DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum

Join the forum, it's quick and easy

DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum
DIVLJE SVINJE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

9. kolo Osijek - INTER

+4
PERO1929
Mirko13
Pecelj
inkerovac
8 posters

Go down

9. kolo Osijek - INTER Empty 9. kolo Osijek - INTER

Postaj  inkerovac pet 23 ruj 2011, 16:12

Score utakmica na TV: poraz (dinamo), pobjeda(rijeka)!

Idemo s još jednom pobjedom! Oršić vec mora dati gol!

inkerovac

Broj postova : 1511

[Vrh] Go down

9. kolo Osijek - INTER Empty Re: 9. kolo Osijek - INTER

Postaj  Pecelj pet 23 ruj 2011, 17:23

kad bi još jednom discipliniranom, mirnom igrom uz maksimalnu koncentraciju (kao protiv rijeke) uspijeli dobiti osijek te pobjedili davljenike istru i lučko (za što je veća vjerojatnost od pobjede u gradskom vrtu) mislim da bi dočekali ogled s hajdukom ispred njih, tj na drugom mjestu. bila bi to velika stvar za promociju kluba kroz medije
Pecelj
Pecelj

Broj postova : 2970

[Vrh] Go down

Postaj  Mirko13 pet 23 ruj 2011, 19:30

U kupu su nas izvrijeđali da smo drugoligaški klub, pa bi to trebalo dodatno motivirati igrače i stručni stožer. Oršić i ko će igrati tu poziciju na drugoj strani bi po meni trebali biti ključni prema naprijed.

Mirko13

Broj postova : 300

[Vrh] Go down

Postaj  PERO1929 pet 23 ruj 2011, 19:36

nas sastav ide na tesko gostovanje u gradski vrt i toga trebaju bit svjesni.izgledi za pobjedu nisu veliki ali ipak postoje!bice to teska utakmca.Oršić se kolko cujem oporavio, i stvarno bi bilo vrijeme za jedan njegov gol!!!!!!

PERO1929

Broj postova : 173

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj pet 23 ruj 2011, 19:45

veseli povratak Orsica, a svi oni koji govore ista protiv inkerove igre ove sezone kuže se u nogometnu taktiku i strategiju kao Velimir Zajec i Đuro Bago zajedno - 0!
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Mirko13 pet 23 ruj 2011, 19:53

Igrao je Oršić u kupu, dosta je uzak teren u Vrbovcu tak da nije imao ništa prostora i bio je među slabijima. Vjerojatno najbolje čuva za sutra:)

Mirko13

[Vrh] Go down

Postaj  Admin pet 23 ruj 2011, 20:28

Mogli bi Oršić i Balić napravit nered u Osijekovoj obrani

Nadam se da će bit bar bod

Admin
Admin

Broj postova : 2871

https://divlje-svinje.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pet 23 ruj 2011, 20:48

Bod bi bio odličan tradicionalno u Osijeku uvijek izgubimo ne leže nam Slavonci.Ako samo mogli Cibaliju možemo i Osijek.Samo da ne primimo neki glupi gol na početku što duže držimo 0:0 rastu nam šanse za sva tri boda
Mijau
Mijau

Broj postova : 5105

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj pet 23 ruj 2011, 21:35

Delač je preselio u Češku. igra za češke bedejovice, klub koji do sad ima 1 bod i dijeli zadnje mjesto s još njih par. nije branio prošlu subotu, a danas je tekma prikraju i također je na klupi. šteta, ako se ni tu ne izbori za mjesto na golu, mogao je i ostati u Inkeru cijelo ovo vrijeme. mislim i ovako da češka nije puno jača od HNLa
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 sub 24 ruj 2011, 13:00

Pecelj je napisao/la:Delač je preselio u Češku. igra za češke bedejovice, klub koji do sad ima 1 bod i dijeli zadnje mjesto s još njih par. nije branio prošlu subotu, a danas je tekma prikraju i također je na klupi. šteta, ako se ni tu ne izbori za mjesto na golu, mogao je i ostati u Inkeru cijelo ovo vrijeme. mislim i ovako da češka nije puno jača od HNLa
S onakvim branjenjem kakvo je pokazal nakon što se znalo da ide u Chelsea bi nam više odmogel nego pomogel. Primal je golove iz svakakvih situacija i bil je jako nesiguran. Od tad stvarno brani na niskom nivou i kaj se mog mišljena tiče, jači bez njega. Valjda će se probudit u toj češkoj ligi, makar ja ne znam što su ljudi uopće vidli u njemu. Solidan golman, al da je takav veliki talent...teško. Isto ko i Vrsaljko, super talent, ovo ono, pa nemre nikog proć, a Tomečak, koji je puno bolji igrač, sjedi na klupi...fala Bogu da je suspendiran, pa da Tomečak nešto odigra.
zagorec92
zagorec92

Broj postova : 769

[Vrh] Go down

Postaj  domi sub 24 ruj 2011, 14:04

ovo će biti teška utakmica, a u osijeku tradicionalno izgubimo

nisam brojao, ali zapamtio sam da nam je osijek puno puta dao gol pucanjem izvan šesnaesterca , tako da treba biti posebno oprezan na te dalekometne udarce i ne davati im prostora da uopće zapucaju
to ćemo najlakše ostvariti agresivnom igrom i s puno trke u fazi obrane

neznam kakvo je stanje momčadi , ali mislim da bi trebali biti motivirani za ovu utakmicu , jer nam poslije ove slijede 2 utakmice s lakšim protivnicima te bi eventualna pobjeda u osijeku donijela motivaciju i podigla moral prije sljedećih utakmica koje nisu toliko atraktivne , ali niti lagane da možemo reći da ćemo ih sigurno dobiti

pogledamo li statistiku , od zadnjih 17 utakmica s osijekom pobjedili smo dvije i 2 puta nerješeno igrali, od toga obje pobjede su u zaprešiću (jedna u kupu), i samo jedan nerješeni rezultat u osijeku

momčad bi trebala biti motivirana , jer bez motivacije teško ćemo dobiti ovu utakmicu

domi

Broj postova : 360

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac sub 24 ruj 2011, 16:51

Osijek nije ništa posebno! Sve se svodi kako cemo igrati!
Ako cemo igrati dobro pobjediti cemo! Isto kao i u nadolazecim utakmicima protiv Istre i Lučkog! Ako cemo ih previše respektirati proci cemo kao i protiv Belupa!

Nema respekta prema nikome, samo tako možemo raditi dobre rezultate!

Da kažem da sam gledao snimku tekme protiv Rijeke! Krešimir Čampa je fenomenalno komentirao! Nije bilo navijacki niti na jednu stranu, te je cijelo vrijeme pozitivno gledao na utakmicu! Stvarno ju je nahvalio, iako objektivno da nije igrao Inker bila bi mi stvarno dosadna!

Ovo je bila miljama daleko od Pervanovih prijenosa za promociju kluba! Tako se radi profesionalni prijenos naše lige!
To je bila dobra reklama za klub, a ja se nadam da cemo danas odigrati još bolje i da cemo si ovog puta sami zaraditi još bolju reklamu!
Tako da nas u Vrbovcu više ne zovu drugoligašima i da nam novinari ne prognoziraju pad na tablici!

Ako mislimo biti treci ovu bi trebalo dobiti! bounce

inkerovac

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sub 24 ruj 2011, 18:53

Igrač manje od 43. minute isključen je Babić biti će jako teško o kraja
Mijau
Mijau

Broj postova : 5105

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sub 24 ruj 2011, 18:59

Mijau je napisao/la:Igrač manje od 43. minute isključen je Babić biti će jako teško o kraja
Mislim da bi ih mogli iznenadit sa nekom kontrom u 88.minuti:-)

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac sub 24 ruj 2011, 19:01

Gledam tekmu i igrali smo stvarno dobro! Puno bolje nego protiv Rijeke!
Onda nam sudac napravi ovo! Nije bio niti prekršaj, a kamoli crveni! Ja stvarno ne znam zašto je morao pokvariti ovako dobru utakmicu!
Nema predaje! Čvrsto dalje, iskljuciti ce i Osijecana!
Samo malo bolje u obrani bez ovih nepotrebnih grešaka prvenstveno Jančetića!

inkerovac

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sub 24 ruj 2011, 20:00

Bilo smo dobri bez obzira na igrača manje
Suzdržat ću se komentiranja suca dok se ne pojavi sažetak pa da pogledam još par puta situaciju oko crvenog

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Mirko13 sub 24 ruj 2011, 23:33

Naš igrač srušen s leđa i u padu udara sasvim slučajno pogađa protivnika, sudac opće nije vidio to tek kad nakon kaj vidio da ovaj leži daje crveni, apsurd. Samljeli bi ovaj ništa posebni Osijek da smo ostali kompletni.

Ne da smo bili ravnopravni nego i dominantni. Mislim da je Osijek količinski imao više udaraca, ali po igri nam nisu ni do koljena. Kaj smo promašili stvarno ne vjerojatno. Imamo baš jebenu momčad i igru, šteta šteta šteta za ne zasluženi poraz.

Mirko13

[Vrh] Go down

Postaj  domi ned 25 ruj 2011, 01:41

dobro je čuti da smo dobro igrali unatoč porazu Smile

domi

Broj postova : 360

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac ned 25 ruj 2011, 10:12

Igrali smo jako dobro! Nije bilo kao protiv Rijeke da nismo mogli napraviti jednu suvislu akciju!
Potpuno ravnopravno i onako kako bi trebali uvijek igrati na gostovanjima! Vrlo dobri s igracem manje! Uopce se nije primjetio izostanak!

Nažalost kada je iskljucen Osijecki igrac, malo smo pali! Stvarno se cinilo da smo ostali bez snage! Imali smo jednu grdu priliku nakon ubacivanja cini mi se iz kornera. Netko je samo trebao ugurati loptu u gol, ali se spetljao! Tada Osijek povlaci kontru a mi se slabo vracamo. Bas iz tog napada oni nas stisli par minuta, a mi se odmaramo u obrani i više manje samo gledamo! Gledali smo taj ubacaj i primili gol!

Ulaskom Yankepa i Kramarica dobili smo na svježini, ali Šćrbec promašuje prazan gol sam sa sest metara! To se mora pogoditi! Ne možeš imati bolju priliku od te!
Nismo trebali izgubiti, ali imali smo srece u nekim prijašnjim utakmicama tako da nam se sad vratilo

Zadovoljan sam igrom prema naprijed. U obrani ma koliko je hvalili uvijek znamo raditi individualne pogreške! Pogotovo Jančetić! Posklizne se kad ne treba, padne, bez veze prozuji itd.! Volimo dati par prilika protivniku i Rijeci smo ih poklonili!

Oršić je par puta prošao po strani. Iako je u tome naš najbolji igrac, ipak se dosta muci da probije! Da recimo sada u momcadi imamo Kukeca na lijevoj, a Trajkovskog na desnoj bili bi drugi na kraju prvenstva!

Sve u svemu jako dobro i zadovoljan sam! Jedino je rezultat negativan! Možda su za to krivi ovi cijeli zuti dresovi! Bolje nam ide dok smo zuto plavi!

inkerovac

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned 25 ruj 2011, 11:13

Čestitam Osijeku na
bodovima i pobjedi. Zasluženo su
pobijedili i želim im puno sreće u
nastavku, a mi moramo već u idućoj
utakmici pobijediti i tako se vratiti u
život."
Na pitanje kako je momčad reagirala nakon
isključenja Stjepana Babića, Lončarević je
rekao: "Isključenje nas je poremetilo u
svakom slučaju. Svako isključenje je
teško za momčad jer ne znate kako će
vam momčad reagirati. Nisam
nezadovoljan kako smo igrali s igračem
manje. Kod isključenja Osijekovog igrača
mi je palo na pamet da to nije bilo dobro
za nas.

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned 25 ruj 2011, 11:27

Ostaje pomalo nejasan razlog
isključenja Babića budući da je bio u
prodoru s loptom i kad je prošao između
dvojice domaćih igrača i uposlio svog
suigrača, srušen je prekršajem s leđa: sudac
je pustio da se igra nastavi, a potom je
opomenuo Kvržića zbog prekršaja, a Babića
isključuje zbog udaranja laktom suparnika
dok je bio u padu nakon prekršaja.

prva-hnl.hr/blog/2011/09/lucko-do-prve-prvoligaske-pobjede-santini-ponovo-donio-zadru-tri-boda/

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned 25 ruj 2011, 15:16

[You must be registered and logged in to see this link.]

evo stranica gdje je sažetak utakmice

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Mirko13 ned 25 ruj 2011, 15:22

Nije baš neki sažetak, mogli su pokazati i druge naše prilike ak su skoro sve Osijekove pokazali

Mirko13

[Vrh] Go down

Postaj  Admin uto 27 ruj 2011, 15:17

Prijić: Na poluvremenu sam rekao da ću ga zabiti

Osječki prvoligaš u subotu je u Gradskom vrtu protiv Intera stigao do pete prvenstvene pobjede, kojom je “preskočio” na tablici Zaprešićane.

Bijelo-plavi sada drže četvrto mjesto MAXtv Prve lige, a velike zasluge za nova tri boda osječkog sastava pripadaju Igoru Prijiću.

Mladi je napadač u igru ušao u drugom poluvremenu te je pogotkom u 74. minuti riješio pitanje pobjednika. Čestitke za prvijenac sezone, vrijedan sva tri boda, primao je sa svih strana.

- Hvala na čestitkama, no prvenstveno bih zahvalio cijeloj momčadi na velikoj borbenosti. Naravno da su nam ova tri boda bitna. Sada nam idućeg vikenda dolazi i Lučko, trebamo i njih dobiti i onda će sve biti lakše. Utakmica s Interom nije bila lagana, Zaprešićani nisu loša momčad, što se vidjelo i po igri na terenu. I u trenucima kada smo imali igrača više nije bilo lako, nismo imali dobar protok lopte, ali to je uglavnom bilo zbog njih, jer su oni kvalitetna momčad. Ipak, najvažnije je da smo uzeli sva tri boda.

Prigovori i nepovjerenje
Osječani nisu imali previše pravih prilika, Prijić je iskoristio jednu od njih.
- Ovaj put sam ja riješio utakmicu, prijašnjih susreta to je bio netko drugi, a i za naredne dvoboje će vrijediti isto. Naravno da sam presretan zbog pogotka, no ipak su najvažniji osvojeni bodovi, a tko je zabio je u drugom planu.
Nakon odličnog ubačaja Lukačevića s lijeve strane, pogodak je postigao glavom, što ne radi često. No, ovaj put je uspio, savršeno je pogodio i loptu uz dodir gostujućeg vratara od vratnice smjestio u mrežu.

- Stalno mi viču treneri za igru glavom, eto, ovaj put sam pogodio na moju sreću i sreću svih ostalih. Nitko sretniji od mene.
Osim pogotka, Prijić je imao još par dobrih pokušaja izvana, kada je zamalo promašio vrata, a u samoj je završnici imao “zicer” za 2:0. No, umjesto realizacije, odlučio se na asistenciju, što je Interova obrana uspjela spriječiti.
- U toj prilici na kraju sam htio dodati Kvržiću. Možda sam trebao sam pucati, ovako je loše ispalo, no to je sada u drugom planu. Najvažnije je da nismo kažnjeni za to.

Najdraži žuti karton
Vrlo je emotivno proslavio pogodak. Uz trk prema istoku, gol je proslavio i skidanjem dresa, za što je od suca zaradio žuti karton.
- Kako ne bih tako slavio, u tom trenutku nitko nije bio sretniji od mene. Nakon dugo vremena meni se posrećilo da zabijem, i to još odlučujući pogodak. Što se skidanja dresa tiče, to sam planirao. Još na poluvremenu rekao sam Kvržiću kako imam neki osjećaj da bih mogao zabiti, i eto, ostvarilo se. Ovo mi je definitivno najdraže zarađeni karton u karijeri.

Logično pitanje je očekuje li veću minutažu u narednim susretima. Bijelo-plave je pobjeda nad Interom dosta skupo stajala, uz ozljede Smoje, Šorše i Vidakovića zbog kartona idućeg vikenda sigurno neće biti Miličevića i Kvržića pa se i tu otvara prostor Prijiću za mjesto u prvom sastavu.
- Naravno da se nadam, ali trener je tu koji odlučuje o svemu. Ja sve prihvaćam, tu sam da slušam, radim i treniram, da zabijam na treninzima i utakmicama i ako se ukaže prilika da odradim svoje najbolje što mogu. Nadam se da mogu početi od početka, ali, ponavljam, to je na treneru da odluči. Nema tu mjesta ni za kakvu ljutnju, ako opet budem na klupi.

Prijašnjih sezona nije dobivao puno prilika. Kod nekih trenera nije bio u planovima, iako je na prijateljskim susretima često tresao mreže. Neki su mu spočitavali i lakšu konstituciju no, kaže, to ga nije pokolebalo.
- Znate kako se kaže - ono što vas ne ubije, to vas ojača. Trudio sam se, radio, i hvala Bogu protiv Intera sam nagrađen ovim pogotkom. Svatko ima pravo na svoje mišljenje, no mislim da sam do sada pokazao da se mogu nositi s prvoligašima i da mogu igrati Prvu ligu - zaključio je Prijić.

Prvi gol nakon tri godine
Prijić se prisjetio svog posljednjeg prvenstvenog pogotka. Bilo je to još 2008. protiv Varteksa. Na sljedeći ćemo, vjerujemo, čekati puno manje.

Uspješan vikend braće
Protekli je vikend bio uspješan za braću Prijić. Igor je riješio dvoboj protiv Intera, postigavši jedini pogodak za slavlje Osijeka, dok je njegov brat Dejan asistirao za oba pogotka u pobjedi BSK, vodeće momčad Treće lige istok, nad Mladosti iz Antina. Inače, i stariji Dejan je bio jedno vrijeme Osijekov prvotimac. U Gradskom vrtu nije prepoznat, premda je bio i član mlađih hrvatskih selekcija. Nakon igranja u Cibaliji, Puli, Međimurju, Vukovaru, Metalcu... skrasio se u Bijelom Brdu.

Preuzeto sa glas-slavonije.hr

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics