima, iako su isti slavili godišnjicu. Tijekom cijele utakmice, također su sustavno odjekivale eksplozije petardi i sličnih naprava, što se ne događa ni u najvećim ekstremnim navijačkim skupinama. Uz to valja napomenuti, lošu organizaciju utakmice, gdje se domaćin nije nimalo iskazao, osim izuzev 1-2 osobe u klubu, od kašnjenja sa prijavom zapisnika, pa čak do toga da su tamo neki "redarčići" preispitivali Propozicije natjecanja! U svakom slučaju domaćinu zahvaljujemo na ukazanom "gostoprimstvu", te da se dogodine ako se nađu u ovoj fazi cijenjenog natjecanja, malo bolje organiziraju.
Mijau- Broj postova : 5105
odlicno je sto smo dobili rijeku. jos kad bi nas malo pomazila sreća pa da igramo doma to bi bilo super. nekog jakog moraš izbaciti da bi ušao u prvih 4, a s rijekom nikakvo opuštanje ne dolazi u obzir. mislim da smo mi njima puno gori ždrijeb nego su oni nama...
Pecelj- Broj postova : 2970
Na ždrijebu održanom u Kući hrvatskog nogometa u Zagrebu određeni su domaćini utakmica osmine finala Hrvatskog nogometnog kupa.
Voljom ždrijeba raspored odigravanja utakmica je slijedeći: HAŠK-Dinamo, Hajduk-Karlovac, Vinogradar-Slaven Belupo, Varaždin-Istra 1961, Zagreb-Split, Rudeš-Cibalia, Osijek-Radnik i Rijeka-Inter Zaprešić.
Povjerenstvo za natjecanje kupa na ždrijebu je utvrdilo da će se utakmice Osijek-Radnik (potrebno zbog rasporeda MAXtv Prve lige) i Rijeka-Inter Z. (dogovor klubova) odigrati u utorak 25. listopada dok su ostale utakmice predviđene u redovitom terminu u srijedu 26.10.2011. godine ukoliko klubovi naknadno ne postignu drugačiji dogovor.
Utakmice HAŠK-Dinamo i Vinogradar-Slaven Belupo odigrati će se u dnevnom terminu od 15.00 sati jer na stadionima domaćina nema reflektora dok se ostale mogu igrati u večernjem terminu prema satnici koju odredi domaćin.
Voljom ždrijeba raspored odigravanja utakmica je slijedeći: HAŠK-Dinamo, Hajduk-Karlovac, Vinogradar-Slaven Belupo, Varaždin-Istra 1961, Zagreb-Split, Rudeš-Cibalia, Osijek-Radnik i Rijeka-Inter Zaprešić.
Povjerenstvo za natjecanje kupa na ždrijebu je utvrdilo da će se utakmice Osijek-Radnik (potrebno zbog rasporeda MAXtv Prve lige) i Rijeka-Inter Z. (dogovor klubova) odigrati u utorak 25. listopada dok su ostale utakmice predviđene u redovitom terminu u srijedu 26.10.2011. godine ukoliko klubovi naknadno ne postignu drugačiji dogovor.
Utakmice HAŠK-Dinamo i Vinogradar-Slaven Belupo odigrati će se u dnevnom terminu od 15.00 sati jer na stadionima domaćina nema reflektora dok se ostale mogu igrati u večernjem terminu prema satnici koju odredi domaćin.
Raspored odigravanja utakmica osmine finala HNK
Slijedeći tjedan prema kalendaru natjecanja igraju se utakmice osmine finala Hrvatskog nogometnog kupa.
U utorak 25. listopada igrati će se pet utakmica: s početkom u 15 sati HAŠK-Dinamo i Osijek-Radnik, od 17 sati Varaždin-Istra1961, a u 18 sati igrati će Zagreb-Split i Rijeka-Inter Zaprešić.
Preostala tri susreta igrati će se u srijedu 26. listopada: u 15 sati Vinogradar-Slaven Belupo i Rudeš-Cibalia dok će od 18 sati igrati Hajduk-Karlovac.
Pobjednici ovih susreta plasirati će se u 1/4 završnog dijela natjecanja za HNK koji se igra po dvostrukom kup sustava, a parovi i domaćini prvih susreta odrediti će se ždrijebom.
Slijedeći tjedan prema kalendaru natjecanja igraju se utakmice osmine finala Hrvatskog nogometnog kupa.
U utorak 25. listopada igrati će se pet utakmica: s početkom u 15 sati HAŠK-Dinamo i Osijek-Radnik, od 17 sati Varaždin-Istra1961, a u 18 sati igrati će Zagreb-Split i Rijeka-Inter Zaprešić.
Preostala tri susreta igrati će se u srijedu 26. listopada: u 15 sati Vinogradar-Slaven Belupo i Rudeš-Cibalia dok će od 18 sati igrati Hajduk-Karlovac.
Pobjednici ovih susreta plasirati će se u 1/4 završnog dijela natjecanja za HNK koji se igra po dvostrukom kup sustava, a parovi i domaćini prvih susreta odrediti će se ždrijebom.
Svi pumpaju tu rijeku, a gledao sam ih ove godine 5 puta uživo i nisu ništa posebno, jedva pobjede šibenik doma..... možemo ih proći bez problema, ako budemo pravi. još bolje da smo dobili ovako jakog protivnika, neće biti opuštanja, neće biti sramote jer mi možemo izgubiti od svakoga, a također svakoga i dobiti. Ako mislimo napraviti nešto u kupu ionako moramo izbaciti 2 3 prvoligaša pa zašto rijeka ne bi prva došla na red.
Nadam se da one prijetnje o kaznama, s kojima smo dobro dobili malo medijske pažnje, vrijede i za kup
I da mi ovu sezonu, opet, neće bit žao što smo tak rano ispali
I da mi ovu sezonu, opet, neće bit žao što smo tak rano ispali
Mislim da je dobar ovakav težak ždrijeb (samo šteta što nismo imali sreće da igramo doma ali ok) ili jesmo ili nismo! ako ispadnemo nije tragedija, ako prođemo na konju smo jer smo izbacili jakog prvoligaša u gostima. opet nema alfereza protiv nas LoL super slučajnost jer bi bio neugodan po našu obranu, takvi tipovi igrača nam trpaju. Imamo svoje šanse, nadam se da ćemo ih iskoristiti, jer ako prođemo ovo igra se na dvije tekme i više nas nitko nema baš tako lagano!
U svemu smo jači od njih, ipak nije to Rijeko od par godina. Samo treba ozbiljano igrati.
Evo par novosti, Pecelju se ispunila želja vezano za igrače Varteksa, sutra potpisuje Brlečić.
Sutra dolazi još jedan igrač, 18-godina, napadač. Dolazi iz Kanade, ne znam točno dal je baš Kanađanin.
Kukec već drugi tjedan nikak da se nađe i porazgovara s direktorom, nadam se da ga ne izbjegava. Nešto je na sudu završio s bivšim klubom.
Evo par novosti, Pecelju se ispunila želja vezano za igrače Varteksa, sutra potpisuje Brlečić.
Sutra dolazi još jedan igrač, 18-godina, napadač. Dolazi iz Kanade, ne znam točno dal je baš Kanađanin.
Kukec već drugi tjedan nikak da se nađe i porazgovara s direktorom, nadam se da ga ne izbjegava. Nešto je na sudu završio s bivšim klubom.
Mirko13- Broj postova : 300
Neznam kaj mozemo ocekivati od Brlecica a bogme i od tog Kanađanina.Mi igramo nogomet u Inkeru a ne hokej.
1:0 za Rijeku igramo bez 8 igrača standardnih prijenos je na Radio Rijeka
bilo bi lijepo da uđemo u 1/4 finala jer nismo već neko vrijeme
mislim da bi se mogli malo više posvetiti kupu , posebno jer ne očekujemo borbu za ostanak
što se tiče brlečića i kanađanina, nikad se sa sigurnošću nezna ko će iskočiti =)
ma...preokrenut ćemo mi to
mislim da bi se mogli malo više posvetiti kupu , posebno jer ne očekujemo borbu za ostanak
što se tiče brlečića i kanađanina, nikad se sa sigurnošću nezna ko će iskočiti =)
ma...preokrenut ćemo mi to
domi- Broj postova : 360
Veliki pritisak Inkera pogodili smo stativu
probao sam 10 linkova za stream radio rijeke prek posla i svi su mi blockani, naravno i kladionice su mi blockane, nis nemrem s posla
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Similar topics
» Inker 2011/2012
» EURO. 2012
» Europska natjecanja 2012/13
» 13. kolo Lokomotiva - INTER 26.10.2012. 16:00
» 14. kolo INTER - Cibalia 03.11.2012 15:00
» EURO. 2012
» Europska natjecanja 2012/13
» 13. kolo Lokomotiva - INTER 26.10.2012. 16:00
» 14. kolo INTER - Cibalia 03.11.2012 15:00
DIVLJE SVINJE :: Kup