DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum

Join the forum, it's quick and easy

DIVLJE SVINJE
Dobrodošli na forum.

Komentiranje je anonimno, odnosno pod nadimkom po vlastitom izboru, ali ukoliko želite, slobodno se predstavite u predviđenoj temi.

Ukoliko smatrate da je potrebno, predložite ili sami otvorite nove teme na odgovarajućim mjestima.

(knjiga žalbe je i za kritike i za pohvale;))

P.S. Večina foruma je vidljiva samo kada ste registrirani i prijavljeni na forum
DIVLJE SVINJE
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

11 kolo Lučko - INTER

+3
domi
Admin
inkerovac
7 posters

Go down

11 kolo Lučko - INTER Empty 11 kolo Lučko - INTER

Postaj  inkerovac pon 03 lis 2011, 20:02

Konacno i tekma protiv Lučkog! Ako ne mislimo doci u opasnu zonu ovo je tekma koja se mora pobjediti!

Osobno sam zelio da ako trebamo negdje kiksati da to bude protiv Lučkog! Ali zbog nesposobnosti Lučkog da pobjedi neke vec dobivene utakmice, te našeg lošeg ucinka u zadnja dva kola bilo bi šteta dati bodove Lučkom koji ce na kraju ispasti!

Znaci ne smije nam se ponoviti Dragovoljac iz prošle sezone u Kranjcevicovoj (0:0 uz naš fulani penal i cetiri stative)!

Ipak Lučko nije tako lose kako tablica govori! To ce potvrditi podatak da su se iz Koprivnice i Osijeka vratili neporaženi što recimo mi nismo uspjeli i to još prihvatili kao nešto normalno!

Znaju igrati jako dobro i stvarati prilike! Njihov najveci problem je sto se uplaše pobjeda i zatvore se kad imaju pozitivan rezultat te ih protivnik kazni stalnim pritiskom iz kojeg se uvijek dogode neke greške! To je recimo i naš sindrom koji je naglašeniji bio prije par sezona!

Protiv nas zbog kartona nece igrati Rendulić koji im je gotovo jedina opcija na lijevom beku, Silva koji igra ili obrambenog ili defanzivnog veznog kada se krenu braniti i Novak koji im je najprodorniji igrac i igrac koji se najviše nađe u prilici, ali koje slabo realizira! Pošto je još mlad i može napredovati on je igrac koji bi po meni bio zanimljiv za Inker! Protiv Osijeka je jako dobro odigrao lijevu stranu napada! Puno bolje od Mišića, Hadžića ili Kramarića!

Imaju još par opasnih igraca poput bivših inkerovaca Fučeka, Lončara i Budena! Dobar su i Jelić te Rak!

Moramo igrati puno bolje nego protiv Istre i uz nadam se potpisanog Kukeca biti pravi!

inkerovac

Broj postova : 1511

[Vrh] Go down

11 kolo Lučko - INTER Empty Re: 11 kolo Lučko - INTER

Postaj  Admin pon 03 lis 2011, 20:49

Predobra najava utakmice
Ima korisnog za Iliju :-)
Ima dosta do utakmice tak da sto se tice vremenskih prilika moze svasta bit
Al trebali bi se dovoljno dobro snaci

Admin
Admin

Broj postova : 2871

https://divlje-svinje.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

Postaj  domi uto 04 lis 2011, 10:32

nadam se da ćemo ovu dobiti i pogurati se prema vrhu
mislim da je inkerovac napravio dobru najavu s kojom se slažem , i da nećemo ovu utakmicu shvatiti kao unaprijed dobivenu zbog toga što je lučko pri dnu tablice, onda nebi trebalo biti problema Very Happy

domi

Broj postova : 360

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 uto 04 lis 2011, 11:46

ja se nekako najviše pribojavam Raka i Fučeka. Ovaj Fuček uvijek ima po 2-3 šanse na utakmici, vrlo je neprecizan, no protiv osijeka je zabil, pa se nadam da ga valjda neće krenut. A ovaj Rak igra na bljeskove, više kao plutajuća mina. nije konstantna opasnost, al može napravit dosta nereda ak se nama dogodi neki blackout (što je vrlo vjerojatno, neka rupa u igri od 10-15 minuta). Al svakako očekujem 3 boda, nakon onog nezasluženog poraza u Osijeku i vrlo anemične igre protiv Istre došlo je vrijeme da pokažemo da z nama nema zajeb*ncije Very Happy
zagorec92
zagorec92

Broj postova : 769

[Vrh] Go down

Postaj  Admin čet 13 lis 2011, 11:13

evo dok očekujemo ždrijeb za repku, malo da se podsjetimo da nam je uskoro tekma koju "moramo" dobit:)

______

Trener Lučkog Željko Kopić u susretu s Interom neće moći računati na Batistu i Leopolda Novaka koji su skupili tri žuta kartona, ali i na Krunoslava Rendulića koji je u Osijeku zaradio crveni karton.

Rendulić, inače jedan iz skupine igrača koji su u prvoj trećini prvenstva skupili punu minutažu, osim susreta sa Zaprešićanima propustit će i iduće kolo, ono u kojem Lučko, ponovno kao domaćin igra protiv Hajduka.

______

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau čet 13 lis 2011, 18:52

Lučko bez četvorice bitnih igrača moramo pobjediti.Kranjčevićeva nam leži prošle godine smo tamo pobjedili Cibaliju i odigrali 0:0 sa Dragovoljcem sa igračem manje skoro cijelu utakmicu i pogođene 4 stative.Koliko čitam u novinama nedostajat će samo Batur i Blažević kojeg nema cijele sezone(ko zna kaj se sa njim događa?) moramo ozbiljno ući u utakmicu postaviti se ko favoriti i uzeti tri boda.Lučko će vrlo vjerovatno dogodine igrati drugu ligu i protiv takvih momčadi prosuti bodove bi bilo pogubno.
Mijau
Mijau

Broj postova : 5105

[Vrh] Go down

Postaj  PERO1929 pet 14 lis 2011, 16:41

nesmijem ih podcjenit iako su na dnu ljestvice sa samo 6 bodova!!
vidi se da ih je krenilo u zadnjih nekoliko utakmica izbjegli su poraz u osileku i odnjeli bodove iz karlovca!!
nama se nesmije dogodit 0:0 ko u prošlom kolu.
mi imamo loš niz i ovoje utakmica u kojoj se MORA osvojitr sva 3 boda
pig

PERO1929

Broj postova : 173

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sub 15 lis 2011, 14:26

[You must be registered and logged in to see this link.]
Rezultati ankete na stranici luckog o današnjoj utakmici

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sub 15 lis 2011, 15:10

Gledao sam onog Tokića iz varaždina kojeg je varaždin bez lipe doveo!! pa igrač je fantastičan, baš ono što nam treba, 100 puta bolji od abera.... stvarno ne razumijem kako nam je prošao taj mimo kluba!! što radi uprava??? zašto nikog nismo doveli iz varaždina?? onaj mali u belupu trpa ko lud? WTF?
Pecelj
Pecelj

Broj postova : 2970

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sub 15 lis 2011, 16:20

Pecelj je napisao/la:Gledao sam onog Tokića iz varaždina kojeg je varaždin bez lipe doveo!! pa igrač je fantastičan, baš ono što nam treba, 100 puta bolji od abera.... stvarno ne razumijem kako nam je prošao taj mimo kluba!! što radi uprava??? zašto nikog nismo doveli iz varaždina?? onaj mali u belupu trpa ko lud? WTF?

Da baš nam treba napadač koji zabija 1-3 gola po sezoni. lol! Takvih i previše imamo.Nismo ga doveli jer on želi igrati samo u klubovima di se ne dobiva plaća.Dečko stvarno zna izabrati klub Karlovac,Šibenik,Varteks.Ablibablaj koliko god osporavan bio riješio je sam tri utakmice i donio 9 bodova.I danas će riješiti utakmicu Smile (ako će biti potrebno pred kraj) A maloga iz Varteksa nismo doveli jer imamo našeg malog Blaževića a taj mali iz Varteksa za razliku od Tokića voli lovu pa je otišao u Belupo.Glavica je izjavio da nezna ako će igrati u Slavenu ali će barem dobijati plaću.Bravo mogao bi Tokića nakaj naučiti. Razz
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sub 15 lis 2011, 18:54

Santini pri ispucavanju pogodio igraca luckog, drugi bijeli ubacio odbijenu loptu, guzva u petercu i dobijemo gol
Imamo posjed bar 70% al vecina dodavanja su između hercega i gulića.....
Presidente nervozano sece lijevo desno po loži

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sub 15 lis 2011, 19:31

Scrbec dobio crveni, dobili smo jos jedan gol, usli babić i budimir

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  domi sub 15 lis 2011, 20:03

imali smo više vremena da se pripremimo za ovu utakmicu i svejedno nismo uspjeli dobiti

ovaj poraz me podsjeća na zadnju utakmicu koju je vodio bivši trener , kada smo izgubili od sesveta 3:1

samo 1 bod iz zadnje 3 utakmice...

nadam se da ćemo popraviti formu što prije jer mogli bi brzo pasti u opasnu zonu

domi

Broj postova : 360

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sub 15 lis 2011, 20:13

domi je napisao/la:
nadam se da ćemo popraviti formu što prije jer mogli bi brzo pasti u opasnu zonu

Upravo to

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sub 15 lis 2011, 21:15

Sramotno loša igra ne pamtim da smo tako beskrvno odigrali neku utakmicu.Nismo puknuli nijednom po golu žalosno ali istinito.Golove smo im poklonili ali bez obzira na sve Lučko nas je razbilo i ponizilo.Još sam u šoku.Jako sam razočaran ako ovako nastavimo mogli bi i mi u drugu ligu.A Ščrbecov drugi žuti je primjer kako igrač može biti glup uklizati na protivničkih 16 metara i ničim izazvan strgati protivničkog igrača i dobiti drugi žuti a prvi je dobio zbog prigovora nakon jednog faula na centru.Užas užas užas nemam drugih riječi da opišem našu igru.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Admin sub 15 lis 2011, 22:00

Nije toliko problem u rezultatu nego u igri
Gulić, Herceg i Santini se dodaju, ostali kruže, mjenjaju pozicije, dode netko iz sredine po loptu al je odma doda nazad i tak opet i opet
To je odlicno za gledat da vodimo, al ne kad je izjednaceno ili jos gore kad gubimo
Nakon crvenog smo cak u par minuta izgledali opasnije neg cijelo prvo poluvrijeme
Abi se trudio, jedan od rijetkih koji zasluzuju, ne dobru, nego samo prolaznu ocjenu i onda ude budimir i pocne padat u i oko 16 metara u svakoj prilici umjesto da se ogradi kak treba pa ak ga netko uspije srušit da sudac bude siguran da je penal a ne da si misli dal da mu da zuti za simuliranje
Nemamo kapetana, nema igraca koji ce se zaderat kad treba i natjerat ostale da se pokrenu
Danas sam samo Krševana čuo, i to manje nego inače, i ne zato jer je publika bila glasna nego su svi ostali bili 'mjutani'
Šarić je pokazao da je kapetan jedino na kraju kad je pucao 2 slobodnjaka zaredom, prvi je bio katastrofa, a drugi bi bio lijepi gol al bi ne zasluzeno popravio dojam

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  zagorec92 sub 15 lis 2011, 22:08

Na poluvremenu sam ugasil radio, pa nisam ni znal rezultat do sad. Ne samo zbog gola, nego i zbog naše igre koju je spiker opisival. Bez udarca, bez konkretnih akcija, bez ičeg. Još je napomenul da nam je Lučko očitalo nogometnu lekciju i da je jako razočaran Interom...odma mi se pred očima pojavila slika dvoboja protiv Istre u trenucima u kojima se dodajemo malo u obrani, pa malo u sredinu, pa natrag u obranu, pa izgubiš loptu, pa opet sve ispočetka...svaka čast Lončareviću na dosadašnjem radu u Interu, al mi je nerazumljivo kako već drugu utakmicu zaredom igramo kao Hrvatska protiv Grčke...to ne može bit greška samo i jedino igrača. Nadam se da nećemo upast opet u onu "petoljetku" kao s početka i kraja prošle sezone. Lončarević je pokazal da može dignut momčad iz takvih situacija, pa se nadam da će pošteno zaradit sljedeću plaću.
zagorec92
zagorec92

Broj postova : 769

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau sub 15 lis 2011, 23:19

LUČKO - INTER 2:0
Laljak: Ovo je sramota!
Nogometaši Lučkog upisali su svoju drugu pobjedu u Prvoj HNL. Bili su bolji od Intera (2:0).
Autor: Damir Mrvec
15.10.2011 21:43
Šarić (desno)
Šarić (desno) (Foto: Boris Šćitar)

Zanimljivo je da je oba pogotka postigao Miroslav Šarić, nekadašnji igrač Zaprešićana.

- Ovo je sramota kako smo odigrali, bez volje, bez htjenja, bez srca. Kako ću ih samo novčano kazniti. Zapamtit će na džepu ovu lošu igru - bijesan je bio Branko Laljak, direktor kluba, koji je nekoliko minuta prije završetka napustio svečanu ložu.

Zaprešićani su jedinu pravu priliku imali u 90. minuti kad je Tomislav Šarić pogodio vratnicu iz slobodnog udarca.

- Već nekoliko kola za redom igramo ovako slabo. Neki igrači glume velike zvijezde, ponašaju se egoistično, ne igraju za momčad. Uz sve naša probleme naišli smo na jednu organiziranu momčad koju je odlično vodio moj nekadašnji igrač Željko Kopić. S tribine smo izgledali kao momčad koju vodi nekakav mladi trener, a Lučko kao da vodi prekaljeni trener - rekao je Ilija Lončarević, trener Intera.

Zaprešićani su se “probudili” tek u posljednjih 15 minuta.

- Dajte molim vas. Ta ho-ruk igra ne prolazi kod mene - istaknuo je Lončarević.

Petar Plahutar, predsjednik Lučkog, blistao je od sreće, a Željko Kopić primao je čestitke.

- Gode pohvale od Lončarevića koji mi je bio trener u Marsoniji kada smo ulazili u Prvu ligu, Moja momčad pokazala je da se sa svakim može nadigravati - rekao je Kopić.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj sub 15 lis 2011, 23:21

Sasvim normalno za ekipu gdje svi imaju 18 19 godina! Svaka čast Lončareviću što smo 6 bodova iznad opasne zone sa objektivno puno slabijom momčadi.... Po meni je glavni minus ove sezone uprava jer nisu dopeljali nikog iz varteksa! mislim koliko često ti se pruži prilika da možeš dovesti U21 igrače bez 1 eura? Ali, ponavljam, ako ostanu u prvoj ligi svaka čast svima u klubu, ipak trećina lige ispada!
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned 16 lis 2011, 10:58

Bas slicna tekma kao grcka-hrvatska
Sjedio sam blizu lože tak da sam vec nakon prvih 45.min ocekivao da ce Laljak bit jako ljut
Kolko god losa i mlada ekipa tesko je naci opravdanje za 2 takve utakmice i to ne u razmaku od 2-3 dana neg 2-3 tjedna

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  inkerovac ned 16 lis 2011, 11:11

Prvo da kažem da sam se smrznuo na utakmici! Bilo je zima za popizdit! Onda Inker odigra ovako!
Stvarno tjeraju ljude sa stadiona!

Mi nismo imali niti jedan udarac u okvir gola i ja mislim samo tri udarca prema golu, od kojih su dva bila iz slobodnjaka!
80 % našeg posjeda je kombiniranje Gulić, Herceg , Šarić ili Gulić, Herceg , Vujcic u našoj polovici! Dalje od toga bez ideje i znanja! Pa dajte rađe kad vidite da ne znate ubacujte lopte na Arbera i radite pritisak na odbijene lopte!
Lučko sve utakmice koje je izgubilo, je izgubilo zbog panike i problema protiv presinga na zadnju liniju! Mi to ništa nismo radili!

Mislim da nam ovaj sustav koji igramo ne odgovara! Imamo sest igraca koji su bez veze na našoj polovici! Lučkova tri igraca bez problema kontroliraju njih šest da nešto naprave!
Zbog njihovog kombiniranja mi samo radimo greške i omogucujemo brzo otvaranje protivnika na našu zadnju liniju! Nitko ne povuce da nesto napravi! Napadac totalno odsjecen od igre! Premalo trke i kretanja! Bez individualne kvalitete za stvaranje viška po krilima!

Lučko nas je potpuno nadigralo i trebali su još par komada zabiti! Igraju stvarno kombinatorni i lijepo za oko kad im se dopusti! Kopić je pogodio sa ovim sustavom 4-3-3 koji ocito paše igračima! Drago mi je zbog njih!

Ne bi se složio sa Peceljom! Ovaj sastav ima više iskustva i utakmica u prvoj ligi od igraca Lučkog tako da godine nisu isprika! Mi nismo ništa losiji, ali ni bolji od trinaest klubova u ligi! To je ono sta sam pricao! Ne smije biti onoga da mi ne trebamo bodove iz Koprivnice i Osijeka! Da mi ne možemo protiv Dinama i Hajduka! Evo Zadar ima 6 bodova protiv njih a još su iza nas! Znaci može se!

Treba igrati bolje! Ne znam sta se ceka s Kukecom! Izgleda da od njega na kraju ne bude ništa!

inkerovac

Broj postova : 1511

[Vrh] Go down

Postaj  Admin ned 16 lis 2011, 11:38

Kukec je blize odlasku nego ostanku
Al mislim da nakon ove tekme mozemo ocekivati promjene u prvih 11 a bit ce zanimljivo vidjet ce priliku dobit igraci iz mladih selekcija ili/i mozda kukec

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Pecelj ned 16 lis 2011, 15:43

ako ćete odgovarati na moje postove molim vas pročitajte ih! nitko nije rekao da smo neiskusniji od lučkog nego da smo generalno neiskuna ekipa, znači za očekivati je oscilacije pa značilo to dobiti rijeku ili izgubiti od lučkog svejedno.... Hvala
Pecelj
Pecelj

[Vrh] Go down

Postaj  Mijau pon 17 lis 2011, 21:38

Inter
Umjesto novčano, Laljak igrače kaznio uvjetnom kaznom
Nakon dvije loše utakmice (Istra, Lučko), Branko Laljak, direktor zaprešićkog Intera, bio je vrlo ljutit te je poslije poraza u Kranjčevićevoj od nogometaša Lučkog najavio novčane kazne
Autor: Damir Mrvec
17.10.2011 20:24
Umjesto novčano, Laljak igrače kaznio uvjetnom kaznom

No, nakon razgovora s igračima i stručnim stožerom strasti su se malo primirile.

– Bio je to koristan razgovor nakon kojeg sam odlučio da novčanih kazni neće biti, ali će biti uvjetnih. Dakle, ako u sljedećih nekoliko utakmica budu pozitivni rezultati, bit će kao da se nije ništa dogodilo – rekao je Branko Laljak.

Inter već u petak dočekuje Zagreb.

– To je utakmica u kojoj jednostavno moramo osvojiti tri boda i izaći iz krize loših igara – rekao je direktor kluba Branko Laljak.
Mijau
Mijau

[Vrh] Go down

Postaj  Admin uto 18 lis 2011, 00:08

Nadam se da ih nece trebat kaznit:-)

Admin
Admin

[Vrh] Go down